7046
  • eLiXir
    újraraktam a winfost felraktam a cst, tegnap tökéletesen ownoltam mindenkit, ma a háttere jön be csak majd kidob az asztalra...volt update, bug? rakjam újra? -.-'
  • CzGobe
    high fps skinek voltak fenn ^^ de hát sokminden miatt lehetett nekem :/ na mind1. Amúgy mintha én is hallottam volna vmi banról, ami csak 1 évig van, bár nem tom, haverok sem csináltak ügyet egy új acc vásárlásából (bár akkor még csak 2k volt :P), szentem jövőhéten már lesz újam :) addig póker vagy not-secure :% sok cheater, pfuuj ;-P
  • Boconadi
    jah, csak 5 percenként szolhatok hozzá :C
  • Brolly28
    vannak érdekes dolgok
    pl ha skint cserélsz akkor azt már cheatnek nézi legalább is lanba
  • HunnernesKonge
    Ezekszerint valamelyikünk téved.
    Szerinted én, szerintem te. Nyilvánvalóan neked lesz igazad, ha már előfordult veled, én csak az elméleti részét pofázom itten...

Bár az is igaz, hogy valószínű czgobe nem akar kihagyni 1 évet hogy az accjáról lejárjon a bann...

Most esik le, neked hozzászólás limited van a büntipontok miatt nem? :D
  • Boconadi
    Tavaly augusztusban ki lett bannolva az eredeti steam accountom, mivel szétskineltem a fegyvereket, és gondolom nem tetszett a vac-nak... Azóta ugyan azzal az accountal játszom. Mellesleg a steam is írja, hogy egy év mulva jár le.

De lehet hogy én értelmezek valamit rosszul, vagy én másra gondolok
  • HunnernesKonge
    VAC ban nem jár le, csak hogy tudd. (Borgot is megkérdezheted, cshun is elolvashatod. Perm-ban azért Perm mert végleges ^^ )
    Permanent = állandó
  • zoolee
    lol...
  • Boconadi
    egy év mulva lejár a bann... :P
  • zoolee
    Tudtommal volt valami ilyen ha véletlen ban volt.
    3524: Hát bocsi, akkor megérdemelted...Vagyél új acc ot, ne wh-zz ne skinezz..

Amúgy gondolom valak vett rólad demót, és eljutette a valve nak..-.-
  • HunnernesKonge
    Utólagos VAC permban ^^

Javaslatom:

Pénz megfog ---> Boltba elmegy ---> Polcról játék levesz ---> Új acc csinál ---> ÉS NEM CSITEL!

(Én nem ítéllek el, mindenkit furdal a kiváncsiság, kit kevésbé kit jobban, (Én is teszteltem 1-2 szép dolgot bár csak "Not Secured" szerveren még 1.5 idejében) A fontos az, hogy az új accal hogyan játszol. mindenki megérdemel egy második lehetőséget. Ezzel van aki visszaél, és havonta vesz accot, van aki megérti, és norméálisan kezd játszani.)
    Másik javaslatom: Cserélj nick nevet...
  • CzGobe
    ebben a 2-3 hétben kipróbáltam én mindent, és elég sok szerveren játszottam
  • CzGobe
    WHztam is 1 ideig, amíg megtanultam falon át tunkolgatni. Aztán már nem használtam, de ugyanúgy lövögettem a frageket és sokan kiakadtak ezen. 1x kaptam 1 órás bant egy szerveren, aztán visszamentem és már rögtön azzal köszöntöttek, h itt a csíter ^^ (ez kb 1 hete volt, bant most kaptam)
  • HunnernesKonge
    VAC-bant nem old a valve... akit egyszer permre rakott annak új acc. :(
  • zoolee
    Komolyan???
    Most ne kamuz! Cheateltél???
    Ha igen, akkor ne nyávogj, ha pedíg váletlan ban, akkor sztímszuppótra májlt küldjél.
  • HunnernesKonge
    VAC-os perm bant csak a VAC(valve) ad. Admin nem tud adni... Szervertől teljesen független. Vannak skinnelt modeljeid?
  • CzGobe
    VACos perm bant kaptam, olyat tudnak adminok adni?

mit csináltam? játszottam...
  • HunnernesKonge
    Mint kiderült semmi ilyen nem volt, a tartamát viszont meghagyom...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet csak megnézte milyen egy wh és securedre ment be rutinból, és pont arra járt a vac :(

18év fölött 10 emberből 6 csak megnézi mégis miaz, további 2 azért tart a gépén mert Szerver admin és igy nézi a "cheater demeket" és van 2 aki annyira hülye m,int egy ötödiikes

• Boconadi
    ügyezs vagy
  • zoolee
    Nemhiszem..bá[email protected]épzelhető...-.-
  • Brolly28
    A) Cheateltél
  • Brolly28
    szopóka:D
  • zoolee
    Micsináltál?
  • HunnernesKonge
    A) Cheateltél
    B) Volt valami olyan skin a mappádban, vagy olyan spr a sprites mappában amit haxnak nézett a VAC
    C) Ok nélkül bannolt a VAC (ilyet nemnagyon szokott :SSS)
  • CzGobe
    bannoltak, meghalok :%
  • Szabi84
    töltsd le a steamet és azon keresztül
  • attiGT
    nem jó a dvd meghajtóm és anthology van meg (dvd), hogyan tudnám felrakni? :/ esetleg valahonnan letölteni cd kulcs ellenében vagy hasonló ?
  • rvn
    Üdv! Valaki tudna nekem segiteni abban h azt a videót keresem ameikbe a CSt élöbe eljáccák és egy teló a kés és a mikro a bomba...lécci valaki...THX
  • Boconadi
    tod, "vótmá"

nem szeretik... Nem trendyek :D
  • zoolee
    Höh...karaj..okosvagy fiam.!!!XD
  • Boconadi
    Jah. Az a helyzet, hogy nem is én tehetek rola hogy kaptam, csak mivel én is szoktam csinálni, nekem is mellékelték
  • zoolee
    OFF/
    Gyülik a pötty bocibácsi?XD
  • Boconadi
    Amúgy meg FAQ
  • Brolly28
    megvesziktek eredetiben és akkor nem kell bajlódni hamachival
  • Sgt Brian
    Hello Segítséget szeretnék kérni. Hamachin keresztül akarunk játszani a counter strike 1.6 al és kiír valami class c szöveget... Ha valaki tud akkor pls segítsen!
  • mEsSs
    CSa , az lenne a kerdesem , hogy nem tudja valaki a cimet , vagy a linkjet annak a CS movie nak ami , magyar , es szinte az osszes CS map benne van , osszefuggoen .
  • Boconadi
    fasza. az 5 kill awp-vel tetszett a legjobban.
  • Kmarha
    ki sem birnám koleszt gép nélkül... brrr... sőt, koleszban lesz a legjobb, olyan süti netünk van hogy csak na!
  • Czdano
    Ő lenne az
  • Czdano
    Mindjárt fentvan youtubeon a 2. fragmoviem..ezzel bucsuzok tőletek ugyanis holnaptól nem leszek a saját gépem közelében (Egerbe költözök, koleszos leszek) szóval no CS csak hétvégenként 2-3 óra max..