7046
-
#3293 5 ember elég nem? -
#3292 mija neve? -
zoolee #3291 Én is..:P
monnyuk van, cask eddÍg 3 man vagyunk, és abból az 1 ik nem is játszik már, mert jedi zik a másik meg cod os lett..XD -
#3290 én klánt akarok :c -
zoolee #3289 Ha lesz klán és eljutunk addÍg, hogy lan, vagy csak 1 war, akkor esetleg.:) -
#3288 áá nem kell, nem használja senki:c -
#3287 zsír :)
megkönyvjelzőzöm a faq-dat is, h a kérdésre kattintva rögtön leugorjon a válaszhoz :P
hamár 1x gyakran lesz használva :) -
zoolee #3286 KijavÍtva, majd kiokÍthatnál 1 kicsit ezekről a parancsokról..Még nem nagyon vágom őket.^^ -
#3285 a linkek gondolom html-ben vannak: target="blank" tag-et szúrj már be, hogy új ablakban nyíljanak meg a linkek
pl: <a target="blank" href=http://zoolee.cjb.hu/>F.A.Q./GY.I.K.</a>
csak mostz vettem észre, Q és K után miért nincs pont? :P hamár^^ -
zoolee #3284 GYere bazz, kilocsizom az agyad, azt jetyezgethecc.:P -
#3283 jovan keci, megjetyeztem -
zoolee #3282 Temeg terrorista..:D
Aki már rakétavetős képet csinál az már ég rossz.. -
zoolee #3281 Monnd, mit mire?
Mit Írtam el vagy mit akarsz hozzáÍrni? -
#3280 zoolee, banner linkjeit át tudod írni? -
#3279 kockageci :D de azé hbd -
zoolee #3278 Hát, sztem olyan szÍne legyen a háttérnak mint a bannernak,a gombanimok legyenek olyanok, mintha valaki megsorozna 1 acéllapot, és az a végén úgy átlyukad, holy a feliratot már lehet látni..A betűszÍn fehér lenne.
A háttér szürke alapon legyenek fegyverek úgy, mintahogy a trapézmintás acéllapon 90°ban elforgatva 3 db fegyver 1 más mellett.
Vagy 1 fal ami szét van lőve, és ottvannak a olyónyomok.
Legyen közvetlen link a faq ra, game-monitorra, fpsbanana ra..
Szal a gombokra visszatérve, ahogy az ember ráhúzza az egeret, olyan anim. legyen, hogy ilyen golyóbecsapódás minták, meg szikrázás és 1 kis füst, amikor 10-15 ilyen becsapódás mintva van, akkor álljon el a füst-szikra(ami a valóéletben nincs^^) és látszódjon a felirat.:)
Aztán lenne olyan rész, ahol minden tagról ott a kép+ steam ID+nick.
Később ha lenne szerverünk akkor még odabiggyeszteni, hogy admin^^.
(weblap ba én is be took segÍteni 1 kicsit.ha kell.)
Aztán az én sulis oldalamról le lehet ne csórni infókat fegyverekről-modellekről-játéktörténetéről.
Nem toom ti mit szóltok hozzá.
Nekem ez az elképzelésem.
-
#3277 B. Sz.!
Milyen logó, weblap kell 1 klánnak? Én ráérek :P Egészen 18-áig, akkor gólyatábor (BME mérnökinfo). Addig össze tudok dobni sokmindent! :) -
#3276 nem mapot kell letölteni, hanem waypoint-ot, akkor már... de tényleg használj ZBot-ot -
zoolee #3275 fpsbanana.com
A real bot 1 nagy rakat szar..Használj z bot ot..azoknak nem kell way point, azok "tanulnak". -
graffiti #3274 üdv mindenkinek
az lenne a kérdésem h sima cs-hez(sztem a leggagyibb változat:))honnan lehet olyan mapokat leszedni amikkel együtt jönnek a waypoint-ok...?
tehát nem kell semmit se csinálni csak leszedni és beletenni a mappába..:)és real-bot-al játszható... -
zoolee #3273 -.-...
Hülyegyerek.."ikszdé!" -
#3272 jah
takarékos vagyok:\ -
zoolee #3271 Baze, te haj a köszönsz születésnapot?? -
#3270 JAH -
zoolee #3269 Am nemtoom.:S
-
#3268 csak nosztalgia -
zoolee #3267 Minek az neked?Nem jó az eredeti 1.8 os Cbble, aztec, inferno??? -
#3266 Nem találok sehol 1.5-s mapokat( Cbble, aztec, inferno) 1.6-hoz! Honnan lehetne leszedni? -
zoolee #3265 Cs zek az álmodba.:) -
#3264 Nagynagy thx :) Viszont következő héten nemleszek mert informatikai tábort szervez a következő sulim :-( 1 hét cs kihagyás..hogy birom ki? :D
-
zoolee #3263 Nyáámm! -
#3262 hmm akkor ujra cszni fogok...
ja és KABBE
:D -
#3261 azt -
zoolee #3260 Nem te szerencsétlen!XD
Az csak aktviáláshoz kell. -
zoolee #3259 BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Czdano -
#3258 nem:) -
#3257 ha letöröltem a gépről, és ujra feltelepítem akkor már nem kell serial? :o -
zoolee #3256 LOOL, és akkor minek az neked?
Aktiváltad már, csak kell a jelszó meg a felhasználónév és már tolhatod is. -
#3255 persze, már nem is tudom miota, csak mindig kihagyásokkal -
#3254 lol már vagy 2 éve megvan, én hagytam el vhol