Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
van 1 kép látod rajta van 1 ct-s alatta a szöveget pls olvasd el...
iLove oHs.
Néhány kép róla.
CS háttér
Eredménytába...
H - ra elõjövõ commandmenü 😊
Beállítások
Olvasnivaló a GUI-ról
Amiért nekem tetszik:
-Régi stílusu betütipus
-Átszinezett menük
-Komoly Commandmenüs beállitások
-Átszabott "Scores" fül
Amiért nem tetszik:
-Túl sötét
Ajánlott szûz cs-re telepíteni, de ha még nem volt fenn más gui ugyis jó.
16bit próknak nem ajánlom, mert lockolt 32bit van benne (persze a profi haxor még igy is átalakitja 😄)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Egyébbként jól összevágott movie 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Amúgy szerintem nincs olyan klán amelyik nem próbálta ki 😛
Sõtt mi az aztékos fellövést, és jó pár taktikot is ebbõl vettünk ki 😊
itt pedig a régi kedvenc! Gecc de szeretem ezt a muvit. (igaz 1.5 -ös de mind1)
eom$
Bocsi, nem tudom volt e már, de engem nagyon felidegesített.
A Valve éppen csak kiheverte a Half-Life 2 fájljainak kilopását a cég belsõ gépeirõl, de máris itt a következõ hír, ami sokkal komolyabbnak néz ki. Egy hacker, név szerint MaddoxX ugyanis állítása szerint áttörte a Valve védelmét és igen fontos pénzügyi adatokhoz jutott hozzá, egészen pontosan az eddig ott vásárló emberek hitelkártyájának adataihoz. A hacker az eredményt egy fórumban publikálta, bzonyítéknak pedig pár képet, illetõleg belsõs anyagokat töltött fel. Ha a Valve beismeri a dolgot és megerõsíti a lopás tényét, az igen komoly biztonsági kérdést vet majd fel, hisz már másodszor jutottak be hozzájuk. A helyzetet súlyosbítja, hogy a hacker kijelentette: fel fogja tölteni az összes adatot a netre, így rengeteg hitelkártya adata kerülhet rossz kezekbe.
A fórum!!
GRAT a mékernek!!
Két éve több mint egy millió dollárt osztottak ki 10 különbözõ országban 11 versenyen, az MTV-n adták a döntõt.
Tavaly a híres nyári versenyüket se tudták megtartani, télre lett 1-2 szponzoruk és akkor visszatértek a régi kisebb hotelbe egy verseny erejéig.
Idén eddig egy õszi ausztrál verseny van bejelentve, a nyári dallasi mókáról vagy bármi másról semmi hír, pedig máskor már fél évvel elõre be szokták jelenteni, most 3 hónapra se vagyunk már.
Én is örülnék, ha látnék már valamit a severitybõl, de azért egy játék összerakása nem kis pénz, fõleg ha komolyabb emberek állnak mögötte, mint fél éve amikor bejelentették.
Aztán ha kész lesz, és a saját versenyeiket sem tudják annyira összeszedni, hogy ott bemutassák a világnak, hogy ez igenis megfelel erre a célra, akkor nézhetünk nagyokat, mert maguktól nem fognak az emberek elkezdeni játszani vele.