Az agy korlátai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom is mi lesz az elsõ témám. "Miért nem tudunk futni mégegyszer, miközben egyszer már futunk?"
Én is attól félek (még nincs jogsim), ha elõszõr vezetek az lesz az uccsó, mer' asszem több életem van..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én sokat NFSeztem..stb és mikor vezetni kezdtem anno, akkor nem ment az elején sem olyan rosszul 😊 Volt pár fogás, amit el lehetett lesni 😛
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
inkább arra találjanak írt, hogy hogyan gondolkodjak egy idegen nyelvû mail szövegén, gépeljem azt és még közben a winamp menete mellett figyeljek/válaszoljak a tesókám blablajára, hogy mi történt vele a suliban
valahogyan a gondolkozós gépelés és a totál másról beszélés kevésbé mûxik multittaskban.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ez kéne minden embernek.
Egyszerûbb lenne a magyarora is, mert amikor a tanár magyaráz, és közbe ír, tudjunk figyelni mindkettõre.

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Na, ide nekem a tudományos Nobel-díjat!
Ja, és kérem Marois tiszteletdíját is, mert én eddig ingyen tudtam azt, amit õ pénzért!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.