Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Invalid userinfo in connect command.
Mi lehet a baj???
Nem is néztem..<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
(Am nem, nem röhögtem.)
És te az enyimen??
eom$
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
tudja valaki honnan tudom letölteni iso-ban? torrent,esetleg rapidshare?
(ez nem warez ,hisz a gcf fájl ingyenes gyakorlatilag csak eredetivel játszható úgyis. köszönöm)
Valakinek van a bookmarksban linkje ilyenhez, vagy majd ha lesz 2 percnél több idõm a neten, akkor játék helyet álljak neki keresgélni? 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ha megvetted akkor szÍvesen várunk körünkben.
lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban.
amikor csatlkozni akarok egy szervehez fel enged, csak nem enged csapatot választani, hanem azt írja ki, hogy nyomjam mega gugolás billentyüt a nézelõdéshez.
ha új szervert inditok akkor engedi a csapatválasztást.
a játék nem bolti(ha értitek mire mondom)
ha még annyi hogy a játékkal vagy a szerverkeresõvel kell csatlakozni???
elöre is kösz
Akkor ez hardveres gond lesz, vagy túlmelegedés, vagy az a táp aminek a hatásfoka ~50% az az 200 w..
Am, mik vannak még a gépedbe??proci,vga,optika cuccok,hdd,stb?
Milyen és mekkora táp van a gépedbe?
Megnézted, nem melexik túl semmi?
Eredeti a cs?
dejó...
Írtam , hogy szeretnék házigazda lenni ezt már majd 1 hónapja, és válasz nuku..
Akkor ne várjatok semmit sztem..
Hát én fizetném a szerverért, de nincs bankkarim, számlával meg a fene nem szarozik ide-oda..
De azért jólanne ha lenne 1 szerverünk..<#ravasz1>#ravasz1>
Amugy egy 15slotos publicszerver 3000ft/hó szoval azthiszem senkit nem vágna földhöz akkor sem ha egyedül kéne fizetnie.
(Ettõl függetlenül én nem érzem szükségességét, és valoszinû nem is társulnék be.. :S)
Mikor játszunk együtt? Mit szólnátok egy szerverhez, sg.hu néven. Meg kéne beszélni velük, szponzorálnák-e, avagy mi hozunk létre egyet közös pénzbõl.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Na most ugyebár a célkereszt megnõ mikor 1024x768ra vagy mennyire váltom a felbontást. Azt irta vki FPS iskola topikba h magasabb felbontásba pontosabban lehet célozni, ezért akarom a célkereszt méretét csökkenteni. Teccikérteni?
#3020 ->nem
Kösz még1szer
Na még próbálgatom
Kösz szépen