Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóltam modiknak, hogy biggyesszék be a game-monitor linkjét a pikcsör alá.

Hát van ilyen.
Nekem olyat csinált, hogy eltõnt az awm célkeresztjébõl a piros pont, reinstall, úgy se...

(mondom @anyád...)Akkor se javult meg XD

Jóvan már, írhatok én is félre...

Dudu Tekh
koszi, akkor reinstall lesz mert mar asz eredetiket is probaltam. koszike!!! <#vigyor2>

TDU:[HUN]dudutech

Boconadi

Marhára sokat kellett volna visszaolvasnod, taps!
Brolly28
elõször is eredeti v sem mert ha nem az akkor adhatunk neked server ip-t ha nem enged fel

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

DeO
szevasztok
én most kezdtem el jétszani 1.6-tal, igazábol cod2-ös vagyok.
Nem tudtok valami jó magyar szervert ?

zoolee: az nem fram , hanem frag. ^^

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

Boconadi
csináljunk egyet! én megcsinálom szivesen, csak adjatok .dem -eket, vagy vegyünk fel
<#eplus2>
Hehe.....
Kéne egy jó kis fram múvi.😊
De szinte mind láttam már a youtube on és a gúglíjn....XD

Brolly28
ezt már megbeszéltük

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Nightwish006
Sum 41 - The Hell Song

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Brolly28
v azt h tééééék

Brolly28
😄

Boconadi
lerakják a bombát azt beordít hogy DISZ IZ BOMBAAAAAAAAAAAAAAAAA
Brolly28
jaja pl😄
de így üvöltene...

LOL, mikor meglátok egy terrort akkor y+1 és bemonnya LOOOL

Brolly28
khm
a this is spartaaa az a 300 címû filmben van benne de mind1
olyan lenne mint pl amikor mondja h gogogo,enemy down...satöbbi
és amikor vmelyiket megnyomjuk akkor mondaná...

Hehe, mi az ????
Bocsi a hülye kérdésér, hülyeségekben nem vagyok otthon.

Brolly28
kéne 1 olyan ha h ha megnyomod a gombot azt mondaná This is spartaaa
😄

Az egy olyan cuccos, ami automatikusan beállítja a ratekat a beállított értékre.

Boconadi
www.game-monitor.com
CzGobe
millió meg egyszáz serverfigyelõ progi/link van alõtted pár hsz-szel, meg ott van a steam serverfinder-e is... (bocs, lusta vok elindítani a steamet)

eom$

hy everybody!!
dobjatok már egy pár vacos ip-t!!
lehetõleg oyat ,amin jo jáccani semmi gagyi tuning (=pl fun szerverek)remélem érthetõ voltam,csak egy jopár IP-re lenne szükségem
kösszi szépen!
Boconadi
én azt se tudom mi az.
Nyomj egy olyat, hogy visszaálljtsa eredetire, ha így se jó, akkor reinstall..

TAMÁS_19!!
Szevasztok

Amx Rate Managert honnan tudom letolteni? vagy kinek lenne meg esetleg?
Amx oldaláról nem lehet leszedni, mert a zip file hibás...
Google-vel meg rákerestem és nem találtam letölthetõ cuccot...

Segítsetek plízz...
Köszi

:.: Tamas :.:

Brolly28
<#shakehead>
pasz nekem nem volt ien problémám

Dudu Tekh
#2375 plz valaszoljatok...

HunnernesKonge
i lol'd 😊
igazoltál igen, köszi, attól még ha van vmi elmondhatom nemde?😛
amugy csak irigykedem a sennheiser pc 160 SKdra....................... 😊

HunnernesKonge
lan only cs = warez verzió... Azok nem kapták meg a steam updateket, ha te steamaccos csével voltál bootcampelni akkor azért volt olyan mint neten, és ha megnézed, épphogy téged igazoltalak az elõzõ hozzászólásban...
Hasznos cumó..
Bizti segíteni fog..😊

lol büntetõponttal? o_O mivel érdemelted ki?<#ejnye1><#hehe>

biztos van ahol nem friss cs van

le lehet tölteni custom modelleket amikkel nem játsza le az animációkat ha ez kell valakinek.

nemrég (értsétek 1-2 hét) voltam egy bootcampen és ugyanúgy megy minden mint neten, miért is ne? nem értelek -.-

HunnernesKonge
Az pedig hltv bug.
Régebben (értsd jópár steam frissités elõtt) lehetett úgy fegyvert váltani, de akkor is csak speciális esetben például awp+deage, colt+deage...
(1.5 steam verziójánál még mindig ez megy, valamint a lan only cs verzióknál, ha értitek hogy gondolom...)
Dudu Tekh
nem tudja vlki miert cserelodnek osszevissza a gombok jatek kozben is.
csak ugy elerik es nem megy balra, utana nem magy a buy es igy tovabb???
plz help, elore koszonom!!

Brolly28
hát nem éppen
ill bug

amikor még lanban nyomtam akkor volt olyan h néha átállt olyanra h azonnal a másik ferver volt amikor váltottam

Czdano
ty 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Õk is ugyanúgy váltják mint te, vagy akárki más, csak ezt egy HLTVvel vették fel, és ez egyfajta bug(?), így látod ez van ezt kell megszokni.
"E" betûvel tudod a bombát hatástalanítani.

Czdano
Hogy váltják animácio nélkül a fegyvereket??
Jah és hogy kell bombát hatástalanitani? =)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Brolly28
sok csóró senki sem bír kiadni 3800ft-t 1 játékért és utána már nem lesz ien próbléma a cd keyel

Szabi84
Romlik a topik szinvonala!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

hát ha számokkal váltasz akkor hud_fastswitch 1 és akkor egybõl átváltja nem kell kattintani

Toom, de mintha lenne egy olyan parancs, hogy gyorsabb a fegyvercsere.

hát...ezek hltv felvételek

<#banplz>

Télleg, így megnézve a videjót...mit is kell bejrni, hogy a fegyvercsere gyors legyen???