7046
-
:))) -
zoolee #3132 B .
Fölösleges beblindelni,gyorsabb,ha végig nyomkodod,minthogy, megnyitod a console -t tab ot nyomsz enter + ki a console ból.:S
Am, annak ellenére, hogy 2 éve cs zen neten bevallom nem tidom, és nem is foglalkoztat..Annyira nem mint az egyedi cfg k..-.- -
#3131 Heyho
megtudná mondani valaki,hogyan tudok vásárlást bebindelni?
thx -
#3130 mert nem is volt csak 1× 2
és 2× -
zoolee #3129 Neked nem mind1, hogy hogy Írjuk?
És ez kit érdekel??
-
#3128 na mindegy a CS 1.6 (nem 16 !!) alatt backuwu--kaln kell néven játszom (nextuwu egy jó haver és mienk a két uwu név :D) -
zoolee #3127 Hömm..De rég láttam a neved mellett 4 pontot..
Mit csináltál??? -
zoolee #3126 Ennek a beköpésnek mi volt az értelme?? -
zoolee #3125 Ehh...
Értem...
Hát, alapból, mi a fenének modolni a gamet??És ha modolja az ember akkor miért szénné???:/...
Na mind1....
Jó az alap gamma ahogy van..
-
#3124 ide bezzeg tudok írni:\ -
#3123 ezt be lehet rakni aláírás képpente...... -
#3122 A koros szöveg lemaradt
__________________________________________________________________________________________________
- Korso alljal mar !
- Allok
- Ugorjal is ! -
#3121 Jóvan csak kicsit részeg vótam biztos :D
A skineket meg kaptam is :Z ASD
Egyebkent nem gunyolodast kertem hanem segitseget ! (bár ilyen üzniél az is lehetetlen) na mind1 megodlom valahogy :(:( -
#3120 ahhha -
#3119 No, pár órás elemzés után arra jöttem rá, hogy a végső 3 szó egyfajta megkülönböztető személyi kód féleség, megfejteni felesleges. Elötte a szókapcsolatok és ragzások összemosásával rájöhetünk, hogy bár az üzenet küldönek, sikerült megérteni a "New Game", a "Find Server", a "Need Backup" jelentését, úgy érzi, hogy ha az "Új Játék", "Szerver keresése" vagy a "Húzd már ide a beled, kell a segítség" feliratok diszítik (mint még elötte kiderül, teljesen átszerkesztett) képernyőjét, akkor máris könnyebben tudja majd osztogatni a fejeseket.
Ez volt az üzenet könnyebbik része, nem hiába kezdtem hátulról neki az elemzésnek.
Az elötte lévő szakasz ami egybe tartozik, az a 2. mondattól a 4.ig tart, a utolsó kérdőjel csoportig. A küldő, legalábbis kemény visszakódolás után erre következtetek, úgy kezdte a játékot, hogy máris egy csomó baromságot letöltött a gépére. Ráadásul a megfelelő fájlokat a megfelelő könyvtárba helyezés müveletét valószínüleg ő a "szerkesztés" szóval dicsőiti, ez okozhatot némi képzavart az egyszeri üzenetfejtőnek. Talán attól tart, hogy valamit rossz helyre másolt. Hogy miért is tart ettől, arra rájönni újabb nehéz munka volt, de munkatársaim segitségével rájöttünk, hogy a szétmoddolt játékában, a lelött ellenfelek és társak, remegve a levegőbe maradhattak, nem engedelmeskedvén a fizika törvényeinek, magyarul nem dobták fel jól láthatóan a talpukat, és pihentették meg fejüket a pálya homokos porában vagy éppen hideg beton talpazatán.
Legalábbis így gondoljuk, bár a 15 és 16 jelentésére még mindig nem tudtunk rájönni. Jelentheti ez a játékosok számát, bár nem értem miért függne egy bug ettől. Vagy akár lehetne az 1.5-ös és 1.6-os verzió jelölése is, bár nekem még nem tünt fel, hogy az 1.6-os letöltésével az 1.5-ös is elérhetővé vált volna, de még mindig ez a legvalószínübb jelentés tartalom.
Az első, bevezető mondat értelmezése innen már könnyü, a Mam szócskával az időpontot jelölheti, mikor is sikerült beszereznie a játékot. Valami furcsa bolti verzió lehet, hiszen az angol nyelvezett mellett felajánla neki a magyart is, de valami kozmikus összeesküvés miatt, a németet már nem.
Én már csak azt nem értem, miért kell egyből nekiállni skinelgetni a játékot? :) -
#3118 Hello!
El akarom indítani a Steam-et és ezt írja ki: Fatal Error: Failed to load platform modules. Hogyan csináljam meg úgy, hogy be tudjak lépni??? Rakjam újra a Steam-et??? -
#3117 én sem értem 4× olvastam el de pasz -
zoolee #3116 Ehh, én viszont qrvára nem értem mit hablatyolsz, majd he leÍrtad magyarul akkor esetleg kapsz választ.;) -
#3115 Mam megvan a CS 1.6 angol-magyar választható elosztás (német nincs :'((()
Leszedtem 1-2 uj skin-t. Amikor a skinek (nem alap) meghalnak akkor ne terülnek el se 15-ben se 16-ban az mitő van?? ilyen bugos a skinekkel??? vagy nem szerkesztettem át vmit???
Ja és tudok angolul szal azzal nics gond csak magyarul jobb meg könnyebb is (SZVSZ)na -/R.A.T./- Korso ! kiszáll
________________________________________________________________________________________________________________
- Korso alljal mar !
- Allok
- Ugorjal is ! -
#3114 Mert nem kell...
egyértelmű -
zoolee #3113 LÁL, minek akarod te elcserélni???3900 ft a gamma!!!
-
#3112 Szevasztok
Hol tudnék elcserélni egy half life 2 - Source létező, beregelt accountot, egy CS 1.6osra??
Piacon kívül :))
Remélem nem warez a kérdés.. -
#3111 :] -
zoolee #3110 Azt már csak tudja, hogy mi az, hogy gogogo..Vagy nem?? -
zoolee #3109 De már vagy most közelÍtünk az újraműködés 2. évfordulójához...:)
Jó a megfigyekőképességed. -
#3108 Egyébként működik ujra az All Seeing Eye, most vettem észre..
Régen ezt használtam csak leállt jo sok időre :.:) -
#3107 magyarul egyszerűbb???
nem kell nagy angoltudás pedig a játékhoz -
zoolee #3106
Bazz, ezt komolyan mondod????
Amúgy, ha lenne 1 kis sütnivalód, akkor ha halaki mondja, hogy a faq ba akkor átnézed a banner környékét, és nincsak, ott 1 szöveg faq/gyik, és láss csodát, 1 link.Használd egészséggel..:) -
#3105 FAQ=GYIK
GYIK= Gyakran Ismételt Kérdések -
#3104 Köszi ! Nos tudok angolul annyit amennyi kell hozzás csak magyarul egyszerűbb. a F.A.Q.-ról meg sosem tudtam hogy mi XD -
zoolee #3103 Noss, leszedni a bolt polcáról lehet ~3500 ft ellenében!
Felteszed steam et, felteszed a gamet, updateled a steam mal, és már játsz hatsz is.
Nem toom, mi nemhasználunk magyarÍtást, semmi értelme, de ha nem tood mi az hogy start new game,join,exit stb, akkor maradj a barbizásnál.:D
Kemper:Valahol elbújik és várja az ellenséget, és leszedni..
Noob:kezdő, béna cs -s.
Lagger:Tudtommal ezt arra mondják aki lagg csitet használ, az az valamien progival leszabályozza azt az adat mennyiséget amit a gépe a szervernek küld, ezáltal ő mindent lát normálisan, de az ellenfelek úgy látják, hogy laggolt...(Nemrégiben felnéztem 1 szerverre, gyerek ~50 métereket laggolt..XD)
A hentelni pedÍg az, hogy gyorsan legyilkol mindenkit a haverjai előtt. -
#3102 ha csak hülyeségből írod akkor menny a gumiba
ha nem hülyeségből akkor meg ott van a FAQ -
#3101 Akoor a kérdéseim:
Honnan lehet leszedni?
Hogyan kell használni?
Hol van hozzá magyarítás??
Őőőő más nincs :D! Ja de:
Miaz hogy:Kempelni,noob,lagg(er),Hentelni??????
#3100 ték -
#3099 :D -
zoolee #3098 Jaja....
Babaházből AWM el kempelni... -
#3097 azok jók -
zoolee #3096 Most kicsit le vok maradva a cs bem:S
Milyen mod ez?
Am a Rat mapokat szereted? -
#3095 a dust 2-t igen de ez 1 köcsög mod amikor oriások az emberek és így szar fel lehet ugorni a tetőre meg iesmi
-
zoolee #3094 Nem szereted a dust 2 t???
Heh, ilyennel is rég találkoztam..