7046
-
#3173 mind a ketten bénák voltatok:
1. Te két tárbol sem tudodtad lelőni.
ergo
2. Neki bőven volt ideje hogy téged legyalázzon a desertel, de nem használta ki, ő is csak idiotán lőtt, majd a végén bemakkolta a fejest.
Azért egy kis rate beállitásra kiváncsi lettem volna:) -
zoolee #3172 :S
Uff..
Én úgy aztán végképp nem took lőni....
Multkor mikor utóljára játszottam értelmes gépen dust 2 n A röviden beállÍtok 1 AK val, elémugrik 1 GIGN kezébe desert el, kb 2 méter köztünk a távolság, elkezdem tunkolni mint állat, 1. tár semmise történki,2.tár semmise, erre mikor váltanék másfegyverre HS t ad a geci.
Akkor most én voltam béna, vagy szerecsük a csitet?
Na mind1, a véleményem a nagy célkeresztről:Néha fárasztóbb megkeresni a 2 vonal metszéspontját, minthogy kis célkeresztet használj. -
#3171 Hihi átállitottam célkereszt méretet largera (unokatesó tanácsa, pár éve cszik) és sokkal jobb..nem takarja el acélkereszt az embert :D -
zoolee #3170 Jahmm..értem..
Én a fahÍdra gondoltam ... -
#3169 T kezdőröl indulsz, balra, jobbra be a házba és ott -
zoolee #3168 Infernon hÍd?
Olyat hol is? -
#3167 Lol :p
Ma oilyan buksit lőttem tiszafureden aaaaaa......infernon terror ok mentek hidon és lekaptam 1et.. -
zoolee #3166 Nohááát...:)
Visszatértem horvátországi nyaralásomból, és meg is kaptam a házigazda jogot..:)
Xal tessék cask szpemelni..XDXD -
#3165 aha köszi!
-
#3164 Steamen keresztül "Counter-Strike" $9.95, boltokban "Counter-Strike Anthology" mennyiért srácok? 3500-4000 huf? aszem, de ha visszakeresel pár oldalt, biztos megtalálod -
#3163 Srácok melyik Gamet kell meg vennem hogy tudjak Cs 1.6-al játszani? és melyik aleg olcsóbb abból?? mert sok fajtát láttam különböző árban -
#3162 vidd le szervizbe a gépet, és csináltasd meg a hangkártya kimenetet. -
#3161 ha MINDEN visszhangzik akkor konzolba room_type 0
ha nem minden akkor nemtom -
#3160 Ha siege mapon játszol akkor viszhangzik, és utána az egész játék! -
#3159 Én nekem nem volt ilyen..volt vmi más telepitve CS-re? vagy lehet automatán állitott a hangminöségen... -
#3158 hogy lehet kikapcsolni ezt az idegesítő visszhangzást ? meg tök furán hallom gps gui után az egészet, léptek stb.. -
#3157 már hogy ne volna? csak utána el kell menteni azt a sajat konfigot, aztán meg meg kell nyitni :P de GUIt is csinálhatsz magadnak :) -
#3156 nem kell ehhez GUI, a vessző és a pont gomb a megoldás erre (aszem, de lehet,h M és vessző :P a lényeg, h vhol ott egymás melletti 2 gomb) -
#3155 felraktam minden okés, beconfigoltam, csak a hanggal nincs vmi rendben, olyan furán hallom, mintha visszhangzana vagy nem is tudom :S -
eLiXir #3154 btw nincs olyan megoldás hogy saját configba beleírjam csak azt a két bindelést ? -
#3153 GPS GUI konfig progit letöltöd és beállitasz 2 billentyüt arra h a primary és secondary ammo csak anyi legyen amennyi 1 tár -
#3152 in eye demokban látom hogy fegyverekbe úgy vesznek töltényt hogy annak a tárját nem teljesen tölti fel. kérdés: hogyan? -
#3151 ilyen is van, bár nálam a legdurvább a 10/1-es statnál volt (a 34/0-át még úgy ahogy meg is értettem, de a 10/1-et azt már nem) -
#3150 Haggyátokmár 1x engem még réggeben azért bannoltak mert 1 körben 3/0-ás statom volt és azt mondták csiter vagyok... (persze első voltam) azt valami nagykutya volt ott a szerveren akinek mindent elhisznek azt szólt az ADMIN-nak azt kész már repültem is ki -
#3149 Én pont fordítva látom, külföldi szervereken nem is találkoztam csalóval, ellenben a magyaron engem minden héten bannolnak, és tele van csalókkal! -
#3148 Gyere clan mill, meg tiszafured szerverekre külföldire én már fel se nézek és itt a mikrofont arra használják hogy segitsenek (általában :DDD) -
#3147 ez a gyülölködés napja volt.
Elöször a steam. Miért van az, hogy a steamet nálam 2 havonta újra kell telepiteni, CS-vel együtt? 2 hónap után, belassul, szaggat, nem tölt, túl sokáig tölt.. egyszerüen megörül.
Másodszor pedig a cheaterek.
Miért van az, hogy láttjuk hogy remeg a monitora, hogy egy másodperc alatt átszeli a pályát, csak fejest oszt, és te rászólsz, hogy nyomorék cheater, takarodj haza és játsz a barbie babáiddal, akkor egyből azzal jönnek hogy ők nem csalnak. De ez még a jobb verzió. Mert a másik az, hogy egyből elkezdik kiabálni, hogy te vagy a cheater, bannoljanak ki.
Fel tudja ezt valaki fogni épp ésszel? Esküszöm, én jártam ovodába, de visszaemlékezve ezekhez a sikhülye véglényekhez képest, az ott mind egy miniatür Einstein volt. Bár talán ott még akadt 1 vagy 2 olyan, aki a játszópajtásuk véres fülét, és az ollót a kezében tartva is azt orditja nem ő volt az, de hát istenem, volt 4-5 éves. Ezek a csaló segglyukak milyen emberek.. emberek? elnézést mindenkitől... milyen lények lehetnek?
De még ha el is ismeri hogy ő tényleg csal, akkor meg miért teszi? Ha nem megy a játék, hagyom a pba, kezdek valami másba. Ennek miért jó a 3 másodperces roundok, amiben mindenkit lekésel? Mi a jó büdös francot élvez benne? Azt hogy én felhúzom rajta magam? -
eLiXir #3146 magyarországon mid ? O_O
/let the flames begin (úristen o'noz mit kapok ezért) -
#3145 na jó elegem van.. egy hete nem játszottam, ma van rá időm. Az én rohadt gépem szarakodik csak, vagy valami univerzális gond van a steammel. Nyugtassatok meg, hazudjátok hogy az utobbi, és akkor nem verem ripityára ezt a szart.
Lassan többször szánom rá magam a steam újratelepítésére mint a winfoséra. -
#3144 igen, a változtatgatásokról beszélek :) -
#3143 ok értem -
#3142 Jah és kösz a válaszokat a headshootos kérdésre -
#3141 7-8 honapja játszok durván ez alatt talán talán midi szintre felküzdöttem magam napi 4-8 órai játékkal
Jah és megemliteném h a headshoot 1 golyós volt szal (egymás mögé álltak :P) -
zoolee #3140 2?????
He??
Szinte a megjelenés óta ez a jele.:)
Igaz, voltbenne már kis változá is.. -
#3139 szerintem kb 2 éve ez a HS jele :) -
#3138 mi óta cs zel??:D -
zoolee #3137 ja, azt..azz am 1 átlött fej:) -
#3136 igen -
#3135 :p hülyék kirohantak hosszun beflasheltem oket és egymás mögé álltak...a fegyóm mellett (fönt) a kerek izé headshootot jelent? -
zoolee #3134 Látom te is hamarkeltél, kicsit csipás a szemed..XD
Am egész szép..