Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
OFF:

Én az ilyen KTM-t szeretem:😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Boconadi
OFF

KTM RULZ !!! <#smile>

ON
Boconadi
igen a tiédet tudom, de a CzDano -ét nem.
Szabi84
Jaja! Jó volt a tegnapi játék! 😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Brolly28
enyéet tudod
de itt van még1×
[email protected]

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Boconadi
Steam elérhetõséget kérek <#smile>
Czdano
Nemtom mivolt tegnap velem de magyar szerveren (szabi84el -ha jól emlékszem 😄DD-) darálgattam.ilyen sose volt o.0 fejlõdök vagy csak kifogtam pár gyenge ellenfelet? 😄DDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

CzGobe
ha akar, legyen házigazdi a 2600. hsz feladója 😛

eom$

OKs, megcsinálom .de csak késõbb..

Nah, írtam a [email protected] ra.

Czdano
Kösz 😊 (mehet fákkjúba)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
steam apps/steam felhasználód/counter-strike/cstrike/

Aztán játékban lehozod a console-t, beírod: viewdemo demonév
láss csodát 😊
Czdano
Legyél

Letöltöttem egy .dem filet. Hogyan tudom elinditani? Probáltam wievdemo-val de nem csinált semmit 😞 Melyik mappába kell berakni? (gondolom ez a probléma xD)

Boconadi
legyé
Boconadi
Ct kezében egy AK nagyobb élvezet mint a T kezében. Jobb õket írtani saját fegyverükkel <#hehe>
Brolly28
ok

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

HunnernesKonge
ööö..
Na leírom még 1 szer ezt a házihazdás hszt , hogy 1 értelmû legyen, hogy kérem a jogot, mert az elõzõ az félreérthetõ.
Szóval.
Szeretnék házigazda lenni.Ki támogatja?

Nem, nemhiszem, 2 hete épp találkoztm ezzel csak akkor a sarokba ami a CT kezdõ felévan .
Ott sikerült hatástalanítani.

nincsenek fejlesztõk

Czdano

HunnernesKonge
zoolee leirtad már a topikba hogy te szeretnél HG lenni, mert a mailben majd lineklned kell a hozzászólás számát, amiben kérted 😄
Kmarha
Egyrészt minden fegyverrel, fõleg távolra, az egylövéses módszer a legjobb. Sorozni csak közelrõl érdemes, bár AK-val akkor is inkább csak 3mas sorozatokat. A jobb egereken van is egy gomb, melyre be lehet állitani a 3mas lövést, ez erõsen ajánlot.

De hát ez egyértelmü gondolom mindenkinek.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Czdano
Ok, majd probálok keresgélni 😊

Brolly28
CT-nél az AK-nak jobban összeugrik a célkereszt

Brolly28
assault CT a legjobb

CzGobe
fegyóhasználattal kapcs: keress youtubeon is biztos van, de CS-s portálokon is vannek videók, ahol prok mutogatják a fegyók kezelését (1re emléxem m4et de_ccble mapon, és szép kis kísérõ szöveg, magyarázat is van, h hogy szórnak, hogy korrigáld ezt az egér mozgatásával és akkor 95%ban oda is megy, ahova akarod)

eom$

CzGobe
igen, thx, próbáltam már, de sajna úgy sem javult meg. most winstart után 0% proci, 2mb memó és 13mb vmemó használat^^ (újratelepítés is volt, de semmi)

eom$

Nem mindíg....
pl aztechen a terror sokkal nehezebb helyzetben van minna ct.
Ct nek csak kempelnie kell..^^

Czdano
Hát..a T-knek könnyebb dolguk van általában (szerintem) amugy szerintem pályafüggõ..assaulton utálok CT lenni =(

Czdano

Naszoval..kicsit rávertem a népekre 😄DDD Kicsit fejlõdtem, már akármien szerveren eltudom érni azt hogy több killem legyen mint halálom

(nemtom miért ilyen elmosódott a nevem, probáltam élesiteni de hiába..)

Jaja, ez télleg furi, ha CT be vok akkor AZ val jobban megy az aprítás mintha T ben lennék..És ez fordítva is így van..

Czdano
o.0 Mindjárt feldobok 1 képet ide ^^ pill

ehh..Tapasztadl ki..
De azért mondok tippeket.
Lássuk csak..
Kis pityuval az állát célozzad, ha heccsatt ot akarsz...
Smg vel-kerabélyokkal sotival a melkhasát ha heccsatot akarsz..
AWM el akárhol, de egyértelmûen a fejére.
gránáttal meg ahova megy.^^

Brolly28
neked kell kitapasztalni
pl én ct-ben sokkal jobban tudok ak-val lõni mint t-ben

Czdano
<#eljen> Vki megfogalmazhatná hogy lehet egyes fegyverekkel jól célozni (egy lista a fegyverekrõl és a tulajdonságairol + egy tanács vagy mittomén) Ti tapasztaltabbak vagytok xD

Brolly28
na akkor legyen a házigazda(g) Zoli oszt kész

JUJjee..
Elolvastam..
Én csak kampányolok...XD

HunnernesKonge
Nézd már meg mire irtam xD
ööö...
izébigyó...
majdnem 2 éve vagyok, bûnös vagyok a fákkjú létezése miatt, 2 en már szavztak rá...
Mi a problem??XD

HunnernesKonge
1 év tagság minimum, elismertség a témában (FAQ vagy saját honlap) topiklakók támogatása. ezek nélkül nem kaphat senki HG jogot.
Boconadi
remélem olyan idióták ide nem járnak 😄
Brolly28
azért mert pl vmi hülyegyerek bejön ide és "én akarok lenni a házigazda mert ez meg ez"itt elkezd pofázni

tegyük fel 1 olyan gyerek/állat/ mint rexor vagy most éppen HG
aki örûl h tud 1 nevet mert a múltkor benne volt a tv-ben

Boconadi
dehogy lesz, miért lenne rá ok? 😊
Czdano
Nekemis van 1 ilyen érzésem..legyen Zoolee és kész xD Amugy tök mindegy, fölösleges hszeket törölni mindenki tud

Brolly28
nekem8
van 1 olyan érzésem h ezen veszekedés lesz:|

Boconadi
Szerintem pedig Fleko rá a leg alkalmasabb, de ti tudjátok... Én akár ki akar lenni alátámasztom, támogatom, csak elõbb tegyen le az asztalra valamit!
Azért mondom, hogy "de az nem lényeg".
Am toom....
Csak fax fogja bonyolítani a mondatot...

HunnernesKonge
benner=banner
A képet értez ez alatt? Csak mert az az én munkám, nem számit, ettõl függetlenül te vagy a legalkalmasabb szvsz
töröld a clientregistry.blob-ot, aztán steam restart, és már megy is.
ha enm akkor nemtommigáz.nekem ez szokott segíteni
és néha 1.6os lanokon is elindulnak...