7046
-
#3820 nekem csak egy kérdésem van:
Mi a fasz jó abban hogy egy pillanatra látod? :-C -
eLiXir #3819 lol Hunner ismerlek cshurol es haverok vagyunk :D jaj de cink ez most neked :> ha hasznalsz ircet akkor dobj meg privivel koszi
torkolattűűűűűűűűűűz_ -
#3818 lősz+válc -
#3817 akkor miről mert nemsokat érteni abból amit kérdeztél? "fegyver csövénél a geciség" -
#3816 Látom arc még mindig van olts engem is plz :)
Ha már a cs nemmegy :)
Csak két oltás közt áruld el hogy miért jön rád hogy néha benézz ide és beszólj nekem. Mert valahogy érdekelne. Köszi nyuszkó :) -
eLiXir #3815 nem a hltvről beszélek te degradált low -
#3814 Basszus fogjátok már fel hogy ezek bugok, csak a hltv miatt nem vált fegyvert, látszik a torkolattűz stb. de ugyanazzal a CS-vel játszik mint te!!!! -
eLiXir #3813 nah minden fegyvervaltaskor lassam a torkolattuzet, hogyan lehet? script? -
#3812 :DDDDDDD -
#3811 lehet eccer 1 ilyen lő le minket :D -
#3810 -
eLiXir #3809 azaz -
#3808 torkolattűzre gondolsz? Vagy mivan?! -
eLiXir #3807 hogy lehet úgy fegyvert váltani, hogy a fegyverek csövénél megjelenjen az a kis geciség, olyan mintha lőné dikk cshajé ... ?! -
#3806 Jaja én ugy tanultam meg amugy lőni h naphosszakat gugameltem :DDD -
#3805 GunGame a legjobb... lehet mindenfélén gyakorolni nem csak a kedvenceken :DDD -
#3804 onli desert :-) -
#3803 Scout és glock v. usp a bejövös nálam :) -
#3802 Galil a legjobb :D -
#3801 http://www.cevo.com/FILES/CEVO-CS-1.6-GUI-v3.0.zip -
Adaminho #3800 Amúgy ti tudtok valami jó configot? -
Adaminho #3799 köszönöm a helpeket, már barátkozom az ak47-el:D M4A1-el már egész szépen adom a fejeseket :p -
#3798 Vagy töltsd le a Zbotot és nyomd késes botok ellen! Nagy fun :p -
Adaminho #3797 Igazad van! thx -
#3796 Nekik is 'remeg', csak a demókon nem látszik rendesen, így a filmekben sem. A célkeresztnek semmi köze nincs hozzá, ha egy X lenne a képernyődön akkor is ugyanúgy szórnának a fegyverek. Ezt kell megtanulnod kontrollálni, nem a célkereszttel kell foglalkozni. Menj be lanos szerverre egyedül, és lődd a falat pár órát amíg nem érzed ezt rendesen. -
Adaminho #3795 Amúgy jobban megnéztem a videót és rájöttem hogy azért osztják ilyen könnyen a fejeseket mert egyáltalán nem remegek a célkeresztjük, mert pl én az ak 47-essel nem tok mert elkezdek vele lőni és össze vissza ugrál a célkereszt:D -
#3794 Nem lehet. Azokat a felvételeket amiket a videoban látsz hltv-n vették fel, és ott van egy ilyen bug. -
Adaminho #3793 ESWC 2007 ebben a videóban amikor fegyvert váltanak a srácok akkor semmilyen efekt nincs csak hirtelen átvált a másik fegyóra, mert nekem pl amikor pisztolyra váltok akko szépen lassan megpörgeti az ujján, felhuzza és addigra kilőnek:D Véletlenül nem tudjátok, hogy hogyan lehet ezeket az efekteket kiszedni?:D
-
#3792 annyit nemér :D
mikor hol ki ad el? -
Adaminho #3791 lol -
#3790 de By ColdFire még nincs :D
csak egy ötlet volt... :D -
#3789 tényleg, írj már msnen, mert letörlődött egy csomo partner -
#3788 aim-nak hívják, van már belőle jó pár :) -
#3787 Magyarul aimet :D:AD:AS:D
(ma felvételt nyertem a darkbull nevü klánba és rögtön warozhattam is amit meg is nyertünk jupppijééééé ^^) -
#3786 írni kéne egy makrót, ami ha megnyomnánk a tűz gombot, lehúzná az egeret, annyira, amennyire kéne :D -
#3785 Csak a friends vagy az egész? -
#3784 Már 1 hete szarakodik nálam a steam, hol működik hol nem! -
#3783 norecoil ? :D:D:D:D
-
#3782 cl_dynamiccrosshair 0
minden más cheat -
Adaminho #3781 hello all! Hallottam olyanról hogy belehet állítani úgy a játékot, hogy ha lőssz akko ne remegjen össze-vissza a célkereszt. Nem tudjátok ti hogy ez mennyire igaz vagy ez cheat? Ha nem számít cheatnek akko jól jönne nekemis 1 ilyen config vagy mi:D