7046
  • Czdano
    88.151.99.36 (bannerban nem véletlenül van ott h szerverkereső......)
  • Czdano
    Nu mindegy 20kért nekem megéri mert már ráfér zegény gépre egy kis ujitás..szal aztmondod a régi alaplap korlátozhatja a VGA teljesitményét?
  • CzGobe
    TNT" nem kicsivel idősebb és roszabb vga mint a 9200SE :)
  • Czdano
    Akkor vmit elba@szott mert én az ati 9200 SEböl simán hoztam 40 fpst füstben (igen, 32 bites volt a szinmélység)..gondolom 1024x768ban nyomatta
  • CzGobe
    hát én nem dx10et vennék, ha lenne 150-em és gépre kéne költenem...
    X1650Pro/7600GT, de én inkább X1950Pro/7900GS-t vennék, de pénztárca dolga...
    ha végtelen pénzem lenne, nyilván a legfullosabb kártyát venném meg, de a pl 150ből a fentieket és nem dx10es X2600at vagy 8600GT(S)t^^
  • CzGobe
    egy vidkari normális használattól nem tud semmi bajt okozni egy alaplapban, maximum csak annyit, h nem tud magából annyit kihozni, mint 1 jó alaplappal :)
  • Pepsi Twist
    CSAK DX 10!!!! inkább gyüjts még rá de csak DX10et végy...

Minimum gépigény:

CPU: 600MHz
    RAM: 128MB
    VGA: TNT2 64MB Direct X 4.0
    Ez kb 20-25 FPSt eredményez (füstbe 15-20FPS)

(ha már volt bocs de haver gépe ilyen és "sok" FPSel fut)
  • Boconadi
    ípét
  • Czdano
    Tiszafured szerveren játszik és 3r4sh a neve bár már rég nem találkoztam vele.. jó letud oltani mindenkit :DDDDDD
  • Czdano
    Itt van előttem a régi videókari doboza (és röhögök) ..128/64 ultra high speed DDR memory ja és ugyanaz az alaplap kimenet :15ös D sub..szoval szerintem a 3. videokari lesz...csak hiába a jó kimenet ha minden 2szeresére növekszik majd (gondolok itt a memóriára és sávszélességre és félek h tönkrevágja az alaplapot [vagyforditva]...lehetséges ez??) Mondjuk hűtés az meglesz..
  • Boconadi
    gijageci az a brash?
  • CzGobe
    ati 9200 AGPs (ha minden igaz :D bár sose foglalkoztam olyan kártyával), így szerintem jobban járnál, ha most még AGPs vidkarit vennél, mert általában az alaplapcsere teljes gépcsere is^^
  • Czdano
    Ez ugyanaz az ATI csak sávszélesség 128, memória 512...eddig nekem ez a legszimpibb xD

HIS Excalibur Radeon X1300 512MB DDR, 128-bit, PCI-E x16, TV-out, DVI

SMARTSHADER? HD
    Új generációs HYPER Z? Technology
    Avivo? video és display motor
    3Dc+? Advanced Texture Compression
    CrossFire? Support
    Microsoft? DirectX 9 and OpenGL 2.0 támogatás
    PCI-Express x16 támogatás

Grafikus motor: Radeon X1300
    Videó memória: 512 MB DDR2
    GPU órajel: 450 MHz
    Memória órajel: 500 MHz (250 MHz DDR)
    Csatoló felület: PCI-Express x16
    Memória sávszélesség: 128 bit DDR
    Max Felbontás: 2048x1536
    VGA kimenet: Szabványos 15-tűs D-sub
    TV-Kimenet: S-Video és Kompozit
    DVI Kimenet: DVI-I
  • Czdano
    Ez se rossz...
  • Czdano
    Továbba nemtudom h mien az alaplap, ati 9200 tud rá csatlakozni, de gondolom ujat kell venni abbol is...
  • Czdano
    http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58731493&f=VGA&o=0&k=0 Ő a másik kiszemelt, nemtudom melyik éri meg jobban (nemvágjaahardwerdolgokat) Ennek a memóriája duplája a geforcenak de a sávszélesség meg a fele...
  • Czdano
    Nekem? Sose ;)

Valószinüleg gépujitás következik ezt a videókarit néztem ki magamnak..ehhez az alaplap mennyibe kerül és kb menyire éri meg? Köszi előre is
  • Metalmilitiakid
    csak vigyázz nehogy akkora arcod legyen mint Brashnak mert könnyen el találom ha más nincs a képernyőn
  • zoolee
    Maradj XP nél még.
  • kohl
    hi! Felraktam a vistát és a counter csak softwaremodba megy csak, és igen tréé így, valaki cszik vista alól? vagy maradjak az xp mellett??
    Várom a válaszokat!
  • Czdano
    Azért birom a dumáját xDDDD

Ma windows ujratelepités+formázás, csak csökkentett modban megy a gép de a cs igy is megy, legalacsonyabb felbontásban, hang nélkül, de igy is osztogattam a fejeseket rendesen (köröket is hoztam nem is egyet) igaz ez buzzkill, és buzzkill2005 pályákon volt..megskillesedtem xD
  • Metalmilitiakid
    mondjuk várható volt nemtom mit mondjak erre brash is csak oltani szeret azér jár fel sztem
  • Czdano
    Heh..:S (rákerestem googlen arra h "dano" és egy cigót se adott ki, szal Brash hazudott )
  • Metalmilitiakid
    nem mondtál hülyeséget megkérdezem haverom válasz : Ja,igen 1 router van a netkábelen ! ja mondom akkor oké mondom akkor kösd ki és próbáljuk újra na már nincs hozzá kedvem na mondom
  • Czdano
    (windows) Tűzfal? Router? Lehet meg kell nyitni 1 portot...
  • Metalmilitiakid
    nemtudja valaki hogy mért van az hogy haverom rám csatlakozott hamachin nyitottam 1 sima multi szervert CZ ben és neki server not respondingot ir ki és nem tud csatlakozni ??
  • Metalmilitiakid
    hát már 1 jó ideje de már rég nem voltam fent
  • balvin
    én anno full source skinpackot használtam mielőtt rájöttem hogy az 1.6 szépsége az a csúnyasága:)
  • zoolee
    Ne skinezz, mert vannak szerverek amik 1 nem engednek fel..
    2 sokan nem szeretik a skinezett playereket.
  • Czdano
    Miota sgzel? o.0
  • Metalmilitiakid
    na most már muxik a hamachi csak ki kéne vkivle próbálni
  • Metalmilitiakid
    Letöltöttem 1 USP skint v_usp.mdl file azt hova rakjam ?
  • HunnernesKonge
    SG.hu-s topikja ITT

Egy kis help ITT
  • Metalmilitiakid
    hamachi az mi? mert ezzel nem vok tisztában
  • balvin
    haveroknak is eredeti? ja az mondjuk nemkell:S
    hamachival menni kell neki
    én is ugy jáccottam régen haverral (nekem eredeti neki nem)
    Hamachiban összekapcsolódtok, aztán vmelyikőtök csinál szervert, a másiknak meg ottlesz elvileg a LAN játékok között findserversben
  • Metalmilitiakid
    a masik baj hogy leszedtem a faq ban irt dedicated szerver készítőt hát az se engedi fel a haverjaimat pedig az eredeti steam ról töltött ...
  • Pepsi Twist
    nekem a statusba kamu ip címet ír ki... mindig cmd-be kell beírni az ipconfig /all-t és ott lessz az IP címem és akkor PPP adapter és abban a "bekezdésben" lessz az IP cím.............. xxx.xx.xx.xxx
  • Metalmilitiakid
    hát ö azt irja az sl_lan 0 ra hogy unknown command én meg anna is sv_lan 0 ról hallottam de most az se jó
  • HunnernesKonge
    Most hogy így elolvastam a hozzászólás második felét is, rájöttem hogy nem is annyira nagy segítség amit írtam. Ha nem működik akkor részemről passz. Próbáljátok Hamachival...
  • Boconadi
    ja, már értem