Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
<#eljen>

Csinálnál nekem ugyan ilyet, csak deserttel?
Czdano
Kis off..saját alkotás..msn avatar =D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
vaslogika😄
nocsak, egy igazi überhighskillerrel van dolga a totyiknak? :d

HunnernesKonge
Járt már itt, amugy egy low kis senki.

NO OFFENSE JUST FLAME
Az szép...
Világéletében nem járt itt még, de már oltogat..pff..

Boconadi
hátte meg ki a f*szom vagy?! 😄
nocsak milyen senkiket latni itt is 😄 😉

HunnernesKonge
Én sokat irkálok CSHU-N? hmm? Minden 2.hírbe kommentelek. Az sok? 😄

Egyébként nehéz engem megtalálni szervereken, mert magyarra nem járok, külföldiek közül meg random... szoval ennyi
Nightwish006
Amint leirtak cl_weather 0.
Mien procid van? Aztec biza gép zabáló, de egy mai átlag gépen lazán megkellene lennie a fix 100 fps nek.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
tetete gyerek! Nem elég hogy cshu n annyit irkálsz hogy beleõrülsz, még itt is?!: D
Játszani bezzeg még 1X nem láttalak !
- No offenz, only flame -

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

THX.

Egyébként ez lol, hogy egy 99 es játéknál fps gondjaim vannak, és az amzóugy is ronda grafikát mégtovább kell butítanom. 😄 😞

Ati

Czdano
Htx

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

HunnernesKonge
Úgyvan 😄

cl_weather 0
Ugye astech on úgy van, hogy ha valaki átmegy a hidon akkor dörren az ég ..Vagy hogy van???

Czdano
Hogy lehet kikapcsolni? o.0

thx

Ati

CzGobe
esõ van? azt is kikapcsolhatod

eom$

Czdano
Gondolom a viz kidolgozottsága az ok..cl_waterdist 1 ezt ird be consoleba de lehet h nemigyvan...

Helosztok. Az de_aztec pályán az fps néha leugrik 40 re is. Most ez a gépem miatt van(bár nemhiszem), vagy szimplán nem fps barát pálya? A többinél megvan a stabil 100.

Ati

CzGobe
a bunnyhop és az airmove nem ugyanaz
bunnyhop-hoz a serveren be kell kapcsolva a bunny mod, az airmovehoz is kell serverkonfig...
surf_ és kz_ (mapokat) servereket keress

eom$

levegõben ugrálni? konzolba: add_jet_pack 1

hello nem tudhátok hogy kell buni hoppozni ??? valahogy úgy ugrálni a levegõben??
hát izé..
Én lamas 2 n kezdtem, aztán csirke-ol (azon a legtöbbet) és néha random.

HunnernesKonge
Random
Amúgy ti melyik szerveren játszottok a leggyakrabban?
Azok télleg szemetek..
Az kötchög ség...
Már az is úgy jön ki a fal mögüll, hogy lõ...

HunnernesKonge
Vagy ezt: Zbot

Ingame a h billentyû leütésével lehet kezelni õket, okosak de nem wh-znak mint a Podbotok 😄
Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

HunnernesKonge
Rossz all in one botokat tettél fel. Keress másikat, azok menni fognak, vagy használj zbot-ot
Fyrex
próbálom, nemnagyon mûködök, de azért még keresek, de ti se adjátok fel, ha esetleg tudja valaki 😊

Avanti Crociati!

Boconadi
Ezt nem tom mikor, de megbeszéltük már. Próbáld meg a keresõt, abban tuti megtalálod a megoldást.
Fyrex
hali

az lenne a problémám h felraktam az All in one modot, de a botok egyszerûen nem akarnak beállni a teambe, csak spectalnak

mi a megoldás? elõre is kösz!

Avanti Crociati!

Boconadi
<#hehe><#hehe><#hehe>
Na ez az..

HunnernesKonge
Októberben nem tanácsos gépet fejleszteni...

A Karácsonyi szezonban jönnek az új cuccok, valószínû új C2D-k, esélyes az nVidia 9-es széria,DDR III ramok, stbstb.
Szoval gépet venni nyár elején érdemes, meg újévkor. Legalábbis ez az én tapasztalatom.

És ha karácsonyra télleg jönnek a csili-vili új cuccok, akko az a konfig amit most tervezel (kurvára) olcsó lesz 😊
Csak ugye Január > Október :S
Striker extreme,q6600,8800gtx,2gb geil ram,1x 80 gb rendszervinyó,1x 250 gb adatvinyó,valami 19' -os wide TFT,500 a chieftech táp.
Csak még nem sok zsé jött össze, meg megvárom az áreséseket...
Októberre csak meglesz..AddÍg meg elvok a laptoppal, meg az LFS el...😊

Brolly28
486

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Czdano
Ugyértem mien konfiggal...

Czdano
Mien gépet veszel?

<#papakacsint>
Nyugi-nyugi..Ha meg lesz az a qrva gép, akkor napestig tolhatjuk..😊

HunnernesKonge
De ahogy mevetted, kinyílik elõtted a menyország kaupja és mindenki szeretnei fog. És majd játszhatsz velünk jókat (bár én eddig csak 1x játszottam sg.hu fórumozóval egy szerveren 😊 )
Boconadi
Itt csak az a lenyeg, hogy nem szeretjuk a warezt es a warez embereket. 😊
Nem tudtam, hogy 1 kérdés idáig fajulhat<#pardon1>
Elnézést kérek mindenkitõl<#sir>
Szabi84
a saját cfg-bõl csinálj másolatot, aztán telepítésnél csak felül kell irnod

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

No, ezért nincs nekem "tuning" CFG m..😊

Na jahm...
Akkor,
1. Tanuld meg használni a "válasz erre" gombot.
2. Ne nyavajogjál..
3. Ha tört a cs d akkor ne reklámozd.
4. Húzzál innen..
5. NO WAREZ.

byby!