7046
-
#3053 tudom hogy megoldás a filctól meg zsinor a monitorra, no de 1.5-ben talán, vagy a régen nekem is az 1.6-ban? volt olyan célkeresztem, amely akkor is látszott, ha éppen nem zoom-on voltam.
Valakinek van a bookmarksban linkje ilyenhez, vagy majd ha lesz 2 percnél több időm a neten, akkor játék helyet álljak neki keresgélni? :) -
zoolee #3052 Fent van 1 kis kép alatta 1 üzi...
Ha megvetted akkor szÍvesen várunk körünkben. -
Direkt0x #3051 hi all
lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban.
amikor csatlkozni akarok egy szervehez fel enged, csak nem enged csapatot választani, hanem azt írja ki, hogy nyomjam mega gugolás billentyüt a nézelődéshez.
ha új szervert inditok akkor engedi a csapatválasztást.
a játék nem bolti(ha értitek mire mondom)
ha még annyi hogy a játékkal vagy a szerverkeresővel kell csatlakozni???
elöre is kösz -
zoolee #3050 Azt a tápnak nem nevezhető képződményt minnél előbb cseréld le.
Akkor ez hardveres gond lesz, vagy túlmelegedés, vagy az a táp aminek a hatásfoka ~50% az az 200 w..
Am, mik vannak még a gépedbe??proci,vga,optika cuccok,hdd,stb? -
Gera1213 #3049 Igen eredeti! A Windowst már ujraraktam a vidokartya drivert is (letöltöttem egy ujjabat) de azzal se ment a tápom mercury 400W-os! -
zoolee #3048 Hát, én először is 1 takarÍtgatással, esetleg win reinstallal kezdeném, mert fogadok nem 2 hetes a win ed.
Milyen és mekkora táp van a gépedbe?
Megnézted, nem melexik túl semmi?
Eredeti a cs? -
Gera1213 #3047 HI ALL! Lenne egy problémám! Mikor belépek a CS-be akkor bizonyos időközönként kb 1 percenként megfagy a játék 10 másodpercre kb mi lehet a baj a gépem --->1024 RAM 2,4 MHZ 256-os vidkártya!PLS HELP!!!! -
zoolee #3046 Pff...
dejó...
Írtam , hogy szeretnék házigazda lenni ezt már majd 1 hónapja, és válasz nuku..
Akkor ne várjatok semmit sztem..
Hát én fizetném a szerverért, de nincs bankkarim, számlával meg a fene nem szarozik ide-oda..
De azért jólanne ha lenne 1 szerverünk.. -
#3045 csak ötlet -
#3044 Akkor ehhez kérj tanácsot Borg-tól, ha jól tudom ő üzemelteti közvetve a CSS SG.hu szervert ( nem tudom hogy ők kapnak e valami támogatást vagy akármi.. )
Amugy egy 15slotos publicszerver 3000ft/hó szoval azthiszem senkit nem vágna földhöz akkor sem ha egyedül kéne fizetnie.
(Ettől függetlenül én nem érzem szükségességét, és valoszinű nem is társulnék be.. :S) -
#3043 Pedig biztos sok uj sg tag lenne, és többen olvasnák. Csak jól megkell fogalmazni :-p -
#3042 Leginkább st-nek mivel ő itt a főgóré, de ne várj pozitív választ... -
#3041 Fingom sincs. Mondom privizz meg egy oldreget -
#3040 vagy [email protected]
vagy ST esetleg -
#3039 [email protected]? -
#3038 Nemtom van e vmi elérhetőség, topikot nyitni fölösleges de ha irsz vmi oldregnek az biztos tudja -
#3037 Kivel kell beszélni ezzel kapcsolatban? Avagy többen is megkérhetnénk -
#3036 Biztos szponzorálnák mert az nekik jó lenne. (nekünk viszont nem annyira-több lámus akik kurvaanyáznak meg minden, idejönnének oltogatni) Mindenesetre jó ötlet, de 5-6 embernél több nem járna oda (mondjuk 12 slot bőven elég) -
#3035 Tök mindegy a felbontás, aki tud játszani 1024-ben az tud játszani 640*480-ban is.
Mikor játszunk együtt? Mit szólnátok egy szerverhez, sg.hu néven. Meg kéne beszélni velük, szponzorálnák-e, avagy mi hozunk létre egyet közös pénzből. -
#3034 Na erre gondoltam énis :D -
#3033 Értem! De nincs összefüggés a felbontás, célkereszt méret és a pontosság között! Nagyobb felbontásban élesebbek a távoli ellenfelek! -
#3032 Idézek "A célkeresztet te is tudod állítani! De szerintem nem kisebb csak vékonyabb! Bár lehet rosszul látom! Az fps-d meg teljesen rendben van!"
Na most ugyebár a célkereszt megnő mikor 1024x768ra vagy mennyire váltom a felbontást. Azt irta vki FPS iskola topikba h magasabb felbontásba pontosabban lehet célozni, ezért akarom a célkereszt méretét csökkenteni. Teccikérteni?
#3020 ->nem -
#3031 Mit szólnátok egy 23:00-kor kezdődő partyhoz? -
#3030 játszál, utána töröld a vírust -
romero1 #3029 Hali.Következő problémám adódott a cs 1.6-al . Mikor belépnék egy serverre kapok egy trójai vírust . Letörlöm nortonnal meg counter spy kémprogiirtóval , aztán mikor újra belépnék valamelyik serverre kezdődik minden elölről...Szomszéd srácnál is ugyanez van . Mit tegyek ellene???Segítségeteket előre is KÖSZÖNÖM . -
#3028 nincs mit -
Cyb3r #3027 Beírtam ezt a fps_max 999-et azóta ugy 50-60 között van!
Kösz még1szer -
Cyb3r #3026 console-ba beírtam hogy fps_max 101 de semmi nem történt.
Na még próbálgatom
Kösz szépen
-
#3025 ha crt-d van, akkor 101, ha tft-d, akkor 60-75-nél fölösleges többet írni -
#3024 Nem vagy egyedül... -
#3023 nem értem ezt a mondatot -
#3022 ird be a console-ba fps_max 999 -
Cyb3r #3021 Srácok,nem tudjátok hogy az miért van hogy 30 fps-em van??
nem értek hozzá de asszem az nem jó:)
Nem tudna vki segiteni?
Előre is kösz
u.i.:nem hiszem hogy a gépem nem bírná -
#3020 játszani? :) -
zoolee #3019 Kappe!
Lemakkoltad a tékem.. -
zoolee #3018 BSZ Brolly28!...
-
#3017 Őőőőő szerintem ezeket majd inkább msnen irjad mert nem komálja itt senki a warezt :P -
#3016 duplicate product code-t ir ki:/ -
#3015 jah télleg:D de mingyart megvan a key aktiválása:) ha az lenne a gond
mert olvasgattam faroumokat -
#3014 lehet h jolesz:)mar nemkell segiteni:)