7046
  • HunnernesKonge

Nem csak CZ-ben van így, 1.6ban is.
    konzolba beírod:
    sl_lan 0 (Kiengeded netre a saját szervered)
    status (itt megkeresed azt a sort hogy IP Address: xxx.xxx.xxx.xxx )

Friendsben haveroknak elküldöd az IP-t...
    Haverok beírják konzolba: connect xxx.xxx.xxx.xxx
    kb ennyi. lehetnek gondok ha van routered, valamint ha nem elég bika a neted, akkor 4-5 embertől fogva már olyan szinten laggolni fog mint az állat. 20/1-es netemmel ez van, mert szar az upload, és ugye a többi user csak annyival tud lefele szedni amennyivel én feltöltök...
  • Metalmilitiakid
    én ugy értettem hogy saját szervert nyitok amire haverok feljönnek és együtt marhulunk
  • Metalmilitiakid
    EREDETI CS:Antology
  • Boconadi
    Még a megoldást is. Vedd meg. 4000ft
  • Metalmilitiakid
    Ja most így visszaolvasva czdano itt metalmilitia(HUN)
  • Metalmilitiakid
    hellosztok hallottam olyat hogy ha inditok CZ ben multiplayert ott csak a konzolba kell 1 utasitás és fellehet vele netre csatlakozni anno az sv_lan 0 val mukodott is de mar nem engedi nem tudjátok mért nem ?
  • Boconadi
    :D
  • tanker01
    császtok most csatlakoztam ide :D ha akar jönni valaki public,war szerverre annak itt 1 ip : 80.249.169.5:27045
  • awak3n
    thx
  • Czdano
    Ez speciel pre-aim en volt, jo kis szerver..
  • zoolee
  • Fido4life
    köszi de már tárgytalan :) asszem ideje lesz 3 (vagy 4 ?) ronggyal elballagni a budaörsi MM-be, aztán normális körülmények közt osztani az áldást :)
  • zoolee
    Jahmm..:)
    De nem járok rájuk.:)
    Csak public meg war.:)
  • Czdano
    Deathmatch szerverekről hallottál e már? ;)
  • zoolee
    Valami szar van a steammal..Erre régebben láttam 1 bug fix et..De most nem toom hol van.:SDe esetleg lamas.hu n nézd meg vagy cshun .
  • Fido4life
    Sziasztok ! SZerintetek mért lehet az hogy a játékon belül ip szerint semmiféle szervert nem tudok berakni a favba ? Szerverkeresőben kinéztem magamnak néhány magyart, játékon belől bemásoltam, gondolkozott egy kicsit oszt ennyi
  • zoolee
    LOOL..szép, de vannak ilyen wh -s szerű kék bevillanások!!!
    Ugye az csak skin??!!!
    Am szép.
  • zoolee
    Szép-szép...
    Én már nem is lemlxem nekem milyen volt.:S
  • zoolee
    Hehe...
    Ase látják, mikor a kezdők alap állásbúl ha nézed akkor bal felül van a kis ajtó..
    Mellette a doboz...
    HA arra felugrotok és imentek a sarkára akkor akárhogy huholnak az ajtómögött, hogy lásssanak nem fognak.:)Onnen meg mehet a t9meghent mikormár minde terkó kiért az ajtón és nézelődnek körbe-körbe..:)
    De hogysnak kell lenni, mert ha észrevesznek sehove nem tudsz bújni...
  • Czdano
    2 bombaszedés is van benne :DD
  • Szabi84
    a végén a bombafelszedés ügyes húzás volt
  • Czdano
    Fragmovie..
  • Czdano
    Töltöm fel youtubera..remélem tetszeni fog majd...;-D
  • Czdano
    Huh emberek olyan fragmoviet dobok össze magamnak h berosáltok xD mostmár ott tartok h nem fér bele a sok kill és akció a zene hossza miatt :DD
  • Czdano
    Amugy az 1 hit 378 dmg shotival fel se tűnt? :D
  • Boconadi
    probáld awp-vel :)))
  • Czdano
    Még 1be belelövök és megvan az ezer..:(
  • Boconadi
    azigen gecó :D
  • Czdano

The best
  • Czdano

^^
  • Czdano
    cbblerol jut eszembe..ha An (igen, a cts lerakó) elbujsz a sarokba és a kis dobozokra rágugolsz nem lehet észre venni csak ha odamennek veled szembe..ott szoktam ninjazni, akkor magyar szervereken mindenki gratulál :D
  • Boconadi
    Nekem annyit írtak rá:
    "Szép hent volt ott középen"
    "n1"

semmi csiterezés, szoval az is jol esett.
  • Boconadi
    ;)
  • zoolee
    -.-
    F@szmakker!XD
    Am ilyenem még nem volt sok..de 1-2 már volt.:)
    Mikor a LAmas 2 n kezdtem újra 2005 elején akkor ott soxor volt cabble, és ahogy aaa nem a CT felöli hanem a másik lerakón(SRY rég játszottam elfelejtettem meik az asszem B)felmentem a kis erkély részre ahol a dobozok vannak hátuk..Kezembe az m4 es...Erre 2 terror kidob 1 vakÍtót meg 2-3 füstöt füstöt...A vekÍtótól nem vakultam mert bebújtam ballra a fel mögé..
    Erre a sok nyomorék kijött a füstben én meg 1 esével killeltem le őket.:)
    Azt elkezdik, hogy aim os..és magyarázhattam, hogy ma kezdtem.:)
  • Boconadi
    életem köre/makkja volt mikor A-ról futottam át B-re AK-val, mert lerakták a bombát. B előtt, középen állt velem szemben 5 Terrorista. Hangsúlyozom, 5 :D. kugrottam CT kezdőről, és tunk mint állat, rángattam az egeret, mert tudtam hogy úgyis megdöglök, de nem bazmeg, bemakkoltam mind az ötöt :DDDD
  • zoolee
    -.-
    Hehe..a kis henter.XD
  • Czdano
    Huh ma hoztam 1 rohadtjó kört......nukeon 4 embert daráltam be és akkor szedtem a bombust mikor még maradt egy enemi -.-' kicsit megizzadtam :D
    Jah és ujra folytatom a fragmoviet amiben 1 ninja defuse is bennelesz..erről jutott eszembe..uj nevem [HUN]NinjaDefuse
    :P
  • CzGobe
    letöltesz GUIt és benyomod :P
  • balvin
    bind x buy_weapon_vmi
  • Pepsi Twist
    ezt nyomd B majd az A-t :D