1303
-
#543 Aki akar játszani multiba az 6-ig jelentkezzen nálam. AZ IP-t msn adom csak meg!!! -
#542 Ki akar most multizni az jelezzen a [email protected] az ip ott adom meg!! -
#541 nekem bejön az utcai, tetszenek a pályák meg a motorok,forgalom tényleg nem ártana,de akkor nem zárt pályán kéne menni,jó ez így -
#540 Ebben a gameban van osztott képernyős multi mod? -
#539 jah, pedig az is milyen régi gém, nem lett volna túl nehéz pár utcai verdát belenyomni, dehát ez van... -
Guri #538 Sokkal többet vártam ettől a játéktól.
Valakinek sikerült már leszedni-e a festéket a motorról, úgy mint a 2-ben esés után?? Akárhogy töröm a gépet nem jön le róla :-((
Hangok borzalmasak, ezért inkább nem is hallgatom őket játék közben.
Utcai rész sokkal jobb lett volna, ha olyan, mint a motoracer 3-ban. Forgalom az utakon, lámpák. stb...
Nagyon vártam, nagyon csalódtam... -
cenci #537 important files missing:ezt irja kia az emlitett antiblaxx exe inditásakor
-
cenci #536 a windows 2000 kompatibilitást hol lehet beállitani?az antiblaxx programot honnan lehet megszerezni?a nem proper clone cd-s/az 1.kiadás/-ban van 1 antiblaxx exe file de azt inditva csak 1hibát ir ki.persze az info-ban az van ,hogy az csak 1 patch az antiblaxx v1.16-hoz./ha jol értem/. 1 Unpack
Ű 2 Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105
Ű
Ű 3 Install the game.
Ű
Ű 4 Because they added some nice new blacklists agaist antiblaxx
Ű you need todo the following:
Ű
Ű * Install antiblaxx v1.16
Ű * extract ccd-anti.rar and use this patched antiblaxx v1.16 exe
Ű replacing the old one.
Ű
Ű 5 Play and Enjoy!
Ű a másik változat is megvan az sem megy az infoban leirt modon -
Grusi #535 De valamiért még nem működik, mondom, hogy gamespy clienten sincs ott a MGP 3 :( -
#534 tudja valaki hogy az miért van hogy amikor installálnám a demot akkor megy a kicsomagolás és amikor a telepítés jönne akkor meg behozza a KRESZTNEKED instalálását. na ezt meg hogy a faszomba? előtte raktam fel ezt kresz izét és most nem tom mi lehet...
Valaki tud valamit erre mondani? -
#533 Ha ott van a menüben, hogy MULTIPLAYER akkor van támogatás (szerintm:P) ;) -
Grusi #532 Ah, mindegy, már kiléptem, valszeg még nincs multi-támogatás benne, lévén csak tegnap jelent meg. -
#531 gyere msn-re -
Grusi #530 Oh, az fura, pedig fut :( -
#529 nem enged be :S -
Grusi #528 Na gyerünk gyerünk, mindenki jöjjön :) -
Grusi #527 81.182.95.111, aki akar, jöhet multira :) -
#526 Valaki? :) -
#525 Nem multizunk? -
#524 Clonecd-s verziók jöttek eddig ki és lehet másfajta nem fog. És Clonecd-s game-ekhez nem kell krekk...szóval lehet nem lesz -
vacakman #523 Úgy legyen üdv! -
#522 akkor sajnálom, remélem jön ki krekk hamar,majd tolhatjuk multiban is ;D -
vacakman #521 igen és köszi a segítséget! -
#520 ugyanazt irja ki? -
#519 hátha a kompatibilitás is 2000-en van akkor passz, várni kell egy krekkre -
vacakman #518 Jó ez nekem nagyon legalább látom is,igen most nálam is így van,és a scsi port2-est is át állítottam de semmi változás! Újra telepítsem így? -
#517 ? 2 nem a 3? biztos arra gondoltál,nem tudjuk :D -
Grusi #516 Tudja vki, mikor indul a GameSpy-os matchup? Még nincs ott a MotoGP 2 a listában :( -
#515 bocs hogy nagy akép de igy jobb a hatás :D -
#514 igy van nálad?
-
vacakman #513 de van,és az engedélyen belül van ,rendszergazda,felhasználók,kiemelt fel.hasz,system -
#512 ja hogy látszik a mappa csak a tartalma nem. akkor télleg permission lesz. bocsi:) -
#511 amikor a mounted devices mappára jobbal kattintasz akkor nincs ott ilyen h permissions v engedélyek? -
#510 valszeg antiblaxx elrejtette. advanced - restore importent data -
vacakman #509 totál üres a mappa nálam nincs ilyen PERMISSIONS ? -
#508 Igen ez nálam is működik THX a jó megoldásért, már vagy két napot tököltem vele! -
#507 ja ,HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM MountedDevices igy külön -
vacakman #506
Nálam ninsc ilyen mappa csak devicemap a hardwaren belül!?Esetleg másikban keressem?system....stb?
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
-
#505 egy hozzászolással lejebb van hogy mit ir ki erre a probálkozásra -
#504 és sikerült?