nVIDIA: megint savanyú a szõlõ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy azért mert nem magyarok állnak a cég élén mint az nvidiánál :)

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

PyRex
(lehet anyázni...)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Ja melesleg most olvasom az egyik képen:

"Why pay $499 for last year's technology?"

kérdi az nVidia az ATi x800-ra célozva.

HOGY MIÉRT??? MERT SZARRÁVERI AZ NVIDIA "JÖVÕBEMUTATÓ TECHNOLÓGIÁJÁN" ALAPULÓ 6800-AT IS! :))))) Na EZ a LOL!

Az pedig egyszerûen nem igaz, hogy csak a saját driverével hajlandó mûködni. Két all in wonder kártyám is volt. Nem volt könnyû találni hozzá megfelelõ szoftvert de mégiscsak sikerült egy kis internetes kutatással még linuxra is. Ha jól emlékszem a virtualdubbal is mûködésre lehetett bírni. Ráadásul olyan volt a tuner képminõsége, hogy azóta sem láttam hozzá hasonlót.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

PyRex
Csak azt nem tudom, hogy amikor kijöttek az elsõ GF FX kártyák, az elb@szottul szar, fos architektúrájukkal meg a rakéta porszívó hangjukkal, akkor vajon az ATi miért nem írt ilyen gusztustalanságokat az nvidiáról? Pedig neki még oka is lett volna rá...

PyRex
Legjobb... :) Az ATi-nak miért romlana a képminõsége?

PyRex
"Igen, a X800 technikailag sokkal gyengébb mint az NV40"

Látszik ám, hogy hatalmas tudás áll az állításod hátterében - LOL! :))))))))))))))))

PyRex
"Közben az Nvidia FX5900XT-t, amit könnyen fel lehetett húzni a sima szintjére, vagy még tovább, és így a valódi top10-es játékok jobban futottak, mint a legdrágább ATI-kon, alig volt drágább, mint a középkategóriás ATI..."

EZ MEKKORA LOL! Öcsém, te nem tudod, miket beszélsz? MI FUTOTT JOBBAN? Nézz már meg egy Far Cry-t BÁRMELYIK nVidia kártyán (kivéve a 6800-ast), nem elég, hogy kurva lassú, de még ocsmányul is néz ki (az atihoz képest). NEm véletlen, hogy az 1.1-es patch szinte kizárólag az nvidia kártyák megjelenítési problémáit próbálta meg kijavítani...

Most írjam le, hogy mennyit szívtam a Geforce 2mx tévékimenetével ? Csak a 14.akárhanyas drájverrel volt hajlandó teljes képernyõs módot produkálni és azt is gyak 720x576-os felbontásban. Jöttek ki kéthavont az új driverek, én meg csak vártam, vártam, hogy csak eszébe jut valakinek kijavítani a bugot, de nem, közben persze már nem futottak az újabb játékok a régi driverrel.
Akkor megfogadtam hogy soha többé nem veszek nvidiát.

De aztán elkeztem gondolkodni, és néhány másodperc múlva rájöttem, hogy ez a fogadalom dolog mekkora egy ordas baromság.
Neked is a gondolkodást ajánlom.

na én megmondom a frankot mind a két cég egy fostömeg és kész

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

Gratulálok :D LOL
Akkor most kezdj el mesélni a 6 évvel ezelõtti nVIDIA TNT gyermekbetegségeirõl is...
kész...
Nincs annál undorítóbb, amikor egy hasonló tevékenységet fojtató cég, egy másikat kritizál.

Undorító.

Az hogy melyik jobb, kizárólag a FELHASZNÁLÓNAK VAN JOGA ELDÖNTENI.

KIP
Várható volt, hogy lessz megint 1 rakás értelmes hozzászólás, de be kéne már látni végre hogy nem a marketing maszlagnak kell bedõlni, hanem meg kell nézni mennyi be kerül a vga és ehhez milyen tudás párosul és aztán dönteni mit veszünk. Az tény, hogy most szvsz az ATI kicsit elhúzott, de ez így van rendjén, remélhetõleg majd az nVidia is összeszedi magát, mert az csak a gémereknek lesz rossz, ha "1szereplõs" lesz a vga piac:)
"az ATI nem épp arról híres, hogy szereti csökkenteni az árait... "

Sik hülye vagy öregem, de gondolom nem tõlem hallod ezt elõször. Mi a fenének csökkentené az árait, ha egyszer nincs konkurens termék, amelynek alá kellene ígérjen?
Akkora hatalmas logikád van, hogy az már fájdalmas...
Az fxeden meg majd egyszer állíts be olyan képminõséget, ami egy ATIn alapvetõ (ha lehet egyátalán), aztán utána mondj egy modern játékot amiben gyorsabb...
na te loller, fogadjunk nem láttál mág ati-t :D
megyekelõrenekiafalnakfejjel típus vagy te is :DD

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

RÁJÖTTEM !!!!!
Ez az ati reklámja, csak meghekkelték az nvidia oldalát és feltették rá, hogy ezzel is -mint egy anti reklám-, kampányoljanak a saját termékük mellett :D
/antireklám a legjobb, lásd cigi és alcohol/

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

azért valljuk be, kevés olyan eset van hogy egyik cég külön slideshowban foglalkozik a másik gyár termékével, szóval azért van ok fikázásra :>

"történelem tehát tényleg ismétli önmagát"

Igen, csak mint viss-is találóan megjegyezte, az ATI volt az aki pont ugyanezzel a dologgal etette a népet annó.

Újabb teljesen objektív, fikázó felhangoktól mentes cikk az SG-n :)

Már kezdtem hiányolni az elsõ ilyen értelmes hozzászólást... a regisztraciód meg gondolom törölték már mindenhonnan...
Ha ennyire telik csak, akkor minek koptatod itt a billentyûzetedet?
Ez tipikus olyan eset, hogy ha pusztul az enyém, akkor pusztuljon a tied is....ez nagyon gerinctelenség az nVidia részéröl. Ilyen magatartás miatt megérdemelné a bojkottot. Illetve ATI dicséretére mondva, hogy hamarább megjelentek a kártyeszok a boltban. ( sicc! nVidia)

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Valószínûleg, azért mert nehogy már jobb legyen nekünk. Nekik sokkal elõnyösebb ez a megoldás, ha újra és újra megveszed ugyanazoakt az alkatrészeket.
Másrészrõl ez a cikk remek apropos lesz egy jó kis flame-partyra. Majd este bekukkantok ide röhögni. :)