7046
  • demetero
    Sziasztok!

Szeretnék nektek bemutatni egy nagyon jó Pubolásra alkalmas szervert!

A szeró neve : Fun Szerver Hungary (A Fun nem azt jelenti, hogy a szeró agyon van pakolva mindenféle csilivili cuccal, hanem hogy jó a hangulat)
    Ip: 80.249.173.115:27031
    Weblap: www.funszerverhungary.weboldala.net

Miben különbözik a többi szervertől???

- Napközben és hajnalban is egyaránt jó a hangulat.
    - 24 órás admin felügyelet, minimum 1 admin mindig van a szerón
    - Nincs telepakolva mindenféle szarságokkal.... (Rtd és társai)
    Viszont választhatsz magadnak vicces sapkát.
    - Nincs lagg
    - Alap mapok + újfajta De és Cs mapok (Az újfajta mapok alatt nem a gagyi, gyagyás mapokat értem, hanem olyanok mint a normáll de_dust2 és társai:D)
    - Segítőkész, jófej adminok
    - A szerón Steamesek és Non-Steamesek is tudnak egyaránt játszani.(A szerveren lévő játékosok fele Steames(Nem Non-Steam tanya))
    - Vicces hangok és változatós körvégi zenék találhatók a szerón amelyeket havonta frissítjük.

Kérlek titeket, hogy legalább egyszer nézzetek fel a szeróra és meglátjátok, hogy megérte felmenni.
  • Brolly28
    winfos-t telepíts:D
  • ximo
    Üdv valaki tudna nekem segíteni? mitől lehet az hogy a CS nem ismeri fel a videokártyám? pár napja elromlott az alaplap és a videokártya és vettem mindkettőt (geforce 9600 gso)akarom indítani a CS-t és nem birok gradikát állítani opengl re rakom vagy d3d re kidob és vissza rak softwarbe. Beálitásoknál sem látom pl a célkeresztet ezért gondolom hogy videókártya de persze más játékoknál megy a kártya... újra raktam a steam et meg a cs-t is és még sem jó kérlek segítsetek..
  • Kmarha
    Na nekem ma ment el a kedvem ettől a szervertől. Nem vagyok kezdő, elég rég óta játszom, de még azt is eltűrőm hogy egy NONSTEAM admin csalónak bélyegezzen. Szerencsére hamar lebeszélte magát róla.

De amikor 2 mappon keresztül egy nyilvánvaló WH-s AIM-os emberkét játszani hagy? Türelmes ember vagyok, megkérdeztem nem kéne e kirakni. Szóltam, név szerint Ultras DC-nek és He he he1-nek (bocs ha nem teljesen pontos a nick név), hogy amikor lő, beremeg, kapál, és kiosztja a fejest.

Feljött egy F9-es WH-s csóka is, jött egy másik AIM-os, de nem, nem érdekli. Arra se vette a fáradtságot, hogy specbe kimenjen. Az fontosabb volt, hogy én takarodjak ki onnan.

Na, ezért nem szabad ilyen helyeken játszani. E két admin hozzáállása gusztustalanabb mint azé a szerencsétlen 8 éves lámákké akik csak cheat használatával képesek magukat kielégíteni.
  • Boconadi
    :-D!!!
  • SL
    azok takarodjanak cs2d-re
  • lolSL
    maradjanak csak a codnál
  • Sayate96
    és a sok 8 éves kis idiótával mivan?
  • plck
    ASD,ASDas:d.ASD.AS.D.asd:as:D.ASD.as:d:asdasd:asdAS.D.ASD.ASd:as:d
  • SL
    az hogy még nem vagy 16 éves.
  • Sayate96
    Valaki segítsen nekem!
    Nem hoz be egyetlen egy szervert se amikor rámegyek. Mi lehet a probléma?
  • plck
    :D

De azért evvel is segített köszi:D
  • Boconadi
    akkor minek van ez a fórum? Ennyi erővel mindenki menjen oda.
  • jetblack
    Cshun próbáltad már a helpdesk részleget ? Mert ott biztos kapsz választ
  • plck
    Eredeti CS-t nem lehet linux ubunta felrakni mi?:D
  • welty182
    demetro, ezeket nem a te szeródra írták. :D
  • exTrem
    Amiket leírtál az jó, új adminok 16 éven felüliek :D:D:D ezek szerint az előtted szóló úriember körülbelül ilyen korú emberke lehet :). Fölös pluginoktól jó, hogy megszabadultál, hitbox javítás ok, senki nem mondta, hogy Aimot rakj fel a szerverre :D. lőni tudok, más szerveren érdekes teljesen normálisan ment :). Na remélem jobb lett a helyzet mint volt, mert ami ott volt az enyhén szólva katasztrofális :). Üdv
  • demetero
    Sziasztok!

Látom nagy hábórú van:D

Próbáltam javítani ahogy leírták:

1. "admin meg nem csinál semmit."
    Új adminok, 16 éven felüli mindegyik, min 2 éve tolják.

2. "Tele van pakolva a szerver egy halom ócska moddal."
    Újra lett konfigolva a szerver, persze az amxmodx meg a metamod rajta maradt.
    -Nincs rtd, se újraélesztés
    -Nincs színes füst
    -Nincs bhopp
    Vagyis a fölös pluginok le lettek szedve.

3."3. Az emberek akik oda járnak, inkább nem mondok róluk semmit. Egyik whzik a másik laggol, a harmadik meg éppen speedhackel körberohan a pályán, a negyedik ordibál foylamatosan a mikrofonba, 8 éves kis szarok ott vinnyognak folyamatosan és a fentlévő 2 admin meg nem csinál semmit."

Nem whzik már senki köszönhetően az új adminoknak.(Különben meg nemértem, hogy te honnan tudod ki whzik, ki nem.)Megszünt a lagg.A speed hackesek és az aimbotosok ellen feltettem egy csit szűrőt, ami automatán bannol.Mikrofonba nem ordibál már senki.

4."A szerver konfig úgy szar ahogy van. Hitbox elcsúszik folyamatosan."
    Javítottam a hitboxon, de azt ne várd el, hogy automatán a fejére megy a célkereszt.Tanulj meg lőni:D
  • welty182
    (:
  • exTrem
    Látom még mindig nem érted a lényeget .... de hát ez van ha az ember segíteni akar na gg pff
  • welty182
    Hát, köszönjük, de a Te segítségedből nem kértünk. :)
  • Boconadi
    most is azon játszunk
  • exTrem
    Steamid-t rögtön adtam, és írtam még utáána folyamatosan, csak éppen elfelejtettél reagálni. Utána még maradtam kicsit és hát ehm, kőkemény 5on5 volt sokan voltunk :D:D:D:D na most ami ott folyt ... Az meg, hogy "leráztál" elhiszed, hogy nagyon nem érdekel ? :D:D:D. Ha visszaemlékeznél úgy adtam meg a steamid-t, hogy szívesen segítenék ( na most még ne mtudtam mire válallkoztam volna .. ) de te igazából még annyit se voltál képes visszaírni, hogy köszi szépen inkább nem. Ennyit rólatok :) Nekem nem lételemem, hogy admin lehessek mert rohadtul nem érdekel, nektek akartam segíteni, de majd kíváncsi leszek még hánan mennek erre a remek szerverre. Na peace !
  • Boconadi
    persze persze... :D
  • welty182
    Az első három pontra nem reagálnék, mert semmitmondó, üres mondatok.

"
    És egy jótanács: Ha admint keresel akkor beszélj is az illetővel aki felveszi veled a kapcsolatot, nekem szartál bele vissaírni, de nem is bánom :)

Na gondolkodjál el kicsikét azokon amiket írtam meg ovlasd el mégegyszer azt amit Te írtál aztán vondd le a konklúziót :) "

Ez azért vicces, mert én beszéltem veled, de Te már a második mondat után dobtad a STEAM ID-det.
    Te ezen a "szeméttelepen", ezen a "foson" akartál volna admin lenni?!

Ebből le is vontam a következtetést. :)
    Vagy hazudtál, és csak azért köpködöd a szervert, mert berágtál, hogy "leráztunk".
    Vagy azért, mert te egy ilyen "szeméttelepre" való "adminnak" érezted magad. :)
  • exTrem
    1. nah metamod :D:D:AS:DAS:D:D épp elég :D:D:D

2. 1 órát ha fent voltam max, de elég is volt ne aggódjál :)

3. Nincs bizonyíték :D:D:D ez elég gyenge duma volt beláthatod :). Non Steames szerveren senki sem fog demot venni, hogy bármit is bizonyítson mellesleg hidegen hagy .. 8 éve játszok és elég észrevehető ha valaki whzik. Koki spieler tagunk meg nem érdekel, hogy steames vagy nem steames valaki ott hősködött ezzel :D:D:D nem fél perc után állapítottam meg hanem a 4.-5. eset után amikor 1 tárat beleengedtem a srácba és kemény 2-3 hiteket kapott. Mellesleg no trappolás mellett azonnal tudta hova lőjjön, szóval nekem senki ne mentse a gyereket. Más nagyobb szerveren érdekes még sose láttam ezt a nagy isteni Kokit :D:D:D:D:D

Pont elég időt toltöttem el ahhoz, hogy soha többet ne menjek fel erre a szeméttelepre :). Puszi

Épp eléggé tudok lőni, más szerveren érdekes teljesen jól bead mindent. Tényleg elgondolkodtató ... biztos én vagyok a noob D:AS:D:ASD:D:D:D

És egy jótanács: Ha admint keresel akkor beszélj is az illetővel aki felveszi veled a kapcsolatot, nekem szartál bele vissaírni, de nem is bánom :)

Na gondolkodjál el kicsikét azokon amiket írtam meg ovlasd el mégegyszer azt amit Te írtál aztán vondd le a konklúziót :)

Pacsi
  • welty182
    "1. Tele van pakolva a szerver egy halom ócska moddal."

-Amx Mod X
    -Metamod

Ez a kettő "ócska" mód van. :)

"2. Elröhögtem magamat amikor megláttam ezt a röhejes színes füstöt"
    Ahhoz képest eljátszottál itt egy darabig. :))

"3. Az emberek akik oda járnak, inkább nem mondok róluk semmit. Egyik whzik a másik laggol, a harmadik meg éppen speedhackel körberohan a pályán, a negyedik ordibál foylamatosan a mikrofonba, 8 éves kis szarok ott vinnyognak folyamatosan és a fentlévő 2 admin meg nem csinál semmit."

Ez a wh-s érdekes, mert semmi bizonyítékod nincs rá, hogy az illető tényleg wh-zott-e. Ez ugyanannyira érdekes, mint amikor Kokii-ra azt mondtad, hogy cheater. Ezt kemény fél perc után megállapítottad - ráadásul tévesen.
    A wh-ban is ennyire "biztos" voltál? :)

"2 admin meg nem csinál semmit."
    Mégsem töltöttél el elég időt a szerveren. :(
    Sok dologról lemaradsz. :( =)

"5. A szerver konfig úgy szar ahogy van. Hitbox elcsúszik folyamatosan.
    "
    Attól mert neked "nem adja", az nem jelenti azt, hogy szar a config....
    Lehet, hogy Te nem tudsz lőni. :))

Ez a lényeg pici vitéz. ;-)

• exTrem
    1. Tele van pakolva a szerver egy halom ócska moddal.
    2. Elröhögtem magamat amikor megláttam ezt a röhejes színes füstöt
    3. Az emberek akik oda járnak, inkább nem mondok róluk semmit. Egyik whzik a másik laggol, a harmadik meg éppen speedhackel körberohan a pályán, a negyedik ordibál foylamatosan a mikrofonba, 8 éves kis szarok ott vinnyognak folyamatosan és a fentlévő 2 admin meg nem csinál semmit.
    4. az egyik legfontosabb, hogy Non Steames ergó csítergyülekező admintól függetlenül, mert azok iylenkor azok is csalnak ahogy tudnak, tiszt. kiv.
    5. A szerver konfig úgy szar ahogy van. Hitbox elcsúszik folyamatosan.

A lényeg itt van. Szia kicsihuszár
  • welty182
    Már két hozzászólás óta a "szintről" beszélsz. De még mindig egy érvet sem említettél meg. =)
    Mégis milyen szintre gondolsz? =)
  • exTrem
    Figyelj ayert kell egy szint mindenhez de ez ebből a fosadékból hiányzik :). Sok sikert kicsi huszár :)
  • welty182
    Na, kibuggyant belőled az értelem. =)
  • exTrem
    nem részletezném milyen a szerver és kik járnak oda ... maradjunk egy 3 betűs jelzőben: fos. A szint ami ott van nulla nem is beszélve arról, hogy non steamesek mehetnek fel. Egy igazi nulla az egész :) de sok siekrt az adminkereséshez ::D:D:D:D:D
  • welty182
    Kedves 1.6-osok!

Szombathelyi Public szerverünkre (80.249.169.1:27050) megbízható, tapasztalt adminokat keresünk!

Érdeklődni lehet az alábbi címeken:
    E-mail: [email protected]
    Steam: welty182
  • Ancsika19
    tiszta lagfos az egesz szerver :| sok kis 5eves mikrofonnal tolja,bugolnak orrbaszajba es adminok engem dobnak ki azert mert elmondtam a hibakat a szerverrel kapcsolatban. :| gratulalni tudok annak aki csinalta a szervert ^^
  • exTrem
    Nekem nem fekszenek az effajta szerverek :)
  • Kmarha
    nem rossz szeró amúgy. Mindig tele van, viszonylag kevés csalóval. Komoly játékra teljesen alkalmatlan, de egy gőzkieresztő funnak tökéletes. ujraeleszt és rtd parancsokat ajánlom.

mikor felmegy a pumpa néha át szoktam nézni ökörködni.
  • exTrem
    "Non-Steamesek és Steamesek egyaránt játszhatnak)" innen már indul lefelé, a hangokról meg az elcseszett modokról nem is beszélve. Köszi kihagyom :)
  • demetero
    Sziasztok!!!

Szeretnék bemutatni nektek egy szerót!! Remélem elolvassátok ezt az ajánlót és felnéztek majd a szeróra:)

Szerver neve: Fun Szerver Hungary
    Honlap: www.funszerverhungary.weboldala.net
    IP: 80.249.173.115:27031
    Férőhely: 30
    Jellemzők:
    - Rush engedélyezett
    - Fun mapok, hangok
    - Körvégi zenék minden hónapban frissülnek
    - Jó hangulat
    - 47-48-as protokol (Non-Steamesek és Steamesek egyaránt játszhatnak)
    - Hajnalban is vannak a szeró
    - Nincsenek csiterek
    - Adminok segítőkészek

Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen jó szerón, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: választhatsz többféle kés közül) és még sok-sok tutiság!
    Kellemes játékot! ^^
  • Renault ares
    szar
  • Boconadi
    már müködik?