Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SL
prioritást állítsd alacsonyra.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Figliar
Helo! tegnap léptem be a steamosok közé, de az a problémám hogy steamos szervereken legalább 2x akkora a pingem mint eddig volt. tudja valaki ez miért van? és esetleg lehet ellene valamit tenni?

exTrem
én Scilencegamingen játszom mostanában 😊

Boconadi
elõfordul hogy néha felnézek rá, általában epic fail vagy Speedbreaker-st néven szoktam játszani. Márha ez érdekel vkit.
Boconadi
egyébként meg a CS kolonia klan szerverhez meg a régi SubiDubi-hoz hasonló kaliberû szerver most az AZC I-II. Személy szerint én kedvelem ott az embereket is, meg a szervert is.

ui.: rohadj meg, de azért megbocsájtok
Boconadi
az még oké hogy játszhatsz magaddal, (azt játékon kivül is megteheted. (na csak egy szar poén volt)) de ha fel is megy valaki szét cheateli, haxolja magát. Egyébként vannak ilyen jó kis war and public szerverek, ahol az amx-en kivul semmi mas sincs fennt. Csak hát ezek nem olyan népszerüek.

katt

leginkább a 12-15 slotos szerverek szoktak ilyenek lenni, de nagyritkán elõfordul, hogy 32 slotos-ra sincs feltéve semmi. (nagyon ritkán...)
[HUN]FaTaL
Igen megnéztem, épp ezért írtam 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

exTrem
rendben, egyenlõre csak a bizakodás megy 😊, reméljük összejön ^^

Czdano
Majd rakd ki ide ip-t, felnézhetek néha :-p

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

exTrem
Nem tudom ismered a Kolonia szervert, sajnos 2 éve megszûnt, ott játszottunk rendszeresen, mi adminok voltunk kb 10en, nagyon jó szerver volt mindig tele volt. Most valószínûleg újraindul majd, reménykedünk régiek 😊

Czdano
Public szerverbe úgy érdemes belefogni, hogy van egy 10 fõs fix társaság akikkel rendszeresen felmész. Onnantól kezdve meghirdeted, a többit már nem kell mondani :]

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

exTrem
és játszhatok magammal 😊, nem egyszer próbáltunk már normális szervert csinálni de túl sok idõ kell hozzá, hogy befusson és tele legyen mindig .. 😞 sajnos nem éri meg :/

Czdano
Nincs igazából, mindegyiken van AMX X. Vegyél egy saját szervert, havi 1200-1500 ftért már kapsz viszonylag jót.

exTrem
"A jól van belõve a szerver" manapság elég ritka 😞, apropó nem tud valaki olyan magyar szervert ahol nincs fent semmiféle mod ami laggoltatná a szervert, csak sima nyers szerver ... szerintem már nincs is ilyen pedig ezeken ad mindent a legjobban ....

Czdano
Na igen a dezi csodákra képes még ugrásból is, de csak akkor ha jól van belõve a szerver és nem haxszol az ellenfél -.-

exTrem
sry jogos, elnéztem

exTrem
dehogynem 😊 nézd meg ki mire válaszolt <#wink>

[HUN]FaTaL
Boconadi nem neked válaszolt, de ne zavarjon 😄

exTrem
n6, Imation, 2 éve hívtak, de engem ez ennyire nem érdekel. Boconadi neked is látom elég nagy arcod van így a monitor mögül gratula 😊. Amúgy ugyanezen a nicken játszok ... exTrem de nem fogok itt pont az sg-n senkit sem gyõzködni, elhiheted, hogy nem izgat ha nem hiszed el 😊 jó gamet <#wink>

Boconadi
"az 1 hites fejesek lesznek az álom, az már keményebb meló lesz megtanulni"

én ezért szeretem a desert-et... egy isten az a fegyver, habár van aki azzal is "tunkol"
Boconadi
hagyd csak retardált... 😄
SL
sztem õ fatal1ty 😮OOO

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Czdano
A profi klán mit jelent? ^^ Mi a nicked ingame?

#6542 youtube-ba beirod hogy counter strike 1.6 weapon tutorial

exTrem
én 8 éve játszom, hívtak már profi klánba is nem si egyszer de nekem erre nincs idõm, hogy ide-oda menjek warozgatni meg hurcolászni a gépemet, vannak ennél fontosabb dolgaim is 😊. Publicon kiélem magamat aztán annyi elég is 😊

plck
És vannak még ilyen "tanító"vidik?<#idiota>Ha igen pls link...😛

Czdano
Ennek több oka is van
-gyereknek norecoil.cfg-je van (ugyanoda mennek a golyók, illegális)
-megtanulta kontrollálni a fegyver szórását

#6538 én 5 éve mikor elkezdtem játszani public szinten, sokat segített. A legtöbb dolgot persze az ember magának tapasztalja ki, de ezek a vidik felgyorsíthatják ezt a folyamatot ;]

plck
Tehát igazából ember alá kell lõni ha tunkolsz, de én még is azt látom hogy a célkereszt az emberen van és oda lõ ahol a célkereszt van<#wow3>

SL
magyarul a célkereszt fölé kell lõni <#vigyor>

exTrem
erre magának kell rájönnie, akkor fog jól játszani ... persze poén így megnézni ezeket a videókat, de én speciel jót röhögtem rajtuk 😄

Czdano
Ahogy lõsz folyamatosan húzd magad felé az egeret, de egy idõ után már oldalra is korrigálni kell. 1-2 év mire az ember megtanul tunkolni, utána már az 1 hites fejesek lesznek az álom, az már keményebb meló lesz megtanulni 😄

Régen SK gaming kiadott insider moviekat amiben leírták a fegyverek tulajdonságait és használatát..itt a colt

Ez nem sk insider movie, de a lényeg bennevan. AK-47

plck
Faszom valaki tanítson már meg tunkolni:@
Nekem mindig annyira fölé szór a fegyó hogy az nemigaz.Amikor másokat nézek látom hogy nekik meg alá.mia picsa???

SL
nekem d-re van felrakva steamel együtt és nem ad be semmi hibaüzit

Pepsi Twist
-.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
ez most komoly?

ezt még mindig nem javították? vagy van valami megoldás hogy ne kelljen a C-re rakni mindent? mert jelenleg nálam ott 500mb szabad hely van és nem is lesz több SOHA...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

plck
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[HUN]FaTaL
Hagyd már szegényt, csak hû a nickjéhez. 😄

Czdano
Rofl 😄

SL
na takarodjál innen! 6 hozzászólással ezelõtt írtam le neked.

Sziasztok onlinen szoktam játszani egy zombis serveren és atöbbiek mind ilyen lézereketraknak és én nemtudom hogy kell.Ha valaki megmondja a megoldást megköszönném.
plck
Hát sajnos a problémámat nem oldotta meg😞

plck
Köszi szépen megpróbálom.

Boconadi
nincs megfelelõ hangszintre állitva a mikrofonod.

másszóval halknak érzékeli a játék a beszéded. Húzz fel minden csuszkát az optionsban. ha nem segit akkor lehet hogy tul kevés adatot küldessz a szerver felé

jobbat nem tudok kitalálni.
plck
Az nem tudjátok hogy miért lehet hogy játékba akad a hangom, de úgy hogy a többiek azt hiszik hogy szaggatottam nyomom a "k"-t:S

SL
konzolba beírod: bind v +setlaser majd enter és a "v"-vel fogsz tudni lerakni lézert, de ezt már többen elmondták neked szerintem a szerveren köztük én is.

sziasztok onlinen szoktam zombis sserveren játszani hogy lehet olyan lézert szerezni???
itamragy
Ha valakinek kell a FAQ itt van!

Egyszer fenn, Egyszer lent.

Czdano
Mondd mi érdekel és elmondjuk :p

Dency
FAQ-t javítsa már valaki.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

itamragy
Hali!
Az egyik szerveren lattam hogy az admin a palyat szerkeszti cs-bõl ez hogy lehetséges?

Egyszer fenn, Egyszer lent.

Czdano