MP3 station-t építenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Hát az mp3 sosem fog neked sztereonál jobban szólni😄
2. A hang gagyi. Ha van a DVD-hez valami normális házimozi erõsítõ, akkor már csak leszólja a szondblásztert..😄
3. Nem tök mindegy neked hogy a monitort vagy a tv-t kapcsolgatod?😄
Megjegyzem, ha vételezel mp3-as dikskmant, oszt rádugod erõsítõre, akkor is ott vagy ahol kell. Kicsi a kijelzõ? Olvasol vagy zenét hallgatsz?😄 Csak egy lemez fér bele? De hát arra fél napnyi zene ráfér😄
Bárcsak nekem is ennyi gondom lenne😄DD
Ne anyázz, 1 szál rosszindulat sem volt bennem, pusztán egy kis döbbenet😄
[merlinw.org]
de én film nézésére vettem!!! 😄DDDD
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
és P1 100 Mhz-nél a passziv hûtés is alkalmazható, szóval ventilátor hang sincs
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
vannak buktatói is, pl. nem lehet túl nagy a file, pl. 74 perces mix-el lehet hogy gond van
Dos alatt csak ISA hangkártyák javallottak, abban is az Sound Blaster-ek mert normálisan müködnek a drivereik
van egy magyar srác aki ir Dos alá progit (persze van még több progi is)
nézd meg a linket: http://mpxplay.cjb.net/
szerintem Dos alatt mp3-at hallgatni jó dolog

Miért, amit építesz, abban nem lesz venti?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
asztali dvd kiesik, discman gagyi is kicsi a kijelzõje...
pl asztali dvd, mp3discman, mp3autórádio -> erre rákötni 5 hangfalat és buuum !!!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
memóriás lejátszó nem jöhet szóba, talán egy mp3-as hifi az még jó lehetne, de ott meg a hangzás elég kötött, meg jó drága is.... meg a könyvtárkezelés illetve VBR ilyesmik nem mindig mennek
van dvd lejátszóm (mindegyik tudja az mp3-at) de ez sem megoldás....
2 dolog idegesít:
zenehallgatáshoz mennie kell a gépnek, elég erõsen zúg, a leghalkabb ventivel is lesz hangja
a dvd lejátszó nem tudja rendesen lekezelni az mp3-at, legjobb esetben is 2.1-lesz a hang, de az is elég gagyi, viszont mindig be kell kapcsolni hozzá a tévét, ha váltani akarsz... ezt se szeretem _:-(
nehogy összepakolj egy komplet gépet mp3 lejátszáshoz!!!
léteznek már mp3 dekódoló IC-k kell egy soros/USB port a számok feltöltésére vagy még annyi se, ha CDrõl megy.
gondolj az mp3 diskmanekre. azokba sincs ventillátor. még hûtõborda se... 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
De viccet félretéve szvsz totál felesleges kizárólag mp3 lejátszására egy stationt gyártani.
N0 TXT TLK PLZ!4!
És ha jól bánik Vele, akkor az akár élete végéig is elkisérheti.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Én így oldottam meg a dolgot, és tök jól mûködik.
Amire gondoltam
- p100-as gép (hûtõbordás, venti nélkül pl compaq)
- pénztáros nénik által használt 10'es fekete-fehér monitor
- dos vagy linux (esetleg floppiról, hogy ne zúgjon a vinyó?)
- 1-2 cd rom (max 8x, hogy az se pörögje túl magát)
lenne viszont egy-két kérdésem
- milyen oprendszer legyen? dos, vagy valami minimál linux ami semmit nem tud csak mp3-at lejátszani? esetleg legyen win95, lehetme csak egérrel kezelni, nem kellene billentyû
- nem tudom a 10' monitort viszik-e a sima vga kártyák, vagy az valami spec szabvány?
bármi ötletet szívesen vennék
annyi elõnye lenne a win95-nek, hogy akkor akár 5.1-es hangot is nyomathatnék persze kérdés, szükség van-e rá :-)mert zenében eddig nem túl gyakran sikerült tökéletes eredmény elérni a sima mp3 5.1-es lejátszásánál