7046
-
Nem csak CZ-ben van így, 1.6ban is.
konzolba beírod:
sl_lan 0 (Kiengeded netre a saját szervered)
status (itt megkeresed azt a sort hogy IP Address: xxx.xxx.xxx.xxx )
Friendsben haveroknak elküldöd az IP-t...
Haverok beírják konzolba: connect xxx.xxx.xxx.xxx
kb ennyi. lehetnek gondok ha van routered, valamint ha nem elég bika a neted, akkor 4-5 embertől fogva már olyan szinten laggolni fog mint az állat. 20/1-es netemmel ez van, mert szar az upload, és ugye a többi user csak annyival tud lefele szedni amennyivel én feltöltök...
-
#3372 én ugy értettem hogy saját szervert nyitok amire haverok feljönnek és együtt marhulunk -
#3371 EREDETI CS:Antology -
#3370 Még a megoldást is. Vedd meg. 4000ft -
#3369 Ja most így visszaolvasva czdano itt metalmilitia(HUN) -
#3368 hellosztok hallottam olyat hogy ha inditok CZ ben multiplayert ott csak a konzolba kell 1 utasitás és fellehet vele netre csatlakozni anno az sv_lan 0 val mukodott is de mar nem engedi nem tudjátok mért nem ? -
#3367 :D -
tanker01 #3366 császtok most csatlakoztam ide :D ha akar jönni valaki public,war szerverre annak itt 1 ip : 80.249.169.5:27045 -
#3365 thx -
#3364 Ez speciel pre-aim en volt, jo kis szerver.. -
zoolee #3363 -
#3362 köszi de már tárgytalan :) asszem ideje lesz 3 (vagy 4 ?) ronggyal elballagni a budaörsi MM-be, aztán normális körülmények közt osztani az áldást :) -
zoolee #3361 Jahmm..:)
De nem járok rájuk.:)
Csak public meg war.:) -
#3360 Deathmatch szerverekről hallottál e már? ;) -
zoolee #3359 Valami szar van a steammal..Erre régebben láttam 1 bug fix et..De most nem toom hol van.:SDe esetleg lamas.hu n nézd meg vagy cshun . -
#3358 Sziasztok ! SZerintetek mért lehet az hogy a játékon belül ip szerint semmiféle szervert nem tudok berakni a favba ? Szerverkeresőben kinéztem magamnak néhány magyart, játékon belől bemásoltam, gondolkozott egy kicsit oszt ennyi -
zoolee #3357 LOOL..szép, de vannak ilyen wh -s szerű kék bevillanások!!!
Ugye az csak skin??!!!
Am szép. -
zoolee #3356 Szép-szép...
Én már nem is lemlxem nekem milyen volt.:S -
zoolee #3355 Hehe...
Ase látják, mikor a kezdők alap állásbúl ha nézed akkor bal felül van a kis ajtó..
Mellette a doboz...
HA arra felugrotok és imentek a sarkára akkor akárhogy huholnak az ajtómögött, hogy lásssanak nem fognak.:)Onnen meg mehet a t9meghent mikormár minde terkó kiért az ajtón és nézelődnek körbe-körbe..:)
De hogysnak kell lenni, mert ha észrevesznek sehove nem tudsz bújni... -
#3354 2 bombaszedés is van benne :DD -
#3353 a végén a bombafelszedés ügyes húzás volt -
#3352 Fragmovie.. -
#3351 Töltöm fel youtubera..remélem tetszeni fog majd...;-D -
#3350 Huh emberek olyan fragmoviet dobok össze magamnak h berosáltok xD mostmár ott tartok h nem fér bele a sok kill és akció a zene hossza miatt :DD -
#3349 Amugy az 1 hit 378 dmg shotival fel se tűnt? :D -
#3348 probáld awp-vel :))) -
#3347 Még 1be belelövök és megvan az ezer..:( -
#3346 azigen gecó :D -
The best -
^^ -
#3343 cbblerol jut eszembe..ha An (igen, a cts lerakó) elbujsz a sarokba és a kis dobozokra rágugolsz nem lehet észre venni csak ha odamennek veled szembe..ott szoktam ninjazni, akkor magyar szervereken mindenki gratulál :D -
#3342 Nekem annyit írtak rá:
"Szép hent volt ott középen"
"n1"
semmi csiterezés, szoval az is jol esett. -
#3341 ;) -
zoolee #3340 -.-
F@szmakker!XD
Am ilyenem még nem volt sok..de 1-2 már volt.:)
Mikor a LAmas 2 n kezdtem újra 2005 elején akkor ott soxor volt cabble, és ahogy aaa nem a CT felöli hanem a másik lerakón(SRY rég játszottam elfelejtettem meik az asszem B)felmentem a kis erkély részre ahol a dobozok vannak hátuk..Kezembe az m4 es...Erre 2 terror kidob 1 vakÍtót meg 2-3 füstöt füstöt...A vekÍtótól nem vakultam mert bebújtam ballra a fel mögé..
Erre a sok nyomorék kijött a füstben én meg 1 esével killeltem le őket.:)
Azt elkezdik, hogy aim os..és magyarázhattam, hogy ma kezdtem.:) -
#3339 életem köre/makkja volt mikor A-ról futottam át B-re AK-val, mert lerakták a bombát. B előtt, középen állt velem szemben 5 Terrorista. Hangsúlyozom, 5 :D. kugrottam CT kezdőről, és tunk mint állat, rángattam az egeret, mert tudtam hogy úgyis megdöglök, de nem bazmeg, bemakkoltam mind az ötöt :DDDD -
zoolee #3338 -.-
Hehe..a kis henter.XD -
#3337 Huh ma hoztam 1 rohadtjó kört......nukeon 4 embert daráltam be és akkor szedtem a bombust mikor még maradt egy enemi -.-' kicsit megizzadtam :D
Jah és ujra folytatom a fragmoviet amiben 1 ninja defuse is bennelesz..erről jutott eszembe..uj nevem [HUN]NinjaDefuse
:P -
#3336 letöltesz GUIt és benyomod :P -
#3335 bind x buy_weapon_vmi -
#3334 ezt nyomd B majd az A-t :D