206
Regi konzol csere/vetel
-
#84 Fél, hogy lebukik mint feketén tesztelő, és elviszi a Securitate. -
#83 Ajjaj, már látom hogy Sephi megint írtózatosan meg fog sértődni. -
hzx #82 Eh, de szemét vagyok, elnézést. Nem különösebb kötekedésből írtam, de Sephi vagy nagyon linkel vagy nagyon fiatal és érzékeny lelkű - és nem tudom, melyik a rosszabb :) -
hzx #81 Kopa! Kopa! Azt ugye elhiszed hogy én is tesztelő vagyok és... és... és hogy írtam egy GameCube emulátort, ami viszi teljes sebességgel az F-Zero -t, csak nem adom oda senkinek, mert olyan vagyok, de neked talán odaadom, ha meghívsz egy málnaszörpreeeeee! És... és én is unom már hogy mindenki nagyokos és hozzáértőőőőőő! -
#80 -
#79 -
#78 Nem dehogy nem vagyok sem orult es nem vagyok sem hazug. Mi ertelme lenne hazudni tobb embernek?
Egyszeruen nincs mar kedvem veszekedni. Ennyi.
Leszarom magasrol hogy ki mit hisz es mit nem. Majd ha hazudni tamad kedvem lealacsonyodok a dedos osztalyhoz.
Faszomba unom mar hogy mindeki itt a nagyokos es a hozzaerto. -
KopaX #77 Én nem állok hozzá negatívan, de érdelekne, lehet, hogy ő egy fordított csipi m lee, ő a valóságban őrült, és cikkeit írja objektíven -
#76 Akkor nem volt, most van benne (csak, hogy kötekedjek egy kicsit). -
#75 Sephi cinizmust érzett a kérdésemben és hátatfordított. -
#74 "És nagyon kérlek, linkeljél már be valamit, hogy hova írsz, vagy egy cikket, kiváncsivá tettél!"
Ezt én már próbáltam... -
KopaX #73 Khmmm....
Itt röppen egy nagy a pofád, engem lehülyegyerekezel, de ha valaki komolyabban vitába száll veed, akkor már rögtön nárcisztikusra veszed a figurát, hogy ez neked milyen rosszul is esik, komolyan nem értelek meg, de mindegy.
És nagyon kérlek, linkeljél már be valamit, hogy hova írsz, vagy egy cikket, kiváncsivá tettél! -
#72 Aha es moziba ne vigyelek? Hat hogyne. Birom hogy amekkora pofad van meg en segitsek neked? Nem fogok en neked bizonyitani semmit. Bazz...
Aki nem hiszi el az magara vessen. Nem fogok en itt magyarazkodni. -
#71 "egy másik talán már készen is van a PS2 emujával, ami még PII -n is elfut"
Mi olyan hihetetlen ebben, he?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041174274
:DDD
-
hzx #70 Most nehogy már én szaladgáljak azután, hogy bizonyítsam vagy megcáfoljam a mondandóját valakinek. Ha tényleg van jól működő N64 emu-d, akkor küld el email -ban, vagy ha nagy, rakd fel egy public ftp-re, hogy letölthessük. Amíg ez nem történik meg: nem mondasz igazat. Ennyi. -
#69 Tenyleg nem megy. Igaz reg nem voltam ott. Majd felkeresem oket amikor lesz egy kis idom. -
#68 Ugyan hat mint emlitettem nem kell elhinni. Egyebkent ez nem titkositott server. Ide gyultek minden emulatoros kicsako. Volt pl egy 13 eves gyerek aki olyanokat muvelt hogy pofam leeset. Bar igaz ilyen csak a mesekben es legendakban lehet.
Javaslom jarj utana a dolognak rendben? -
#67 :D
Ugyanmár, járjunk azért utána, hátha igazat beszél. Ne akarjuk egyből hazugnak bélyegezni, csak mert per-pillanat nem műxik a server. -
hzx #66 Jaj, hát mégis hogy képzelted, kedves Anubys, csak fogod, oszt beírod a szerver nevét a mIrc-be? :) Nagyobb titkosság az annál, nem akármilyen hely, ahová az "egy nyár alatt összedobunk egy fullos N64 emut" arcok járnak! Furmányos kód védi aztat, megvagyon az legalább... 2096... nem is, inkább százezer bites is! :) -
#65 "irc.desertdrain.net / unable to resolve server"... -
#64 Keresd meg Donovant a irc.desertdrain.net irc serveren es mond neki hogy ismersz. Ha oda akrja adni tuti odadja. -
#63 Haha! Ekkora alatsagot! 1000 meg 1000 ember van aki soha de soha nem tette kozhire a muveit. Ha az ember nem akarja kozhire tenni miert bunos o ebben? Regen irta mar meg es nem o egyedul hanem tobben. Mondom hogy ezzel szorakoztak egy egesz nyarat!
Ja nem kell elhinni :) -
hzx #62 Micsoda titkokat rejt az internet, gyerekek! Egy ismeretlen zseni tökéletes N64 emulátort csinál, de nem teszi közzé (annyira nem gamer?), egy másik talán már készen is van a PS2 emujával, ami még PII -n is elfut... Csudálatos ez, én mondom néktek! -
hzx #61 Micsoda titkokat rejt az internet, gyerekek! Egy ismeretlen zseni tökéletes N64 emulátort csinál, de nem teszi közzé (annyira nem gamer?), egy másik talán már készen is van a PS2 emujával, ami még PII -n is elfut... Csudálatos ez, én mondom néktek! -
#60 Aha... Hát amit írtál, abból nem az következett. Idézem: "Hallotal mar a Dex64 emulator software-rol? Talan azert nem mert annak nincs grafikus interfesze"
Esetleg nincs kedved átküldeni mail-ben? -
#59 Mi kovetkezik ebbol? Az kovetkezik ebbol hogy meg abban az idoben amikor emulatorokat vadasztam talatam egy irc csatornat egy Isten hata mogotti serveren ahol tele van nem normlis programozokkal. Egy ido utan oszehaverkotam egy Donovan nickre halgato egyenre akinek az volt a maniaja hogy egy N64-es emulatort alkosson. Nagyon sokat segitett a tobbi N64 emulator programozasahoz egyebkent.
Na es ez az ember kudte el nekem a DEx64 nevre halgato emulatort es ezzel az emulatoral toltam vegig a Conkert. Azert nem talatad netem mert soha sem tette fel. Es nem is fogod megtalani soha.
-
#58 En egyet tudok. Semilyen konzol ujsag (mar amit ismerek) nem foglakozik mar igazan a N64-el. Sehol semmit sem hallani rola pedig a maga idejeben eszmeletlen volt! -
#57 Jó, okés, elhiszem, hogy létezik az emu, és tök jó, hogy van egy penge emu N64-re, de senki sem ismeri, a Google nem találja, az ismert külföldi emu-oldalakon nincs egy szó sem róla. Szerinted ebből mi következik? Mondtam: küldj egy url-t, de eddig semmi reakció, hanem egyből bevágtad a durcást. Ilyenkor mire gondoljon az ember?
Nos, akkor feldobod azt az url-t? Ha tényleg olyan penge emu, akkor valszeg sokan örülnének neki. :) -
KopaX #56 Hali!
Nem kell megsértődni, én főleg a Ps és N64 ideje lejárt mondatodnál kaptam infartust. Azt meg, hogy hazudtál egy szóval sem mondtam, a tárgyi tévedés nem azt jelenti, egyszerűen nem ismered a helyzetet, én erre próbáltam rávilágítani, és mint ilyen téműbanm mozógnak/dologozónak illene jobban.
-
#55 Meglehet. En imadom az uj dolgokat. Konyvet is amikor veszek tokre odavagyok hogy vadonatuj :)
Ps2 jatekokat sajnos nem ujjonan kapom de amikor utojara vettem annyira birtam maga a doboz illatat :)))
-
#54 Nos ez mar betegseg ;) -
#53 Hat vannak olyanok akik imadjak hogy ha az eredeti bolti gamakat szepen becsomagolva kaphatjak meg. En mindig is imadtam az uj csomagolasu gamakat :) Pl van egy jatekom , nevszerint a Breath Of Fire II , amit majig nem bontottam meg ki mert akkoriban megvolt mashonnan es nem akartam soha kibontani :) Egyebkent a gama lassan 10 eves :) -
#52 Ezek termeszetesen hasznalt gamek es nagyanak doboza sincs. -
#51 Na akkor neked nagyobb szerencsed volt. Ezek mind vadonatujak voltak. Aszem eppen kiarusitas lehetettvagy valami. Ott naluk altalban polcokon vannak a gamak de mondom hogy ezuttal a foldon voltak nagyobb csomagokban.
Erdekes mert naluk altalban minden olcsobb... -
#50 :) Zelda MM 4500Ft(most rendeltem) es ez volt a legdragabb! :) A tobbi mind 1000-4000 Ft -
#48 Ugy ugorj nekem es bants meg mert most foleg kurva jol esik mindez amit irsz. Roszat en neked nem tettem es nem kotelezo elhinni mindent amit mondok. Nem sozkasok hazudni es foleg nem publikusan csinalom. Igy en is belekothetnek barmiben. Ha nem hiszel nekem akkor en nem eroltetem rad. Rohogjetek csak magatoknak mert latom elvezitek. Marha jo hogy megbantjuk az embert ugye? Bisztos elvezed! -
#47 Naaaaaa és hol az a bolt? -
KopaX #46 Az emuról én semmit nem írtam, mert azok nem is érdeleknek...
a boltokat meg ismerem, hidd el ezt nekem, a cikkíráshoz meg a hozzáállás meg a hozzáértés miatt, de mindegy, ennyi légy boldog a saját igazaddal, mi legalább jót mulattunk. -
#45 :)) -
#44 Az ebay-es cucc-ra en mar nem is emlekszem. Ott mirol is volt szo?