206
Regi konzol csere/vetel
  • Super Mario
    Mind a kettő kéne. Akkor mennyi lesz?
    Mind a kettő kell vagy csak a Super Mario Land?
  • Super Mario
    Sebaj. Akkor mennyi is lesz?
    Csak a kazi!
  • Anubys
    I feel censored... :(

Deep, privi ment.
  • Super Mario
    Én azt tudom! És dobzzal, vagy anélkül?
    Megtaláltam!
    De figyelmeztetlek nem akarom mindenáron eladni ugyanis ez egy kincs!:)
  • baggu
    Sziasztok!
    Eladó egy Playstation 1. 2 joystick,2 memoria kari,45 cd,4-5 eredeti.Pisztoly(Piros fényjelzős,Dredd Birós :) )MadCats kormány .Érdeklődni a [email protected] Mail cimen lehet.
    Ajánlatokat várnék.

• tomworf
    Sziasztok!
    Akit érdekel egy eladó PS1 az olvassa tovább.
    Két kontrollerrel(egy gyári és egy utángyártott nem rezgő)2 memókártya,12 játék,a gép chippelve.Ára:10000 FT.Dobjatok mailt:[email protected].
    A tárgyhoz írjátok be:ps
  • LordVenom
    PS 1 játszható demo CD-k eladók. 4db.
  • deep
    Érdekelne egy jó állapotú SNES joy! ha van valakinek eladó:)
  • Super Mario
    Nagyon érdekel! Légyszíves, keresd meg!
    Pedig asszem volt még egy Super Mario Land kazim is! Ha érdekel előkereshetem...
  • Super Mario
    Ó, basszus, volt GC játékom, ami nem érdekelt, de már túladtam rajta. És most nincs nálam per pillanat 2000 forint Alkudni meg nem szeretek.
    2000ft-ot szeretnék érte, de esetleg gc gamma csere is érdekelne.
  • Super Mario
    Milyen árban van a Dr. Mario
  • JiBBeRiSH
    Ilyen:
  • JiBBeRiSH
    1 kontroller+gép.:) Esetleg ha megtalálom, akkor még 1-2 lemez is lehet.
    A kontroller kicsit koszos, de amúgy a gép nem néz ki olyan rosszul. Szal' nem karcos.
    Eladóak a következő sima Gameboy játékok minden nélkül szép állapotban:
    -Turrican
    -Lasmatank
    -Dr. X MArio

-Fifa 2000 Gameboy Color-ra (szép dobozában, szép füzetével,szép ajándék poszterével)
  • Super Mario
  • baggu
    Sorry azokat régebben eladtam már:(
  • Super Mario
    1997/1 1998/11, 12 1999/1, 6-7, 10
  • turho
    Mi van hozzá, milyen állapotú? Részletesen plíz :)
  • baggu
    Ird le melyik
  • Super Mario
    Engem az 576 Konzolok érdekelnének. Van egy pár hiányzó szám.
  • JiBBeRiSH
    Vkinek nem kell egy rossz Panasonic 3DO? Ha TV-re rádugom akkor bejön a menü, viszont egy lemezt sem ismer fel.
  • baggu
    Kormány természetesen pedálos,váltós.Ha egybe elviszed akkor adok mellé ingyen még kb 20-30 db 576Konzol ujságot is.régebbiek
  • baggu
    Sziasztok!
    Eladó egy Playstation 1. 2 joystick,2 memoria kari,45 cd,4-5 eredeti.Pisztoly(Piros fényjelzős,Dredd Birós :) )MadCats kormány anno 24000 Ft os kormány volt.Érdeklődni a [email protected] Mail cimen lehet.
    Ajánlatokat várnék.
  • mb66
    Mi az hogy tölthető? N64 a játékkazikra mentett, nincs is hozzá külön memo, hacsak nem az expansion pack-ról beszélsz, de az meg teljesen más.
  • dinomano
    mudkip..milyen árban van? Memo card tölthetö? egyaltalan lehet tölthetö memokart talalni N64-re? Nem vágom, anno emuval probalkoztam PC...
  • Super Mario
    Milyen színüek a joyok?
  • turho
    Valami irányára csak van. Meg monnyuk állapot, ilyenek...valaki úgyis megkérdezi, ha én nem. :)
  • mudkip
    persze pénzért nem ingyen :}
  • mudkip
    hay ha esetleg kell valakinek N64 pokemon stadium1-el+2joystick+gameboy kazi átalakító
  • turho
    Sega DC elég fullos szettet elcserélnék "okos" flashkártyás kézikonzolra.
    A DC nagyon szép állapotú, 2 gyári kar, 1 duplablokkos memo, doboz, átalakított RF kábel (immáron AV kábel, de visszaalakítható 5 perc alatt), 100+ lemez.
    Cserére szóba jöhet még: ps one (kicsi) konzol, gyönyörű állapotban, sok játékkal. pls email: [email protected] ill. privi
  • fishBNS
    N64 memoria pakkot keresek!!! =]
  • mila69en
    ha még 1x-se használtad honnan tod hogy hibátlan és gond nélkül mükszik?
  • balumaci
    Hi all!

Eladó eg DC két gyári SEGA irányítóval, két memokártyával, meg két rezgővel, mintegy 120 CD-vel.

30 rongy lenne a cucc egyben.

külön-külön nem adok el semmit, ezért ne is mailozzatok! :)

mailom : [email protected] (msn-ként is funkcoinál)
  • surdilovic
    Üdv Konzolosok!

PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
    Hibátlan, gond nélkül működik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
    Köszi a figyelmet!

Attila
    Telefon: 0670/220-9436
    E-mail: [email protected]
  • barret
    Nem nagy ügy,pont aláfér egy gyufásskatulya...Nekem is így volt,és ment rendesen:))
    Ez legyen a legnagyobb gondja a szürkének!