206
Regi konzol csere/vetel
-
#166 Mind a kettő kéne. Akkor mennyi lesz? -
#165 Mind a kettő kell vagy csak a Super Mario Land? -
#164 Sebaj. Akkor mennyi is lesz? -
#163 Csak a kazi! -
#162 I feel censored... :(
Deep, privi ment. -
#161 Én azt tudom! És dobzzal, vagy anélkül? -
#160 Megtaláltam!
De figyelmeztetlek nem akarom mindenáron eladni ugyanis ez egy kincs!:)
-
baggu #159 Sziasztok!
Eladó egy Playstation 1. 2 joystick,2 memoria kari,45 cd,4-5 eredeti.Pisztoly(Piros fényjelzős,Dredd Birós :) )MadCats kormány .Érdeklődni a [email protected] Mail cimen lehet.
Ajánlatokat várnék.
-
tomworf #158 Sziasztok!
Akit érdekel egy eladó PS1 az olvassa tovább.
Két kontrollerrel(egy gyári és egy utángyártott nem rezgő)2 memókártya,12 játék,a gép chippelve.Ára:10000 FT.Dobjatok mailt:[email protected].
A tárgyhoz írjátok be:ps -
#157 PS 1 játszható demo CD-k eladók. 4db. -
#156 Érdekelne egy jó állapotú SNES joy! ha van valakinek eladó:) -
#155 Nagyon érdekel! Légyszíves, keresd meg! -
#154 Pedig asszem volt még egy Super Mario Land kazim is! Ha érdekel előkereshetem... -
#153 Ó, basszus, volt GC játékom, ami nem érdekelt, de már túladtam rajta. És most nincs nálam per pillanat 2000 forint Alkudni meg nem szeretek. -
#152 2000ft-ot szeretnék érte, de esetleg gc gamma csere is érdekelne.
-
#151 Milyen árban van a Dr. Mario -
JiBBeRiSH #150 Ilyen: -
JiBBeRiSH #149 1 kontroller+gép.:) Esetleg ha megtalálom, akkor még 1-2 lemez is lehet.
A kontroller kicsit koszos, de amúgy a gép nem néz ki olyan rosszul. Szal' nem karcos. -
#148 Eladóak a következő sima Gameboy játékok minden nélkül szép állapotban:
-Turrican
-Lasmatank
-Dr. X MArio
-Fifa 2000 Gameboy Color-ra (szép dobozában, szép füzetével,szép ajándék poszterével)
-
#147 -
baggu #146 Sorry azokat régebben eladtam már:( -
#145 1997/1 1998/11, 12 1999/1, 6-7, 10 -
turho #144 Mi van hozzá, milyen állapotú? Részletesen plíz :) -
baggu #143 Ird le melyik -
#142 Engem az 576 Konzolok érdekelnének. Van egy pár hiányzó szám. -
JiBBeRiSH #141 Vkinek nem kell egy rossz Panasonic 3DO? Ha TV-re rádugom akkor bejön a menü, viszont egy lemezt sem ismer fel. -
baggu #140 Kormány természetesen pedálos,váltós.Ha egybe elviszed akkor adok mellé ingyen még kb 20-30 db 576Konzol ujságot is.régebbiek -
baggu #139 Sziasztok!
Eladó egy Playstation 1. 2 joystick,2 memoria kari,45 cd,4-5 eredeti.Pisztoly(Piros fényjelzős,Dredd Birós :) )MadCats kormány anno 24000 Ft os kormány volt.Érdeklődni a [email protected] Mail cimen lehet.
Ajánlatokat várnék. -
#138 Mi az hogy tölthető? N64 a játékkazikra mentett, nincs is hozzá külön memo, hacsak nem az expansion pack-ról beszélsz, de az meg teljesen más. -
#137 mudkip..milyen árban van? Memo card tölthetö? egyaltalan lehet tölthetö memokart talalni N64-re? Nem vágom, anno emuval probalkoztam PC... -
#136 Milyen színüek a joyok? -
turho #135 Valami irányára csak van. Meg monnyuk állapot, ilyenek...valaki úgyis megkérdezi, ha én nem. :) -
mudkip #134 persze pénzért nem ingyen :} -
mudkip #133 hay ha esetleg kell valakinek N64 pokemon stadium1-el+2joystick+gameboy kazi átalakító -
turho #132 Sega DC elég fullos szettet elcserélnék "okos" flashkártyás kézikonzolra.
A DC nagyon szép állapotú, 2 gyári kar, 1 duplablokkos memo, doboz, átalakított RF kábel (immáron AV kábel, de visszaalakítható 5 perc alatt), 100+ lemez.
Cserére szóba jöhet még: ps one (kicsi) konzol, gyönyörű állapotban, sok játékkal. pls email: [email protected] ill. privi -
#131 N64 memoria pakkot keresek!!! =] -
#130 ha még 1x-se használtad honnan tod hogy hibátlan és gond nélkül mükszik? -
#129 Hi all!
Eladó eg DC két gyári SEGA irányítóval, két memokártyával, meg két rezgővel, mintegy 120 CD-vel.
30 rongy lenne a cucc egyben.
külön-külön nem adok el semmit, ezért ne is mailozzatok! :)
mailom : [email protected] (msn-ként is funkcoinál) -
surdilovic #128 Üdv Konzolosok!
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül működik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!
Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]
-
#127 Nem nagy ügy,pont aláfér egy gyufásskatulya...Nekem is így volt,és ment rendesen:))
Ez legyen a legnagyobb gondja a szürkének!