Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Javaslom ennek megtekintését: >>>>KATT<<<<
NiP - walle (Dennis Wallenberg brutális ötöskillje a most zajló WSVG tornán, egy amcsi csapat ellen)
Ahol jöttek le a terrok,ott van egy füst, csak a hltv bugzik, ezért nem lehet látni 😊

HunnernesKonge
Mivel nem is így kell kinéznie 😄
Brolly28
nekem nem így néz ki

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Boconadi
tört CS? Valamilyen config van fent? Valami mod? Script?
Császtok! Elolvastam a GY.I.K-ot de van 1 olyan kérdésem ami nem szerepel benne, ez: Amikor akarok írni a chatbe(játék közben, megnyomom a "z"-t), beírom a szöveget és le enterezem akko azt írja ki a szöveg helyén hogy CS_ALL......., és hiába írnak nekem mindenkinek az írása helyett ezt látom hogy CS_ALL_........
Valaki tudna nekem segíteni, hogy mi lehet a probléma? Elõreis THX!
mindet

Czdano
És mégis meik cfg-t? ;/

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

törölj cfg-ket és indítsd újra

Czdano
Ilyen :'(

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

HunnernesKonge
ahh mostlátomcsak 3 csillag ^^ JEE VÉGRE 😄
Brolly28
már régen csztem nem tom milyen

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

HunnernesKonge
Képet!
Garyskillz
hogyérted h tök gagyi?

Czdano
Hmm..topikhalál...

Nemtudom miért -talán megint egy update miatt- a távcsöves fegyóknál a célkereszt tök gagyi lett..hogy tudom visszaállitani? (vagy újakat berakni -ha vannak ilyenek-)

Czdano
Jah..>nézzétek meg a rövid demot amit linkeltem< xD

HunnernesKonge
Meghalt a topik
vki tudja h lehet kikapcsolni a spritekoat?
Csak nagy feketeség van nekem a helyükön :S

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Brolly28
ritka szar
bazd 1hálókártya meg távirányító a bombaXD

Boconadi
szar
Láttam már, és sztem nagyon faxa.

Chrystopher
Gyerekek ne haragudjatok! Bocs, ha már volt, de muszálynak éreztem 😄
http://www.youtube.com/watch?v=j-LanBoUqsY
Hazai CS Paródia.

Garyskillz
thx a válaszokat

CzGobe
"ez így nagyon megnehezít" na, mit fog ide írni, várom kíváncsian "pl hs-t lõni.." 😄DDDD hát mi mást is lehetne lõni? 😄 nézd meg, nem szöszös-e a szem

eom$

Beállítások/mouse/mosue érzékenység...XD, ezt jól megjrtam.

Garyskillz
szevasztok! Tudna nekem vki tanácsot adni? mostanság vettem észre h egyre pontatlanabbul lövök, és feltünt h nagyon apró mozdulatoknál a kurzor nem mindig oda mozdul ahová én akarom. Elég valõszínû h pontatlan az egér, viszont még mindig jobb jáccani vele mint a bumszli vezetéknélkülivel, ami nagy is és még nehéz is.. Szal a kérdésem az lenne nincs vmi beállítás v parancs amivel ezt csökkenteni tudom és 1 kicsit pontosabbá tenni az egeret anélkül h ujat kellene vennem? Mert ez így nagyon megnehezít pl hs-t lõni.. De persze nem aim botozni akarok xD szal várom a tippeket elõre is thx

Boconadi
nekem CZ-s, de én modolás nélkül tudom kapcsolgatni, mivel GOLD-om van.
HunnernesKonge
Ez is egy szemlélet...

De én mondjuk el se tudok képzelni egy wart 5db zöldpulcsis,barnagatyás, napszemüveges terror nélkül 😄

Szerk: Augymeg engem se érdekelne mi hogy néz ki, ha a cz modellek ugyanolyan jól láthatók és ellõhetõk lennének mint régi társaik...
Brolly28
engem nem érdekel h h néznek ki a karakterek engem a játék érdekel

Én nekem jó a ló efpées is, csak jóllátható modellek legyenek, amik jól látszanakés nem olvadnak a környezetbe., ha a fejük kikandikál a doboz mögüll és p228 amban 4 töltény van..😊))

HunnernesKonge
Olvassá lejebb 10kommentet azt ott a megoldás ^^
Brolly28
nekem ien köcsög anthologis:-c

HunnernesKonge
Jó hát kockák közt nem nagy szó a távolság. Haver még a P3-P4 váltásnál rendelt P4-et Angliából <#idiota>
Boconadi
bizony. az igazi 1.6-os modellek így néznek ki:

CzGobe
(jó lenne 😛, de az a proci pl nem is kapható még itthon-nincs is, nem mintha ez a ház meg víz kapható lenne, de mégis van 😄)

eom$

Czdano
Jah..kösz már megszoktam ezeket :S nehezen, de megszoktam.. nem akarom visszacsinálni

HunnernesKonge
Amikkel te játszol azok Condition Zero modellek.
Csináld meg amit irtam és meglátod. Ha nem tesztik, vissza tudod csinálni...
Czdano
Milyen anthology átka? Milyen CZ modell? <#confused>

HunnernesKonge
Új gép?
Milliomos -e vagy?
(Mostani géped aláírás szerint se egy régi darab... 😮 )
CzGobe
vagy vmi kockafejû highfps modellt 😊 (hihetetlen, h nem megy a Steamem... na mind1, kibírom érettségi végéig, akkor majd win reinstall, ha úgy sem mûxik, akkor júli-augban megkapom az új gépem, majd azon 😛)

eom$

HunnernesKonge
Optionsban az auto-aim akkor számit valamit is ha a szerver "sv_cheats 1"-en fut. Mondanom sem kell hogy ilyen szerver a VAC secured-ek közt nincs illetve csak akkor ha vicces kedvében van az admin...

Jah és látom téged is utolért az Antology átka, és faxa kis (rosszul látható, ellõhetetlen CZ modelljeid vannak.)
Szedd le ezt.
Telepítése:
1.) Hozz létre egy "player" mappát a "models"en belül
Valahogy igy fog kinézni:
X:\ProgramFiles\Valve\Steam\SteamApps\ACCOUNTNEVED\counter-strike\cstrike\models\player
2.) Másold be a zipben található mappákat az elõbb létrehozott player mappába

Ha nem tetszenének az eredeti CS1.6-os skinek: (ilyen is van?...)
Akkor a player mappát kitörlöd és máris megint CZ modellek lesznek a játékban.

(Van má ilyen a FAQ-ban? Ha nincs lehetne <#idiota>)
Czdano

Õõõ..akkor hogy is van ez? Én nem nyomtam 1 gombot se :S

Optionsnál az Auto-aimnek van vmi értelme amugy?..

Czdano

Kicsit kidõltek xD

Czdano

Czdano
Mindenki nézze meg ezt a videót..igaz hogy CS:S de én jókat nevettem rajta 😄

CzGobe
na, hát akkor nem csak nekem xaraxik a steam 😊 csak nkem nincs ilyen bajom se, hisz el se indul 😛

eom$

pff...
Nekem meg olyan van, hogy el se jutottam a szerverig...Nyomtam 1 connect et erre winfosba kiléphibaüzenet nélkül.

Czdano
Köszönöm a mai játékot minden résztvevõnek..rövid volt sajna 😞 (volt 5 killem <#wow1><#hehe>) Joéjt mindenkinek

Boconadi
ellszált a CS-m. Hogy mi a kurva isten fasza lelte nem tudom, de azt hittem kettétöröm a dvd-t. Én nem megyek, ujra kell raknom az egészet........

aszongya: fõmenü
87.229.7.154:27015

Tessen ide beesni mindenki..😊

Boconadi
193.202.83.152:27150 <--- Itt van Brolly is!

gyertek, friendsem baszakszik, meg a steam is, de megjavult. Gyertek légyszi