Runaway 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ngayon látok FAQ-t,ezért megkérdezném,hogy visszaolvasás után találtam 1 Reloaded verziós hszt.Az már angol nyelvû?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ezt azért ne.....
És Hol van a kutya?
Kutyába???
Hogy lehet azt az idióta majmot elzavarni, vagy valmi hasonló, hogy átmehessek a hídon?
Törölt felhasználó
Beülsz a pilótafülkébe és balkézfelöl a sötétben lesz egy kar ami a repcsi orrát nyitja ki,ott van a kurbli. (HAJCSATT!!!)
Most már csak a fotó hiányzik magamról de a tengerparti fotógép padlója alól semmivel sem tudom kiszedni a zsetont. PLS HELP!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az éles üvegdarabbal lereszeled a salakot a kulcsról, a rekeszbõl kiveszed a hótaposót, amivel elég bátorsága lesz átkelni a hídon.
Es hol van kurbli?
van kulcs..de nem jo a zarba... és hogyan kell atjutnia hidon :) ??
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
A pilóta táskájában ami a repcsi fölötti faágon lóg, onnan a csúzlival szeded le.
Ha a kurblis nagyító a helyén van, az erõsebb fénysugár alá csak beteszed a kulcsot és a mesterkovács puszta kézzel öszzekovácsolja.
és mit kell a kulcsal összeilleszteni? és egyáltalán hol van kulcs?:D:D
leszarom a konfigod...
A kurblival kombináld a nagyítót utána magátol tudja hogy hova tegye, bármelyik fénysugárra kattintasz.
Szasztok a második pályán tartok:-kéne egy fénykép magamról, a tengerparti gépnek adtam már tápot, de nem tudom a zsetont kiszedni a platform alól!
- a néma faszinak kéne még kréta, valami port beleszórtam a szivartartóba oszt ennyi
- kiástam a mûlábat de nem tom mit kell vele csinálni
- kéne valaki aki megjavítja a bikás rodeógépet
Hogyan tovább PLS HELP!
<#falbav>#falbav>
- a néma faszinak kéne még kréta, valami port beleszórtam a szivartartóba oszt ennyi
- kiástam a mûlábat de nem tom mit kell vele csinálni
- kéne valaki aki megjavítja a bikás rodeógépet
Hogyan tovább PLS HELP!
<#falbav>#falbav>
Hogy a halálba kell összeheggeszteni a kulcsot az elején? Van nagyító is, van kulcs is, fénysugár is, de kombinálni azt sehogy sem lehet...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
nekem meg már csak meg kéne szerezni a játékot...
már csak a hidon kéne átjutni :)
------------ A8n32 AMD X2 4400+ 2GB GF7900GTX Thermaltake Armor. Best Regards
az irányítás egér billentyû vagy csak katingatni kell?
hogy tudom levarázsolni azt a hülye táskát?
Bázze én meg a németet nyomom :S
hm a majom már belebaxta a homokba a kutyát^^
Valaki mondja meg a hajón az 5. részen hogy szerzem meg a Helmet??
nos : - megtisztítod a sziklát hogy ne csússzon
- megpróbálsz felmászni
- a kutyát megtöltöd vízzel
- utánna szesszel
ennyi lenne
- megpróbálsz felmászni
- a kutyát megtöltöd vízzel
- utánna szesszel
ennyi lenne
és pontosan hogy mert mikor eljövök a hydroplan-tol mikor átmegy a mási kképernyõre a játék a majom ott van de rögtön el is huzza a csíkot probáltam lerakni a kutyát is meg a piát is de nem engedi....
Na csõ!!A majmot szesszel+azzal at elemes játékkal lehet likvidálni
A házsák megvan már csak a majommal nem tudok mit kezdeni.
Hali,
Hogy kell leszedni a fáról a hátizsákot vagy a majmot elüldözni. Mindig bedobj a kutyát az iszapba.
Hogy kell leszedni a fáról a hátizsákot vagy a majmot elüldözni. Mindig bedobj a kutyát az iszapba.
Hát mittudom én. Letöltitek és megnézitek. Én ezt csak olvastam.
Bár goldolj bele, 2007 márciusában fog megjelenni. Akkor mennyi a sansz, hogy ez már az?
Bár goldolj bele, 2007 márciusában fog megjelenni. Akkor mennyi a sansz, hogy ez már az?
ja és : "Focus Home Interactive and PMD Logisoft have the pleasure to inform you that Runaway 2 has just been released in Canada. So join Brina and Gina and enjoy this fantastic new adventure!"
ez angol miért adna ki francia relizt a Reloaded :)
És angol?
A Crack-et rakd már fel valahov külön.
Bár félõ, hogy a némethez úgyse lesz jó. :(
A Crack-et rakd már fel valahov külön.
Bár félõ, hogy a némethez úgyse lesz jó. :(