7046
-
#6738 beszélj írásban :) -
#6737 Ott a voice fül alatt engedélyeztem a hangokat játékban, de az alatta lévő hangerőszabályzó nullon van, és hiába rakom fel maxra visszaugrik mindig nullára:D -
SL #6736 konzol előhoz => sv_voiceenable 1 -
#6735 beállítások? -
#6734 Valaki nem vágja miért nem tudok beszélni játékban?És a többeket se hallom(nincs lenémítva senki!) -
#6733 sok 10éves,Simon beszélni nem tud vagy recseg,többi ct a semmiért is képes lelőni -
#6732 Gondolom mert nem tudtad hogy mit kell csinálni...:D
Jaillal az a baj hogy szerverről szerverre változnak a szabályok...én EZEN a szerveren tanultam meg játszani és azóta csak itt játszok.Adminok rendesek(persze van kivétel:D)
Szóval ezt a szervert ajánlom minden kedves jailozónak.:) -
SL #6731 szoktam amikor nem pisisek nyávognak a mikrofonba. -
#6730 1szer mentem jailra meg is bántam -
#6729 Télleg valaki szokott jailozni?:) -
#6728 nekem azt írja hogy nem tud a mesterszerverhez csatlakozni vagy mi..
am lol:cs_747en terrorista vagyok és mi van?egy túsz előtt állok éés vhogy sikerült belemennem a túszba és nem bírtam kimenni xD -
SL #6727 persze, hogy vannak. -
#6726 cz-n még vannak interneten szerverek?
(sztem jó játék am, nem tom miért nem tetszik sok embernek:P) -
#6725 nem arra gondolok, a cz-ben pl a cs_assaulton is olyan túszok vannak amik tudnak létrára mászni, szellőzőbe guggolni. a terroristák meg visszaterelhetik őket a kezdő helyre ha a lábuk elé lőnek.
-
#6724 http://www.indavideo.hu/video/CS_16_idiot_hostage -
#6723 jajj meg olyan jó, hogy kedvenc vízvezeték szerelő barátaink nem tudnak létrát mászni :) -
#6722 tudom milyen a cz, megy a vip és egy szál pisztollyal vezeti a csapatot, ha nem előzöd be, elvileg te vagy a parancsnok, de xarnak rád. kössz a kritikát, de ha a túsz még egy éterre sincs tőlem és fönnakad a csatornakanyarnak a sarkán és annak gyalogol, még el is lököm, de aztán meg másnak megy neki. hát így hogy mentsem ki? :D -
#6721 próbáld ki a cs: condition zero-t, abban sokkal okosabbak a túszok, még menekülnek is maguktól egy idő után :) -
#6720 hát xD botokkal nyomultam vmi túszos pályán :D aztán jönnek szépen utánam a túszok, de agyrém mennyire suták. létrát nem tudnak mászni, a csatornában meg a kanyar élén megáll és neki gyalogol a sarkának. én meg go go xD de végül lejár az idő és a hülye túszok miatt még a ctk vesztenek xD headshot a túsznak xD -
#6719 erre ott van AZC és MAGYAR public/fun/sniper crys szeroja ^^ -
#6716 nem zavar :D de,ha újra kedvet kapok cs-hez akkor megveszem addig is MAGYAR public/fun/sniper szerveren szórakozok :) -
#6715 na játszunk inkább gyerekek. gyertek azc 1 -re -
#6714 vigyázz mit beszélsz ez cs 1.6 STEAMes téma :) (még a végén kapunk egy es_jail mapot ;D) -
#6713 nem bagózok :P -
#6712 ha steam futna cs mellet összeomolna a gépem :D -
#6711 Szerintem is megéri max az egyik hétvégén nem megy el bulizni vagy 1 hétig nem bagózik és már meg is van a pénz -
#6710 sokaknak nem. -
SL #6709 neki nem :] -
#6708 2000ft a cs anthology-.-
szerintem megéri hogy normális serveren tudj játszani -
#6707 am ha ez 1.6os téma miért a sourceból van a seal teames gyerek? -
#6706 de az nem ingyen van, ha multizni is akarok és legálisan ;D -
#6705 és ezért van "hogy mikor m4el a vagy a féltárat belelövöm, hogy nem akar megdögleni".
rakj fel rendes nyugati CS-t. -
#6704 és? -
#6703 de te lagolsz :/ -
#6702 nem laggolnak -
#6701 ázsia a föld másik felén van, gondolom nem ott élsz, ezért baromi szar a netkapcsolat oda, lehetetlen hátrányba kerülsz miatta. -
#6700 igazából csozok(CS Online), de nem is ez a lényeg (azért itt írkálok, mert ez aktív téma) szal a kis dugom ázsiaiak állandóan leszednek, de nem igazán értem, hogy mikor m4el a vagy a féltárat belelövöm, hogy nem akar megdögleni. tippek? -
#6699 4. 5. nagy falhoz vágásnál már jelentkezett a kontakthiba:D -
#6698 akkor vedd lejjebb a dpi-t az egereden ^^ -
#6697 amíg ki nem próbáltad...:D