Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
aki sourceozni akar az adjon nekem 1 accnevet és kap meghívót, de siessetek mert 7-én lejár. Persze csak az kap aki elsõnek szól😄

Boconadi
cl_showfps 1
Czdano
Noobkérdés..FPS-t hogy tudom megjeleniteni? 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

HunnernesKonge
Mér kinek drukkoljak #frag-guild-nek? vagy a thuGs.Gaming°-nek? Vagy az -nek? 😄
OBi :cc

HunnernesKonge
Akkor adj egy linket oda ahol az árak vannak, mert 3x néztem át a weblapot, de árakat nem találtam 😮

Szerk: Megtaláltam... Biztos minenki megnézi majd a további kedvezmények linket azért hogy megtudja mi merre hány méter.

Javaslat1 kihuzva. attól még a másik kettõben igazam van...
Nah részemrõl téma off...
az árak ott vannak barátom! csak körül kell nézni!
és akinek van kis esze az az olcsobbat fogja választani..és akkor megtalál minket 😉

de köszi az észrevételt..pozitív hozzáállású gyerek vagy te látom 😊

HunnernesKonge
Javaslat1: Tüntessétek fel az árakat, mert a fasz se fog nektek emaileket irogatni, mikor pl a sevenslashnél ki van irva minden és occsó is.
Javaslat2: Felejtsétek el a játékszervereket a piac telitett (7slash+obinet hamarosan OCG esélyetek nincs.)
Javaslat3: Ceseréljetek designert mert ez a logo erõsen sux!

Jah és senki nem kiváncsi a rekklámodra. Legközelebb akkor tedd be ha kérjük. htx!
Brolly28
már volt

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

CoolNet szerver bérlés!

CoolNet-Team Website

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Köszi 😊

HunnernesKonge
Fav team? 😄
1.6:
hun: Ancients
külföld: NiP(márha vannak),fNatic
Source:
hun: OBI
külföld: Cadre

Egyéb kérdés? 😄
Nightwish006
*Ruination :|

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Ti mennyi badarságot tudtok összehordani 😊

Na mind1 😊)))

Legjobb movie, akkor is a Runation!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

kedvenc csapat?

Brolly28
tanulok:C

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Boconadi
játszunk egyet?

195.56.172.36:27088
Brolly28
flash-t dobnak és már nem tod kivédeni fordulj meg és gugolj le...akkor nem vakulsz annyira

Boconadi
én az utolsót ajánlom, az a leg esélyesebb!
HunnernesKonge
A legfontosabb hogy egybõl dobj vissza egy flasht (ha õ is vak, nem tud lelõni...)
Ezenkívül személyes tapasztalatok alapján...

A) Elfordulsz, és egyhelyben maradsz. (akkor jo a ha nem közelrõl kapod az "áldást")
😎 Elfordulsz, és elhalkazol (mindig jo, mert nem hallják hogy merre futsz)
C) Megtanulod a pályákat utvonalát (vakon is tudni fogod merre vagy)
HunnernesKonge
Ajánlhatok néhány nagyobb muvit is, mint a youtube, ha valakit érdekelne.
Personal favourites(muvi cimek...):
eolithic , SpawN - Still Mighty , Pentagram G-Shock The Polish Style, NiP - The five Giants , NIP Hard Wired , fRoD Clairvoyant

kb mind tölthetõ a csmovie.hu weblapról, ami meg nem arra ott a google ^^
300 és 700Mb közti filmek...

+ Bonus: KB az összes KODIAK movie... http://decay.elte.hu/~kodi/
Czdano
😊

Amugy ha vakítót dobnak rám mit tudok tenni? Eddig mindig elfordultam és szaladgáltam össze vissza aztán egy teljesen más helyen találtam magam 😄

HunnernesKonge
Live? 😄 Mert nekem HLTV-n is odatesznerk az ilyen meccsek.
Czdano
Egyszer megnéznék egy ilyen meccset spectatorként...

Brolly28
tudnak

Boconadi
Boconadi
"A srác meg az mp5: kb a világegyetem legnagyobb mákja..." ---> Hát hogy nem tudatos volt, az biztos.
HunnernesKonge
Mintha kicsit szarkasztikus lennél 😄

Nézzetek igazán profi emberekrõl szóló videokat.
1.6 pl: SK gaming,NiP,Team3D,wNv gm, Ezeket szépen bevésitek youtubeon és télleg lehet csodálkozni.
Source pl: Logitech.fi,Insignia Cadre

A srác meg az mp5: kb a világegyetem legnagyobb mákja...
CzGobe
jaja, nagyon tud a srác, direkt ugy dobta el 😊)
elég sok video van CSrõl Youtube-on, remélem megtaláljátok az összeset 😛

eom$

Czdano
Uhh bazz ez nagyon üt 😮 Profi a gyerek :o

Brolly28
gecc ebben a videóban (CS:S) a fazon eldobja a fegyverét ugrás közban és kivédi a fejest<#wow2>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
reggelt

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

CzGobe
Há jáccunk 😊 így részegen még sose jáccottam :-]

eom$

Boconadi
jáccunkmár
Uff, az agyat visszapréselték a fejedbe????
Vagy nem folyt ki.

HunnernesKonge
Töltés 200-ra
.
.
.
Hátra!
.
.
.
<újjáéleszti> <#idiota>
Ja mert topikolvasás közbe kijöttem a képernyõbõl és leheccsattoltam mindenkit.

Czdano
Ki bizony x)

Brolly28
kihalt a topik:C

Brolly28
a cstrike mappába kell berakni

Czdano
CSak bele kell rakni a cs mappába? Felül kell irni vmit?

rakd fel ezt ó gombra jön be a menü.

Czdano
Leszedtem de fingom sincs hogy kell beüzemelni..

Brolly28
szedd le a zbotot

www.bots-united.com

Czdano
Hmmhmm..hogyan lehet BOTokat berakni a játékba, és hogyan tudom elinditani õket?

Boconadi
hát az airsoftot nem használhatod civil körben. Úgy értem városban, nem mutogathatod, mert félelem keltõ.

Mellesleg csak úgy 60 000 forintnyi felszerelést vettek el tõlem, de nem érdekel, már tultettem rajtam ezen. Hadjuk ezt az airsoft témát, beszélgessünk a CS-rõl!
De nekem nem is lehetne airsoftot jáccanom hivatalosan, mert 16 a korhatár, ezért nincs airsoftom....

Ekkora egy szájba b@szott ...
És mér hívta ki??Mi volt az ok???