Milyen neted van?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthon szarozunk 2gépen egy 56k-s modemes fossal, és a fatáv az elmúlt 2 évben baszott felénk szaglászni.. persze a szomszédban, Mátrafüreden meg 5fõs igényre várnak a fatávosok.. Remélem a T-COM úgy ki fogja rúgni a jelenlegi összes matáv alkalmazottat, élükön Straub Elekkel, hogy megbánják..
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
otthon ADSL 512/128.
melóhelyen nemtom mi van, nem IT-n dolgozom, de néha még 1,5-2 mb/sec-cel is jön le a cucc :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Bazinga!
Gondolkodom hogy felmondom az otthonit :[
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
T-DSL 1000 1024 kbit/s 128 kbit/s 16,99 EUR (4250 Ft)
T-DSL 2000 2048 kbit/s 192 kbit/s 19,99 EUR (5000 Ft)
T-DSL 3000 3072 kbit/s 384 kbit/s 24,99 EUR (6250 Ft)
hát, nem valami upload-optimalizált csomagrendszer...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Végre!!!
Nem tudtok olyan helyet ahol fajin multis játékokat lehetne letölteni???
A gamestar.hu-n csak néhány multis demót láttam.
Elõre is THX!
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
LÓF*SZT! :DDD
Nálam viszont az a humor, hogy a Hobbira fizettem elõ (384/64), viszont szar a kábelmodemem, emiatt nem tudnak lekorlátozni a full sávszélrõl, ami 512/128, HUÁ!!!
Amúgy én is csodálkoztam mikor manus bekötötte a netet (kb fél éve) és 75-el jöttek a dolgok. Én is azt hittem, hogy 64-65k lesz. De ez van, én meg örülök neki! :)
Nincs senki másnak axelero kábelnet-e???
Bazinga!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Bazinga!