GameCam+Fraps+HyperCam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frapshoz kéne segítség. Eddig jól mûködött de most valamiért dobozhangja lesz a felvételeknek és az istennek nem jövök rá, hogy mitõl. Találkozott már valaki ilyen problémával?
Kép az nagyon jó, szokés szerint nagy méretü az avi amit rögzít, de a hang... konkrétan mass effectet rögzítak és olyan minth a akarakterek plévödörrel a fejükön magyartáznának -.- Mikor elekezdtem akkor nem csinálta ezt.
Esetleg valakit érdekel tudok videót mutatni a hibáról..
Köszönöm a válszt elõre is annak a szerencsésnek aki ebben is okosabb nálam :D
ennek van új verziója?, ha igen pls ide a linket köszi.
hypercam nem vesz fel hangot és mindig bûn rondán, fraps pedig 3 percenként menti és 4 giga! tud vki segíteni?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk
gamertag:markidlive
gamertag:markidlive
Melyik a legjobb "kamera" amivel játékot, és más egyéb tevékenységet fel lehet venni??? Ja és olyan kéne ami hangot is vesz fel...
Mert én most a hypercam2 (unregistered) használom, de ez nem vesz föl hangot...és olyan mintha a képet kb 20fsp-sel venné fel pedig beállítottam h 25 fps-legyen.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |
Plusz a felvett .avi mindig lassítva játsza le a felvételt <#wow1>#wow1>
Mit csináljak?
1 kérdés: melyik felvevõ terheli meg legkevésbé a gépet?melyiknél a legkevésbé észrevehetõ,hogy fut játék alatt?
köszi!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Chelsea Fan.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Valaki tudna segíteni?A Game Cam m vesz fel + hangot.Itt most mit csináljak hogy vegyen fel hangot?
Elõre köszi!
volna egy kérdésem.
Nekem megvan a Hypercam v2.x
és eleinte nagyon jó minõségbe vett fel meg minden a játékokból. állítva nem lett semmin viszont most nagyon rossz a kép minöség, pixeles mintha kevés szinnel dolgozna..stb valaki letudna írni hozzá egy normális beállítást?
Elöre is köszönöm
Cence
www.serials.ws és keress hozá kódot!
Fraps-nál hogyan lehet kiválasztani hangfelvevõ eszközt?
vki tudna nekem linkelni egy regisztrált gamecamot?? pls elõre is
Nekem az a gondom, hogy nem tudok saját watermarkot beállítani GameCam-ben. regisztrált verzióm van, fizettem érte, úgyhogy jó lenne ha mûködne. mindent rendesen beállítottam, formátuma is jó, és a mérete is a képnek, mégse teszi rá a videóra. hogy lehet megcsinálni?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
van registered Fraps-om és: nem vesz hangot
van registered GameCam-om és: nem indul el: (ERROR: codec failed initialize (vagy vmi iylesmi))
most ezzel mi van? kell valami mikrofon, vagy valami más? codekeket frissítettem és már semmi ötletem!
vaalki segítsen légyszi!
köszönöm :)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá