227
GameCam + Fraps + HyperCam
  • yoda2000
    Háló
    Frapshoz kéne segítség. Eddig jól működött de most valamiért dobozhangja lesz a felvételeknek és az istennek nem jövök rá, hogy mitől. Találkozott már valaki ilyen problémával?
    Kép az nagyon jó, szokés szerint nagy méretü az avi amit rögzít, de a hang... konkrétan mass effectet rögzítak és olyan minth a akarakterek plévödörrel a fejükön magyartáznának -.- Mikor elekezdtem akkor nem csinálta ezt.
    Esetleg valakit érdekel tudok videót mutatni a hibáról..

Köszönöm a válszt előre is annak a szerencsésnek aki ebben is okosabb nálam :D
  • Carmageddon
    Már semmiből nem veszi a játékot, mi az isten lett vele?
  • Carmageddon
    Megnéztem a bandicam programnak van a legújabb verziója azt hol lehet letölteni teljesbe, csak demót látok belőle. Az előző progim behülyült, mert nem vette csak pár játékból a felvételt, már a heroes 4-ből se vette fel, holott csináltam vele felvételt egyszer.
  • Carmageddon
    ?
  • Carmageddon
    Hypercamp 3 mért nem veszi a képet sem hangot?, rendesen.
  • Carmageddon
    Mért nem tudok képet venni játékokból vele?
  • Carmageddon
    http://www.2shared.com/file/3441023/67929531/Game_Cam_Pro_1303_full.html
    ennek van új verziója?, ha igen pls ide a linket köszi.
  • Carmageddon
    A frapson kívül mi jó játékra?
  • Carmageddon
    ?
  • Carmageddon
    hypercam 2-vel mért nem tudok felvenni hangot?
  • Carmageddon
    camstatia studio 7.1
  • raspoly88
    helo!
    hypercam nem vesz fel hangot és mindig bűn rondán, fraps pedig 3 percenként menti és 4 giga! tud vki segíteni?
  • gergely1991
    mivel a termék próbaverziós így csak 30mp a limit
  • gamehunter
    Mostmár valahogy sikerült megoldani, de hogyan lehet 30mpnél hoszabb videót csinálni? Mindig megáll 30mpnél, pedig 1800sec-re állítottam
  • gamehunter
    Letöltöttem a Frapsot, de van amikor felvesz van amikor nem. Nem vágom teljesen. Valaki el tudja magyarázni? f2-t állítottam be movienál hotkeynek. Mire való az x (alapból az fpsnél) és az f?
  • petya235647
    Valaki tudja a game cam v2 serial ját?
  • markidlive
    a fraps-et
  • markidlive
    1kérdes.az hogy hol lehet letölteni úgy ingyen hogy ne keljen érte fizetni és mégis engedjen 30sec-nél nagyobb videót felvenni.
  • mophisto
    hellosztok.Tudom h elég régi topic de azért reménykedek h kapok választ.nah szoval én hyperCamot használok,és annyi a bajom vele hogy a windows 7-es aero(átlátszó) témákat/effekteket (vagy minek is nevezzem) nem jeleníti meg.Felvenni elég jol vesz a legujabb verzióm van,regisztrált,és olyan mintha nem lenne start menüm így visszenézve a készített videokon.A hypercam ilyen vagy nálam van valami gond?:D köszi előre is a választ,persze ha kapok olyat valakitol
  • Razero
    Helló!
    Melyik a legjobb "kamera" amivel játékot, és más egyéb tevékenységet fel lehet venni??? Ja és olyan kéne ami hangot is vesz fel...
    Mert én most a hypercam2 (unregistered) használom, de ez nem vesz föl hangot...és olyan mintha a képet kb 20fsp-sel venné fel pedig beállítottam h 25 fps-legyen.
  • Szabi1991
    jó kérdés :/
  • Murder3
    Elárulná vki h frapsal h lehet hangot normálisan felvenni?
  • Markov
  • Reteek
    1 kérdés nekem a fraps miért mindig 20 fps körüli videókat vesz fel amikor 30 ill 60 ra van állítva? És a hang is elég ocsmány. Gépemen az aláírásomban láthatjátok (1.6 ból akarok venni)
  • Penguin
    Hang nálam is szar...
    Plusz a felvett .avi mindig lassítva játsza le a felvételt
  • Ferrari25
    Szevasztok!Nekem annyi lenne a kérdésem, hogyha felveszek hangot játékból akkor miért ilyen fura?Vagyis rossz a hangminőség!Realtek HD Audio-m van és nem tudom mit csináljak, hogy olyan minőségbe vegyek fel mint mások!Választ előre is köszi!
  • david130
    Tudja vki hogy hogy kell elindítani a felvételt GameCammal? A menüben behozza azt a zöld ablakot és nem tom hogy mit kell csinálni de persze ha elindítom a játékot akkor eltűnik de nem vesz fel semmit.
    Mit csináljak?
  • snowkid16
    GameCam nem öli a gépet mint a Fraps, HyperCam nem jó minőségű :S tapasztalat, másnak így van-e azt nem tudom :S
  • k roy96
    valaki #196?
  • Wreck86
    hali!
    1 kérdés: melyik felvevő terheli meg legkevésbé a gépet?melyiknél a legkevésbé észrevehető,hogy fut játék alatt?
    köszi!
  • ls2008 Dani
    Üdv. nálam a fraps-nál töltésnél félúton kilép mindig!:S:S
  • k roy96
    Nekem az lenne a gondom, hogy amikor belépek a játékba és kiír egy zöld kockába egy szöveget. Utána azt írja hogy a \+Backspace-t nyomjak. Le is nyomom csak nem lép ki. ):
  • Jagumo
    Hello, hogy lehet a gamecam-etugy beállítani hogy normálisan működjön, sehogyse sikerül.........
  • gabesz7
    Bocs az elzőnél kihagytam hogy nem veszi fel a hangot
  • gabesz7
    ÜDV mindenkinek!

Valaki tudna segíteni?A Game Cam m vesz fel + hangot.Itt most mit csináljak hogy vegyen fel hangot?
    Előre köszi!
  • Cence
    Üdv!

volna egy kérdésem.
    Nekem megvan a Hypercam v2.x
    és eleinte nagyon jó minőségbe vett fel meg minden a játékokból. állítva nem lett semmin viszont most nagyon rossz a kép minöség, pixeles mintha kevés szinnel dolgozna..stb valaki letudna írni hozzá egy normális beállítást?
    Elöre is köszönöm
    Cence
  • romi8 #191
    itt van
  • koncy007
    Ja nem, jó helyen járok XD akkor jó.... thx
  • koncy007
    Hali! Sry előző üziért... rossz fórumba írtam Bye !!!
  • koncy007
    Hali! Nekem elkéne egy gamecam crackelt változat:) ha bárki tud adni linket vagy esetleg email-be eltudja küldeni akkor nagyon megköszönnöm:) cimem = [email protected]