7046
  • Boconadi
    A vásárlás gombja alapból B betűre van bebindelve, miért akarsz ezen változtatni?
  • awak3n
    Hi all

valaki meg tudná nekem mondani, hogy kell bebindelni,pl fegyvervásárlást?
  • zoolee
    Hova fajul az SG?
  • Brolly28
    amikor most megláttam a topiknevet éreztem h ő nyitotta
  • zoolee
    Pepsi twist fiam, te olyan ultra ge.i értelmes vagy!!!!!!!
    1.5 nek minek topik? Föleg warez!!
  • zoolee

De amikor a gecije bekembel 1 ik a Parával a másik meg a steyerrel és félútÍg 20 at kapsz, az nemkellemes..-.-
  • Pepsi Twist
    iceworld csak akkor jo amikor gyorsan át tucc rassolni és utána már futásbol közelről mindenkit fejbetunkolsz :D
  • zoolee
    ejj, a KZ nak van 1 iszonyatos jó mapja..hirtelen nem toom a nevét...de azt toom, hogy a _v2 es map.És minden tiszta vÍz:)

Am a he mapokat rühellem..-.-sose jön össze a dobálás..
    Nem is took gránátot dobni..-.-
    ideworld os se nagyon bÍrom...
  • Boconadi
    én hogy mondjam most is oda vok a fy_ mapokért, vagy a kz_ mapokért, kikapcsolódás képp sokat nyomulok rajtuk, de azért ha komolyabban gondolkodunk, a warmapok közül a kedvencem a de_cbble. Ne kérdezzétek miért, de én nagyon ötletes pályának tartom, meg jokat lehet rajta lőni :)
  • CzGobe
    :D nekem is volt 1 időben, de akkor az össezs fy_ :)
    előtte meg sokat he_ mapoztam, az de jó volt :)
  • Boconadi
    Nekem Iceworld a kedvencem:D (márha vkit érdekel:])
  • zoolee
    Régen nagyon militiás voltam..
    Még német szerverre is mentem annyira szerettem, de aztán valahogy a német cs sekkel nem alakult jól a játék^^ és azóta csak only hungarise szerver jöhet szóba.
    Am aztec/d2/d/train/hollo map ok/
  • CzGobe
    train, aztec, nuke nálam ez a sorrend
  • zoolee
    LAME!:)
  • zoolee
    Sztem a leg jobb map.:)Aztech és dust utánn.persze
    Még akkor se lát senki semmit, ha a gamma az egekben van.:)

Jahmm, és futkározós scout rush!!!XD
  • Boconadi
    veled az élen ;D
  • Boconadi
  • eLiXir
    lowz
  • CzGobe
    trainen senki nem lát semmit, nyugi :)
    ha viszont a player name felbukkan vhol, akkor tunk van :-]
  • zoolee
    Én sehogy se..
    Sőt, még a CRT tv halk sÍpolása is rohadtul idegesÍt.
  • Kmarha
    engem is, de kiakadt állapotban azt hiszem ez érdekel a legkevésbé, akkor ugyis csak a vérgöz miatt nyomom.

Rendes játékhoz elengedhetetlen hogy halljam a lépteket meg lövéseket a fülesben.
  • Szabi84
    Áhh én zenére csak deathmatch-et tudok játszani! Engem nagyon zavar.
  • Kmarha
    van ez igy, a legjobbakkal is előfordul (régen én is igy csináltam. Azóta inkább leülök mondjuk CS-zni :D szigoruan Manson és Cradle zenei aláfestéssel)
  • HunnernesKonge
    Elnézést kérek mindenkitől akit tegnap megsértettem, kicsit felbasztam RL dolgokon az agyam, és itt vezettem le...
  • zoolee
    Nem flém topik.:P!!!
  • Boconadi
    Velem te így ne beszéljél okoska. Főleg akkor ne mikor rohadtul nem tudod hogy én mit olvasok el és mit nem! Megértettük egymást, htx?
  • HunnernesKonge
    Szépen továbbolvas felfelé és bekussol htx!
  • Boconadi
    hogy tudja ;D
  • Kmarha
    hé, hé, hé, egy szóval sem vádoltalak :) csak megjegyeztem hogy rászántad valamikor magad.

Én csak annyit tudtam róla, hogy átlát a falakon, valaki egyszer mutatot egy olyan videót.

Egyébbként rossz a monitorom, szóval egy skin féle haxorkodás talán még elférne nálam, mert a trainen pl semmit nem látok. Fényerőt magasra tolva sem lesz sokkal jobb a helyzet. De ez már egyéni szocprobléma, csak egy egy kérdést tettem fel. Játszani is mindig 32-ben játszom, nemhogy le16-osozzanak.

(gondolod nem jogosulatlan elöny az, hogy valaki fél szobányi kijelzőn játszik, csúcsfelbontásban, ahol még egy pixelt is meglátt, és osztogatja a fejeseket, én meg egy guggolót sem láttok meg az árnyékban?)

mindegy.

Peace!
  • zoolee
    Csaló..-.-
    Am azért van az 1.6 ban 4-4 CZ be meg 5-5 modell, hogy azt válaszd ami jobban BELAOLVAD a környezetbe..Nem dÍsznek, meg hülyegyerek játékának rakták oda..-.-
    Aki meg képes dust mapokon Arctic Avangers -el játszani, azt sajnálom, hogy annya-apja erre volt képes:S
  • HunnernesKonge
    Ne offenzkedjél kicsibogár.
    Jogosulatlan előnynek számít akkor ha egy adott szerveren csak te rendelkezel ilyen textúrával. Skill nem változik csak bő 1-2 mp-vel hamarabb veszed észre az ellenfelet mint ő téged aha okés...
    És ha ilyen textúrát használsz akkor haxor vagy...

wh-s témára meg: Senkinek semmi köze hozzá hogy használtam -e már (egyébként igen, mivel nem nyilatkozom olyan dolgokról még negativan sem amit nem próbáltam/tapasztaltam) ,az utóbbi 1-1,5 évben minden játékomról veszek .dem-et, szóval ha bármi felmerül akkor külöm neki e-mailben és kész. és itt ezt a témát szerintem le is zárhatjuk.

khthxbye!
  • Kmarha
    nem gondolom :) Quaket is ugy szoktuk nyomni hogy minden lebutitva, modelek élénk kékek vagy lilák. Ettől a tudás nem változik meg csak kapsz egy élesebb szemet :)

wh-t meg nem probaltam még.. ugy látszik te igen :)
  • HunnernesKonge
    WH-hoz jár... T szép neonpiros lesz, CT meg szemkápráztató kék.
    Nem túl bonyolult eltalálni az alap modelleket próbálkozz azzal.
    Nem gondolod hogy a skincsere jogosulatlan előnynek minősül?
  • Kmarha
    valaki talált már olyan T és CT skint, melyet könnyedén ki lehet szúrni messziről, a sötétben is? Párat találtam, de még sötétben nem az igazi, mondjuk nem is hiszem hogy világitó modeleket találok majd :D csak nem beleolvadós kéne. (gondoltam majd átszerkesztem.. de félek elszúrni bármit is :D)
  • zoolee
    Valami ilyesmire gondoltam, csak persze azt ne 5 perc alatt, én nem IR ben.:)
  • zoolee
    ~3-4 hónap..
  • Boconadi
    Meddig működött?
  • zoolee
    Elméletileg WTF volt:P
  • Boconadi
    hát igen, a 13-16 éves korosztály korülbelül ilyen klánokat csinál, de tudod nem minden esetben a cl a hibás, és hadd ne fejtsem ki miért, mert szerintem te is tudod.

Nekem volt egy klánom, amit én csináltam, neve [NvF] volt. Ez a klán 2 hónapig volt fennt, majd átalakult [H.E.] klánná. A [H.E.] másfél évig működött, fél év után már szerverünk is volt, majd körülbelül egy év után még oda is eljutottunk, hogy inditunk egy második [H.E.] klánt.

Tehát elég jól működött.
  • Kmarha
    ja, mióta a cs szünetbők kicsikét visszatértem, csak 3 klánba húztak bele. Egyik se birta sokáig. Tök jó hogy mindenki klánt akar, de ha megvan, már nem kell, vagy nincs senki benne, aki tudná, egy klán miért is klán.

Azért sok sikert ;)

De poénkodni én is szivesen felmennék majd a szerverre :)