Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly28
nyugi még újreg szentem azt sem tudja mi az a warez...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Brolly28
3900-ért vettem😮

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

chill

NEMÉRTED B@ZMEG?!!!!!A B O L T P O L C Á R Ó L !!!!!!!!3400 FT ELLENÉBEN.

Brolly28
khm
van 1 kép látod rajta van 1 ct-s alatta a szöveget pls olvasd el...

Sziasztok.Honnan lehet leszedni?
Ehhe, majd megnézem.

Nagyon KIRÁLY!

iLove oHs.

HunnernesKonge
CEVO 1.6 CS GUI v3
Néhány kép róla.
CS háttér
Eredménytába...
H - ra elõjövõ commandmenü 😊
Beállítások

Olvasnivaló a GUI-ról

Amiért nekem tetszik:
-Régi stílusu betütipus
-Átszinezett menük
-Komoly Commandmenüs beállitások
-Átszabott "Scores" fül
Amiért nem tetszik:
-Túl sötét

Ajánlott szûz cs-re telepíteni, de ha még nem volt fenn más gui ugyis jó.

16bit próknak nem ajánlom, mert lockolt 32bit van benne (persze a profi haxor még igy is átalakitja 😄)
Brolly28
nem:C

Czdano
teccemérteni 😛

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
TÉK
Boconadi
Aztékon vannak, lõnek is, meg felfelé mennek. -> Aztékos fellövés

teccikérteni?
Kmarha
Ez néha már nagyon a hihetetlen határát súrolja 😄 fõleg az awp-s falon át fejbelövõs részek. Tudom én hogy az évek meg a tapasztalat de akkor is 😄D

Egyébbként jól összevágott movie 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Czdano
aztékos fellövés?^.-

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kappe, am, topiknyitási kényszered van???

Boconadi
ebbe a muviba? <#idiota>

Amúgy szerintem nincs olyan klán amelyik nem próbálta ki 😛
Sõtt mi az aztékos fellövést, és jó pár taktikot is ebbõl vettünk ki 😊
A fejenállósakat mi is csináltuk...

Boconadi
ezek meg a pubmasteresek. (megéri megnézni😊 )
Czdano
Nemrég láttam, nagyon ottvan

Boconadi
pont ez amiatt tetszik 😊

itt pedig a régi kedvenc! Gecc de szeretem ezt a muvit. (igaz 1.5 -ös de mind1)
CzGobe
nem a fragek miatt jó. ötletes, igényes, tetszetõs 😊

eom$

Brolly28
jaja ezt már én is láttam😄fasza

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

CzGobe
indíték nem kell az ilyeneknek. ez vagy zseni, vagy bolond, 1 tuti, nem minden 100%os neki belül...

eom$

Brolly28
v a valvénak dolgozott kicsapták és bosszút áll:C

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Boconadi
bizony <#hehe>
Ja, kicsengette a zsét, és nem kapta meg a kódot a letöltéshez, oszt most törleszt...háháháhá....

Boconadi
vagy egyszerüen kibaszott vele a valve.
Jah, én az ilyet ültetém villamos székbe, nem azt aki leheccsatol egy alelnököt...XD

Brolly28
hát ja de na õ baja ha hülye...

Bizti nem teccett neki a sok hössát amit kapott:CCC

Brolly28
1 kis köcsög harcos:C

Hali, cs source os topikba is írtam, de ide megint...

Bocsi, nem tudom volt e már, de engem nagyon felidegesített.

A Valve éppen csak kiheverte a Half-Life 2 fájljainak kilopását a cég belsõ gépeirõl, de máris itt a következõ hír, ami sokkal komolyabbnak néz ki. Egy hacker, név szerint MaddoxX ugyanis állítása szerint áttörte a Valve védelmét és igen fontos pénzügyi adatokhoz jutott hozzá, egészen pontosan az eddig ott vásárló emberek hitelkártyájának adataihoz. A hacker az eredményt egy fórumban publikálta, bzonyítéknak pedig pár képet, illetõleg belsõs anyagokat töltött fel. Ha a Valve beismeri a dolgot és megerõsíti a lopás tényét, az igen komoly biztonsági kérdést vet majd fel, hisz már másodszor jutottak be hozzájuk. A helyzetet súlyosbítja, hogy a hacker kijelentette: fel fogja tölteni az összes adatot a netre, így rengeteg hitelkártya adata kerülhet rossz kezekbe.

A fórum!!

Dudu Tekh
gondoltam erre de koszi, miko tonkremegy ujrarakom. addig wait...
Koszi!!

TDU:[HUN]dudutech

Boconadi
köszönöm!
CzGobe
http://www.ifilm.com/video/2473998
mátrix filmzene
Rob Dougan: Clubbed to Death

eom$

moby - the matrix theme

Boconadi
ez marhajó 😄
LOOOLL, ez nagyon komi....
GRAT a mékernek!!

CzGobe
not gun, fun :-]

eom$

csiter

CzGobe
éslések és fagylaltok

eom$

Ez igaz, de nekem a source jobban bejön, de a játékélményt azt télleg nem adja annyira mint az 1.6...

Brolly28
windóz reinstall:C

Boconadi
nemtudjuk <#nemtudom>
Dudu Tekh
dobjatok plz meg engem is egy valasszal... #2060

Én csak azt nézem amit alkotnak, illetve nem nézem, mert most épp nincs mit.

Két éve több mint egy millió dollárt osztottak ki 10 különbözõ országban 11 versenyen, az MTV-n adták a döntõt.
Tavaly a híres nyári versenyüket se tudták megtartani, télre lett 1-2 szponzoruk és akkor visszatértek a régi kisebb hotelbe egy verseny erejéig.
Idén eddig egy õszi ausztrál verseny van bejelentve, a nyári dallasi mókáról vagy bármi másról semmi hír, pedig máskor már fél évvel elõre be szokták jelenteni, most 3 hónapra se vagyunk már.
Én is örülnék, ha látnék már valamit a severitybõl, de azért egy játék összerakása nem kis pénz, fõleg ha komolyabb emberek állnak mögötte, mint fél éve amikor bejelentették.
Aztán ha kész lesz, és a saját versenyeiket sem tudják annyira összeszedni, hogy ott bemutassák a világnak, hogy ez igenis megfelel erre a célra, akkor nézhetünk nagyokat, mert maguktól nem fognak az emberek elkezdeni játszani vele.

Dudu Tekh
sziasztok! van egy keresem, csinalok szervert es nem megy egy ultimate_sound sem a jatekban, raktam tobbfelet is be mar es nem megy. A baratomnak az osszes megy, de nalam nem. MIERT? plz help...
sziasztok!