Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap meglessz
Holnap meglessz
Czdano
Oksa 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Lefényképezzem és felrakjam?
pedig igen
Czdano
Nem ugy tünik.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

megvan
Eredetit meg kell venni.

Hello! Egyszer már írtam ide,de akkor a faq-kal foglalkoztatok és elküldtetek másik oldalra, de most újra próbálkozok. Ha csatlakozni akarok egy szerverre ezt írja ki:
Invalid userinfo in connect command.
Mi lehet a baj???
Czdano
Nem szokásom másokon (annyit 😄DDDDDDDD) nevetni.. jó a bemutatkozás 😄

Jah, én voltam...
Nem is néztem..<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
(Am nem, nem röhögtem.)

És te az enyimen??

Czdano
Hmm. te jelöltél iwiwen? Visszaigazoltam 😄 (remélem nevemen nem nevettél :AD:S:A)

CzGobe
minek neked iso-ban letölteni? ha a serialod megvan, akkor akármikor le tudod tölteni a steamrõl ugyi^^ a gfc-ket meg a steaminstallt ki tudod írni

eom$

Tessen fejleszteni..<#ravasz1><#idiota>

Czdano
Lol emberek..kipróbáltam a CS:S-t az átlag fps 15 😄DDDDDDDDD

Kmarha
akkor marad a filc 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hát, sajnos meg kel venned még 1 szer, de az acc ot ill a QRC -t eladhatok haveronak 2x ennyiért..XD

Czdano
Ennyi erõvel mindenki mondhatná hogy "berepedt a dvd, honnan tudom letölteni"...

hali Counter-Strike 1 Anthology accountom van, de a install dvd- berepedt,
tudja valaki honnan tudom letölteni iso-ban? torrent,esetleg rapidshare?

(ez nem warez ,hisz a gcf fájl ingyenes gyakorlatilag csak eredetivel játszható úgyis. köszönöm)

Az már 1.6 ben nincs...

Kmarha
tudom hogy megoldás a filctól meg zsinor a monitorra, no de 1.5-ben talán, vagy a régen nekem is az 1.6-ban? volt olyan célkeresztem, amely akkor is látszott, ha éppen nem zoom-on voltam.

Valakinek van a bookmarksban linkje ilyenhez, vagy majd ha lesz 2 percnél több idõm a neten, akkor játék helyet álljak neki keresgélni? 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fent van 1 kis kép alatta 1 üzi...
Ha megvetted akkor szÍvesen várunk körünkben.

hi all
lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban.
amikor csatlkozni akarok egy szervehez fel enged, csak nem enged csapatot választani, hanem azt írja ki, hogy nyomjam mega gugolás billentyüt a nézelõdéshez.
ha új szervert inditok akkor engedi a csapatválasztást.
a játék nem bolti(ha értitek mire mondom)
ha még annyi hogy a játékkal vagy a szerverkeresõvel kell csatlakozni???
elöre is kösz

Azt a tápnak nem nevezhetõ képzõdményt minnél elõbb cseréld le.
Akkor ez hardveres gond lesz, vagy túlmelegedés, vagy az a táp aminek a hatásfoka ~50% az az 200 w..
Am, mik vannak még a gépedbe??proci,vga,optika cuccok,hdd,stb?

Igen eredeti! A Windowst már ujraraktam a vidokartya drivert is (letöltöttem egy ujjabat) de azzal se ment a tápom mercury 400W-os!
Hát, én elõször is 1 takarÍtgatással, esetleg win reinstallal kezdeném, mert fogadok nem 2 hetes a win ed.
Milyen és mekkora táp van a gépedbe?
Megnézted, nem melexik túl semmi?
Eredeti a cs?

HI ALL! Lenne egy problémám! Mikor belépek a CS-be akkor bizonyos idõközönként kb 1 percenként megfagy a játék 10 másodpercre kb mi lehet a baj a gépem --->1024 RAM 2,4 MHZ 256-os vidkártya!PLS HELP!!!!
Pff...
dejó...
Írtam , hogy szeretnék házigazda lenni ezt már majd 1 hónapja, és válasz nuku..
Akkor ne várjatok semmit sztem..

Hát én fizetném a szerverért, de nincs bankkarim, számlával meg a fene nem szarozik ide-oda..
De azért jólanne ha lenne 1 szerverünk..<#ravasz1>

Boconadi
csak ötlet
HunnernesKonge
Akkor ehhez kérj tanácsot Borg-tól, ha jól tudom õ üzemelteti közvetve a CSS SG.hu szervert ( nem tudom hogy õk kapnak e valami támogatást vagy akármi.. )
Amugy egy 15slotos publicszerver 3000ft/hó szoval azthiszem senkit nem vágna földhöz akkor sem ha egyedül kéne fizetnie.
(Ettõl függetlenül én nem érzem szükségességét, és valoszinû nem is társulnék be.. :S)
Czdano
Pedig biztos sok uj sg tag lenne, és többen olvasnák. Csak jól megkell fogalmazni :-p

HunnernesKonge
Leginkább st-nek mivel õ itt a fõgóré, de ne várj pozitív választ...
Czdano
Fingom sincs. Mondom privizz meg egy oldreget

Boconadi
vagy [email protected]

vagy ST esetleg
Boconadi
Czdano
Nemtom van e vmi elérhetõség, topikot nyitni fölösleges de ha irsz vmi oldregnek az biztos tudja

Boconadi
Kivel kell beszélni ezzel kapcsolatban? Avagy többen is megkérhetnénk
Czdano
Biztos szponzorálnák mert az nekik jó lenne. (nekünk viszont nem annyira-több lámus akik kurvaanyáznak meg minden, idejönnének oltogatni) Mindenesetre jó ötlet, de 5-6 embernél több nem járna oda (mondjuk 12 slot bõven elég)

Boconadi
Tök mindegy a felbontás, aki tud játszani 1024-ben az tud játszani 640*480-ban is.

Mikor játszunk együtt? Mit szólnátok egy szerverhez, sg.hu néven. Meg kéne beszélni velük, szponzorálnák-e, avagy mi hozunk létre egyet közös pénzbõl.
Czdano
Na erre gondoltam énis 😄

Szabi84
Értem! De nincs összefüggés a felbontás, célkereszt méret és a pontosság között! Nagyobb felbontásban élesebbek a távoli ellenfelek!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Czdano
Idézek "A célkeresztet te is tudod állítani! De szerintem nem kisebb csak vékonyabb! Bár lehet rosszul látom! Az fps-d meg teljesen rendben van!"

Na most ugyebár a célkereszt megnõ mikor 1024x768ra vagy mennyire váltom a felbontást. Azt irta vki FPS iskola topikba h magasabb felbontásba pontosabban lehet célozni, ezért akarom a célkereszt méretét csökkenteni. Teccikérteni?

#3020 ->nem

Boconadi
Mit szólnátok egy 23:00-kor kezdõdõ partyhoz? <#smile>
Boconadi
játszál, utána töröld a vírust <#gonosz1>
Hali.Következõ problémám adódott a cs 1.6-al . Mikor belépnék egy serverre kapok egy trójai vírust . Letörlöm nortonnal meg counter spy kémprogiirtóval , aztán mikor újra belépnék valamelyik serverre kezdõdik minden elölrõl...Szomszéd srácnál is ugyanez van . Mit tegyek ellene???Segítségeteket elõre is KÖSZÖNÖM .

Super Saiyan
nincs mit

>:C

Beírtam ezt a fps_max 999-et azóta ugy 50-60 között van!
Kösz még1szer
console-ba beírtam hogy fps_max 101 de semmi nem történt.
Na még próbálgatom
Kösz szépen

CzGobe
ha crt-d van, akkor 101, ha tft-d, akkor 60-75-nél fölösleges többet írni

eom$

HunnernesKonge
Nem vagy egyedül...