7046
  • Pepsi Twist
    2500FT a source meg az 1.6... és még sok más játék
  • Czdano
    Nem bolhapiac :-p
  • LaLeee
    Eladó Counter Strike Source kifogástalan állapotba, 4000 ft.
    Akit érdekel privizen rám.
  • ryhdeksan
    időben

lassan vége az 16nak
  • Czdano
    Jók ezek a wh mapok..pár óra alatt meg lehet tanulni a B sötétből való kilövéseket :)
  • Boconadi
    Csak suddenly Death meg pre-aim, meg ilyen hülyeségek.
  • zoolee
    Ha ez a tetü aw aware le megy 2 óra utánn akkor emgyünk valahova valami fun mapra? PL aim_crazyjump.
  • zoolee
    hát, nemigazán, de nagyjából, megvan a cl_showfps, fps_ma,develpoer, stbstb....

Am mi az oka, hogy css ról áttértél 1.6 ra?
  • Czdano
    Thx! >megy botozni<
  • CheAteR88 #3893
    nagyából ugyan azok a consolparancsok mint css?
  • CheAteR88 #3892
    nah csatlakozom közétek:)
  • Mr_no_NaMe
    Nah ezeket az átlövéseket már csak gyakorlni kell.
    Ha már ittvagyok lenne még 1 kérdésem:
    Magyar warcraft szervereket tudtok e?
  • Boconadi
    nm

keress még rájuk, lehet nem csak ezek vannak. Sőtt!
  • Mr_no_NaMe
    OMG!
    Köszke má szedem is őket!
  • Boconadi
    wh_nuke
    wh_dust2
    wh_inferno
    wh_cbble
    wh_cpl_mill

stb
  • Czdano
    Van ilyen? :S >nub<
  • Szabi84
    Átlátszó falú pályákon lehet gyakorolni, bár sztem elég unalmas!
  • Czdano
    Ezen énis gondolkoztam de vhogy lebeszéltem magam róla :D Máshogy is meg lehet tanulni pl demokból (igaz ez lassabb megoldás..)
  • Mr_no_NaMe
    Tudna valaki mondani egy Vac felismert wallhacket (rendes átlátszó fasza kis wallt) amivel lehet gyakorolni az átlövéseket? Botozásra elég fasza lenne. Nézegetem a régi hackeket de egyikkel se indul el a cs :S
  • Mr_no_NaMe
    Birom mikor mindenki a statjával gizdul :C
    Attól, hogy egyszer kétszer van egy 40/5-6os statod még nem leszel isten..legtöbben mindig mindent a kibaszott stathoz kötnek holott semmit sem jelent. Public szeró előtt egy kis bot, warmup, aztán go public és alázás majd war. Ha vmi nemmegy edzeni/fejleszteni kell és nem a staton síránkozni. Waron mutatkozik meg igazán, hogy ki mit tud na meg a csapat. Ha rajtam múlna már rég ott lennénk mo top 3 klánjai között csak a csapat nem biztos, hogy annyira elszált kockafasz mint én :C
  • zoolee
    Oké, akkor ennek itt vége, törölve lettek a cuccok..
    Majd felfejlődök megin addíg csönd...
    Am nem toom mi felháborító nektek azon, hogy 1 év kihagyás utánn 20/9 a legjobb statom..
  • zoolee
    Neked meg nagy szád.:D
  • Boconadi
    látom van időd
  • zoolee
    Kappe.!

Szorgosan dolgozok, hogy menjen megin normálisan a cs...
  • zoolee
    Neugass, ti szavaztatok meg...-.-
  • Boconadi
    végre elment, csak ennyit akartam
  • ColdFire
    loál :D
  • HunnernesKonge
  • Boconadi
    ülj le egyes
  • CzGobe
    g egérgyorsítás
    csak ennyit kell beírni és 1et klikkelni az első találatra:
    counter-strike.hu :: the one and only
  • zoolee
    Paszmeg, ~ 5 napja kezdtem újra .... Fosch lamo...
  • Mr_no_NaMe
    Egyáltalán nem így játszottam. Csak néha elvált erre a hülye módra amitől a falnak megyek. Cikket megkeresem, köszi :)
  • CzGobe
    te a múltkor sem összekeverted a statot, hanem rosszul beszélsz róla:
    frag(ölt)/death(halt) arányokkal szoktunk dobálózni, te pedig mindig fordítva (death/frag)^^
    [és egy 20/9es statért tök fölösleges screen shotot rakni :)]
  • CzGobe
    ha téged zavar ez a dolog, (bár nem értem, ha végig így játszottál miért zavarhat, hisz így tanultad meg,) akkor vedd ki az egérgyorsítást. cs-hun van róla cikk, itt is volt már nem is olyan rég
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!
    Elég régóta csézek kisebb-nagyobb kimaradásokkal, de most nagyon elkezdtem komolyan venni a témát. Viszont nem hagy nyugodni egy olyan egérprobléma ami már hónapok óta kísért.
    Tegnapelőtt szét kellett szedni a gépet (ebből az a lényeg, hogy az egeret ki kellett húzni az USB-ből majd vissza) és mikor összerektam megint zizzent volt az egér. Ez azt jelenti, hogy akár mekkorára húzom a mouse szenzit, cs-be mindig kibaszott lassú ha lassan húzom az egeret. Tehát winfosba maxos szenzin és csébe 20-as szenzin kicsit húzom az egeret akkor mint a csiga alig megy valamit a célkereszt, de ha kicsit gyorsabban húzom például az egérpad egyik oldaláról a pad feléig akkor vagy négyet pördül a karakter. Néha néha előjön ez a probléma de most úgy néz ki gyökeret vert :S
    Hű szolgám egy kb 3 éves Logitech MX500-as djágaszág. Szegényke már eléggé öreg, de nem hinném hogy fizikai/hardveres dolog lenne a probléma okozója. Ha esetleg valamit elálítottam vagy valami beállítás aktiválódott ami ilyet csinál akkor légyszi aki tud segítsen :)
  • zoolee
    Haggyál már, nagy ritka alkalmak egyike, hogy ment, am hót béna vok, alig pár napja játszok újra...1 év kihagyás utánn.
  • lololol
    jelentkezz a válogatottba
  • zoolee
    Ajj, ma valahogy nagyon ment, de nincs szkrín sotom.:( Feltolta az agyam egy gyerek és kiléptem a francba...9-20 volt azt elszartam 20-26 ra...
  • CheAteR88 #3862
    7 végén elugrok és megveszemjo poénnak megéri a 2k-t
    de akkoris only css
  • Czdano
    Lol :p