7046
  • Czdano
    Mindjárt megyünk pestre :D Irtam hogy holnapután jólesz (vagyis holnap)
  • Jani Hun
    joreggelt vagy mit na cz tudsz helpet nyujtani?
  • Czdano
    Amugy ha tudom állitani a célkereszt méretét akkor 1024x768ra vagy mennyire állitom a gémet mert pontosabban tudok célozni akkor tudtommal
  • Czdano
    BSZN Ismét...:D De sok szülinaposunk van mostanság :D
  • CzGobe
    en gyors volt :) én viszont játszok par percecsket :P kötelező jelleggel :D bár lassan ténzleg le kéne feküdnöm, mert reggel 8-10 magassagaban rutinviszgazom :)
  • Boconadi
    na, inkább máskor bepótoljuk. Elkapott az álmosság már.
  • Boconadi
    én itt vagyok, gyere steam-re
  • CzGobe
    jaj hát izé, hirtelen mennem kell aludni :)
    mondj IPt és akkor megpróbálok visszarázódni, lassan 3 hónapja nem játszottam, te jó ég, hülye érettségi! :@
  • Boconadi
    iken

miko jáccunk?
  • CzGobe
    :) akkor meg kell h büntisselek^^ mivel lőjem szét a fejedet? :D
  • Boconadi
    TRIPLA TÉK
  • Boconadi
    DÁBÜL TÉK
  • Boconadi
    TÉK
  • Boconadi
    :O nem igaz, mert most is köcsög leszek
  • CzGobe
    thx :) rendes 1 fazon vagy te :P meg zoolee és Czdano is :)
  • Boconadi
    Boldog Születésnapot Brolly28 !!!
  • Boconadi
  • CzGobe
    nah gyerekek, visszatértem :) win reinstall segített csak nekem, de megvolt :P jáccunkmájáccunkmájáccunkmá :)
  • Boconadi
    thx
  • Szabi84
    Igen az a Hz! Nah joejt!
  • Boconadi
    ilyen aproságokat én is megtudok csinálni, hogy fps_max, developer meg ilyenek. Azt hittem van vmi script, hátha segitene.

ez a -freq 100 lenne a hz?
  • Szabi84
    Ha így irod be a felbontást meg a frekvenciát, akkor nem fog vibrálni, és nem kell használni refreshlockot(elvileg)! Az fps-t hogy emelhetnéd nem tudom, még annyit csinálhatsz hogy a config.cfg átirod az fps_max-ot 100-ra! De ebben a témaban Fleko a király!
  • Boconadi
    én 800x600-ban játszom, 1-es sensitivity-vel, 50-70 fpssel. FPS-t nem tudom valahogyan megemelni? #2983 mire jó?
  • Szabi84
    A célkeresztet te is tudod állítani! De szerintem nem kisebb csak vékonyabb! Bár lehet rosszul látom! Az fps-d meg teljesen rendben van!
  • Czdano
    Értem. Az a helyzet h LCD-m van és a max amit windows engedélyez 75hz.. viszont igy nemértem miért van akkor 100 fpsem sőt gyakran a 130at is viszi. Amugy ugy vettem észre minél kisebb a felbontás annál kisebb a célkereszt
  • Szabi84
    A felbontás a megszokás kérdése! Legtöbben azért játszanak 640*480 1024*768 között mert régen csak ezeken futott 100Hz 100 fps-el, aztán megszokták! De a lényeg a hogy 100 fps-d legyen! Ha nagyon vibráld próbáld úgy indítani:

steam jobbklikk-games-mygames-CS-jobbklikk-properties, és ide írd be: pl. -w 640 -freq 100
  • Czdano
    Aham. Értem és a felbontással mi a helyzet? Legalacsonyabban van. Nekem a monitorom elkezd jelezni meg mindent xart csinálni ha olyanra állitom >próbálta<
  • Szabi84
    Nekik a 2-3 sens gyorsabb mint nálad a 6! Nagy Dpi-s az egerük!
  • Czdano
    Penta nyert

SK gaming cs team..
    A sens az egérérzékenységet jelenti??? Mert a 2es 3as érték kiba kevés :S Nekem 6.2őn van
  • HunnernesKonge
    Úristen mekkora meccs :)
    Első map Penta,
    Második map 2 OT és NoA
    Harmadik map: de_inferno NoA kezd CT-ben...
  • Jani Hun
    progit*
  • Jani Hun
    figy csak annyit mond h mijen probit hasznalsz jöhet privibe is mindegy csak h érted:D
  • Czdano
    Akkor ma már nemtudok segiteni szerintem. Holnapután esetleg?
  • Jani Hun
    temondtad h töltsek vmi jo fps-t na töltöttem:D jó is csak kikéne még tudni probalni:D mennyi idö kb? mert 8ra megyunk el bikini koncertre:D
  • Czdano
    Gondoltam h kler vagy :D most klán meccset nézek, később felmegyek sztem
  • Jani Hun
    na tudna akor vki segiteni?
  • Jani Hun
    na már szervereket talaltqqam de nemtom h ki mit hasznal ha mar nemkerdezhetek ijet en mondom ha nembaj h stealon ha ranyomok a konnektre akkor beedom egy hulye ablakot h vegyem meg a cs-t 9 dolcsiért meg ijen szaarok es nemtok emiatt jatszani jah es Cz Kler vok szal ha feljönnél msnre megköszönném:D
  • Super Saiyan
    ha mutatna is, eredeti szervereket mutatna...
  • Czdano
    Warez kérdések tiltottak...
  • Jani Hun
    steamom is van csak nemtom h mirejo:)