Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Világéletében nem járt itt még, de már oltogat..pff..
Egyébként nehéz engem megtalálni szervereken, mert magyarra nem járok, külföldiek közül meg random... szoval ennyi
Mien procid van? Aztec biza gép zabáló, de egy mai átlag gépen lazán megkellene lennie a fix 100 fps nek.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Játszani bezzeg még 1X nem láttalak !
- No offenz, only flame -
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Ati
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ati
Ati
bunnyhop-hoz a serveren be kell kapcsolva a bunny mod, az airmovehoz is kell serverkonfig...
surf_ és kz_ (mapokat) servereket keress
eom$
Én lamas 2 n kezdtem, aztán csirke-ol (azon a legtöbbet) és néha random.
Az kötchög ség...
Már az is úgy jön ki a fal mögüll, hogy lõ...
Ingame a h billentyû leütésével lehet kezelni õket, okosak de nem wh-znak mint a Podbotok 😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Avanti Crociati!
az lenne a problémám h felraktam az All in one modot, de a botok egyszerûen nem akarnak beállni a teambe, csak spectalnak
mi a megoldás? elõre is kösz!
Avanti Crociati!
A Karácsonyi szezonban jönnek az új cuccok, valószínû új C2D-k, esélyes az nVidia 9-es széria,DDR III ramok, stbstb.
Szoval gépet venni nyár elején érdemes, meg újévkor. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
És ha karácsonyra télleg jönnek a csili-vili új cuccok, akko az a konfig amit most tervezel (kurvára) olcsó lesz 😊
Csak ugye Január > Október :S
Csak még nem sok zsé jött össze, meg megvárom az áreséseket...
Októberre csak meglesz..AddÍg meg elvok a laptoppal, meg az LFS el...😊
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Akkor,
1. Tanuld meg használni a "válasz erre" gombot.
2. Ne nyavajogjál..
3. Ha tört a cs d akkor ne reklámozd.
4. Húzzál innen..
5. NO WAREZ.
byby!