Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ami a legfontosabb, hogy nincs telepakolva a szeró és jól adja-CSomó fun cucc 😄D
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Sziasztok!!!
Fun Szerver Hungary
Honlap: www.funszerverhungary.weboldala.net
IP: 80.249.173.115:27031
Férõhely: 30
Jellemzõk:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- Körvégi zenék minden hónapban frissülnek
- CSomó fun cucc
- Adminok egésznap ONLINEK---->NO CHEATERS
- Ami a legfontosabb, hogy nincs telepakolva a szeró és jól adja
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: másféle késed lehet) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^
Hát próbáldtam valamit összedobni leírásként...😄
Ennyi telt tõlem, de ha megnézed a szervert akkor rá fogsz jönni, hogy érdemes ott játszani😊
Ki lett véve 😊 Már nyugodtan jöhetsz
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Fun Szerver Hungary
Jellemzõk:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- Comó fun cucc
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: le lehet szarni a másikat) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^
1.6 ban szeretnék mapot szerkeszteni. Pontosabban egy meglévõ mapra szeretnék pl(plakátot,elemeket betenni)Hogyan lehetne ezt megoldani,milyen programmal?Köszi
Nem mintha arról lennék hires aki csak fut 'oszt lõ, de van egy-két kör amikor szivesen elõrefutok egyet desertezni... Áhh hányok mindjárt.
ui.: szerintem ugyanolyan okádék mint a #6576. Néha jó egy kis "fun", de ez szerintem tulzás. De hát ahány ember annyi szopás.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fun Szerver Hungary
Jellemzõk:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- CSomó fun cucc
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: le lehet szarni a másikat) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^
#6589 jó tudni :p
Lenne egy olyan kérdésem, hogy be lehet-e a játékban állítani 1366x768-as felbontást?
Ezt ajánlom:80.249.165.71:29093
Itt a legtöbben ismerik a HELYES szabályokat.
De annyi a lényege hogy vannak a Tk akik a rabok és a Ctk akik õrök.Jobb esetben rengetek T és 1-2-3 Ct.
Szóval mindenképpen ajánlom(:
Counter strike 1.6 Újra indult a Brutál zombi.
Nagyon kereset szerver volt míg meg nem ált.
most megint itt van a testvérével a Brutál Jail szerverrel
(Jail-Börtönös)
Jail; 193.138.125.75:27800
Zombi;80.249.173.120:27810
most még csak 20slotos de növekszik.
mindig van 1 admin a szerveren nincs hack
és az adminok rendesek.
néz fel és játssz 1 jót😊