Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
tudod=tudom

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
Hogy tudod kicserélni a zenét, az Italy pályán?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Brolly28
szeretem a slipknotot

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Boconadi
jó így más. Én azt hittem úgy hagytad abba ahogyan én.
Krhmm...
Elmondok valamit..
Én 2000 végén 2001 elején kezdtem a cs t még törtel, aztán 2002 be abbahagytam, és 2005 ben kezdtem, sohanemjátszotttam addÍg neten csa vel, xal igy nem is tudtam.

tudom nem új post, de egyetértésemet fejezném ki ezzel kapcsolatban 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Boconadi
ha ujrakezdted a cs-t tudnod kellett volna mi az az aim 😄
Azzal én is, elég LOW skill volt a kodak, és ÉN aki 2005 jan huszonakáthányadikán kezdtem újra cs zni, és 1. ahova felmentem a LAMAs volt, nevébõl ítéltem, hogy Nem high skill szerver, felmeek,ottalálom a kodak gyereket, aszonnya, hogy már jó ideje nyomja, hááát, m4 essel kierjesztem a belét dust 1 en A ról..
És elkezdi, hogy Aim os...-.-..
Assze tudtam mi az...

Boconadi
Én dózerral játszottam német szerveren, egyik ismerõsömnek köszönhetõen <#smile>. Ja meg ilyen kodak, meg kodi, meg ilyen faszlamakkal még 😄
Én asszem párszor találkoztam vele, de még nagyonrégen..1, majdnem2 éve...

Amúgy ti játszottatok már Kodiakkal?
No, ehez én meg lustavoltam.X)

Boconadi
Olyan nincs!

Elindítod a HLC.exe -t. Betallózod neki hl.exe -t, ahogyan a #2839-ben szerepel. Ezután bejön egy kis ablak.

Fent rámész hogy OPEN, kiválasztod a megfelelõ képet. Ez után betölti a képet (Sárgával bekeretezett résznél). Ha ez megtörtént, betöltötte a képet, kattints rá a pirossal bekeretezett, 'autosize' névre hallgato gombra. Image Width mellett kattints a MAX-ra, majd az alatta levõ Image Height mellett levõ MAX gombra is kattints.
Ha ez is megvan, pipáld ki a 'counter-strike' feliratot (Zöldel bekeretezett rész), majd a barnával megjelölt résznél, add meg neki a kívánt helyet, ahova menteni szeretnéd a wad -ot.[ ezt bárhova megteheted, csak ne a steam/steamapps/accneved/counter strike/cstrike mappába. Válassz ki egy tetszõleges könyvtárat ] (Persze elõször pipáld ki!). Alapból 'pldecal' néven mentené, de írd át tempdecal-ra. Kiterjesztés legyen 'WAD3 files'. Ezután kattints a mentésre. Ha ez is megtörtént, kattints a 'make wad' gombra (kékkel bekeretezett rész), és már nincs más dolgod mint a megcsinált tempdecal.wad-ot bemásolod a steam/steamapps/accneved/counter strike/cstrike mappába. Felülírod az ottlevõ tempdecal-t, és írásvédetté teszed.

Ha ezek után sem megy, akkor te basztál el vmit.
John Cena
sehogyse akar jó lenni

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
okk

:c
tempdecal.wad azt berakod a PF/steam/steamapps/accneved/counter strike/cstrike mappába .
Ott Írásvédetté teszed...
és kész is, gameba nem jelzi ki, hogy az van, de azt fújja..

John Cena
Nem akar összejönni elfogadja képet lementem rendesen és .wad utána írom és írásvédett is!

John Cena
.wad utána kell írni??

John Cena
hoppá😊 aszem nem😄

Át is nevezted tempdecal.wad ra???

John Cena
megcsináltam minden elfogatta kipipáltam elmentettem be tettem írás védetre és nem megy

John Cena
THX és elnézést

<#taps>

Ott van, hogy "Add meg azt a mappát, amiben a hl.exe van"..<#wilting>

Brolly28
ja ok megvan XP

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
de mi?

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Ahamm, értem, PF/steam/steamapps/accountod/counter-streke, és ott van.

Brolly28
nekem most ez van

Olvassál vissza ~20 hsz t..

Milyen képeket nem lát?
Amikor opent nyomsz???
Ha akkor nem lát valamit, akkor nem az openre nyomtál..
Minden képet lát, ami normális, xal nem (siss, stb).
Én most kipróbáltam, jibátlanúl megy.

Brolly28
figy van 1 kis problemom
leszedtem ezt a logo creatort de nem látja a képeket ienkor mi van?

hogyan kell bekapcsolni a bunny modot??
FAQ

John Cena
Jó reggelt CS-sek hogyan lehet be tenni PL iylen képet amit a srác be linkelt??? köszi a segítséget

Szabi84
<#smile>ez jó

Boconadi
kösz!
Czdano

Vmeik nap jót nevettem ezen a sprayen (vagy min)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

köszi

Czdano

Ha sötét majd világositok rajta

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
ott* (közben mindjárt kész a desertes avatar)

Czdano
www.counter-strike.hu -n van FAQ itt levan írva részletesen

csatok!

lehet a játékban demót felvenni? mint pl cod2-ben?
felveszek egy demót és azt lejátszom és frapsal átalakítom aviba?

ha valaki tudja, hogyan lehet pls írjon!

Boconadi
nem vagyok hülye, csak a hsz-ed kissé félreértelmezhetõ :p
Te egyre hülyébb vagy..X)

Czdano
Amugy itt bármilyen MSN avatart kérhettek ha megadjátok a source képet

Czdano
Csinálhatok 😊 Örülök hogy tetszik :p

amd xp 1.7 ghz. De az aláírásban a configom.

Ati

Szabi84
a felirat

Boconadi
az egy awm <#wow3>
<#taps>
Kira, de AWM mel jobban nézne ki.😊