Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
egyelõre elég sovány amit felmutattak idén 😞
Nekem a Source csak fun ^^.
Sourceban azt szeretem hogy a játék annyiból áll hogy balegérgombra rátenyerelünk jobbra -balra oldalaz és jönnek a HS-ek 😊
Mondjuk egyre jobban versenyjátékot faragnak belõle, de mire az meglesz addigra jön a CPL támogatással fejlesztett FPS és az lesz a nyerõ.
Errõl bõvebben itt
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én játszottam mind2-vel, mivel goldom van. (szal minden van benne)
Nem rég kipróbáltam a sourcet, egy húzos 1.6 parti után. Persze nem ment, de egy fél óra után úgy belejön az ember hogy verhetetlen (persze akkor ha 1.6-ban már viszonylag jól megy
A source eleve tele buggal jött ki, mint pl az idiota awp, emberek idiótán futása, és az emberek lemodellezése, miszerint az ember feje mögött kapta a hs-t az illetõ. Ha jól tudom ezeket javították, újra is modellezték, de egy-két bug még mindig van. Példát nem tudok mondani, mivel azon nyomban letöröltem a játékot, de vannak haverjaim akiktõl kérdezhetek, meg szerintem te is tudod õket. (nem egyszer volt olyan hogy átestem a falon 😄)
A térdre lövésrõl nem akarok mit mondani, mivel 1.6-ban és source -ban is húz a fegyver, mint ahogy élõben is. Futás közbe lõheted a térdét és mákból fejbe találja, de az nem garantált hogy közben fejre célzol és oda is talál (persze elõfordul). Ez ugyan úgy volt/van mind2-ben!
És itt jön elõ az is hogy hányan tolják az 1.6-ot és a Source-t. Nézd meg hány 10 ezer szerver van 1.6-ból és mennyi Sourcebõl. Igen nagy külömbséget találsz, de a külömbséget azért az is befolyásolja hogy a Source újabb játék. (habár ma már majdnem mindenki megteheti hogy olyan gépe legyen amin fusson, illetve hogy megvegye).
Nem egy olyan embert ismerek aki a Source-ról tért vissza az 1.6-ra (olyat is ismerek aki 1.6-ozott, ment Source-zni, aztán vissza tért 1.6-ra azzal az indokkal egyszerûen, hogy "szar").
A source-t inkább a lightosabb nem annyira mérgelõdõ embereknek ajánlanám, de ha valaki 1.6-ozni akar az számoljon azzal hogy az elején igen nagy gondokban lesz. (pl: anyázások, lámázások, és a rengeteg mérgelõdés hogy "mia faszé nem halt meg") Magyarul több billentyût fog széttörni mint source-ban. 😊
eom$
STFU..Ha az 1.6 jobb akkor kereszbe szakadok...
Annak mi volt az értelme??
(ha már ugyis mindenki nosztalgiázik 😊 )
én Blue Shift után kezdtem el CSzni, az már egy kicsit más szitu volt 😛
eom$
Berakod és gyilkolod õket...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Xal a leg jobb dolog, 1 hét gyakorlás a z-bot tal...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A half-life antology jó a steamhez?
ha nem akkor lehet még venni valahol hl 1-et vagy még mien kód jó hogy tudjak jácani a steamen???
elöre is köszike
elnézést kérek az elõbbi megnyílvánulásomért...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ha kijelentem, hogy ilyen gagyi szerveren nincs senki akkor mér kell beugatni??LÁMA
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ilyen no name szervereken nem is csodállom, hogy nincsenek..
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
másodszor kell vmi server ellenõrzõ és ott kiírja h hány vannak fent a server...
-.-újreg
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
pls vki mondja meg mi a baja
Utánna start/futtatás/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWEAR/VALVE.
Mind a 2 benne van külön,steam,Cs anth, a steamban tölöld ki mindet azzal az 1 kivétellel aminek az értéke nem beállított.És tégy így a Csanth ban is...
Utánna feltelepíted a steamot majd a cs-t enyi..
ha így sem müxik akkor winfos reinstall...
Amúgy mennyi ram van a gépedben??
Gyanjtom, hogy rég volt win reinstall és az az 1 GB leg rosszab esetben 512 mega full tele van szeméttel...
amúgy nem tudom:C
Rámegyek 1.6-ban egy szerverre, és amikor
kiírja hogy parsing server info. lefagy a cs. a windows nem.
ott ültem egy órát de nem akart tovább ugrani a parsing cucc.
Ujratelepítettem a cs-t, a steam-et nem, és most is azt csinálja.
plz valaki csak tudja mit csináljaak! <#rinya>#rinya><#schmoll2>#schmoll2><#falbav>#falbav>
játékot érintõ patchek csak a steamen vannak, automatikusan letölti a legújabbat.
CS CSAK a cs anthology-hoz jár, vagy megveheted a steamen olcsóbban ha van erre alkalmas bankkártyád.