Shrek 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
. ennyi
vó. melyik országban élsz? kíváncsi vagyok, hogy tudod-e melyik filmhez volt eddig a leggyorsabb felirat és, hogy az mennyi idõ volt.
"(még egy egyszerû heroes részhez is max 2 nap után már van felirat.... ez meg a shrek 3:D)"
annyi a difi, hogy sorozatokhoz van felirat, mivel a tévérõl le lehet kapni az angol feliratot, viszont mozifilmekhez normális angol felirat csak dvd-re szokott lenni (kivétel az a 3-4 film évente, amihez valaki csinál egy angolt)
kamerás felvételekben néha meg a felálló emberek is belelógnak, ezzeh képest ez egész király.
igaz, picit túlblurolt, de hát istenem, nézd fél méterrel hátrébbról:D
felirat nem napokon, hanem órákon belül várható. lenne angol, én is lefordítanám:D. csak pozicionálgatni nincs kedvem.
(még egy egyszerû heroes részhez is max 2 nap után már van felirat.... ez meg a shrek 3:D)
sõt, olyat is hallottam már, hogy a szinkronstudió ellopta az srt-t a feliratok.hu-ról:D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
These are my friends, see how they glisten...
Én kénytelen voltam így megnézni, mivel nálunk (40 ezres város) nincs mozi, a DVD-t meg nem várom ki...
These are my friends, see how they glisten...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem jobb, rosszabb. egy kamerásnál is rosszabb és éppen ezért gáz, mert elvileg így nem lehet újabb, sokkal jobb ts-t kiadni a race miatt, de meglátjuk majd.
felirat késõbb lesz, mint szinkron.
még így is jobb, mint a TS lenni szokott:D
amúgy most néztem meg, írtó klassz lett.
remélem felirat is lesz hamar, mert barátnõm nem tud angolul:D
A premier részben van-de pszt!!!!
Hu-mindjart lejön én is alig várom már!!!
HOLNAP!!!!!
Holnap megjelenik. (a holnap alatt ugye az értendõ, hogy idõeltolódás beleszámítva.)
Holnap (nagyon) késõ estére, max holnaputánra lesz mozis felvétel torrenten. onnét max 1-2 nap, és lesz felirat is hozzá(shrekrõl beszélünk:D).
már max 3-4 nap múlva élvezhetjük is a filmet:D
Official Shrek honlapról idézek: Tomorrow, the wait is Orge
Már nagyon várom:D
egy-másfél hónapon belül szinkronos verzió is lesz. azt is várom, az elõzõ szinkronok is nagyon jók lettek:D
A Harmadik Shrek simán verni fogja a pókember 3at de még a Karib 3-at is!!
amúgy imdb.com....nézz már körül ha érdekel. Internet azért van!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...
Ott van a #50-ben! :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
itt az elõzetes
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Már alig várom, hogy kiadják ezt a filmet! Nem túl sok beírást láttam mostanába ebbe a fórum témába úgyhogy gondoltam írok eggyet. Valaki nem tudja, hogy honnan lehet leszedni trailert? A múltkor láttam a sövényen túl címû animációs film dvd jén egy shrek 3 trailert. Csak nem az enyém a dvd ezért nem tudtam megnézni. Ennyi lenne.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
egyébként a mai metroban volt hogy BAnderas készül a shrek4 -re.. (nem sok mindent találtam ezzel kapcsolatban de!) Puss in Boots! (2008) lesz szóval vszinû kap egy külön filmet... mit a micimackó sorozat egyes részei...
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"