7046
  • HunnernesKonge
    -.-'
  • Boconadi
    jolvanna :D
  • HunnernesKonge
    Idézet a FAQból:

Ez egy olyan konnektációs probléma, melyet nagyon könnyen orvosolni lehet, és több megöldása is van:

Tényleg ennyire elkorcsosult a magyar nyelv? (konnektációs)
    Félreértés ne legyen, nem a készítőt minősítem, csak elcsodálkoztam hogy már itt tartunk, hogy nem is akarjuk azt írni hogy csatlakozási...
    Fordítunk mindent angolról magyarra egy fura "szabály" alapján és ezzel olyan torz "nyelvet" hozunk létre ami semmi jóval nem jár, ellenben rengeteg kárt okoz.

Bocsánat a kitörésért, de mikor a kedves ismerősöm a Continue-ra kattintva azt mondja hogy kántinyuáljuk plusz még ez, akkor már egyszerűen nem bírom szó nélkül hagyni.

• Czdano
    Azért mert koleszos vok és ott no cs :-) Hétvégenként tolom tiszafured szerveren
  • zoolee
    te beszívtál?
  • Boconadi
    MiVaN?,?
  • dolicomp
    Hello lenne egy kérdésem probáltunk jáccani neten keresztül de mindig lanba teszi a játékot és erre kéne valami megoldást találni. Ha tudtok valami megoldást lécci irjatok. A válaszokat elöre is köszönöm!
  • zoolee
    Nekem sose kellett törölgetni, kilép,belép müxik..
  • Boconadi
    akarom mondani ne általánosíts
  • Boconadi
    nebeszéjjé töbeszámban ((((::
  • eLiXir
    nem, nem nem es nem... steam.dll steamUI.dll es clientregistry.blog fajlokat a steam mappaban torolni amjd urjainditani a steamet... ennyiii meg essem tuggyatok hat pff (:
  • Metalmilitiakid
    thx a segitséget akkor holnapra jó lesz
  • zoolee
    Nekem ezen sterm log out-> log in segített.
  • Szabi84
    Ilyen nálam is szokott enni! Vagy újraindítom a steamet, vagy belépek más szerverre! De ha egyik sem használ akkor várok! Eddig 1-2 órán belül megjavult!
  • Metalmilitiakid
    You have been disconnected from the server. Reason: error verifying Steam USER ID TICKET(sever was unable to contact the authentication sever). Ezt írja ki nekem a CS bárhová akarok belépni és kidob eredetim minden nem tudjátok mért van amióta ez a új (laggosító) steam van csak azóta csinálja
    egyszer felengedett 1. nap azóta nem. Kérlek segítsetek!
  • mEsSs
    hat bmeg , az is eredeti , minden eredeti ! nem az a baj ! Valami ertelmesebb valaszt varnek ...
  • Boconadi
    "(csak tudnám mér vok lusta frapselni)"

Ezzel minden bizonnyal arra célzol hogy Te egy nagyon jó játékos vagy?
  • Metalmilitiakid
    Most mond mért teszed ezt dano te énnel jóval többre is képes vagy én nem tennék fel ilyet magamról (mindig törekedj a legjobbra) raktál már fel jobbat is de elmegy . Merre jáccol mostanában rég találkoztunk ?
    Sok sikert a további videókhoz (csak tudnám mér vok lusta frapselni )
  • Boconadi
    Nem a steamnek kell eredetinek lenni, hanem a játéknak
  • mEsSs
    Milyen warez cucc ? Eredeti a steam ...
  • Pepsi Twist
    nyehehehe
  • zoolee
    A C s hibákat akkor írja áltban ki ha Warez cucc..
  • mEsSs
    CSa , valaki nemtudja hogy mi lehet a hiba ?
    Amikor bejelentkezik a steam elsonek mindig kidob azaz nem csinal semmit sem , vagy pedig azt irja ki hogy C++ hiba ! .
    Mi lehet a baj ?
  • CzGobe
    egy pro naponta több órát tölt azzal, h demokat nézeget, h tanuljon új taktikákat (lásd faltunk, bár azt már rég tudja), hát igen, már vannak wh mapok is, de nem a legjobbak^^
  • Boconadi
    udvarola zidzsi
  • Kmarha
    :) Érteeem :) Hát akkor csak tényleg hajrá, mert ez viszont a noobtól tényleg messze áll! :)
  • Czdano
    Nekem az h "tök átlagos" az dicséretnek számit mert már nem vok noob xd
  • Kmarha
    még mindig kérdezem, mi ebben a nagy szám? :) Naponta mikor játszottam min 8szor megtörténet ez. Bár lehet csak ritkán játszol (mégha a hozzászólásaidból nem is ez látszik)

Szép volt, szép, legalább látunk videót is, de szerintem ez tök átlagos. (arról nem is beszélve, hogy ez inkább azon 3 játékos bénázását helyezi reflektor fényben) :D

Ettől függetlenül ne érts félre, csak igy tovább! Igy kell ezt a játékot csinálni (bár ha mindhármat lefejezed, a negyediket kapunál gránáttal kiszeded, és az utolsó pillanatban felszeded a bombát.. no az már megérdemel egy elégedett füttyentést :D)
  • Czdano
    Az h közben 3an löttek rám miközben szedtem fel...:)
  • Kmarha
    már tényleg bocsánat, de most ebben mi a nagy szám?
  • Czdano
    LooOooL mit müveltem ma de_aztec-on :DDDD
  • Boconadi
    hát pedig gecire de igaza van! :)

WH mapokról hallottatok már?
  • Pepsi Twist
    igen így gondolom én nem mondom magam pronak de már 6 éve Csézek és még sosem csiteltem (és láss csodát tudom mit merre hol kell tunkolni)
  • HunnernesKonge
    Meg te is hülye vagy ha ezt tényleg így gondolod
  • Pepsi Twist
    hát te jó hülye vagy... az igazi pro sosem csitelt azért pro mert megtanulta a helyeket... (pár év alatt)
  • Czdano
    Lol haxor!
    Amugy le merném fogadni h az összes pro játékos csitelt egyszer régen (másképp honnan tudnák h hol kell tunkolni?)
    Én is gondolkoztam már h letöltök egy wh-t emiatt egy hétre max h megtanuljam hol is jön az ellen :-) (DE NEM TÖLTÖTTEM LE :P)
  • CzGobe
    volt update, az a csicsás steam community (friends) lett
  • Szabi84
    na milyen jó lett a friends
  • Boconadi
    kb 10 a kettőhöz :D
  • Kmarha
    kiakadtam.. kétszer újraraktam a windowst, 3szor a steamet a hiba eltüntetése miatt.. tüzfalat, virusirtot kikapcsoltam. a háttérben futó programok nagy részét is eltüntettem.. de még mindig, beakad az egész. Néha nem veszi be az irányt, néha túlságosan is, és igy megcsuszik valamilyen irányban. Az egér is beakad, a lövés sem mindig müködik. Most egyszerre ment tönkre az egér meg a billentyüzet is? lehetetlen, főleg arról nem is beszélve, hogy a bill és egér probléma a CS-n kivül máshol nem jelentkezik..