Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugi már, értem mirõl pofázol.-.-
Pff..ha felveszem fraps al vagy akármivel az akkor is olyan mint a demó..sõt az vágásra késsz is van.
Csak monnyuk 2x3x annyit foglal.

Boconadi
ez az idézet függetlenül van attól hogy éppen az aktuális játszmádból vagy a demo-bol veszed. Mellesleg kedved lehet demo nézésénél is :c
Sõtt, elõtte szó volt a demóról.

"kívánt jelenet" Szerinted jelenetek az aktuális játékban vannak? Nem! A demóban! tecikérteni?!

De még mindig nem érted mire szeretnék kilyukadni. Olvasd át szerintem mégegyszer.
Alj, de te azt mondtad, hogy mikor kedved van fogod felveszel 30 mpt...
Szó nem volt ott demóról..
"mert nem kell állandóan hagyni hogy 30 mpig mennyen. Annyit vegyél fel amennyit kell, kurva nagy hülyeség csak úgy venni meg játsznai..."
Szia..mára lezártam a dolgot..

Boconadi
Látom nem sikerült rátapintanod a lényegre...

Éppen arra céloztam, hogy nem tudhatod mikor lesz mákod, mikor lesz jó lövésed. Ezért kell minden játszmádról demo-t venni. Érthetõ? <#smile>
Te ki vagy itt?

Am miért égetném magam??
Mikor tudom, hogy jó rész lesz??
MErt majd lövöldözés közbe elhiheted, hogy nem fogok az f9 utánn nyulkálni..

egyre jobban égeted magad :/

Boconadi
sok demo-d van? Küld el aztán szívesen összedobok neked vmi videót, zenével, effektekkel meg mindennel.
Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Lol -.-

Probáltam renderelni vegasban, de 7szer akkora lett a fileméret..ha vki tudja hogy lehet tömöriteni NORMÁLISAN vagy tud egy faq-ot linkelni az jelezze 😊 (FAQ-ot kerestem de nem találtam jót...)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
Hltv?! Demo?! Szerinted, miért vannak? Feleslegesen?

A videószerkesztõknek elküldik a demokat, Õk veszik fel, lényegtelen, hogy hogyan, fraps-el, vagy ahogyan a srác csinálja (csak nekik 300 GB-s vinyójuk van kb, én azért ajánlottam a Fraps módszert, mert nem kell neki 100GB, és sok idõ). Ezt/ezeket az elküldött demokat vágják meg a videókészítõk.
A játékosok minden játékukról demót veszenk, minden warról, hogy azokat visszanézve tanuljanak hibáikból, avagy taktikoljanak. Ha ezekben van jó rész azt szeretnék belevágni. Õk mondják meg mik kerüljenek bele a videóba. Még nem hallottál ilyenrõl?
Vannak külön videó készítõ "vállalatok"/emberek. (pl: Glowing Amraam) De van aki megcsinálja magának. Az pl magának vágja ki, magának szerkeszti (Czdano, Te, Kodiak, stb, stb...)

Miért szerinted hogy megy ez? Nekem, mint videószerkesztõnek és készítõnek akarod bemagyarázni, hogy ez nem így van? Mit gondoltál, "most megnyomom az F9-et, mert érzem kurva jó leszek" és akkor összejön neki aztán felrakja, összevágja? Szerinted hogy készülnek a nagyobb Fragvideók és Klánvideók? Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Nézd meg a cshu ftp-jén mennyi demo van.

Mellesleg nekem Te itt ne noobozzál, mikor lófaszt sem értessz az egészhez, szaros!
Pff.de noob vagy, és mikor tudod, hogy mikor llesz jó eksön?

Boconadi
a kívánt részeket felveszed fraps-el, majd sonyvegas-ban, vagy windows movie maker-ben megvágdosod õket. Ennyi. Így készülnek más videók is.
Nemhülyeség, de ha ár itt tartunk, felvenni demót és ha lehet akor valamien progival átkonvertálni,tömörÍteni, vagy lejátszod, és ahol kell megállÍtod, visszatekered kicsit, és fraps al felveszed..:9

Boconadi
mert nem kell állandóan hagyni hogy 30 mpig mennyen. Annyit vegyél fel amennyit kell, kurva nagy hülyeség csak úgy venni meg játsznai...
Nem is kell megnyomni, 30 mp utánn magától leáll...
Havernál gépén bf eztünk, és felvettünk 30 mp t...
majdnem 1 giga lett..<#wilting>

Boconadi
elindinditod a progit, lent egy kis monitor. Belépsz a játékban, ha megvan a kívánt jelenet, megnyomod az f9-et, ha végeztél megint megnyomod azt kész is. Nem kell tökölni hülye bmp-kkel. Egy vagy több lövést egymás után simán fel lehet venni, mert nem 30mp -ig lövöd a 30 golyot (Vagy igen?!)

#2901: Sajnos nem értek a routerekhez.
Czdano
Meg sose jöttem rá hogy müködik. Nembaj, eztis megkell tanulni

Nem azzal van a gond h rossz a port csak ugye routeren engedni kell a portokat ki v bemenetre. Nah azzal van a gond me ha enegdélyezem akkor sem jó me akkor sem megy netes ip-rõl.

Békés álomba szenderülve szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nem a félelemtől üvöltve, mint az utasai.

Mert a fraps csak 30 mp t tud amÍg nem regeled, az meg zsé..göondolom ezért..:9

Boconadi
<#hehe>

Miért nem frapsel veszed ki? 😮
Czdano
Heh...egy perc sincs még a videóm de már majdnem 2 GBnyi bmp van a gépemen..(38 GB-s a vinyóm :'( )

öööö..de LÓW skill..<#idiota>

De jól nyomjõák..

bardocz
mintha profik lennének😄
Boconadi
ajánlob LEGALÁBB ilyen legyen <#hehe><#hehe><#hehe>
Boconadi
pl ilyet? 😄 Ma reggel lõttem 2on2-õn <#hehe>
Czdano
Nincs de gondolkoztam rajta hogy cérnát feszitek ki ami keresztet formáz..LCD monitort meg nem akarom celluxozni 😊

Szép awm es hs eket akarunk, no zoom al..XD
Neked van cellux célkereszt a képernyõdön??Hasznos cucc..Nekem bevált.

Czdano
Wowowowow jól hangzik 😊 ma még egy csomo szép kis fraget összehozok (ha tudok, héten még dolgozok rajta)

Az tömörÍt amibe mondod..
Meg asszem, van 1 cliprex nevezetû cucc~10 mega, de erre is lehet használni asszem..

Czdano
108 MB eddig és ez 3-4 kill..a sonyvegas az ilyen avi tömöritõ?

Hát most istenem....Ezért van a vinyó..utánna meg majd sonyvegassal vagy akármivel tömörÍted.

Czdano
Eddig 3 kill van de kiba sok helyet foglal 😞

#2884 az mi?

Sok HS van benne??

Boconadi
rendereld be vmivel (SonyVegas?!)
Czdano
Nu emberek negyede kb kész van a fragmoviemnak és 600 framebõl áll de kiba sok helyet fog foglalni már maga az avi...😞

Czdano
<#levele>

Boconadi
ne idegesíts minket ilyen kérdésekkel.

F.A.Q / GY.I.K
Dj káka
hy hol lehet letölteni?

kéne<#vigyor3>

Boconadi
beirod, viewdemo *demonév
Czdano
Demot játszanék le de nem jelenik meg az a kezelõfelület.. hogy tudom elõhozni? :S

Boconadi
portot nyitni? az meg mi? 😄 tudod mirõl beszélsz?

Próbáld meg úgy hogy a dedicated szerver inditásánál a portot 27015 helyett beírsz valami 5 jegyû számot. (pl: 27100)

Ha így sem jo, a routeredben van valami.
Czdano
Portot sztem vmi router progival is tudsz még nyitni..vagy beirod az ipdet oda ahol a honlapok szoktak lenni és ott állitasz be vmit

Köszi. Ezt én is olvastam de hol a faszba kell portot nyitni me még mindig ezt nem tudom. Persze ott van menyekk fel arra az oldalra és megtudom de ugye routerem van és az nem enged ki mident csak úgy. Engem az érdekelne h hol és mit kéne engedni neki h kiengedje az ip-m az alap 27015 ös porton.

Békés álomba szenderülve szeretnék meghalni, mint a nagyapám. Nem a félelemtől üvöltve, mint az utasai.

Boconadi
25. Hogyan tudok saját szervert indítani?

Nos elõször is a steam-en belül a 'Tools' -ban kell lennie egy olyan programmanak, hogy 'Dedicated server'.
rákattintassz kétszer, ekkor bejön egy kis ablak.

Game: Half - Life/ Counter-Strike/ stb, ezt kiválasztod függõen melyik játékban akarsz szervert indítani.
Sever name - Ide azt írod be mi legyen a szerver neve.
Map - Ha jól tudom ez az ablak még inaktív, de ha nem akkor itt válaszd ki melyik pálya fusson a szerveren
Network - Internet
Max Players - Mekkora slot-os szervert kívánsz létrehozni
UDP Port - Ezt hagyd ahogy van, mert ez fontos lessz még
RCON Password - Ide írj be vmit rcon-nak. (remélem tudod mi az)
secure valve anticheat - azt pipáld be, akkor kevesebb az esélye annak, hogy csíterekkel fogsz találkozni a szervereden, de sajnos ez már manapság mind1.

Ezután kattints, hogy "start server".

Ekkor elindítja a szervered. Tölt, majd bejön egy nagyobb táblázat, ahol a következõ beállításokat állítsd be:

Server Name-nak ismét írd be a nevét a szervernek. Itt kattints hogy server map, és most már tudsz váltani mapot. Kiválasztod, ok. Ekkor tölt egy picit de ne ijedj meg, csak mapot vált. Player Pass-word csak akkor kell, hogyha lekódolod a szervert.
Ezután a fenti füleknél kattints a Configure-ra, ahol a consol beállításokat végezheted. Ezeket csináld meg tetszésed szerint.
Ha megvan elvileg megy a szervered.

Ha haverjaid akarnak rá csatlakozni, akkor menj fel a www.whatismyip.com -ra, másold ki az IP címed. pl: 11.2.333.444
E ip mögé írd oda a dedicated szerverben megadott portot, pl 7000. Tehát így nézzen ki: 11.2.333.444:7000
Ezt az IP címet add meg a haverjaidnak, és a CS-ben is ehhez connectolj ha saját szerveredre akarsz menni.

256 -os feltöltésnél kisebb nettel nem érdemes szervert csinálni!

A faq-t esetleg elkéne olvasni...
Szerintem is portot csak hol? vagy milyet? Tûzfalam az nincs me úgyis sûrûn rakom újra a gépet 😊 Már nyitottam UDP-s portot (27015) meg nyitottam programnak meg ip-nek meg minden szarnak de nem tom mit és hol kéne h mennyen. esetleg vmi konkrétum?

Czdano
Portot kéne megnyitni nem? Tûzfal esetleg? Más ötletem nincs ;/

Helló!
Egy sima Counter-strike 1.6 os szervert szeretnék üzemeltetni. Minden megy kalasszul kész is van de vmiért nem látszódik és ha ip alapján konnektelnek rá nem megy fel. A szervergéprõl rendesen müxik csak máshonnan nem lehet elérni. Elindítom a szervert és egy localos ip-n megy (192.168.1.141) Ha megadok neki az indító ikonban egy „+ip ipcimem” parancsot akkor meg kiírja h nem tudja használni a portot. Van egy routerem azon nem tudom mit kéne engedni h mennyen. Már próbáltam pár dolgot de nem akaródzott mûködni. Ha tudnátok erre vmi orvoslást azt nagyon megköszönném.
Üdv: Mardel

Ui.: Jah D-Link DI-604 routerem ha ez érdekes.

Ja vágom, akkor bocs...
Csak vmi nagy tét mecs videójánál láttam, akkor neked van igazad
Kösz
öö..Olyan nincs igazából, az csalásnak számÍt, ha te olyat láttál akkor az a HLTV hibája, mint pl célkereszt AWm nél zoom nélkül.stbstb..

császtok!
Olyan kérdésem lenne hogy lehet kivenni a fegyver animáciokat(vagy akár hogy hivják)?? 😊
Tehát a reload, meg az ilyenek
Elöre is kösz