206
Regi konzol csere/vetel
  • Sephi
    Miert mondod hogy hoozaerto hozaszolasok? Te honnan tudod bisztosan hogy nem letezik Pesten N64-el teli bolt? Honnan tudod hogy nem letezik Dex64 emulator? Mert nem taltal ra a google-on?Eskuszom en mar nem ertem :((((

Mi koze van annak hogy en cikkiro vagyok ehez a temahoz? N64 jatekokrol nem irok.
  • Sephi
    Na en itt es most lezarom emez vitat. En nem tudom megerteni miert kell mindig belekotni az emberbe. Olyan hulyesegkel josz itt nekem hogy az mar bant.

• Nefasturris
  • Banyapapa
    Na elég legyen már OFFKIRÁLY!!:D
  • Nefasturris
  • Banyapapa
    Te gyökérkefe megint itt vagy?:)
  • Nefasturris
  • KopaX
  • Banyapapa
    De a topic alaptémája az EREDETI játék volt nem a pöcs rom-oké, asszem........
  • Anubys
    Ja, ez engem is érdekelne...
  • Banyapapa
    Milyen boltban vannak azok az olcso N64-es játékok????????
    És mennyi egy gép ott?:)
  • Anubys
    "Hallotal mar a Dex64 emulator software-rol? Talan azert nem mert annak nincs grafikus interfesze de annal jobban semmi sem emulal."

Vagy talán azért, mert nem is lézik... Illetve a Google sem talál semmit. A Dex64 amúgy Disk Drive N64-hez... Persze, ha tudsz adni egy url-t, akkor szívesen veszem... :)
  • Nefasturris
    Kopa takarodj már mit akarsz itt?:D ratyi vagy :D:D
  • KopaX
    Figy!
    nem szeretnék a kelleténél több energiát fektetni ebbe a nyilvánvlaóan parttalan vitába, de neked fogalmad sincs a honi és a világban lévő retro konzol helyztről, én nem tudom te hol vagy teszetlő, vagy mit csinálsz, de hogy nem értessz hozzá az több, mint nyilvánvaló. Ha annyia ott rohad rajtuk az a sok játék, add már meg légszves a címűket a boltoknak, megnézném, hogy mik vanak és mennyiért....
    Az ebayt csak üdítő példaként hoztam fel, de legalább a mircen is jókat tudunk így szórakozni, a hozzáértő hozzászólásaidon derül mindenki...
  • Sephi
    Ne gyere nekem ebay vitas szoveggel mert rohelyes vagy. Altalaban akkor jonnek nekem ilyenekkel amikor mar nincs mibe kotni es oszinten ez mesze nem vall felnotes viselkedesre. Olyan vagy mint egy hulyegyerek.

En csak a sajat tapasztalataimat irtam le es nem azt hogy ez van az egesz vilagon. Kell neked N64 jatek? Tobb tonnanyi (olcson) van eloda naluk. Es ott porosodnak mint a guzu.
  • KopaX
    Hali!
    Figy, nekem is van pát haverom, sőt ügyfelem is aki konzolboltos, és sírva könyörög, hogy hozzak N64 játékot, mert viszik, mint a cukrot, és fosik, hogy elfogy a készlete, és nem lesz cserealap...
    Úgy látom kár veled vitatkozni, ez lassan olyan lesz, mint az EBay vita, abban is nagyon neked volt igazad...
  • Sephi
    A nagy lopikulat a Pj64 a legjobb emulator. Hallotal mar a Dex64 emulator software-rol? Talan azert nem mert annak nincs grafikus interfesze de annal jobban semmi sem emulal. Kemeny 300k !!! es 7 filebol all az egesz. Minden ment rajta amit valaha kiprobaltam es volt eleg. A Pj64 sem rosz! Pl nekem van N64-em (igaz szomszednal van mar mindgyart masfel eve) de amikor Tv-re kotottem a Pc-et es azon nyomtam a ZELDA MM -et tisztan lehetett latni a masik Tv-en ahol a N64 volt rakotve hogy a kep sokkal szebb es tisztabb Pc-es emulatorral.

Errol nem nyitok vitat. En 4 honapot toltottem minen nap emulator probalgatassal (amikor meg nem volt semmi konzolom) es hidd el tudom mi a jo.
  • Seth
    Playstation 2 memóriakártyát keresek.
    Olcsón-utángyártott-használt tökmindegy csak működjön.
    Aki tud segíteni dobjon egy privit
  • Sephi
    Hat oszinten nekem harom haverom van Pesten akiknek konzolos boltyuk van es mar jo ideje senki nem vett semmit. Tehat nem igazan ertem mire alapozod.
  • barret
    Én csak olyat találtam,hogy a Banjo Tooie-ben nem lehet a Nyilas minijátékot befelyezni,mert kilép a végén,a befelyező animációnál.Több nem jut eszembe,amiket mondtál,azokat nem próbáltam...Jó kis emu ez,ráadásul magyar nyelvű!
  • barret
    Ha gondolod,copyzok neked egy compatible listát!
  • Anubys
    "Egyáltalán kipróbáltad?"

Ha ismernél, nem kérdeznél ekkora marhaságot... :D
    Amúgy nem szídom, csak leírtam egy tényt, ettől függetlenül tényleg a legjobb N64 emu. Valszeg te pont azt a 100 játékot próbáltad, ami majdnem ferfekt... :) Én tudnék neked mondani kb 100 olyat, ami nem megy vele, vagy annyira bugos, hogy játszhatatlan (és most itt nem a Mace-ben nem jelenik meg rendesen a szöveg, meg bugosak a színek-tipusu hibára gondolok, meg nem is arra, hogy a Wargods-ban kicsit hekkelni kell a gdb(vagy milyen) file-t egy texteditorral, különben kifagy bizonyos mozdulatokra, meg nem is arra, hogy a Castlevania 1-ben néhány ellenfélnél csak minden második poligon látszik, hanem az olyanokra, hogy a Killer Instinct Gold a saját kis 3-4 FPS-ével és láthatatlan vagy tök fekete /beállítás lérdése/ sprite-jaival játszhatatlan, meg arra, hogy a Turok II igen gyakran fagy, arra hivatkozva, hogy a microcode beállítást nem érzékeli (ha átállítod 9-esre, akkor meg egyéb bugok (átlátszó textúráks, stb) jönnek elő), meg arra, hogy a Drak Rift-ben nem látod a főhőst, meg arra, hogy a Taz Express be sem bootol... soroljam még?).
  • barret
    Egyáltalán kipróbáltad? Vagy csak olvastad valamelyik fórumon? Több mint 100 játékot kipróbáltam,és jó ha 3-4 darab nem megy! Az egyik a Resident Evil. Megy,de a bejátszások alatt nincs kép.De a legtöbb game megy,esetleg kicsi hibával. Szóval jó kis emu,nem kell szidni!
  • Anubys
    "Egyzeruen azert mert az N64 egy ideje mult konzol. Semmi uj nem jon ra es mar nem keresett darab. Ezert. ugyanilyen velemenyen vagyok a PS-rol is. Igaz annak az emulatorra azert nem jaccik le mindent."

Nem akarlak elkeseríteni, de a legjobb N64 emu a Pj64, és annak is _SOKKAL_ kisebb a kompatibilitási rátája, mint a legcsököttebb PSX-emunak (a Bleemnek)...
  • KopaX
    Már bocs, de ez egetverő baromság! Még hogy nem keresett?!? a csillagokban a kazetták árai, egy banjo2, vagy egy conker esetleg 15e körül beszerezhető, mindenütt kereseik, egy nyomorult használr kontroller 5e......
  • Sephi
    Pontosan errol van szo. A Conkert en is ugy vittem vegig :)
  • Sephi
    Egyzeruen azert mert az N64 egy ideje mult konzol. Semmi uj nem jon ra es mar nem keresett darab. Ezert. ugyanilyen velemenyen vagyok a PS-rol is. Igaz annak az emulatorra azert nem jaccik le mindent.

Es nem egy szinten van ember hanem jobb nem erted? 1000-szer szebb a jatek megjelenitese geprol mint maga a konzolrol.
  • Kou
    Sephi: nem vagyok rossz indulatu, egyszerüen azt nem értem, hogy te aki egy tesztelő vagy, elviekben konzol rajongó, aszondod hogy egyszinten van az emulátorral való játék -ha kikötöd tv-re, az eredetin való játszással...
  • barret
    Én egy 8 gombos joy-al nyomtam végig a Conker's-t!Plusz az iránygombok. Óriási game! Emuval is Tökéletesen játszható.
  • Aramir
    Pl te milyen joyt használnál egy N64 emunál? Eléggé egyedi joya van annak a gépnek.
    Bár, ha tudsz szerezni egy ilyet:
    http://shop.store.yahoo.com/midwestgames/play12nin64t.html
  • Sephi
    Ugy ugy legyel roszindulatu. Kurva rendes toled am.

De ezt mondom neked ember hogy siman rakotom Tv-re es beszerzek egy sima Joy-t hozza es nem is latod a kulombseget! Sot! Meg jobb is!

Most minek kiadni annyi penzt kzonolra meg memoria kartyaka es foleg jatekra amikor sokkal olcsobban es kenyelmesebben is meg lehet oldani.
  • Banyapapa
    Pedig azt hittem te "Normálisember" vagy :P
  • fishBNS
    Megvan N64hez a full romset,sot Megadrive,GB,GBC,GBA,Mame,Snes,Nes,c64 es meg nehany Gb mas romom,de sosem lesz olyan a jatekelmeny mintha az eredeti gepen nyomom. Nem is beszelve arrol,h a Zelda MM texturahibas emulatorral. Igaz csak nehol,de engem ez is zavar. Ha mar ilyen olcson +kaphatom nem fogok szarozni!
  • Kou
    Fő az igazi konzol élmény, mi?
    Bár te ebayről tudsz rendelni 100ftért is szal nemtom mit akadékoskodsz....
  • Sephi
    Dehogy baj! Agya csak ki a 30000 Ft!...

Netrol fel ora allat letoltom az emulatort es a ket jatekot. Ehez mar csak Joy kell es olyan video kartya aminek van TV-out. Meg a gep is nyugodtan lehet egy P3-mas 550 Mhz-en mert tokeletesen mukodik...
  • Kou
    Most őszintén miért baj az ha valaki eredetin akar játszani, nem pedig emulátoron? nc....
  • fishBNS
    Emulatorral nem igazan jo! ;) Amugy az N64 7E Ft ,a Zelada OofT 7E Ft Es a Zelda MM 9 E Ft. Ez egy boltnak az ajanlata es ez sem 40E! ;)
  • barret

Ahogy mondod! grafika fullra,aztán eláll a szavad...
  • Sephi
    Nem igazi? Rakotom Tv-re es szerzek Joy-t? Meg jobb is a grafika :)))
  • NormalisEmber
    Viszont ~40e ft-al olcsóbb megoldás is:))