Shrek 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
ja, beszélj itt hülyeséget!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kb akkor lesz magyar felirat amikor már adják magyarul nállunk! vagy késõbb.Aki megakarja nézni így az nézze aki nem az várjony
. ennyi

"felirat nem napokon, hanem órákon belül várható"

vó. melyik országban élsz? kíváncsi vagyok, hogy tudod-e melyik filmhez volt eddig a leggyorsabb felirat és, hogy az mennyi idõ volt.

"(még egy egyszerû heroes részhez is max 2 nap után már van felirat.... ez meg a shrek 3:D)"

annyi a difi, hogy sorozatokhoz van felirat, mivel a tévérõl le lehet kapni az angol feliratot, viszont mozifilmekhez normális angol felirat csak dvd-re szokott lenni (kivétel az a 3-4 film évente, amihez valaki csinál egy angolt)
takysoft
szépen blurolt, élesített TS. nemtom mi bajod vele.
kamerás felvételekben néha meg a felálló emberek is belelógnak, ezzeh képest ez egész király.
igaz, picit túlblurolt, de hát istenem, nézd fél méterrel hátrébbról:D

felirat nem napokon, hanem órákon belül várható. lenne angol, én is lefordítanám:D. csak pozicionálgatni nincs kedvem.
(még egy egyszerû heroes részhez is max 2 nap után már van felirat.... ez meg a shrek 3:D)

sõt, olyat is hallottam már, hogy a szinkronstudió ellopta az srt-t a feliratok.hu-ról:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
mozi max kb 1 hónap múlva.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Mincsi
a kis mákos :D

Rush!

Gondoltam, csak én nem rég akadtam rá, mert gondoltam leszedem az 1-2 OST-jét. 1-t nem találtam, 2-t igen, mellé kidobta a 3-t is.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Baján nincs? Az szarügy, részvétem. Csak megcsekkoltam adatlapod.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sil78
Az fent van már több mint egy hete. Elõbb fent volt, mint ahogy megjelent.

These are my friends, see how they glisten...

Sil78
Szerintem sem olyan szörnyû a minõsége, fõleg asztali lejátszón nézve, szvsz tûrhetõ. Láttam már ennél sokkal rosszabb kamerás verziókat is (pl van, amikor nem is látszik az egész vászon, vagy ferdén veszik fel).

Én kénytelen voltam így megnézni, mivel nálunk (40 ezres város) nincs mozi, a DVD-t meg nem várom ki...

These are my friends, see how they glisten...

Én majd moziba nézem meg, ha összejön, ha meg nem, akkor marad a warez.

Shrek 3 OST már fent van neten, akinek kell szóljon és útba igazíthatom. Ha esetleg nem tudnátok.

akyyy
én megvárom még lesz dvdrip, bár, az is lehet ezt is megnézem moziba:O karibra sikerült jegyet nyertem, szal apénz amit arra szántam mehet shrekre:DDD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

"még így is jobb, mint a TS lenni szokott:D"

nem jobb, rosszabb. egy kamerásnál is rosszabb és éppen ezért gáz, mert elvileg így nem lehet újabb, sokkal jobb ts-t kiadni a race miatt, de meglátjuk majd.

felirat késõbb lesz, mint szinkron.
takysoft
homályos igen.. picit. de nézhetõ.
még így is jobb, mint a TS lenni szokott:D

takysoft
mininova ingyenes.
amúgy most néztem meg, írtó klassz lett.
remélem felirat is lesz hamar, mert barátnõm nem tud angolul:D

akyyy
legalább ne reklámoznád a fizetõs oldalakat:(

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hehe :) Én most töltöm innen:
A premier részben van-de pszt!!!!

Hu-mindjart lejön én is alig várom már!!!
A neten már találtam egy elég homályos képût!!

Mincsi
várom, nagyon várom :D

Rush!

Jaja!!

takysoft
18.-a.

HOLNAP!!!!!
Holnap megjelenik. (a holnap alatt ugye az értendõ, hogy idõeltolódás beleszámítva.)

Holnap (nagyon) késõ estére, max holnaputánra lesz mozis felvétel torrenten. onnét max 1-2 nap, és lesz felirat is hozzá(shrekrõl beszélünk:D).

már max 3-4 nap múlva élvezhetjük is a filmet:D

Official Shrek honlapról idézek: Tomorrow, the wait is Orge

Már nagyon várom:D

egy-másfél hónapon belül szinkronos verzió is lesz. azt is várom, az elõzõ szinkronok is nagyon jók lettek:D

PrisonMan
Reméljük! <#nyes>

Szerintem a Shrek a legjobb mese ami létezik!!:D
A Harmadik Shrek simán verni fogja a pókember 3at de még a Karib 3-at is!!

Magoo
Egy kommentbe nem fér bele????
amúgy imdb.com....nézz már körül ha érdekel. Internet azért van!

Kaadu
Mikor jön pontosan a Shrek 3???

In nomine Dei ego te purgo et exorciso!

Nagyon poén :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kongy
jaja,már a mozikban is van a plakát h harmadik Shrek meg az is h Karib-tenger Kalózai 3! Én már csak tom,tegnap néztem meg a T4xi 4-et!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hú, de értelmes kommentek.

akyyy
jelentkez ki!!!!!!!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jelenkez be!!!!!!!!!

akyyy
mert az illegális és bûncselekmény!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

miért nem lehet letölteni a filmeket?
lang14
kár hogy a boszorka hangja a bárból nem ugyanaz maradt a többi hangnak viszont örülök...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...

http://ondemand.video.t-online.hu/origo/filmklub/elozetes/shrek_3.wmv

akyyy
láttam de az ilyen media playeres netse lejátszókat én se meg a gép se szereti:)

Ott van a #50-ben! :)

origo.hu-n valahol meglehet nézni. Simán rákatt és lejátsza... én is ott lestem, de nem tudom, hogy sg-n menne-e. Valószínû igen, de passzolom :S.

akyyy
van eléõzetes is az Sg-n de én nemtom letölteni

<#eljen><#hehe>

akyyy

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

CoD23
http://www.metacafe.com/watch/345342/shrek_the_third/
itt az elõzetes

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Szevasztok! Nem tudja vki, hogy hol juthatnék hozzá olyan shrek fülhöz, amit annak idelyén a Burgerking- ben adtak a meal menühöz? Fontos lenne!Ha van ötlet, akkor írjatok légyszi! mail-em: [email protected] Bódog Karit mindenkinek!
Csacsi
Van Trailer a Hardwireden. Érdemes lecsekkolni.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Simaji
Hi!

Már alig várom, hogy kiadják ezt a filmet! Nem túl sok beírást láttam mostanába ebbe a fórum témába úgyhogy gondoltam írok eggyet. Valaki nem tudja, hogy honnan lehet leszedni trailert? A múltkor láttam a sövényen túl címû animációs film dvd jén egy shrek 3 trailert. Csak nem az enyém a dvd ezért nem tudtam megnézni. Ennyi lenne.

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

lang14

lang14
mégse 2006? Shrek 3 /imdb/
egyébként a mai metroban volt hogy BAnderas készül a shrek4 -re.. (nem sok mindent találtam ezzel kapcsolatban de!) Puss in Boots! (2008) lesz szóval vszinû kap egy külön filmet... mit a micimackó sorozat egyes részei...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"