GameCam+Fraps+HyperCam

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háló
Frapshoz kéne segítség. Eddig jól mûködött de most valamiért dobozhangja lesz a felvételeknek és az istennek nem jövök rá, hogy mitõl. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Kép az nagyon jó, szokés szerint nagy méretü az avi amit rögzít, de a hang... konkrétan mass effectet rögzítak és olyan minth a akarakterek plévödörrel a fejükön magyartáznának -.- Mikor elekezdtem akkor nem csinálta ezt.
Esetleg valakit érdekel tudok videót mutatni a hibáról..

Köszönöm a válszt elõre is annak a szerencsésnek aki ebben is okosabb nálam :D
Már semmibõl nem veszi a játékot, mi az isten lett vele?
Megnéztem a bandicam programnak van a legújabb verziója azt hol lehet letölteni teljesbe, csak demót látok belõle. Az elõzõ progim behülyült, mert nem vette csak pár játékból a felvételt, már a heroes 4-bõl se vette fel, holott csináltam vele felvételt egyszer.
?
Hypercamp 3 mért nem veszi a képet sem hangot?, rendesen.
Mért nem tudok képet venni játékokból vele?
http://www.2shared.com/file/3441023/67929531/Game_Cam_Pro_1303_full.html
ennek van új verziója?, ha igen pls ide a linket köszi.
A frapson kívül mi jó játékra?
?
hypercam 2-vel mért nem tudok felvenni hangot?
camstatia studio 7.1
helo!
hypercam nem vesz fel hangot és mindig bûn rondán, fraps pedig 3 percenként menti és 4 giga! tud vki segíteni?
gergely1991
mivel a termék próbaverziós így csak 30mp a limit

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gamehunter
Mostmár valahogy sikerült megoldani, de hogyan lehet 30mpnél hoszabb videót csinálni? Mindig megáll 30mpnél, pedig 1800sec-re állítottam

gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk

gamehunter
Letöltöttem a Frapsot, de van amikor felvesz van amikor nem. Nem vágom teljesen. Valaki el tudja magyarázni? f2-t állítottam be movienál hotkeynek. Mire való az x (alapból az fpsnél) és az f?

gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk

Valaki tudja a game cam v2 serial ját?
a fraps-et

gamertag:markidlive

1kérdes.az hogy hol lehet letölteni úgy ingyen hogy ne keljen érte fizetni és mégis engedjen 30sec-nél nagyobb videót felvenni.

gamertag:markidlive

hellosztok.Tudom h elég régi topic de azért reménykedek h kapok választ.nah szoval én hyperCamot használok,és annyi a bajom vele hogy a windows 7-es aero(átlátszó) témákat/effekteket (vagy minek is nevezzem) nem jeleníti meg.Felvenni elég jol vesz a legujabb verzióm van,regisztrált,és olyan mintha nem lenne start menüm így visszenézve a készített videokon.A hypercam ilyen vagy nálam van valami gond?:D köszi elõre is a választ,persze ha kapok olyat valakitol

Helló!
Melyik a legjobb "kamera" amivel játékot, és más egyéb tevékenységet fel lehet venni??? Ja és olyan kéne ami hangot is vesz fel...
Mert én most a hypercam2 (unregistered) használom, de ez nem vesz föl hangot...és olyan mintha a képet kb 20fsp-sel venné fel pedig beállítottam h 25 fps-legyen.
jó kérdés :/

Murder3
Elárulná vki h frapsal h lehet hangot normálisan felvenni?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Markov

una volta per sempre INTER!

1 kérdés nekem a fraps miért mindig 20 fps körüli videókat vesz fel amikor 30 ill 60 ra van állítva? És a hang is elég ocsmány. Gépemen az aláírásomban láthatjátok (1.6 ból akarok venni)

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

Hang nálam is szar...
Plusz a felvett .avi mindig lassítva játsza le a felvételt <#wow1>

Szevasztok!Nekem annyi lenne a kérdésem, hogyha felveszek hangot játékból akkor miért ilyen fura?Vagyis rossz a hangminõség!Realtek HD Audio-m van és nem tudom mit csináljak, hogy olyan minõségbe vegyek fel mint mások!Választ elõre is köszi!

Tudja vki hogy hogy kell elindítani a felvételt GameCammal? A menüben behozza azt a zöld ablakot és nem tom hogy mit kell csinálni de persze ha elindítom a játékot akkor eltûnik de nem vesz fel semmit.
Mit csináljak?

snowkid16
GameCam nem öli a gépet mint a Fraps, HyperCam nem jó minõségû :S tapasztalat, másnak így van-e azt nem tudom :S

valaki #196?

Wreck86
hali!
1 kérdés: melyik felvevõ terheli meg legkevésbé a gépet?melyiknél a legkevésbé észrevehetõ,hogy fut játék alatt?
köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

ls2008 Dani
Üdv. nálam a fraps-nál töltésnél félúton kilép mindig!:S:S<#szomoru1><#levele>

Chelsea Fan.

Nekem az lenne a gondom, hogy amikor belépek a játékba és kiír egy zöld kockába egy szöveget. Utána azt írja hogy a \+Backspace-t nyomjak. Le is nyomom csak nem lép ki. ):

Jagumo
Hello, hogy lehet a gamecam-etugy beállítani hogy normálisan mûködjön, sehogyse sikerül.........

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Bocs az elzõnél kihagytam hogy nem veszi fel a hangot
ÜDV mindenkinek!

Valaki tudna segíteni?A Game Cam m vesz fel + hangot.Itt most mit csináljak hogy vegyen fel hangot?
Elõre köszi!
Üdv!

volna egy kérdésem.
Nekem megvan a Hypercam v2.x
és eleinte nagyon jó minõségbe vett fel meg minden a játékokból. állítva nem lett semmin viszont most nagyon rossz a kép minöség, pixeles mintha kevés szinnel dolgozna..stb valaki letudna írni hozzá egy normális beállítást?
Elöre is köszönöm
Cence

Ja nem, jó helyen járok XD akkor jó.... thx<#vigyor2>
Hali! Sry elõzõ üziért... rossz fórumba írtam <#circling><#crazya><#nevetes1> Bye !!!<#wave><#wave><#wave>
Hali! Nekem elkéne egy gamecam crackelt változat:) ha bárki tud adni linket vagy esetleg email-be eltudja küldeni akkor nagyon megköszönnöm:) cimem = [email protected] <#worship><#worship><#crazya><#wave>
Contrecast
de nekem ígysem veszi a hangot! aza baj hogy a mikrofonom a webcamerában van vagy mi??

Contrecast
óóóóóó
ezer köszönet ! lejebb már szenvedtek ettõl! Köszi a megoldást!!

Contrecast
minek regelt?
www.serials.ws és keress hozá kódot!
Fraps-nál hogyan lehet kiválasztani hangfelvevõ eszközt?

pls=thx:D
sziasztok!!
vki tudna nekem linkelni egy regisztrált gamecamot?? pls elõre is
Sziasztok
Nekem az a gondom, hogy nem tudok saját watermarkot beállítani GameCam-ben. regisztrált verzióm van, fizettem érte, úgyhogy jó lenne ha mûködne. mindent rendesen beállítottam, formátuma is jó, és a mérete is a képnek, mégse teszi rá a videóra. hogy lehet megcsinálni?
Dragooon
nekem így sem vesz hangot :(

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Bence94
helo nekem se vette fel a hangot de megtaláltam a megoldást.hangerõszabályzó megnyitása, beállítások azon belül tulajdonságok klikk felvétel pontra és ott asszem van olyan hogy sztereó keverõ vagy mi ezt bepipáljátok ha minden jól ment akkor fraps is azt írja bemenõ jelnél hogy sztereó keverõ.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Doom 4
Hali ha rájöttetek a megoldásra akkor elmondhatjátok nekem is.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Dragooon
tudna valaki segíteni?

van registered Fraps-om és: nem vesz hangot
van registered GameCam-om és: nem indul el: (ERROR: codec failed initialize (vagy vmi iylesmi))

most ezzel mi van? kell valami mikrofon, vagy valami más? codekeket frissítettem és már semmi ötletem!
vaalki segítsen légyszi!
köszönöm :)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Oldal 1 / 5Következő →