Milyen neted van?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAYNE
én azt szeretném ha végre ide nagykerekibe is belehetne köttetni az ádéeselt! de nem lehet😞(((

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
ha akarod! 😄DDDDDD

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Sir Quno Jedi
Én nem, nekem elég a Borg mátrix is !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dichter
Akkor beszéljünk arról, ki milyet szeretne. Én T3-t. De azt ki nem???

Mike
hát mer már mindeki beirta

most írjam be újból? vagy mit vársz?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PAYNE
mért nem ír senki? 😞(
ne legyen má' pangás!

Evil
Axi kabelnet, 512/128 77-80kbyte val jon a cuccos es persze korlatlan.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

PAYNE
thx

PAYNE
na míg nem vagyok itt addig sok hozzászólást a topikomba! 😄

PAYNE
true...
thx

Dzsini
vagy vissza kell állítani az órát pár nappal, és lepucolni, utána meg windowsupdate, és nem ellustulni a kritikus javításokat...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PAYNE
az a stinger.exe 770kb szal mindenkinek megéri letölteni...

PAYNE
vagy csak egyszerûen mikor bejön, hogy a gépnek 59 mp mulva ujra kell indulnia, akkor tegyétek a következõt:
START-FUTTATÁS-(írjátok be)-shutdown -a
és akkor hoppp elmúlik...

PAYNE

PAYNE
háááát az én modemesemmel van gond elég sok...
szerencsétlen blaster vírus kínzott, amúgymeg döglassú szal...

I.C.ram
Nekem csak sime AXE ADSL 384-es, de eddig csak nagyon ritkán volt vele gond.
KRi2
interware adsl
havi 11e ft
szinte mindiig yo

lll l ll lllll l lll ll

PAYNE
száz hihi én vittem át!!! 😄DD
ráadásul saját topik! 😄DD

PAYNE
8. legnépszerûbb a topik!

cSuwwi
DÉESEL, Axertõl (sajnos)

shit happens

56k modem nincs korlát😊)
HuAn82
512/128 nincs korlát

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

512/128

http://thenamelessphoto.com/

LittleL
kábeltévés

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Dichter
Kérdezõsködj az ismerõsöktõl, mert szerintem nekik is bejönne a 6-7 Mega/sec

Ok. Majd utána járok. Végül is csak 3 sor hiányzik, majd megfejtem, hogy mi az...

PAYNE

Dichter
Ezért mondom, valami guruval kell beszélni errõl, vagy azzal, aki hostolja a saját HUB-otokat. Õ talán tudni fogja, mit kezdjen vele, mert nekem ez egy kicsit magas.

hen-tes
hmmmmm!
most épp szar a netem
lehet ircrõl minnyá esek 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

PAYNE
ez így igaz....

Itt van egy csomó IP, amit nemtom honnan szedtél, ugyanazt meg nem írhatom, mert más mint neked.
Pl: az uccsó sor : route -p add 192.168.0.0 mask 255.255.0.0 SajatIP

a mûholdas nethez is kell egy vonal, amivel lekéred az adatokat, szal az csak letöltésben ûberel...
PAYNE
annak azt mondják hogy gyors és relatíve a szám csábító de nem jön csak 128-cal vagy lejjebb... és az nem gyors de nem is lassú...

liírni=kiírni

És ami elõõte van, azt a 2. lépés eredményeként kijött ipékbõl kell liírni?

fizetõs :-(

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

"Ezt a három sort kell egyesével beírni a parancssorba, a sajatIP helyére behelyettesítve
a korábbi IP címet majd enter."
Szóval : A saját Ip helyére az én Ípémet?

DJ Skyline
ja és ezzel nem azt akartam mondani hogy 1km a hatósugara a szolgáltatónak,hanem hogy 1km-re vagyok tõlük...így jobb!😊))

DJ Skyline
hatósugarilag...

DJ Skyline
nem igazán...inkább attól függ hogy mikor áll le az antenna,vagy mikor indítják újra az antennát...különben is én tõlük 1km-en belül vagyok hatósugailag...szal annyira nem vagyok messze...

bizar
Nekem Chello van.

Dichter
Az rossz idõben nem szaraxik?

DJ Skyline
256kb/s Wireless

Dichter
Nekem ezt kellett beírnom:

1. lépés

El kell indítani a parancssort:
Start gomb/Futtatás/be kell írni CMD majd enter

2. lépés

A parancssorba be kell írni: ipconfig, a végeredmény a lentihez hasonló képernyõkép lesz.

Ethernet-adapter Helyi kapcsolat:

Kapcsolatspecifikus DNS-utótag. . . . :
IP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . : 192.168.100.2
Alhálózati maszk. . . . . . . . . . . : 255.255.255.252
Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . : 192.168.100.1

Az IP-cím a gép azonosítója, továbbiakba SajatIP-ként fogok rá hivatkozni és ahol ezt teszem
oda ezt a négy számjegyet kell behelyettesíteni.

3. lépés

Ezt a három sort kell egyesével beírni a parancssorba, a sajatIP helyére behelyettesítve
a korábbi IP címet majd enter.

route -p add 195.56.78.0 mask 255.255.255.0 SajatIP
route -p add 195.56.144.0 mask 255.255.255.0 SajatIP
route -p add 192.168.0.0 mask 255.255.0.0 SajatIP

Sima kábel, csak hálózaton belüli. Én is meg akarom csinálni.

milyen

Pontosan mien net ez ?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

És mik voltak azok a parancsok?
Nem tudsz valami leírást?

The Garrett
hát az enyém ilyen www.chello.hu
és egyátalán nem gyors és annyit kérnek érte mint 1 iternetért :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hen-tes
ésaz milyen gyors ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/