Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvoltatok asszem tegnap, kurvaanyázás stb... (amr_)

Brolly28
én váltogatom
most:
Én nem vagyok egyéniség

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Boconadi
Spider a nevem, neked? 😄
Brolly28
vissza igazoltam:|

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Boconadi
felvettelek ;|
felpillanto

Brolly28

CzGobe
ugyanaz, mint az MSN címem, hajrá a szervezésnek, szóljatok érettségi után 😛

eom$

Nó flém...
A source topikot már szétoffolták a bf es gyerekek...
Ezt nem kéne...

ide a friends elérhetõségeitekkel, oszt még mixelhetnénk is 😊

Brolly28
nagy felfedezést tettél grat

Boconadi
<#taps>
felpillanto
szoval ez az egyhat hmmm...

Boconadi
itt nem több órán van a lényeg hanem több napon, hónapon. én 120 hz -n futtatom a windowst, és ha 60hz-s monitort látok már egybõl látom hogy bassza a szemem. Sõtt nekem olyan is volt, hogy a 60hz miatt egy délutánig nem láttam a bal szememre!! Tehát ezzel nem szabad viccelõdni, aki teheti az húzza fel a hz-t...
HunnernesKonge
Kiegészíteném azzal is hogy nézz 2percig 72Hz helyett 60Hz-t és rájöszz miért kérdezte...
Szabi84
Nekem CRT-m van 75Hz alatt már nagyon zavaró!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nekem tft van...
Régen crt volt, több órát jáccottam de semmi baja nem volt a szememnek.

nem az fps a lényeg, hanem a szemed. ha crt monitorod van akkor nézd meg 120 hz után a 60-at, és utána véeményezd.

Hát ööö...izé..
Asziszi, hogy õ szupermen, hogy 130 hz -n 300 fps t lát??LOL..
de monnyuk igazad van??

Azért ha van egymás mellett egy régi hokedli és egy bõrfotel akkor nem arra fogok ülni ami után huzogathatom a szálkákat a seggembõl.

launch optionsbe -freq x

FragStaR
jaj most van rá parancs avagy nincs ? ^^
power strip meg refreshz progit nem rakok fel

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Minek annál több???
LCD k a 60 hz t szeretik a leg jobban..
CRT k is...
A szemnek a 60 hz az már nem is annyira ártalmas...

FragStaR
mi a konzolparancsa monitor (hz) frissítés állítására h ne 60 hz en menjen ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Brolly28
elhiszem-.-

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

GTFO!
A hlsw független a gametõl....
De tört szervert nem fég látni áltban...

A HLSW nem igazán szerverkeresõ célt szolgál..
Az inkább egy szerver figyelõ, amit adminok és aki akarja az használ..
Anny külömbséggel, hogy vannak opciók benne amit csak a szerveradmin használhat...

Am én is azt használom.

Brolly28
<#kacsint>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Boconadi
mond mit nem értessz, mi is letudjuk írni.
Brolly28
hlsw?!
serverkeresõ

olyan mint az all seeing eye

Hello.
Valaki tudna nekem egy olyan linket adni amivel a HLSW-hez találnák adatokat hogy mi mire való?
Elõre is kössz!

iLove oHs.

Boconadi
nem játszunk?
Boconadi
én meg sírni
Brolly28
:]
én ezen már csak nevetni tudok xD

Háát..Az, hogy már fantesztikusnak számít ha az olvasás megterheli szegény warezes gyerek agyát.

Brolly28
most mivan? o.O

<#wilting><#bdead>

Brolly28
<#nevetes1>
de ez már fantasztikus

| #2423- a cd key tudod a dobozban van ami pedig 1 boltokban lehet átvennei 3800ft fejében:|

A picsába már, ott villog egy piros keret, benne egy kis irka-firka, olvasd el, és cselekedj...

(hülyegyerek, no warez.)

Két kérdésem lenne, mert a fórumban nel láttam hogy valaki kérdezte volna.
1.Én egy új játékos vagyok és, ha valaki tudja a CD kulcsot az írja már ki. kössz

2.Vannak olyan szerverek amikbe nem enged be.
Ki írj azt hogy, valami anti cheat kell neki amit a www.sxe-injected.com
on letölthetem. És le is töltöttem csak nem tudom mit hova kell rakni.
Van benne egy sxei_mm.dll és sxei.ini fájl és 3 TXT fájl ezeket hova kell rakni?
Dudu Tekh
jah az is eltunt... koszi, akko ujrarakom.. csasztok. koszonom a segitseget es a valaszokat.

TDU:[HUN]dudutech

Sas6
Vki meg tudná mondani melyik az a map amelyik olyan hogy van 2 ilyen felvonó szerûség és azzal lehet átmenni az egyik kezdõhelyrõl a másikra?
Köszi

Na, jól látható???^^

HunnernesKonge
Megnyitod steam games fülét, jobb gomb CS 1.6on properties, set launch options és oda ird be. meg azt is hogy -32bpp

nekem ezek vannak:
-32bpp -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd -console -freq 75 -width 1024
illetve ha vistán vagy akkor ne.

ezt futtasd le és reboot

urbijoe
nem találom
de csak ebbe van a source-ban jo meg a win-ben is

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

-noforcemparms -noforcemaccel a launch optionsbe
vagy mousefix.reg

Brolly28
az optionsban van a sensibility ott vedd le v mit tom én
windóz reistall

urbijoe
hogy lehet kikapcsolni az egérgyorsitást?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5