7046
  • Zero07
    beszélj írásban :)
  • plck
    Ott a voice fül alatt engedélyeztem a hangokat játékban, de az alatta lévő hangerőszabályzó nullon van, és hiába rakom fel maxra visszaugrik mindig nullára:D
  • SL
    konzol előhoz => sv_voiceenable 1
  • byzhouse
    beállítások?
  • plck
    Valaki nem vágja miért nem tudok beszélni játékban?És a többeket se hallom(nincs lenémítva senki!)
  • byzhouse
    sok 10éves,Simon beszélni nem tud vagy recseg,többi ct a semmiért is képes lelőni
  • plck
    Gondolom mert nem tudtad hogy mit kell csinálni...:D

Jaillal az a baj hogy szerverről szerverre változnak a szabályok...én EZEN a szerveren tanultam meg játszani és azóta csak itt játszok.Adminok rendesek(persze van kivétel:D)
    Szóval ezt a szervert ajánlom minden kedves jailozónak.:)
  • SL
    szoktam amikor nem pisisek nyávognak a mikrofonba.
  • byzhouse
    1szer mentem jailra meg is bántam
  • plck
    Télleg valaki szokott jailozni?:)
  • Zero07
    nekem azt írja hogy nem tud a mesterszerverhez csatlakozni vagy mi..
    am lol:cs_747en terrorista vagyok és mi van?egy túsz előtt állok éés vhogy sikerült belemennem a túszba és nem bírtam kimenni xD
  • SL
    persze, hogy vannak.
  • Zero07
    cz-n még vannak interneten szerverek?
    (sztem jó játék am, nem tom miért nem tetszik sok embernek:P)
  • lolSL
    nem arra gondolok, a cz-ben pl a cs_assaulton is olyan túszok vannak amik tudnak létrára mászni, szellőzőbe guggolni. a terroristák meg visszaterelhetik őket a kezdő helyre ha a lábuk elé lőnek.

• Zero07
    http://www.indavideo.hu/video/CS_16_idiot_hostage
  • Zero07
    jajj meg olyan jó, hogy kedvenc vízvezeték szerelő barátaink nem tudnak létrát mászni :)
  • Zero07
    tudom milyen a cz, megy a vip és egy szál pisztollyal vezeti a csapatot, ha nem előzöd be, elvileg te vagy a parancsnok, de xarnak rád. kössz a kritikát, de ha a túsz még egy éterre sincs tőlem és fönnakad a csatornakanyarnak a sarkán és annak gyalogol, még el is lököm, de aztán meg másnak megy neki. hát így hogy mentsem ki? :D
  • lolSL
    próbáld ki a cs: condition zero-t, abban sokkal okosabbak a túszok, még menekülnek is maguktól egy idő után :)
  • Zero07
    hát xD botokkal nyomultam vmi túszos pályán :D aztán jönnek szépen utánam a túszok, de agyrém mennyire suták. létrát nem tudnak mászni, a csatornában meg a kanyar élén megáll és neki gyalogol a sarkának. én meg go go xD de végül lejár az idő és a hülye túszok miatt még a ctk vesztenek xD headshot a túsznak xD
  • byzhouse
    erre ott van AZC és MAGYAR public/fun/sniper crys szeroja ^^
  • byzhouse
    nem zavar :D de,ha újra kedvet kapok cs-hez akkor megveszem addig is MAGYAR public/fun/sniper szerveren szórakozok :)
  • Boconadi
    na játszunk inkább gyerekek. gyertek azc 1 -re
  • Zero07
    vigyázz mit beszélsz ez cs 1.6 STEAMes téma :) (még a végén kapunk egy es_jail mapot ;D)
  • Zero07
    nem bagózok :P
  • byzhouse
    ha steam futna cs mellet összeomolna a gépem :D
  • jetblack
    Szerintem is megéri max az egyik hétvégén nem megy el bulizni vagy 1 hétig nem bagózik és már meg is van a pénz
  • Boconadi
    sokaknak nem.
  • SL
    neki nem :]
  • Brolly28
    2000ft a cs anthology-.-
    szerintem megéri hogy normális serveren tudj játszani
  • Zero07
    am ha ez 1.6os téma miért a sourceból van a seal teames gyerek?
  • Zero07
    de az nem ingyen van, ha multizni is akarok és legálisan ;D
  • lolSL
    és ezért van "hogy mikor m4el a vagy a féltárat belelövöm, hogy nem akar megdögleni".

rakj fel rendes nyugati CS-t.
  • Zero07
    és?
  • lolSL
    de te lagolsz :/
  • Zero07
    nem laggolnak
  • lolSL
    ázsia a föld másik felén van, gondolom nem ott élsz, ezért baromi szar a netkapcsolat oda, lehetetlen hátrányba kerülsz miatta.
  • Zero07
    igazából csozok(CS Online), de nem is ez a lényeg (azért itt írkálok, mert ez aktív téma) szal a kis dugom ázsiaiak állandóan leszednek, de nem igazán értem, hogy mikor m4el a vagy a féltárat belelövöm, hogy nem akar megdögleni. tippek?
  • Brolly28
    4. 5. nagy falhoz vágásnál már jelentkezett a kontakthiba:D
  • CzGobe
    akkor vedd lejjebb a dpi-t az egereden ^^
  • plck
    amíg ki nem próbáltad...:D