Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
<#nevetes1> <#nyes> <#vigyor>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

HunnernesKonge
Imádom hogy mindig ilyen kibaszott pesszimista és destruktiv vagy. csak így tovább ^^
ahhoz a cpl-nek még léteznie kellene akkor
egyelõre elég sovány amit felmutattak idén 😞

HunnernesKonge
Na jó ne flémeljünk.

Nekem a Source csak fun ^^.

Sourceban azt szeretem hogy a játék annyiból áll hogy balegérgombra rátenyerelünk jobbra -balra oldalaz és jönnek a HS-ek 😊
Mondjuk egyre jobban versenyjátékot faragnak belõle, de mire az meglesz addigra jön a CPL támogatással fejlesztett FPS és az lesz a nyerõ.
Errõl bõvebben itt
Kmarha
Szerintem kezdhetsz keresztbe szakadni! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Boconadi
1.6 százszor jobb mint a Source <#idiota>.

Én játszottam mind2-vel, mivel goldom van. (szal minden van benne)
Nem rég kipróbáltam a sourcet, egy húzos 1.6 parti után. Persze nem ment, de egy fél óra után úgy belejön az ember hogy verhetetlen (persze akkor ha 1.6-ban már viszonylag jól megy . Na de persze nem is ez a legfõbb gondja!

A source eleve tele buggal jött ki, mint pl az idiota awp, emberek idiótán futása, és az emberek lemodellezése, miszerint az ember feje mögött kapta a hs-t az illetõ. Ha jól tudom ezeket javították, újra is modellezték, de egy-két bug még mindig van. Példát nem tudok mondani, mivel azon nyomban letöröltem a játékot, de vannak haverjaim akiktõl kérdezhetek, meg szerintem te is tudod õket. (nem egyszer volt olyan hogy átestem a falon 😄)

A térdre lövésrõl nem akarok mit mondani, mivel 1.6-ban és source -ban is húz a fegyver, mint ahogy élõben is. Futás közbe lõheted a térdét és mákból fejbe találja, de az nem garantált hogy közben fejre célzol és oda is talál (persze elõfordul). Ez ugyan úgy volt/van mind2-ben!

És itt jön elõ az is hogy hányan tolják az 1.6-ot és a Source-t. Nézd meg hány 10 ezer szerver van 1.6-ból és mennyi Sourcebõl. Igen nagy külömbséget találsz, de a külömbséget azért az is befolyásolja hogy a Source újabb játék. (habár ma már majdnem mindenki megteheti hogy olyan gépe legyen amin fusson, illetve hogy megvegye).

Nem egy olyan embert ismerek aki a Source-ról tért vissza az 1.6-ra (olyat is ismerek aki 1.6-ozott, ment Source-zni, aztán vissza tért 1.6-ra azzal az indokkal egyszerûen, hogy "szar").
A source-t inkább a lightosabb nem annyira mérgelõdõ embereknek ajánlanám, de ha valaki 1.6-ozni akar az számoljon azzal hogy az elején igen nagy gondokban lesz. (pl: anyázások, lámázások, és a rengeteg mérgelõdés hogy "mia faszé nem halt meg") Magyarul több billentyût fog széttörni mint source-ban. 😊
CzGobe
nyilván jobb. te játszottál már mind2vel??? (és nyilván nem a grafikáról van szó, mert az nem jobb, hanem a játékélményrõl, mert amikor a térdét lövöd,a kkor nem fejest ad be pl^^)

eom$

nem véletlenül játszik vele 3x annyi ember.

Mér??az 1.6 jobb???
STFU..Ha az 1.6 jobb akkor kereszbe szakadok...

a jobb játékkal játszani

Source ról 1.6 ra??
Annak mi volt az értelme??

HunnernesKonge
Én meg Sourcerõl tértem át 1.6-ra, elõtte volt egy kis BF1942 😊

(ha már ugyis mindenki nosztalgiázik 😊 )

CzGobe
gungame oké h kipróbálsz sok fegyot ,de hidd el, azzal nem tanulsz meg loni 😊 vagy server vagy bot...
én Blue Shift után kezdtem el CSzni, az már egy kicsit más szitu volt 😛

eom$

A z-bot az BOT..
Berakod és gyilkolod õket...

Czdano
hát most ott tartok hogy GunGameekbe hátulrol számolva 5-6. vagyok a 15bõl 😊 ez a Z-bot tulajdonképpen offline CS?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Hát ja, én is mikor kezdtem 1 hét z-bottal és csak utánna mentem szerverre...

hát mondjuk élesbe lehet a legtöbbet gyakorolni, én is full kezdõ voltam azt 5 nap allatt ugy belejöttem mondjuk sokat is játszom😄

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Elõször is szedd le a Z-bot ot, azzal gyakorolj, mert ha full kezdõvagy akkor szerveren jáccani kicsit égõ....(hülyének fognak nézni 1-2 nevesebb szerveren, ha full kezdõként mész oda...)

Xal a leg jobb dolog, 1 hét gyakorlás a z-bot tal...

Czdano
Hiho! Most kezdtem a játékot és szerintetek milyen dolgokat gyakoroljak? GunGameket szoktam tolni mert ott minden fegyvert kiprobálok szinte 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ha cs-vel akarsz játszani, akkor CS anthology-t vegyél, a HL nem tartalmazza.

Helloka
A half-life antology jó a steamhez?
ha nem akkor lehet még venni valahol hl 1-et vagy még mien kód jó hogy tudjak jácani a steamen???
elöre is köszike
Brolly28
az vagy te olvasmár vissza csak mutatom neki h hol nézze h hol vannak emberek(ha már a hlsv-t nem használja)...

elnézést kérek az elõbbi megnyílvánulásomért...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Mi a rák bajod van megint??
Ha kijelentem, hogy ilyen gagyi szerveren nincs senki akkor mér kell beugatni??LÁMA

Brolly28
te kussolj ha azt sem tudod mirõl van szó meg se szólalj

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

STFU!!!!

Ilyen no name szervereken nem is csodállom, hogy nincsenek..

Brolly28

tomas10
mindenem van mindent beállitottam elinditottam aztán egy árva lélek sincs pedig oda van írva hogy vannak

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Brolly28
észkombány ha neten akarsz játszani elõször is kell a steamos cs
másodszor kell vmi server ellenõrzõ és ott kiírja h hány vannak fent a server...
-.-újreg

tomas10
nem oda kattintotam hanem az alatta lévöre

Boconadi
nem a new game -re kell kattintani <#mf1>
tomas10
öcsön én bárhova lépek ebbe a játékba sehol egy lélek

Nem tört, eredeti az voolt a baj, hogy a tûzfal nem engedte..😞

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

Brolly28
biztos az...

Boconadi
tört legalább? <#wilting>
Brolly28
csak a server lagol<#vigyor3>

nem értem ugye fömenûbe rámegyek a find server ezután beirom az ip-jét a szervernek tölt egy kicsit az nem tölti be M???

Brolly28
van 1 kis gond játszanék a kedvenc szerveremen és szaggat ugrál a kép amikor mek meg lövök nem de amikor pl fegyver váltok vagy tárazok akkor nagyon látszik olyan mintha lagolna...
pls vki mondja meg mi a baja

ello na meg van a gamem fel is van téve csak egyetlen 1 szerver sincs szval milyen szerverneveket irjak be?

Fogod,uninstall cs,steam.
Utánna start/futtatás/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWEAR/VALVE.
Mind a 2 benne van külön,steam,Cs anth, a steamban tölöld ki mindet azzal az 1 kivétellel aminek az értéke nem beállított.És tégy így a Csanth ban is...

Utánna feltelepíted a steamot majd a cs-t enyi..
ha így sem müxik akkor winfos reinstall...

Amúgy mennyi ram van a gépedben??
Gyanjtom, hogy rég volt win reinstall és az az 1 GB leg rosszab esetben 512 mega full tele van szeméttel...

túl sokat ültél a gép elõtt

Brolly28
vindóz reinstal<#idiota>
amúgy nem tudom:C

JB arts
könyörgök sírvafakadok! mi lehet ez?
Rámegyek 1.6-ban egy szerverre, és amikor
kiírja hogy parsing server info. lefagy a cs. a windows nem.
ott ültem egy órát de nem akart tovább ugrani a parsing cucc.
Ujratelepítettem a cs-t, a steam-et nem, és most is azt csinálja.
plz valaki csak tudja mit csináljaak! <#rinya><#schmoll2><#falbav>

HunnernesKonge
A Pályákat béta állapotban kiadták, még hegesztik magát a modot. Én ennyit.
CzGobe
CS Pro Mod-ról mit tudtok?

eom$

ha custom skinekre gondolsz akkor fpsbanana.com
játékot érintõ patchek csak a steamen vannak, automatikusan letölti a legújabbat.

Igen kössz, és kiadtak egy uj patchot asszem az 1.6-hoz amivel sources lett minden ez meg más ilyesfajta pakkokat honnan szedhetek le?

Miután megveszed a steamen, kettõt kell kattintani rá, és töltheted/játszhatod is azonnal. Az árra még számolj rá 20% áfát. Csak ezekkel a bankkártyákkal tudsz online vásárolni.

Ok kösszi minden segitséget még az lenne, a kérdésem, hogy a steam kezdõlapján van egy magyar ft-be kb 2.000 forintért egy CS Patch azt lehet magyar országon kapni?Mer ugye az anthology egy kompletteb pakk nekem elég lenne a sima CS patch szval ha bankkártyával fizetnéék akkor nem akkarok hülyeséget mondanni nem értek hozzá szval akkor küldennének egy szervert ahonnan lehuzzhatnám a játékot vagy kiküldennék?

olyat nem árulnak már pár éve
CS CSAK a cs anthology-hoz jár, vagy megveheted a steamen olcsóbban ha van erre alkalmas bankkártyád.

ugy értem ft😊