7046
  • Boconadi
    nekem csak egy kérdésem van:

Mi a fasz jó abban hogy egy pillanatra látod? :-C
  • eLiXir
    lol Hunner ismerlek cshurol es haverok vagyunk :D jaj de cink ez most neked :> ha hasznalsz ircet akkor dobj meg privivel koszi

torkolattűűűűűűűűűűz_
  • lololol
    lősz+válc
  • Szabi84
    akkor miről mert nemsokat érteni abból amit kérdeztél? "fegyver csövénél a geciség"
  • HunnernesKonge
    Látom arc még mindig van olts engem is plz :)
    Ha már a cs nemmegy :)
    Csak két oltás közt áruld el hogy miért jön rád hogy néha benézz ide és beszólj nekem. Mert valahogy érdekelne. Köszi nyuszkó :)
  • eLiXir
    nem a hltvről beszélek te degradált low
  • Szabi84
    Basszus fogjátok már fel hogy ezek bugok, csak a hltv miatt nem vált fegyvert, látszik a torkolattűz stb. de ugyanazzal a CS-vel játszik mint te!!!!
  • eLiXir
    nah minden fegyvervaltaskor lassam a torkolattuzet, hogyan lehet? script?
  • Czdano
    :DDDDDDD
  • Pepsi Twist
    lehet eccer 1 ilyen lő le minket :D
  • Boconadi
  • eLiXir
    azaz
  • Boconadi
    torkolattűzre gondolsz? Vagy mivan?!
  • eLiXir
    hogy lehet úgy fegyvert váltani, hogy a fegyverek csövénél megjelenjen az a kis geciség, olyan mintha lőné dikk cshajé ... ?!
  • Czdano
    Jaja én ugy tanultam meg amugy lőni h naphosszakat gugameltem :DDD
  • ChaosTeam
    GunGame a legjobb... lehet mindenfélén gyakorolni nem csak a kedvenceken :DDD
  • Boconadi
    onli desert :-)
  • Czdano
    Scout és glock v. usp a bejövös nálam :)
  • ChaosTeam
    Galil a legjobb :D
  • lololol
    http://www.cevo.com/FILES/CEVO-CS-1.6-GUI-v3.0.zip
  • Adaminho
    Amúgy ti tudtok valami jó configot?
  • Adaminho
    köszönöm a helpeket, már barátkozom az ak47-el:D M4A1-el már egész szépen adom a fejeseket :p
  • Czdano
    Vagy töltsd le a Zbotot és nyomd késes botok ellen! Nagy fun :p
  • Adaminho
    Igazad van! thx
  • lololol
    Nekik is 'remeg', csak a demókon nem látszik rendesen, így a filmekben sem. A célkeresztnek semmi köze nincs hozzá, ha egy X lenne a képernyődön akkor is ugyanúgy szórnának a fegyverek. Ezt kell megtanulnod kontrollálni, nem a célkereszttel kell foglalkozni. Menj be lanos szerverre egyedül, és lődd a falat pár órát amíg nem érzed ezt rendesen.
  • Adaminho
    Amúgy jobban megnéztem a videót és rájöttem hogy azért osztják ilyen könnyen a fejeseket mert egyáltalán nem remegek a célkeresztjük, mert pl én az ak 47-essel nem tok mert elkezdek vele lőni és össze vissza ugrál a célkereszt:D
  • HunnernesKonge
    Nem lehet. Azokat a felvételeket amiket a videoban látsz hltv-n vették fel, és ott van egy ilyen bug.
  • Adaminho
    ESWC 2007 ebben a videóban amikor fegyvert váltanak a srácok akkor semmilyen efekt nincs csak hirtelen átvált a másik fegyóra, mert nekem pl amikor pisztolyra váltok akko szépen lassan megpörgeti az ujján, felhuzza és addigra kilőnek:D Véletlenül nem tudjátok, hogy hogyan lehet ezeket az efekteket kiszedni?:D
  • CheAteR88 #3792
    annyit nemér :D
    mikor hol ki ad el?
  • Adaminho
    lol
  • ColdFire
    de By ColdFire még nincs :D
    csak egy ötlet volt... :D
  • ColdFire
    tényleg, írj már msnen, mert letörlődött egy csomo partner
  • CzGobe
    aim-nak hívják, van már belőle jó pár :)
  • Czdano
    Magyarul aimet :D:AD:AS:D

(ma felvételt nyertem a darkbull nevü klánba és rögtön warozhattam is amit meg is nyertünk jupppijééééé ^^)
  • ColdFire
    írni kéne egy makrót, ami ha megnyomnánk a tűz gombot, lehúzná az egeret, annyira, amennyire kéne :D
  • Czdano
    Csak a friends vagy az egész?
  • Szabi84
    Már 1 hete szarakodik nálam a steam, hol működik hol nem!
  • Nightwish006
    norecoil ? :D:D:D:D
  • lololol
    cl_dynamiccrosshair 0
    minden más cheat
  • Adaminho
    hello all! Hallottam olyanról hogy belehet állítani úgy a játékot, hogy ha lőssz akko ne remegjen össze-vissza a célkereszt. Nem tudjátok ti hogy ez mennyire igaz vagy ez cheat? Ha nem számít cheatnek akko jól jönne nekemis 1 ilyen config vagy mi:D