7046
  • Kmarha
    tudom hogy megoldás a filctól meg zsinor a monitorra, no de 1.5-ben talán, vagy a régen nekem is az 1.6-ban? volt olyan célkeresztem, amely akkor is látszott, ha éppen nem zoom-on voltam.

Valakinek van a bookmarksban linkje ilyenhez, vagy majd ha lesz 2 percnél több időm a neten, akkor játék helyet álljak neki keresgélni? :)
  • zoolee
    Fent van 1 kis kép alatta 1 üzi...
    Ha megvetted akkor szÍvesen várunk körünkben.
  • Direkt0x
    hi all
    lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban.
    amikor csatlkozni akarok egy szervehez fel enged, csak nem enged csapatot választani, hanem azt írja ki, hogy nyomjam mega gugolás billentyüt a nézelődéshez.
    ha új szervert inditok akkor engedi a csapatválasztást.
    a játék nem bolti(ha értitek mire mondom)
    ha még annyi hogy a játékkal vagy a szerverkeresővel kell csatlakozni???
    elöre is kösz
  • zoolee
    Azt a tápnak nem nevezhető képződményt minnél előbb cseréld le.
    Akkor ez hardveres gond lesz, vagy túlmelegedés, vagy az a táp aminek a hatásfoka ~50% az az 200 w..
    Am, mik vannak még a gépedbe??proci,vga,optika cuccok,hdd,stb?
  • Gera1213
    Igen eredeti! A Windowst már ujraraktam a vidokartya drivert is (letöltöttem egy ujjabat) de azzal se ment a tápom mercury 400W-os!
  • zoolee
    Hát, én először is 1 takarÍtgatással, esetleg win reinstallal kezdeném, mert fogadok nem 2 hetes a win ed.
    Milyen és mekkora táp van a gépedbe?
    Megnézted, nem melexik túl semmi?
    Eredeti a cs?
  • Gera1213
    HI ALL! Lenne egy problémám! Mikor belépek a CS-be akkor bizonyos időközönként kb 1 percenként megfagy a játék 10 másodpercre kb mi lehet a baj a gépem --->1024 RAM 2,4 MHZ 256-os vidkártya!PLS HELP!!!!
  • zoolee
    Pff...
    dejó...
    Írtam , hogy szeretnék házigazda lenni ezt már majd 1 hónapja, és válasz nuku..
    Akkor ne várjatok semmit sztem..

Hát én fizetném a szerverért, de nincs bankkarim, számlával meg a fene nem szarozik ide-oda..
    De azért jólanne ha lenne 1 szerverünk..
  • Boconadi
    csak ötlet
  • HunnernesKonge
    Akkor ehhez kérj tanácsot Borg-tól, ha jól tudom ő üzemelteti közvetve a CSS SG.hu szervert ( nem tudom hogy ők kapnak e valami támogatást vagy akármi.. )
    Amugy egy 15slotos publicszerver 3000ft/hó szoval azthiszem senkit nem vágna földhöz akkor sem ha egyedül kéne fizetnie.
    (Ettől függetlenül én nem érzem szükségességét, és valoszinű nem is társulnék be.. :S)
  • Czdano
    Pedig biztos sok uj sg tag lenne, és többen olvasnák. Csak jól megkell fogalmazni :-p
  • HunnernesKonge
    Leginkább st-nek mivel ő itt a főgóré, de ne várj pozitív választ...
  • Czdano
    Fingom sincs. Mondom privizz meg egy oldreget
  • Boconadi
    vagy [email protected]

vagy ST esetleg
  • Boconadi
    [email protected]?
  • Czdano
    Nemtom van e vmi elérhetőség, topikot nyitni fölösleges de ha irsz vmi oldregnek az biztos tudja
  • Boconadi
    Kivel kell beszélni ezzel kapcsolatban? Avagy többen is megkérhetnénk
  • Czdano
    Biztos szponzorálnák mert az nekik jó lenne. (nekünk viszont nem annyira-több lámus akik kurvaanyáznak meg minden, idejönnének oltogatni) Mindenesetre jó ötlet, de 5-6 embernél több nem járna oda (mondjuk 12 slot bőven elég)
  • Boconadi
    Tök mindegy a felbontás, aki tud játszani 1024-ben az tud játszani 640*480-ban is.

Mikor játszunk együtt? Mit szólnátok egy szerverhez, sg.hu néven. Meg kéne beszélni velük, szponzorálnák-e, avagy mi hozunk létre egyet közös pénzből.
  • Czdano
    Na erre gondoltam énis :D
  • Szabi84
    Értem! De nincs összefüggés a felbontás, célkereszt méret és a pontosság között! Nagyobb felbontásban élesebbek a távoli ellenfelek!
  • Czdano
    Idézek "A célkeresztet te is tudod állítani! De szerintem nem kisebb csak vékonyabb! Bár lehet rosszul látom! Az fps-d meg teljesen rendben van!"

Na most ugyebár a célkereszt megnő mikor 1024x768ra vagy mennyire váltom a felbontást. Azt irta vki FPS iskola topikba h magasabb felbontásba pontosabban lehet célozni, ezért akarom a célkereszt méretét csökkenteni. Teccikérteni?

#3020 ->nem
  • Boconadi
    Mit szólnátok egy 23:00-kor kezdődő partyhoz?
  • Boconadi
    játszál, utána töröld a vírust
  • romero1
    Hali.Következő problémám adódott a cs 1.6-al . Mikor belépnék egy serverre kapok egy trójai vírust . Letörlöm nortonnal meg counter spy kémprogiirtóval , aztán mikor újra belépnék valamelyik serverre kezdődik minden elölről...Szomszéd srácnál is ugyanez van . Mit tegyek ellene???Segítségeteket előre is KÖSZÖNÖM .
  • Super Saiyan
    nincs mit
  • Cyb3r
    Beírtam ezt a fps_max 999-et azóta ugy 50-60 között van!
    Kösz még1szer
  • Cyb3r
    console-ba beírtam hogy fps_max 101 de semmi nem történt.
    Na még próbálgatom
    Kösz szépen

• CzGobe
    ha crt-d van, akkor 101, ha tft-d, akkor 60-75-nél fölösleges többet írni
  • HunnernesKonge
    Nem vagy egyedül...
  • Szabi84
    nem értem ezt a mondatot
  • Super Saiyan
    ird be a console-ba fps_max 999
  • Cyb3r
    Srácok,nem tudjátok hogy az miért van hogy 30 fps-em van??
    nem értek hozzá de asszem az nem jó:)
    Nem tudna vki segiteni?
    Előre is kösz
    u.i.:nem hiszem hogy a gépem nem bírná
  • CzGobe
    játszani? :)
  • zoolee
    Kappe!
    Lemakkoltad a tékem..
  • zoolee
    BSZ Brolly28!...

• Czdano
    Őőőőő szerintem ezeket majd inkább msnen irjad mert nem komálja itt senki a warezt :P
  • Jani Hun
    duplicate product code-t ir ki:/
  • Jani Hun
    jah télleg:D de mingyart megvan a key aktiválása:) ha az lenne a gond
    mert olvasgattam faroumokat
  • Jani Hun
    lehet h jolesz:)mar nemkell segiteni:)