Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyat csinált, hogy eltõnt az awm célkeresztjébõl a piros pont, reinstall, úgy se...
(mondom @anyád...)Akkor se javult meg XD
TDU:[HUN]dudutech
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
én most kezdtem el jétszani 1.6-tal, igazábol cod2-ös vagyok.
Nem tudtok valami jó magyar szervert ?
zoolee: az nem fram , hanem frag. ^^
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
Hehe.....
Kéne egy jó kis fram múvi.😊
De szinte mind láttam már a youtube on és a gúglíjn....XD
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
de így üvöltene...
a this is spartaaa az a 300 címû filmben van benne de mind1
olyan lenne mint pl amikor mondja h gogogo,enemy down...satöbbi
és amikor vmelyiket megnyomjuk akkor mondaná...
Bocsi a hülye kérdésér, hülyeségekben nem vagyok otthon.
😄
eom$
dobjatok már egy pár vacos ip-t!!
lehetõleg oyat ,amin jo jáccani semmi gagyi tuning (=pl fun szerverek)remélem érthetõ voltam,csak egy jopár IP-re lenne szükségem
kösszi szépen!
Amx Rate Managert honnan tudom letolteni? vagy kinek lenne meg esetleg?
Amx oldaláról nem lehet leszedni, mert a zip file hibás...
Google-vel meg rákerestem és nem találtam letölthetõ cuccot...
Segítsetek plízz...
Köszi
:.: Tamas :.:
pasz nekem nem volt ien problémám
amugy csak irigykedem a sennheiser pc 160 SKdra....................... 😊
Bizti segíteni fog..😊
le lehet tölteni custom modelleket amikkel nem játsza le az animációkat ha ez kell valakinek.
Régebben (értsd jópár steam frissités elõtt) lehetett úgy fegyvert váltani, de akkor is csak speciális esetben például awp+deage, colt+deage...
(1.5 steam verziójánál még mindig ez megy, valamint a lan only cs verzióknál, ha értitek hogy gondolom...)
csak ugy elerik es nem megy balra, utana nem magy a buy es igy tovabb???
plz help, elore koszonom!!
TDU:[HUN]dudutech
ill bug
amikor még lanban nyomtam akkor volt olyan h néha átállt olyanra h azonnal a másik ferver volt amikor váltottam
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"E" betûvel tudod a bombát hatástalanítani.
Jah és hogy kell bombát hatástalanitani? =)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C