Milyen neted van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
De egyébként nem rossz, lan rulez! :D
Bazinga!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Bazinga!
Vagy a program közöl fals infót, vagy valami.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Berakatam a kártyát felismerte és felrakta.(XP)
Tehát semmi vezetéket meg ilyesmit már nem kell vennem ,innestõl már mindent elintéznek.
1000 THX!!
Berakatam a kártyát felismerte és felrakta.(XP)
Tehát semmi vezetéket meg ilyesmit már nem kell vennem ,innestõl már mindent elintéznek.
1000 THX!!
Lényegében ennyi:)
Azt hittem, mindenkinek 512-es ADSL-e van az Axelero-nál.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Vezetéket kell vennem a Lan kártyához???
Majd ha jönnek a szerelõk,majd ezeket megcsinálják(minden t bekötnek mindennel,beállítják stb.)ugye???
A Lan kártyán kell beállítanom valamit??
Én elég nagy gondban lennék ha lenne letöltési limit
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sajnos nincs olyan csatlakozóm,úgyhogy veszek.Örülök hogy ilyen olcsó.
A modememen csak két egyforma csatlakozó van,más nincs.
Half Life 1-ezni nem szoktatok????
Suliban azzal nyomtuk a haverokkal LAN-ban (vagy 10-en 5 óra hosszán át :))
Nekem tetszett.Bár a grafika gyengusz,de nem baj :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
130-as számról még nem is hallottam....
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
War. War never changes.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
és 9900 ft / hó , de idén szept. lejár , húzok csellózni ,hacsak invitel ... nem emel sávot :]

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]