Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cs-config.hupont.hu
valaki leci !!!
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Nem értelek:S
Teljesen új konfig van a szerón, új adminok, új honlap.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szeretnék nektek bemutatni egy nagyon jó Pubolásra alkalmas szervert!
A szeró neve : Fun Szerver Hungary (A Fun nem azt jelenti, hogy a szeró agyon van pakolva mindenféle csilivili cuccal, hanem hogy jó a hangulat)
Ip: 80.249.173.115:27031
Weblap: www.funszerverhungary.weboldala.net
Miben különbözik a többi szervertõl???
- Napközben és hajnalban is egyaránt jó a hangulat.
- 24 órás admin felügyelet, minimum 1 admin mindig van a szerón
- Nincs telepakolva mindenféle szarságokkal.... (Rtd és társai)
Viszont választhatsz magadnak vicces sapkát.
- Nincs lagg
- Alap mapok + újfajta De és Cs mapok (Az újfajta mapok alatt nem a gagyi, gyagyás mapokat értem, hanem olyanok mint a normáll de_dust2 és társai😄)
- Segítõkész, jófej adminok
- A szerón Steamesek és Non-Steamesek is tudnak egyaránt játszani.(A szerveren lévõ játékosok fele Steames(Nem Non-Steam tanya))
- Vicces hangok és változatós körvégi zenék találhatók a szerón amelyeket havonta frissítjük.
Kérlek titeket, hogy legalább egyszer nézzetek fel a szeróra és meglátjátok, hogy megérte felmenni.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
De amikor 2 mappon keresztül egy nyilvánvaló WH-s AIM-os emberkét játszani hagy? Türelmes ember vagyok, megkérdeztem nem kéne e kirakni. Szóltam, név szerint Ultras DC-nek és He he he1-nek (bocs ha nem teljesen pontos a nick név), hogy amikor lõ, beremeg, kapál, és kiosztja a fejest.
Feljött egy F9-es WH-s csóka is, jött egy másik AIM-os, de nem, nem érdekli. Arra se vette a fáradtságot, hogy specbe kimenjen. Az fontosabb volt, hogy én takarodjak ki onnan.
Na, ezért nem szabad ilyen helyeken játszani. E két admin hozzáállása gusztustalanabb mint azé a szerencsétlen 8 éves lámákké akik csak cheat használatával képesek magukat kielégíteni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem hoz be egyetlen egy szervert se amikor rámegyek. Mi lehet a probléma?
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Látom nagy hábórú van😄
Próbáltam javítani ahogy leírták:
1. "admin meg nem csinál semmit."
Új adminok, 16 éven felüli mindegyik, min 2 éve tolják.
2. "Tele van pakolva a szerver egy halom ócska moddal."
Újra lett konfigolva a szerver, persze az amxmodx meg a metamod rajta maradt.
-Nincs rtd, se újraélesztés
-Nincs színes füst
-Nincs bhopp
Vagyis a fölös pluginok le lettek szedve.
3."3. Az emberek akik oda járnak, inkább nem mondok róluk semmit. Egyik whzik a másik laggol, a harmadik meg éppen speedhackel körberohan a pályán, a negyedik ordibál foylamatosan a mikrofonba, 8 éves kis szarok ott vinnyognak folyamatosan és a fentlévõ 2 admin meg nem csinál semmit."
Nem whzik már senki köszönhetõen az új adminoknak.(Különben meg nemértem, hogy te honnan tudod ki whzik, ki nem.)Megszünt a lagg.A speed hackesek és az aimbotosok ellen feltettem egy csit szûrõt, ami automatán bannol.Mikrofonba nem ordibál már senki.
4."A szerver konfig úgy szar ahogy van. Hitbox elcsúszik folyamatosan."
Javítottam a hitboxon, de azt ne várd el, hogy automatán a fejére megy a célkereszt.Tanulj meg lõni😄
"
És egy jótanács: Ha admint keresel akkor beszélj is az illetõvel aki felveszi veled a kapcsolatot, nekem szartál bele vissaírni, de nem is bánom 😊
Na gondolkodjál el kicsikét azokon amiket írtam meg ovlasd el mégegyszer azt amit Te írtál aztán vondd le a konklúziót 😊 "
Ez azért vicces, mert én beszéltem veled, de Te már a második mondat után dobtad a STEAM ID-det.
Te ezen a "szeméttelepen", ezen a "foson" akartál volna admin lenni?!
Ebbõl le is vontam a következtetést. 😊
Vagy hazudtál, és csak azért köpködöd a szervert, mert berágtál, hogy "leráztunk".
Vagy azért, mert te egy ilyen "szeméttelepre" való "adminnak" érezted magad. 😊
2. 1 órát ha fent voltam max, de elég is volt ne aggódjál 😊
3. Nincs bizonyíték 😄😄😄 ez elég gyenge duma volt beláthatod 😊. Non Steames szerveren senki sem fog demot venni, hogy bármit is bizonyítson mellesleg hidegen hagy .. 8 éve játszok és elég észrevehetõ ha valaki whzik. Koki spieler tagunk meg nem érdekel, hogy steames vagy nem steames valaki ott hõsködött ezzel 😄😄😄 nem fél perc után állapítottam meg hanem a 4.-5. eset után amikor 1 tárat beleengedtem a srácba és kemény 2-3 hiteket kapott. Mellesleg no trappolás mellett azonnal tudta hova lõjjön, szóval nekem senki ne mentse a gyereket. Más nagyobb szerveren érdekes még sose láttam ezt a nagy isteni Kokit 😄😄😄😄😄
Pont elég idõt toltöttem el ahhoz, hogy soha többet ne menjek fel erre a szeméttelepre 😊. Puszi
Épp eléggé tudok lõni, más szerveren érdekes teljesen jól bead mindent. Tényleg elgondolkodtató ... biztos én vagyok a noob D:AS😄:ASD😄😄😄
És egy jótanács: Ha admint keresel akkor beszélj is az illetõvel aki felveszi veled a kapcsolatot, nekem szartál bele vissaírni, de nem is bánom 😊
Na gondolkodjál el kicsikét azokon amiket írtam meg ovlasd el mégegyszer azt amit Te írtál aztán vondd le a konklúziót 😊
Pacsi
-Amx Mod X
-Metamod
Ez a kettõ "ócska" mód van. 😊
"2. Elröhögtem magamat amikor megláttam ezt a röhejes színes füstöt"
Ahhoz képest eljátszottál itt egy darabig. 😊)
"3. Az emberek akik oda járnak, inkább nem mondok róluk semmit. Egyik whzik a másik laggol, a harmadik meg éppen speedhackel körberohan a pályán, a negyedik ordibál foylamatosan a mikrofonba, 8 éves kis szarok ott vinnyognak folyamatosan és a fentlévõ 2 admin meg nem csinál semmit."
Ez a wh-s érdekes, mert semmi bizonyítékod nincs rá, hogy az illetõ tényleg wh-zott-e. Ez ugyanannyira érdekes, mint amikor Kokii-ra azt mondtad, hogy cheater. Ezt kemény fél perc után megállapítottad - ráadásul tévesen.
A wh-ban is ennyire "biztos" voltál? 😊
"2 admin meg nem csinál semmit."
Mégsem töltöttél el elég idõt a szerveren. 😞
Sok dologról lemaradsz. 😞 =)
"5. A szerver konfig úgy szar ahogy van. Hitbox elcsúszik folyamatosan.
"
Attól mert neked "nem adja", az nem jelenti azt, hogy szar a config....
Lehet, hogy Te nem tudsz lõni. 😊)
Ez a lényeg pici vitéz. ;-)
2. Elröhögtem magamat amikor megláttam ezt a röhejes színes füstöt
3. Az emberek akik oda járnak, inkább nem mondok róluk semmit. Egyik whzik a másik laggol, a harmadik meg éppen speedhackel körberohan a pályán, a negyedik ordibál foylamatosan a mikrofonba, 8 éves kis szarok ott vinnyognak folyamatosan és a fentlévõ 2 admin meg nem csinál semmit.
4. az egyik legfontosabb, hogy Non Steames ergó csítergyülekezõ admintól függetlenül, mert azok iylenkor azok is csalnak ahogy tudnak, tiszt. kiv.
5. A szerver konfig úgy szar ahogy van. Hitbox elcsúszik folyamatosan.
A lényeg itt van. Szia kicsihuszár <#awink>#awink>
Mégis milyen szintre gondolsz? =)
Szombathelyi Public szerverünkre (80.249.169.1:27050) megbízható, tapasztalt adminokat keresünk!
Érdeklõdni lehet az alábbi címeken:
E-mail: [email protected]
Steam: welty182
mikor felmegy a pumpa néha át szoktam nézni ökörködni.
Szeretnék bemutatni nektek egy szerót!! Remélem elolvassátok ezt az ajánlót és felnéztek majd a szeróra😊
Szerver neve: Fun Szerver Hungary
Honlap: www.funszerverhungary.weboldala.net
IP: 80.249.173.115:27031
Férõhely: 30
Jellemzõk:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- Körvégi zenék minden hónapban frissülnek
- Jó hangulat
- 47-48-as protokol (Non-Steamesek és Steamesek egyaránt játszhatnak)
- Hajnalban is vannak a szeró
- Nincsenek csiterek
- Adminok segítõkészek
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen jó szerón, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: választhatsz többféle kés közül) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^