665
-
#225 Á már megvan.....De most azt nem tudom ogy a kutyával mit cisnáljak illeve azt tudom hogy vizet kell belerakni de utána hova rakjam vagy hogy rakjam bele a szeszt? -
#224 Tudom hogy a bal oldalon de nem találom meg oda nem is látok rendesen csak bemegyek a repcsibe és csak az ajóra mega játékokra tudok ugy ránézzni -
#223 Bocs a a kulcs meg van de az a kurbli vagy mi az hol van?
-
#222 Igen ez megvan köszi és a kutyába hogy töltöm bele a vízet????
Tsákával mit kezdejk?tudom hogy benne van a kulcs de hogy szedjem ki:S:S:Bocs a hülye kérdésért -
#221 eredetileg nem látszik hanem klikkelni kell és kifigyeli majd utána távcsővel észreveszi -
#220 Srácok lesz egy elég hülye kérdésem de vissza olvastam és kerestem is a repcsi felett a táskát de nem találom.Hol van vagy egy képel segítsetek már létszi valahogyan mert nem tudom plz köszi előre is
-
#219 Passz én is itt tartok. -
Haversrác #218 3. epizód a pókot a tasakból hogyan dobjam ki a pirosruhásnak????????????
-
Haversrác #217 Hogy kell a pókot kidobni a nyíláson??? ITEMS: ostor,napszemcsi,mágneskártya,boríték,és az a bigyó amiből kiesett a 3 pici golyó,rag.szalag,lockpick készlet,gyűrű. -
#216 a 3. pályán vagyok ott hogy a katonát meg akartam villantani de kiesetek a kütyüből golyók mitévvő legyek plz segítsetek -
#215 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hajcsattot használd a kapcsolón, h ne húzódjon vissza (a raktérben találod, a bal oldalon lévő polc aljánál) -
Giggs11 #214 Ok rájöttem -
#213 Megvan a nagyító, de a kurglit hol találom h összeolvasszam.A motorházban?Mert ha kinyitom akkor bezárul.Pls -
#212 Használd a számítógépet. -
Giggs11 #211 Hogy szerzem meg a HELMET Rutgertől az 5. részben????
Ja és hogyan kell vízzel feltölteni azt a hú mi is a neve :D -
#210 Akiknek a kérdése a magyarításra vonatkozott, azoknak íme a válasz:
A játék ismeretlen formátumú és kódolású fájlokban tárolja a cuccait.
A kódolás annyira ismeretlen, hogy adott szövegrészleteket sem lehet megtalálni a fájlokban, így még a hexás szerkesztés sem lehetséges.
Egy megoldás van: reménykedni benne, hogy ebből is lesz bolti magyar verzió... -
Haversrác #209 Szasztok, a 3. fejezetben járok: aktiváltam a gömböt de a két "feketelyukkal" mit kell csinálni?
-
#208 Sziasztok srácok! Elég friss a cumó, de nincs még véletlen hozzá végigjátszás magyarul? Vagy akár magyarosítás, ha jol emléxem akkor az első rész magyar volt, de csak feliratilag! Köszönöm a segítséget! Helló -
#207 nekem egy olyan hibám lenne, h nem látom a karakterem.. láthatatlan lesz :) amikor bemegy a pilótafülkébe akkor látom, ha kijövök belőle a raktérbe akkor eltűnik.. ha kilépek a dzsungelba akkor az ajtónál még látszik, h kiszáll de utána eltűnik.. 5let?? -
Thanatos #206 látszik... -
#205 amugy kiályság átjutottam a 3. fejezetre:D -
#204 hát valamennyire igen csak lusta vagyok olvasni -
valaminick #203 nemtom hogy tud e, de kéne vele valamit csinálni mert chat lett a topicbol meg eleve amit ír csak spoiler szoval kezdjetek valamit vele mert már bese mer nézni ide az ember... -
#202 Te tudsz egyáltalán angolul? -
#201 megcsináltam a bikát odament a Knife utána elvettem a majommal a gyerektől a GPS-t beprogramoztam mentem a lábatlanhoz az elvitt a kunyhóhoz átötööztt és most nem tudom hogy mi van:D -
#200 vajat rájöttem most ő dolgozik ugyhogy nem zavarhatom
esetleg kéne neki még valami?
mit kell csinálni a GPS kordeinátákkal? kiscsávót hogy kell kivini? -
#199 és mit kell adni a ládán kívül a joshuának? -
#198 áááááh áááááááááááh milyen spoilerek úristen áááááh áááááááh -
#197 Koordinátákat a katonáktól kell. -
#196 köszi nyomhatodjavascript:szmajlik()
javascript:szmajlik() -
KNORBI #195 magyarítás? -
#194 a bikát hogyan lehet megjavítani?
most lement a joshua és utána mit kell?
koordinátákat honnan szerztél?
és hogyan kell a hajóval elmenni? -
#193 Azt pofzázza, hogy el kell mennie a nagyapja kunyhójához, csak ott tudja feléleszteni a madarat. Én meg is találtam a kooridánáit a kunyhónak, csak a GPS nem tudom hol van... A gyerek se jött még ki a helyéről. -
#192 most joshua bement a bika alá:D
tovább passz -
#191 a lábtalannak próbáltam odaadni a kakadút és pofázott valamit de nem vagy mi:D
a bikát hogy leht megjavítani? hol van táp hozzá? és a katonáknál mit lehet csinálni? -
Haversrác #190 Az apját elküldöd szörfözni: megjavíttatod a bikás rodeógépet adsz neki tápot utána beszélsz az apjával (Knife), hogy tudsz egy jó helyet ahol gyakorolhatja a szörfözést. -
pries #189 a műlabbal semmit, a fényképeket add a csajnak. -
#188 mit kell csinálni a műlábbal és a fényképekkel?
és a colonelnél? -
pries #187 Hogy lehet bejutni a kiscsókához?
hogy lehet feltámasztani a kakadut? -
Haversrác #186 A kis lurkónál a játékkonzol a GPS? Ha igen hogy tudom elvenni tőle?