Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jani Hun
hiho all!!! na leszedtem a cs 1.6 ot tudok jatszani de csak gyedül nemmutat szervereket!! mijen progi kell? vagy hogytudom megcsinalni? lecci help😊

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Super Saiyan
miért mibe különbözik? ugyan olyan ping-es leszek mert csak 1mb-os a netem, és a steam ezen nem segit

>:C

bardocz
ezt azért nem mondanám,nem sok csítert láttam eddig volt wh-s egy amit láttam,de van szerver amin a ping "alacsony"(nem tudom itt menyi a normális),és nincsenek csíterek
HunnernesKonge
Ja ha valaki azt játéknak nevezi....
Zolee kérlek javitsd a faq-t lehet online játszani steam nélkül, aimosokkal és wallhackerekkel román highping szervereken!
(nehogymár a mi faqunk ne mondjon igazat 😞 )
bardocz
lehet játszani,vannak szerverek amin megy ONLINE de azok nem is védett szerverek,és többségük román
HunnernesKonge
Mondom steam nélkül nehezen fogsz eredeti 1.6ot játszani online. szövegértelmezés 1 Bye!
Super Saiyan
megnéznéd... majd szolok ha lessz steamem és adok IP-t is hova gyere 😛

HunnernesKonge
Megnézem mikor játszol multiban eredeti 1.6-ot steam nélkül Ha pedig warez akkor szégelld magad. FAQ-ba nem fogunk warezt irni 😛
Super Saiyan
a faq kicsit hibás... "...A Steam, az egy olyan program, mely nélkül az 1.6-ot, a Condition-Zerot, a Day of Defeatot, a Half Life 1-2 –õt, a Source-t, stb… nem lehetne játszani multiplayerben..." miért ne lehetne játszani? nekem sincs steamem (de nemsoká lessz mert nagyon megtetszett a CS 1.6) és mégis lehet neten játszanom....

HunnernesKonge
Lesz az még 20ezer fölött is 😊
Szabi84
15467 spectator, nemrossz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Czdano
Nah vmikor visszajövök nézni 😊 Addigis csá

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

HunnernesKonge
de_dust2 ,de_inferno, de_train, de_cbble, de_nuke
Czdano
Már váltják a neveket , sztem indul

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Amugy melyek azok a mapok amik szoba jöhetnek?

Czdano
Huhu az jólesz 😊 Látom vki unatkozik és irtja a népeket közben lol

HunnernesKonge
Nem biztos hogy lesz 3.map, ha mégis akkor azt a helyszínen sorsolják...
Egy map 30-45 perc, számold ki 😄
Czdano
Jah és mennyi ideig tart 1 ilyen?

Czdano
Jó mert hamarosan lépnem kell 1 idõre :S, melyik lesz a 3 map? Én nukera, trainre, meg dust2re tippelek

HunnernesKonge
Félkor kezdõdött volna, rosszul volt kiirva a legtöbb helyen, mr15 rendszerben fog lemenni BoT szisztéma szerint (best of three) magyarul 2mapon kell nyerni annak a csapatnak aki nyerni akar.
Most folyik a csapatok bemutatása a helyszínen, hamarosan kezdõdik...
Egy map 30-45 perc, számold ki 😄
Czdano
Pff..és meddig fog tartani? Elvileg negyedkor kezdödött (volna)

HunnernesKonge
Még nem kezdõdött el 😊
Czdano
Nemtudom én nézem de áll mindkét csapat :| bug?

HunnernesKonge
Szerinted a világ jelenlegi két legjobb klánját érdemes megnézni? 😄
(persze ez azért túlzás. pillanatnyi forma dönt nagyon sok esetben, de tény hogy a NoA és a Penta most jó formában van)
Boconadi
megéri nézni?
HunnernesKonge
Valami nagy ESWC döntõ megy igen 😊 Team Pentagram versus NoA
Czdano
Vmi nagy döntõ megy hltv-n ip: hltv5.no.gameguard.no:27100

Czdano
A jó büdös ***** életbe már hogy mindig eltünik az összes konfig fájlom...pedig már pont kiakartam menteni..

Czdano
Bszn

Reggelt...
BSZ czGobe...

Boconadi
Boldog Születésnapot CzGobe !!!
Czdano
Hagyjuuuuk máááááár...😉

csak azért mert én nem játszok ott<#finom>

Czdano
Huhu! Felmentem 2 hónappal ezelõtt erre a szerverre akkor lenooboztak meg fikáztak..most visszamentem és ahogy a statot lestem feltûnt h bennevok a top 5ben folyamatosan <#merges2> Ennnyit fejlödtem volna???? (igaz ma is 10 órát játszottam...)

Super Saiyan
thx

öö..gondolom a szogásos 990 mint a cd galaxis nál.

Super Saiyan
amugy vki tudja mennyi a kiszállitási ár az 576-nál?

Super Saiyan
hitok ^^jótopic +fav, mert nemsoká én is megveszem

DjTsabee
egyébként szerintem annyira nem baj, hogy ide írtam, mert ugyanez lenne szerintem eredetivel is,mert máshol meg mûködött szóval nem a játék a hibás...
(attól függetlenül továbbra is várom a segítséget, ha mást nem privibe)
KÖSZI

Czdano
Mondtam h nem ér semmit az a villogó szar...;/

DjTsabee
értem, bocsi

ööö..
Meg is van a problem...
Vegyétek meg...!
De asszem a kis bannerkép alatt van valami üzenet..^^

DjTsabee
nem 😊
de máshol se eredeti volt és mégis ment..
szóval nem a játékkal van baj

Ugye eredeti ??

DjTsabee
hello
az a gond, hogy nem tudunk hálózatba játszani a cs 1.6-al
a két gép "rádiós" routerrel van összekötve.
hálózat tuti, hogy van, mert mind2 gépen van internet, mégse látja a servert egyik gép se, ha a másikkal csinálok. ha jól tudom (nem biztos), akkor a cs1.6 az ip elsõ két részét nézi, és ha ez nem egyezik meg,akkor mit lehet tenni??? (hamachiba át lehet írni) de simán hálózatba mi a teendõ??
bármilyen segítség jó lenne
elõre is köszi

Ui:bocs ha kicsit hülyén fogalmaztam, de nem értek ezekhez a "hálózatos dolgokhoz"

Czdano
Thx :p

Boconadi
Jó! Megnéztem, nyugi 😊
Czdano
Amugy eddig jó, vagy meg se nézted? 😄DDD 1 nap alatt ennyi kill jutott..majdnem ugy csinálom ahogy zoolee elképzeli.Felmegyek egy szerverre, játszok 1-2 roundot mig belejövök, csinálok egy demót, ha jól sikerül akkor meghagyom anyagnak ha rossz megy a lomtárba. Igy összegyülik egy nap 6-7 demo amiböl lehet mazsolázni 😊

Czdano
Nemkell köszi 😊 Elég ha elmondod hogy tömöritsem majd le 100 MB alá 😊

egy jóképû skilles fórumozó<#fogmosas>