Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pff..ha felveszem fraps al vagy akármivel az akkor is olyan mint a demó..sõt az vágásra késsz is van.
Csak monnyuk 2x3x annyit foglal.
Sõtt, elõtte szó volt a demóról.
"kívánt jelenet" Szerinted jelenetek az aktuális játékban vannak? Nem! A demóban! tecikérteni?!
De még mindig nem érted mire szeretnék kilyukadni. Olvasd át szerintem mégegyszer.
Szó nem volt ott demóról..
"mert nem kell állandóan hagyni hogy 30 mpig mennyen. Annyit vegyél fel amennyit kell, kurva nagy hülyeség csak úgy venni meg játsznai..."
Szia..mára lezártam a dolgot..
Éppen arra céloztam, hogy nem tudhatod mikor lesz mákod, mikor lesz jó lövésed. Ezért kell minden játszmádról demo-t venni. Érthetõ? <#smile>#smile>
Am miért égetném magam??
Mikor tudom, hogy jó rész lesz??
MErt majd lövöldözés közbe elhiheted, hogy nem fogok az f9 utánn nyulkálni..
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Probáltam renderelni vegasban, de 7szer akkora lett a fileméret..ha vki tudja hogy lehet tömöriteni NORMÁLISAN vagy tud egy faq-ot linkelni az jelezze 😊 (FAQ-ot kerestem de nem találtam jót...)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A videószerkesztõknek elküldik a demokat, Õk veszik fel, lényegtelen, hogy hogyan, fraps-el, vagy ahogyan a srác csinálja (csak nekik 300 GB-s vinyójuk van kb, én azért ajánlottam a Fraps módszert, mert nem kell neki 100GB, és sok idõ). Ezt/ezeket az elküldött demokat vágják meg a videókészítõk.
A játékosok minden játékukról demót veszenk, minden warról, hogy azokat visszanézve tanuljanak hibáikból, avagy taktikoljanak. Ha ezekben van jó rész azt szeretnék belevágni. Õk mondják meg mik kerüljenek bele a videóba. Még nem hallottál ilyenrõl?
Vannak külön videó készítõ "vállalatok"/emberek. (pl: Glowing Amraam) De van aki megcsinálja magának. Az pl magának vágja ki, magának szerkeszti (Czdano, Te, Kodiak, stb, stb...)
Miért szerinted hogy megy ez? Nekem, mint videószerkesztõnek és készítõnek akarod bemagyarázni, hogy ez nem így van? Mit gondoltál, "most megnyomom az F9-et, mert érzem kurva jó leszek" és akkor összejön neki aztán felrakja, összevágja? Szerinted hogy készülnek a nagyobb Fragvideók és Klánvideók? Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Nézd meg a cshu ftp-jén mennyi demo van.
Mellesleg nekem Te itt ne noobozzál, mikor lófaszt sem értessz az egészhez, szaros!
Havernál gépén bf eztünk, és felvettünk 30 mp t...
majdnem 1 giga lett..<#wilting>#wilting>
#2901: Sajnos nem értek a routerekhez.
Békés álomba szenderülve szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nem a félelemtől üvöltve, mint az utasai.
De jól nyomjõák..
Neked van cellux célkereszt a képernyõdön??Hasznos cucc..Nekem bevált.
Meg asszem, van 1 cliprex nevezetû cucc~10 mega, de erre is lehet használni asszem..
#2884 az mi?
Próbáld meg úgy hogy a dedicated szerver inditásánál a portot 27015 helyett beírsz valami 5 jegyû számot. (pl: 27100)
Ha így sem jo, a routeredben van valami.
Békés álomba szenderülve szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nem a félelemtől üvöltve, mint az utasai.
Nos elõször is a steam-en belül a 'Tools' -ban kell lennie egy olyan programmanak, hogy 'Dedicated server'.
rákattintassz kétszer, ekkor bejön egy kis ablak.
Game: Half - Life/ Counter-Strike/ stb, ezt kiválasztod függõen melyik játékban akarsz szervert indítani.
Sever name - Ide azt írod be mi legyen a szerver neve.
Map - Ha jól tudom ez az ablak még inaktív, de ha nem akkor itt válaszd ki melyik pálya fusson a szerveren
Network - Internet
Max Players - Mekkora slot-os szervert kívánsz létrehozni
UDP Port - Ezt hagyd ahogy van, mert ez fontos lessz még
RCON Password - Ide írj be vmit rcon-nak. (remélem tudod mi az)
secure valve anticheat - azt pipáld be, akkor kevesebb az esélye annak, hogy csíterekkel fogsz találkozni a szervereden, de sajnos ez már manapság mind1.
Ezután kattints, hogy "start server".
Ekkor elindítja a szervered. Tölt, majd bejön egy nagyobb táblázat, ahol a következõ beállításokat állítsd be:
Server Name-nak ismét írd be a nevét a szervernek. Itt kattints hogy server map, és most már tudsz váltani mapot. Kiválasztod, ok. Ekkor tölt egy picit de ne ijedj meg, csak mapot vált. Player Pass-word csak akkor kell, hogyha lekódolod a szervert.
Ezután a fenti füleknél kattints a Configure-ra, ahol a consol beállításokat végezheted. Ezeket csináld meg tetszésed szerint.
Ha megvan elvileg megy a szervered.
Ha haverjaid akarnak rá csatlakozni, akkor menj fel a www.whatismyip.com -ra, másold ki az IP címed. pl: 11.2.333.444
E ip mögé írd oda a dedicated szerverben megadott portot, pl 7000. Tehát így nézzen ki: 11.2.333.444:7000
Ezt az IP címet add meg a haverjaidnak, és a CS-ben is ehhez connectolj ha saját szerveredre akarsz menni.
256 -os feltöltésnél kisebb nettel nem érdemes szervert csinálni!
A faq-t esetleg elkéne olvasni...
Egy sima Counter-strike 1.6 os szervert szeretnék üzemeltetni. Minden megy kalasszul kész is van de vmiért nem látszódik és ha ip alapján konnektelnek rá nem megy fel. A szervergéprõl rendesen müxik csak máshonnan nem lehet elérni. Elindítom a szervert és egy localos ip-n megy (192.168.1.141) Ha megadok neki az indító ikonban egy „+ip ipcimem” parancsot akkor meg kiírja h nem tudja használni a portot. Van egy routerem azon nem tudom mit kéne engedni h mennyen. Már próbáltam pár dolgot de nem akaródzott mûködni. Ha tudnátok erre vmi orvoslást azt nagyon megköszönném.
Üdv: Mardel
Ui.: Jah D-Link DI-604 routerem ha ez érdekes.
Csak vmi nagy tét mecs videójánál láttam, akkor neked van igazad
Kösz
Olyan kérdésem lenne hogy lehet kivenni a fegyver animáciokat(vagy akár hogy hivják)?? 😊
Tehát a reload, meg az ilyenek
Elöre is kösz