Milyen neted van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Akit érdekel az ADSL hozzáférés keressen emilben most szeptemberig ingyenes!!!
Ezzel foglalkozom, egybõl a belsõ hálózatba rögzítem a megrendelést így a leggyorsabb, korlát nélkül! 😊))

[email protected]
PLackó
C.o.d. a kedvenc játékom!!!fajin lehet multiban.

PLackó
Oké,Thx ,majd kipróbálom.Tetszett single-ben a gamma.

PLackó
world war II????
errõl még nem hallottam.
Age of vagy milyen tipusú???

EOX
Motogp2

Retteketet

Lammer
E3=Európa
T3=Amerika
egyébként ua, tudom, demértnekötözködjek???

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
kabbe...

Punker
CoD, WWIIOnline

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PLackó
Milyen játékokkal szoktatok multizni???

PLackó
Az jó szolgáltató.

EOX
Datanet

Retteketet

Ryleh
adsl 384,és nincs korlátom...ööööö..érted?

Punker
E3=T3

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lammer
Van korlátod? ha igen mennyi a plussz MB/$???
Ha nincs, akkor tök ql!
DSL,Cable vagy Micro?

Lammer
Kötekedés On:
nem E3???
Kötekedés Off:

Topicra:Sajna Chello 768/256

PLackó
Milyen szolgáltatónál vagy?Axelero??

PLackó
Kössz 😊

PAYNE
örülünk hogy boldog vagy!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PLackó
köszi szépen,most jó kedvem lett!!!!!!
Tehát nem baj hogy még nem küldték a szerzõdést,hogyha 25.-én rendeltem meg akkor már nemsoká jönnek!!
De boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THX!

EOX
Nekem a szerzõdést két héttel azután küldték ki, hogy bekötötték😊 Az online megrendelés után két hét múlva jöttek.

Retteketet

PLackó
Köszi.
A matáv az online megrendeléstõl számítja a 2-3-4 hetet,(tehát hogy mikor jönnek a szerelõk)vagy a szerzõdés visszaküldésétõl?(mert a szerzõdés még csak most küldték ,de a neten már május 25.-én rendeltem meg az ADSL-t.)

Punker
inkább 45-50, legalábbis nekem annyi

PLackó
A 384 kbps -es netnél olyan 40-50kb /s az átlag???
Már nagyon várom.Végre korlátlan,és most már letölteni is tudok!

PAYNE
floridában!? dejó neki... miamiban ülni a beachen....

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PLackó
Hi.nekem most 56 kbbs-es modem (externet) ,de olyan 1-2 hét múlva 384/64 -es ADSL(Tvnet) 7990+áfa=10000HUF bruttón.
Május 25.-én rendeltem meg online-on,úgyhogy már jönnie kéne!!!!!
Addig kínylódok ezzel a köcsög modemmel

Punker
talán floridában nem emlékszek

PAYNE
igen? és hol?

Punker
már egy ideje

PAYNE
csocso amerikában van!?

cSuwwi
Amerika...

shit happens

EOX
512-es Datanet Adsl, a sebesség sosem ment még alá, sõt néha még több is, nem volt kimaradás, szakadás, és királyak a pingek

Retteketet

Dzsini
úgy, hogy csocso külföldön van 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PAYNE
hogy,hogy nem magyarország???

Dzsini
nem mindegy? úgyse magyarország...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PAYNE
ki a szolg?!

Ki a szolg?

CSOCSO
mindezt a gyorsasagot kb 10 ezerert
CSOCSO
3mbit le fel mbit le
Lord AnonymouS
Chello bõvített: 122Kb*sec le, 65Kb/sec fel.
Elég gyors... Nem tudom mennyi volt, nem én fizetem . Tökéletes csak néha leáll egy pillanatra, ami pont elég, hogy pl egy multis partyból kiessek.

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

HDSNET : szuper jó gyórs korlátlan letoltés és csak 16000

bogyoka
Nnajó, irigykedem, asszem a miénk 15k/hó. Mindegy, a tied is, meg az enyim is szuper.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Dichter
Hál Istennek, ezen a switchen, csak 3-an vagyunk 😄

cSuwwi
70-80k a 768-ason szokott lenni. Jó a kábel is, meg szerintem szerencséd is van, hogy a szomszédok nem neteznek (annyit). Ha sokan nyomják kábelrõl 1 helyen, akkor egymást lassítjátok, ezért nem akartam kábeles lenni... A DSL viszont fix sebességû, 63k...
Elvileg július 1.-étõl Axer is emeli a sávot, a Chello mintájára 😊 Reméljük úgy lesz...

shit happens

Mike
nekm chello+ van 17k/hó

tessék irigykedni 😞(

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

he-he-he

bogyoka
Nekem UPC Chello van,768-as a perszámot nem tudom, de töltésnél mutat 160-200-ig is. Nagyon jó gyors, januártól van, és nehogy elszóljam, de semmi kimaradás nem volt, szal probléma egy szál se nincs vele.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Jagi
Azenyém szar!!!
Mer' nincs!!!

PAYNE
hi hi hi! 😄

ollie
Nekem ma még Freestart 56k modem, de holnaptól Invitel ADSL 512/128. Jeeeeeeeeeeeee!

Mindenki nyitott már sztem topikot, ez nem olyan nagy szám.