Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Elmondok valamit..
Én 2000 végén 2001 elején kezdtem a cs t még törtel, aztán 2002 be abbahagytam, és 2005 ben kezdtem, sohanemjátszotttam addÍg neten csa vel, xal igy nem is tudtam.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
És elkezdi, hogy Aim os...-.-..
Assze tudtam mi az...
Elindítod a HLC.exe -t. Betallózod neki hl.exe -t, ahogyan a #2839-ben szerepel. Ezután bejön egy kis ablak.
Fent rámész hogy OPEN, kiválasztod a megfelelõ képet. Ez után betölti a képet (Sárgával bekeretezett résznél). Ha ez megtörtént, betöltötte a képet, kattints rá a pirossal bekeretezett, 'autosize' névre hallgato gombra. Image Width mellett kattints a MAX-ra, majd az alatta levõ Image Height mellett levõ MAX gombra is kattints.
Ha ez is megvan, pipáld ki a 'counter-strike' feliratot (Zöldel bekeretezett rész), majd a barnával megjelölt résznél, add meg neki a kívánt helyet, ahova menteni szeretnéd a wad -ot.[ ezt bárhova megteheted, csak ne a steam/steamapps/accneved/counter strike/cstrike mappába. Válassz ki egy tetszõleges könyvtárat ] (Persze elõször pipáld ki!). Alapból 'pldecal' néven mentené, de írd át tempdecal-ra. Kiterjesztés legyen 'WAD3 files'. Ezután kattints a mentésre. Ha ez is megtörtént, kattints a 'make wad' gombra (kékkel bekeretezett rész), és már nincs más dolgod mint a megcsinált tempdecal.wad-ot bemásolod a steam/steamapps/accneved/counter strike/cstrike mappába. Felülírod az ottlevõ tempdecal-t, és írásvédetté teszed.
Ha ezek után sem megy, akkor te basztál el vmit.
tempdecal.wad azt berakod a PF/steam/steamapps/accneved/counter strike/cstrike mappába .
Ott Írásvédetté teszed...
és kész is, gameba nem jelzi ki, hogy az van, de azt fújja..
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Amikor opent nyomsz???
Ha akkor nem lát valamit, akkor nem az openre nyomtál..
Minden képet lát, ami normális, xal nem (siss, stb).
Én most kipróbáltam, jibátlanúl megy.
leszedtem ezt a logo creatort de nem látja a képeket ienkor mi van?
Vmeik nap jót nevettem ezen a sprayen (vagy min)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ha sötét majd világositok rajta
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
lehet a játékban demót felvenni? mint pl cod2-ben?
felveszek egy demót és azt lejátszom és frapsal átalakítom aviba?
ha valaki tudja, hogyan lehet pls írjon!
Ati
Kira, de AWM mel jobban nézne ki.😊