Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ezek nem pont ilyenek de:
de_aztecon ha a híd közepére ér valaki villámlás,
de_trainen kutyás vagonok alatt van valaki kutyaugatás, valamint 6-os bejáratánál madárcsiripelés.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
OK??
[email protected]
A desing már mag is van, csak be kell koppipésztelnem a cuccost.
Nem azért mert láma vagyok a "drímvíverhezt", mert nem vagyok az, de sulival utazunk el 2 napra...
Boconadi, a cuccot, a [email protected] -ra küld..:>
De ha ma még átküldöd 11 elõtt, akkor megcsinálom...
Mivel nem találtam Cs 1.5 tápigot ezért kénytelen vagyok ide írni mert ha nyitok 1-et tuti kinyírnak na szóval az a problem hogy honnan tom leszedni az 1.5-öt ami mellesleg mûködik is... PLS help elõre is köszi
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
amúgy jó sok lett 😊
Nem cs ztem már mejd 1 éve, mindent elfelejtettem....
És ha én csinálom, akkor mindenki azt kérdezné, hogy ez-az mért nincs benne...
Xal ezért kértelek titeket.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Rakj bele módokról linkeket, leírást, console parancsokat, szerver keresõket. Skineket, GUIdokat, egyébb extrákat. Tanácsokat, pálya letöltéseket, bugokat. Hogyan kell jól késelni, rusholni, antigrav pályán repkedni stb.
Ha meg nem akarod ezeket összegyüjteni, akkor ne akarj FAQ-ot csinálni! 😊
Am nem leugatás kéne hanem faq ba értelmesség...
De azt írd le pontosan amit látni akarsz...
PL: HZ állítás, 90 es fps limit törlés stbstb...
-Consol parancsok
Hirtelen ennyi jutott eszembe 😊
Rávettem magam, hogy csinálok egy fákkjút(FAQ-GY.I.K.), szal, írjatok össze számotokra fontos kérdéseket, válaszokat, tippeket stb...stb... amit látni akartok a cucc ba...
Szeretnék már egy igazi cheaterrel beszélni, megkérdezni hogy mi a jó büdös életért jó neki használni. Ha nem tudd játszani, akkor játszon a Sims-el, ne a CS-vel!
Xal én azé járok magyar szerverre mert nagyon jókat lehet beszélgetni...
És nem jobbramennek mint az amcsik...
195.184.181.218:27015 : UPC ARENA 1.6 Normal
193.202.83.152:27150 : <@nTiG@Nee>public*only D2*
212.92.23.32:27015 :
Amúgy itt van az összes magyar szerver 😉
Valaki írja le nekem a Kolonia server IPjét mert az SG-keresõ szart sem ér a szerver keseõbe meg nincs ott.
Elõre is kössz.
(Másik Cstopik is van az tele van retarddal (NEM a CS:S!))
mellesleg nálam minden szöveg és hang ki van kapcsolva, így azt sem látom amit írkálnak (ha csak nem consolban nézem, azt meg nem szoktam). Ebbõl következõen sosem írkálok és beszélek 😛