7046
-
#3780 Ki tudja..(uj videokari karácsonykor, elvileg ati x850 256 MB DDR3 ^^) -
#3779 hát nem tudom: ez maximum a prioritást változtatja meg, de azt te is meg tudod alapból :P
amúgy nem hiszem, h szükség lenne ilyenre, hisz senki nem CPUterhelés közben játszik, amit a többi futó alkalmazás meg akar enni a prociból, azt úgy is meg fogja -
#3778 teljesen kamu a program benyomtam a TDUnál minden maxon ez a fos off 75FPS, benyomtam 70FPS (inkább viszi az FPS-t mint hozzáad, az fps-t csak viszonyítás képpen írtam) -
#3777 ez hogy jön a CS-hez? (en nem gyengén OFF) -
#3776 [URL=http://www.softpedia.com/get/Tweak/CPU-Tweak/Mz-Cpu-Accelerator.shtml]Találtam 1 progit..elvileg a megnyitott ablakban futó alkalmazásra irányitja a CPU teljes erejét xD Ergó játékokhoz több teljesitmény jut..nekem bevált ^^[/URL] -
#3775 Ja bocs 1.5-öm van csak, a fájlverziónál írt 1.0.0.5-öt.
szóval arra irja ki a rossz memória címet. Amugy azzal is tudnák játszani vannak szerverek. -
#3774 úgy nézem már megleszel vele, de azért:
1) le van írva a zipben, amit letöltesz, h hova kell rakni (jobb esetben)
2) models mappába (talán models/fegyver.név/)
3) a próbálgatás csodákra képes :) -
#3773 tényleg sok gyökér van^^
Minden gond nélkül tudsz játszani a játékokkal, csak a VAC-ban-os accoddal a VACos szerverekrenem tudsz felmenni... A többin meg sok a cheater :P épp emiatt (bár talán még vannak CDs szerverek is)(CD=Cheating-Death kis progi ami figyeli, h van-e cheat a gépeden)
1et én is kérdezek, ha van 1 VACban-os hl1 accom, amin aktiválok 1 uj serialt, akkor mi lesz? XD az uj serial is HL1es, az új serial HL2es. Tudja vki? -
#3772 ha eredeti a CSd, akkor annak a serialjával engedi telepíteni a steam a HL1es cuccokat, látsd CS 1.6. elvileg (nekem is Blue Shiftes accom van) -
#3771 mindjárt befelyezem az összes skin átalakítást :) -
#3770 Counter-Strike Antology 1
Cdgalaxis
576
Van a MediaMarktba meg egyéb ilyen helyeken is, meg persze Stremen is megvásárolható. :O
Most jut eszembe akkor neked a steam is új cuccnak számít :D
Itt olvashatsz arról hogy mi is ez a steam és stb -
#3769 hu bazz nagyon meg változzott a világ:) és hol és mennyiért lehet megvenni? -
#3768 van vkinek egy eladó accountja? -
#3767 nincs :( -
#3766 ha 1.5 kell innen töltsd le az egészet egyben: http://retech.hu/CSE.ZIP
de ezzel már nem igazán játszanak, a steames 1.6hoz meg kell venni az eredetit. -
#3765 Te voltál bannolva 'valami' miatt, ne neked álljon feljebb. -
#3764 na ebben az egy válaszban biztos voltam, arra voltam kiváncsi melyik tapló irja be... -
#3763 vedd meg újra -
#3762 hali, régebben bannoltak, ezt akárhogy nem tom megszüntetni? még leötlteni tudok játékot steamen belül a ban miatt. ha letöltök egy uj játékot oda se fog felengedni steamen keresztül? -
#3761 ja és a régi cs-ről beszélek nem a source-ról, az 1.0.0.5 egy két éve probáltam modemen, akkor még elindult, ugyanaz az xp-m van -
#3760 Sziasztok, én régi (5év) cs-s vagyok és most végre van otthon is netem és szeretnék de nagyon játszani. Azóta már nem igen vagyok képbe, tudna vki segíteni. Felraktam a cS 1.0 át az még elndul, utána 1.0.0.5 -öt és az rossz memoria címre valo hivatkozással elszáll, mit kéne tennem hogy felfrissítsem az egészet, hogy újra harcba szálhassak? -
#3759 Gyönyörű :) Van videó róla? -
#3758 -
#3757 Még mindig új fegy skint akarok a jatekba tenni, de hova?...
vki pontosan pls..
-
zoolee #3756 NA 8....
A lényeg, ogy mikor kezdtem jó stat om volt...:D -
#3755 Valahogy éreztem -
zoolee #3754 SRY véletlen fordítva néztem. -
#3753 nem 2 34ről beszélek tejóisten O.o -
#3752 23 kill 4 deathbe neked mi a szar? Hogy közbe be volt kapcsolva a monitorja? -
zoolee #3751 A világ életbe nem volt ilyen szar stat om.
Még mikor kezdtem akkor sem....
Akkor is csak 6 / 14 volt.. -
#3750 erre válasz htx... -
#3749 micsoda? -
zoolee #3748 Nah, jövőhéten (kedd) végre meglesz a gép, ősszerakom, azt meek újra játszani.:) -
zoolee #3747 LOL :S
Nekem a világ életbe nem volt ilyen szarom..
Mikor kezdtem a gémet a LAMAS 2 n akkor is csak 6/14 volt.:D -
#3746 :DDD gz, talán töbebt kéne gyakorolni vagy trainer moviet nézni :) -
zoolee #3745 Nepofázz! Fent kint van, hogy no warez. -
#3744 van 3 fileom a modelsbe, meg 2 a soundsba az uj fegyohoz -
#3743 h új mappát? :o -
#3742 hmm, uj taktikát váltottam, kb annyit h egy centivel fentebb viszem a célkeresztet alapól :O
ma 23-4 volt a statom ezzel a módszerrel, hmm, már vagy 3 éve játszok :D -
lapos22 #3741