7046
-
zoolee #3253 Jó5let ez a clan dolog.:)
Esetleg a honlapot meg tudnám csinálni, de csak a jövőhónapban, mert ezzel a laptop -pal mire megcsinálom megőszülök.:S -
#3252 Hát a legnagyobb dolog amit tudnék csinálni az a dizájn de azt honlapra sose tudnám felrakni [nem ért hozzá] gondolok itt logókra, stb -
#3251 de, még mindig szívesen, de eddig még mindig csak beszéltünk róla, semmi cselekedet... :( [bár vmi nagy elszántságot sem éreztem a csapatban] -
#3250 Amugy meg vidd vissza ha nincs serial benne, elvileg ki kell cserélniük -
#3249 Tiszafureden meg clan millen a hosszu végén levö lejtős részt nevezik gödörnek..(nem akartok 1 sg amatőr klánt csinálni? akkor nyerhetnénk támogatást szerverre) -
#3248 mert a spawnt hívják gödörnek, csak azért :P -
#3247 kecskeméten meg repnap van ha vkit érdekelne.. -
#3246 haxx.fi vs playzone meccs megy itt : 85.196.81.39:27053 ha vkit érdekelne.. -
#3245 nincs -
#3244 Jah, gondolom mire gondolsz. -
#3243 hja, bocs, a másik gödörre gondoltam. :D Mi a cs spawn-t is gödörnek hivjuk a haveri társaságban.. (amire te gondolsz, az nálunk az árok :D) szóval nem háttal voltak, hanem szemben :D -
zoolee #3242 Hol vetted?
Tecsóba?Ocsanba?
MindÍg csak olyan helyen vásárolj amimegbÍzható, 576, cdgalaxis...
-
zoolee #3241 Én azt veszem észre általában, ha erre a tunkolásra esik a választás, akkor hamar kifogyok a töltényből-.-...
És pont akkor nincs ott senki akit meglophatnék..XC -
#3240 de papiron:) -
#3239 Te is cszel? o.0 -
#3238 hát nekem nincs :D
vagy bele van vésve, nem papiron van? :)))
mert én nem találom -
#3237 az hogy lehet, bennt van a dobozában:S -
#3236 vkit megölök, nincs meg a serialom :c -
#3235 Neked van klánod? amugy ez a "csapattárs fejbevágása vmien gránáttal" dolog velem is megesett -
#3234 gránátról jut eszembe:
5v5 waron hosszun rusholtunk. előttem ment egy gyerek, és fejbedobtam vakítóval aztán mindannyian bevakultunk, és lelőttek mindannyiunkat.. :D -
#3233 bazmeg nekem olyan volt, hogy lerakták A-ra, én gödörben voltam, aztán mind a 8 ember megindult hosszun felém. Kissé megilyedtem:D
De nem semmi lehetett a te helyzeted. Miért nem tunkoltad hátba az összeset?:D -
#3232 :DD -
zoolee #3231 Hih, meg volt olyan, hogy d2 középen megyünk befele, én beakarok b@szni 1 gránátot, erre 1 nyomorék bejön elém, és magunkraejtem a gránátot..XD..
És mindenki elkezdi osztani az észt, hogy errese vok képes..-.- -
zoolee #3230 Huh, én ilyenkor mindÍg alul maradok, leosztom az 1 ik részt, erre a sok buznyák nem a lejtőn jön, hanem leugrik az oldalfalnál, -.-.-, és amÍg lövöm a maradékot, addÍg 1 hátbalő...
-
#3229 szintén D2.
16 vs 16, és szinte az összes terror hosszun jön. én jövök fel a gödörből, mert a csapattársak fele elhult közép rushban, a másik fele meg B-n van. Kipislantok, hát egy hatalmas terror sereg közeledik. Mit közeledik, habzó szájjal rohan A-ra, és szinte egyszerre, megláttván az egy szem ct-t, kilötték rám az egész tárt. Hidegvér elveszt, kéz remeg, mikrofonban sikoltozás, majd tipegve topogva belöttem egy hármas sorozatot a tömegben miközben félre ugrottam, vissza a gödörbe. A 16 terror meg sem sebzet, az én 3 szem golyom 3 darabb terror fejbe fúrodott bele.
A gránátom már csak annyit ért, hogy az összes hp-ját kb lefelezte. De volt ám káromkodás utána :D -
zoolee #3228 Höh...
Volt olyanom is, hogy D2 -n, CT kezdőről elindulok kifele B re, ajtónátszórok 5-10 golyót, és nigyak, hülyegyereket ahogy ment lefele abba a kis alagút szerűségbe, aminél lépcsővel lehet felmenni B re, odaakart menni, én meg pont lelőttem még előtte..:P
-
#3227 :DDDDDDD
Nekem olyan volt, hogy B sötétben a kisdobozok mellett kempelt egy csávó AK-val, nézte a lépcsőt, én meg jöttem walkolva B-ről be. Látom hogy nem mozdul, mondom ennek "mi baja?!" Odasétálltam mellé, ott ugráltam mellette, ráugrottam a fejére, belekéseltem a falba, mellé, minden hova, de nem vette észre... A legnagyobb poén az volt, hogy én és Ő volt egyedül, alltalk be volt nyomva, és mindenki röhögött a mikrofonba... Szerintem a csávónak vagy nem volt hang, vagy kurvahülye volt:D
Meséljünk ilyen történeteket, ha már úgy sem lehet miről beszélni -
#3226 vagy csak ők úgy használják a szót hogy chiter -
#3225 Tegnap felmentem vmi fragmasters serverre és ledaráltam mindenkit :D Volt egy lengyel csávó aki még a cheater szót se tudta leirni xD -
#3224 LOL :DDDDDD -
zoolee #3223 Hehe, volt olyanom, hogy d2 n terror kezdőn a kis aluljáróba vagy hogy monnyam, mentem befele AWM el, és a suttyója ott kempelt szintúgy AWM el, de mivel zoom olt nem vett észre...-.-, mögémentem, alák.rtam a He gránátot kempel tovább..hááh...Végül felugrottam a fejére, onnan a dobozra, majd hs vid knájf:)
És köv körbe elkezd okÍtani, hogy wh zok..LOL -
#3222 mit szartok annyira. Csak egy desert kell. Hamarabb kilövöm vele mint ő engem az awp-vel. Mellesleg én is ugyan úgy 1 golyóval
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MUHAHAHAHA -
#3221 1 flash ás 1 smoke megoldja.. -
zoolee #3220 Naja...
Ezért kell tartogatni a flasht, mindÍg akkor használd ha kell.:)
Nem mint a hülyegyerek aztec en, CT ről kirontva 3 gránátot bevágva a terrornak, aminek qrvára semmi értelme.:) -
#3219 én sem várom el hogy eldobja azonnal ha már megvette. De szerintem 2 ellen awpvel menni.. az nem játék. Főleg nem awpvel a kézben irreálisokat kérni a másiktól. -
zoolee #3218 Én ilyenkor fogom és leteszem ..Ennyi, azt mikor elkezdenek pampogni akkor mondom, hogy majd kör előtt szóljanak.:)
Meg azt szereetem mikor monnya a csávó, hogy mennyek késelni, és mikor odaérek leakar lőni..-.-előkapom a kis "kézikészüléket" m4 es formájában ls bele a fél tárat...Köv körbe kihÍvom, és megint lelövöm..Utánna nem szoktak kihÍvni:P -
#3217 shubidubi szerver, inferno map.
3 terror (én is), 4 ct. Ct-knél 2 awp. Jól van, fair play, nem számít.
ctkből elmegy egy, erre beszólnak hogy mostantól csak B.
Mi a fasz? Majd azt hiszik hogy ezek ketten awpvel bevedik a folyosót mi meg rárohanunk? Mennyi buzi van már a szervereken istenem.
Mondjuk nem, azt rohanunk A-ra, és még mi vagyunk az idioták. Na szép. Egy, a magyar szerver szépségeiről. -
zoolee #3216 Kezdjem a 3215# el?
ööööö, nyám!
Nincs most gép.:) -
#3215 töröld az értelmetlen, személyeskedő, köcsögölő hozzászólásokat. Nem hiába lettél hg
nem csézik vki egyet vélem? -
#3214 mondjuk ez igaz