Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FTF2mg
nem megy a steam?
net van. jelszót kér egyfolytában.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Sziasztok!nem tudtok jo szervereket amikre csak steamel lehet felmenni?
Boconadi
muszáj ide a szerver reklám?
Kmarha
megszoktam már a nonsteam csalókat.. de a gyerek steammel! még csak meg sem probálta titkolni a WHját...

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

byzhouse
no cheaters? mindig vannak csalók

Ami a legfontosabb, hogy nincs telepakolva a szeró és jól adja-CSomó fun cucc 😄D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Sziasztok!!!

Fun Szerver Hungary
Honlap: www.funszerverhungary.weboldala.net
IP: 80.249.173.115:27031
Férõhely: 30
Jellemzõk:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- Körvégi zenék minden hónapban frissülnek
- CSomó fun cucc
- Adminok egésznap ONLINEK---->NO CHEATERS
- Ami a legfontosabb, hogy nincs telepakolva a szeró és jól adja

Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: másféle késed lehet) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^
HAli!!!

Hát próbáldtam valamit összedobni leírásként...😄
Ennyi telt tõlem, de ha megnézed a szervert akkor rá fogsz jönni, hogy érdemes ott játszani😊
Hali!

Ki lett véve 😊 Már nyugodtan jöhetsz
Krumpli 4
Hali!
Köszi a mapszerkesztõt!

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
😄DDDDDDDDD

byzhouse
leírás alapján elég f*s 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Kmarha
a zárójeles résszel el is vetted a kedvemet tõle

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sziasztok!!!

Fun Szerver Hungary
Jellemzõk:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- Comó fun cucc

Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: le lehet szarni a másikat) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^
Czdano
gugli :p

Am valve hammer-rel szokták, de én sose jöttem rá hogy kell.

SL
ték

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Krumpli 4
Hali!
1.6 ban szeretnék mapot szerkeszteni. Pontosabban egy meglévõ mapra szeretnék pl(plakátot,elemeket betenni)Hogyan lehetne ezt megoldani,milyen programmal?Köszi

Czdano
Set launch optionsba -widescreen asszem, vagy vannak regek amik beállítják neked. Gugli a barátod

Sajnos nem tudom kiválasztani a widescreen opciót (mert "szürke" és nem tudok rákattintani).. Mi lehet a gond??Ati Radeon HD4570-es videókártyám van... Amúgy köszi a választ😊
Boconadi
ha az egered közepén van egy kis karika, azt huzogasd már egy picit lentebb.
Sziasztok! 1366x768-as felbontásba valamilyen úton-módon belehetne állítani a játékot?? 😄 Laptop-on is szeretnék játszani 😮 😄 Köszönöm elõreis a válaszokat 😛
Boconadi
na azt tartom még a kibaszott nagy faszságnak amikor ilyen buzi lézerek vannak, hogy ne tudjál elõre szaladni, azt mindig eldobál amikor nekimégy. Agyfrászt tudok kapni. Ezt csak hatványozza mikor már a bomba is lennt van, vagy 2 perc eltelt már és még akkor sem tudsz átjutni azokon a szarokon.

Nem mintha arról lennék hires aki csak fut 'oszt lõ, de van egy-két kör amikor szivesen elõrefutok egyet desertezni... Áhh hányok mindjárt.

ui.: szerintem ugyanolyan okádék mint a #6576. Néha jó egy kis "fun", de ez szerintem tulzás. De hát ahány ember annyi szopás.
SL
nehány szerveren pofáznak csak a rushért

Kandurex
rush engedélyezett?...ez mióta opció? ennyire elkurvult volna a CS? ...aztán, h lehet nyerni? vagy vannak még egyéb korlátok is? tilos 2 -nél többet lõni egy körbe? 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok!!!

Fun Szerver Hungary
Jellemzõk:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- CSomó fun cucc

Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: le lehet szarni a másikat) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^
Czdano
😄DDDDDDDD
#6589 jó tudni :p

[HUN]FaTaL
Van 1680x1050 is.

http://goo.gl/gd6Zi5

Boconadi
ilyen hozzáállással nem is fogod bánni, meg mi sem.
Köszi, akkor hanyagolom a játékot 😄

FSpofon
1.6 játszhatatlan wide felbontásban, inkább legyen széthúzva egy 4:3-as

Arab money

Czdano
Options > Video > Display mode = widescreen, és akkor elvileg lesznek wideos felbontások, de tudtommal 1280x720 a maximum

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy be lehet-e a játékban állítani 1366x768-as felbontást?

SL
hát én is szidtam a kis pisiseket

plck
Én is voltam fent.Ez a legszarabb Jail szerver a világon.Ajánlom hogy ne ott tanulj meg játszani mert annyi sok nyomorék faszszopó csicska geci van.Annyira felbasztak hogy itt ordibáltam meg minden😄

Ezt ajánlom:80.249.165.71:29093

Itt a legtöbben ismerik a HELYES szabályokat.

plck
<#nyes>

SL
most voltam fent, de meg is untam :S

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

plck
Hát igazából nagyon elmagyarázni nem lehet mert elég sok szabály van és sztem csak úgy lehet jól megtanulni ha játszol.Elején unalmas lesz mert mindig lelõnek és fogalmad sincs hogy miért😄
De annyi a lényege hogy vannak a Tk akik a rabok és a Ctk akik õrök.Jobb esetben rengetek T és 1-2-3 Ct.
Szóval mindenképpen ajánlom(:

SL
és mi a lényege a Jailnak? 😄

plck
Imádom a Jailt köszönjük😄

Sziasztok.
Counter strike 1.6 Újra indult a Brutál zombi.
Nagyon kereset szerver volt míg meg nem ált.
most megint itt van a testvérével a Brutál Jail szerverrel
(Jail-Börtönös)

Jail; 193.138.125.75:27800

Zombi;80.249.173.120:27810

most még csak 20slotos de növekszik.
mindig van 1 admin a szerveren nincs hack
és az adminok rendesek.
néz fel és játssz 1 jót😊
plck
szuperkösziii<#vigyor><#vigyor>

FSpofon
tedd írásvédetté

Arab money

plck
Az miért van hogyha berakok egy spray-t mûködik meg minden, csak mondjuk ha kilépek a játékból és megint be akkor már visszacseréli<#wow3><#fejvakaras><#falbav>

SL
nincsmit.

Boconadi
😄
Figliar
köszi szépen a gyors választ

[HUN]FaTaL

SL

[HUN]FaTaL
Nem ping az, hanem késik az egér. Feladatkezelõben a prioritást állítsd alacsonyra. Kiváncsi vagyok valaha javítják e ezt az orbitális bugot...