1303
  • steweee
    nos elkeserítettél és megnyugtattál egyben. mivel nekem megvolt annak idején a játék, de nem futott vmi jól az akkori gépemen vagy túl nehéz volt már nem emléxem, de elajándékoztam. azzal keserítettél el hogy ezek szerint tényleg jól emléxem és jobb volt mint bármelyik más megjelent motoros játék, megnyugtattál azzal hogy amit már másütt is olvastam hogy csak régi vidkarival, régi driverrel és win 98 alatt fut, mert ennyit nem áldoznék egyetlen játékra sem hogy foglalkozzak vele
  • gercse
    nekem is ki szokta írni,de ha többször probálkozom akkor felmegy
  • Sylvester
    Hogyan lehet Multiplayerbe jáccani ?:) magyarokkkal csapatni a mocinak ?:) "Seeson Longer no avalíbee :(HELP
  • Sylvester
    Ez az én motorom , 1250 ccm Extrem 1000 es kategoriaba...Oldalán Fu*k You, hátán YOU ARE DEAD :P

• Joker Hun
    Gp 500 után csak is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mEkLaU
    Kérdésem h a hangok még mindig gyakorlatilag használhatatlanok mint a 2-ben?
    És még mindig arcade fos? Már elnézést attol akit ez sért, de superbike 2001 után másnak hatnak ezek
  • mEkLaU
    Nekem eredeti Superbike 2001 van meg...elmondom neked h 2000 telén adták ki és mindenfajta játékot magasan üt!!! Nekem kedvenc pc-s játékom hihetetlen mennyire kidolgozott és mennnyire jo szimulácio.
    Moto gp-vel csak azért játszok mert uj videokártyákon nem indul el a játék, és régivel is csak 98 alatt...de a legjobb játék sztem:D
  • Joker Hun
    Carier mod
  • gabi89
    Van vkinek 5lete ,hogy a clonecd-s verziót,hogy lehet ugy kíírni,hogy ne keljen antibaxx hozzá vagy,hogy tudjak neten gamelni vele?
  • gabi89
    Nekem nem ez a verzió van meg hanem Moto GP 3 Ultimate Racing Technology (c) THQ *CLONECD* ez
    Az nfo-ba az áll,hogy csoagoljam ki majd rakjam fel az alcoholt intaláljam a gamet tegyem fel az antibaxot crackeljem majd indulhat a game.
    Kíírásról nincs semmmi.
    Amugya game progin ment evvel az eljárással de gamespyn a netes game elég necces az az nem megy.
    Tegnap igaz sikerült neten játszanom ezzel a modszerrel
    Rámentem a gamespy-n a szerverre és mielőtt a gamet elinditaná gyorsan elindítottam anti baxxal és igy ment.
  • BladeW
    Nekem nem engedi allitani a rider leather szinet. Ki van szurkitve es jonapot. Neked hol/hogy sikerult?
  • Joker Hun
    [IMG]http://[/IMG]
  • Joker Hun
    clon image töröltem, nem indult cd röl ráküldtem az instalt igy már jo controlert kel ujra állitani.
  • Joker Hun
    Ugyan evel a gondal szembesültem letöltöttem GP3.URT.PROPER.READNFO.BWClone-MiRROR változatott nfo szerint ki irtam ,anti blax törölve.Cd be és megy nem kel unistalállni/instalálni .
  • Grusi
    Oh igen, már látom, BaldeW :) Ahogy mondani szokták: GR :)
  • Grusi
    Blade: bárki is vagy, remek verseny volt :)
  • gabi89
    Hát megnéztem a 324 hozzászolást meg is csináltam ez nálam csak arra volt jó,hogy elbassza a motogp-t
  • gercse
    sztem sehogy, én #324-es modszerrel inditom szal,nincs ilyen problémám
  • gabi89
    Azt ,hogy lehet kijátszani mikor rámegyek egy szerverre gamespy-n akkor ugye nem anibaxxal inditja el a gamet és igy nem indul el.
    Magyarul tehát
    Hogy lehet megcsinálni,hogy amikor csatlakozni akarok egy szerverhez akkor a gamet antibaxxal intisa agamespy??
  • gercse
    hát 500kcm nincs,az régen volt,nevezzük motogp kategóriának, amely 900kcm,ha jól tudom, mindenkinek
  • steweee
    az ea sports-os superbike 2000/2001-megvan vkinek? vagy le lehetne szedni vhonnan? légyszi adjatok már postai utánrendeléssel is vehető játékszoftverboltok címeit, hátha megvan még vhol mert meg szeretném venni ha még megvan vhol. állítólag jobb mint a motogp sorozat, akár a 2, akár a 3. része
  • beerka666 #602
    talmáék a MOTOGP 4 ben vannak:)[komolyan]
  • szanics
    Kérdés: csak 500 kcm van benne, vagy Talmáék is?
  • steweee
    még nem volt időm felrakni, egyébként meg még a kettővel nyomom . a kérdésem az lenne, hogy a harmadik részben is megmaradt e az az idegesítő dolog, hogy a gép előszeretettel és direkt is felborít kanyarban? mert champion szinten is lépést tudok tartani a mezőnnyel,ha nem is lehet olyan simán nyerni mint pro-ban, viszont gátlástalanul fellöknek kanyarban és onnan nagyon nehéz ismét ledolgozni a lemaradást, és akkor még megint le kell előzgetni a mezőnyt a pontszerző helyekért és közben megint fellökhetnek. vagyis magyarán szólva a köridők alapján párban vagyok még ezen a szinten is, gyakorlatilag azonban esélyem sincs a győzelemre a hátsókerék rendszeres kipöckölése miatt

egyébként nyert vki futamot legend szinten a kettőben?
  • Mikiller
    #506 és #514
  • effe
    de nem miért, hanem MIT kell kikapcsolni?
  • magus755
    gondolom a védelem miatt!
  • effe
    helo!

az lenne a kérdésem, h a regeditben pontosan mit kell kiállítani, hogy mennyen a játék.Addig tudom h. lokalmashine, devicemap, scsi, de itt mitet kell átállítani, megtagadni az olvasását???
  • BladeW
    Viszont erdekes, van talalkoztam emberekkel akik ilyen 2-es seed-el rohangaltak, es bénak voltak mint a bűn... Valahogy becheatelhettek maguknak?
  • BladeW
    Valaszom igen:) Egesz nap multiba nyomtam. Talalkoztam 3 hazankbélivel is:D
  • BladeW
    Es teljesen jol hasznalhato a "mi" verzionkkal?
  • Grusi
    Ó igen, ó igen! Van végre GameSpy!
  • ati2002
    Na leszedtem ezt a verziót:Moto.GP3.URT.PROPER.READNFO.BWClone-MiRROR
    Kiírtam az nfo szerint a Blindwrite 4.5.7-el, és tökéletesen megy. Semmi plusz nem kellett.

• ati2002
    THX!
  • magus755
    ja és minden gond nélkül megy!
  • magus755
    nekem a clone cd-s verzio van meg és az elinditási modja pedig a #474 -es hozzászolás alatt található!
  • ati2002
    Sorry, hogy nem olvasok vissza, de a válasz akár privibe is jöhet. Szóval melyik az a verzió, és mivel kell kiírni, hogy müködjön. Van valami proper?
  • vortob
    Úgy belehet-e inditani a játékot ha alcoholal simán kiírtam cdre?
  • vasko22
    Hét végén is lesz multi. Majd akkor írok!!!
  • vasko22
    IP: 84.0.140.235
    7-ig várok!!!