Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
ezt be lehet rakni aláírás képpente......

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Antiga
A koros szöveg lemaradt

__________________________________________________________________________________________________
- Korso alljal mar !
- Allok
- Ugorjal is !

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Antiga
Jóvan csak kicsit részeg vótam biztos 😄
A skineket meg kaptam is :Z ASD
Egyebkent nem gunyolodast kertem hanem segitseget ! (bár ilyen üzniél az is lehetetlen) na mind1 megodlom valahogy 😞😞

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Brolly28
ahhha

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Kmarha
No, pár órás elemzés után arra jöttem rá, hogy a végsõ 3 szó egyfajta megkülönböztetõ személyi kód féleség, megfejteni felesleges. Elötte a szókapcsolatok és ragzások összemosásával rájöhetünk, hogy bár az üzenet küldönek, sikerült megérteni a "New Game", a "Find Server", a "Need Backup" jelentését, úgy érzi, hogy ha az "Új Játék", "Szerver keresése" vagy a "Húzd már ide a beled, kell a segítség" feliratok diszítik (mint még elötte kiderül, teljesen átszerkesztett) képernyõjét, akkor máris könnyebben tudja majd osztogatni a fejeseket.

Ez volt az üzenet könnyebbik része, nem hiába kezdtem hátulról neki az elemzésnek.

Az elötte lévõ szakasz ami egybe tartozik, az a 2. mondattól a 4.ig tart, a utolsó kérdõjel csoportig. A küldõ, legalábbis kemény visszakódolás után erre következtetek, úgy kezdte a játékot, hogy máris egy csomó baromságot letöltött a gépére. Ráadásul a megfelelõ fájlokat a megfelelõ könyvtárba helyezés müveletét valószínüleg õ a "szerkesztés" szóval dicsõiti, ez okozhatot némi képzavart az egyszeri üzenetfejtõnek. Talán attól tart, hogy valamit rossz helyre másolt. Hogy miért is tart ettõl, arra rájönni újabb nehéz munka volt, de munkatársaim segitségével rájöttünk, hogy a szétmoddolt játékában, a lelött ellenfelek és társak, remegve a levegõbe maradhattak, nem engedelmeskedvén a fizika törvényeinek, magyarul nem dobták fel jól láthatóan a talpukat, és pihentették meg fejüket a pálya homokos porában vagy éppen hideg beton talpazatán.

Legalábbis így gondoljuk, bár a 15 és 16 jelentésére még mindig nem tudtunk rájönni. Jelentheti ez a játékosok számát, bár nem értem miért függne egy bug ettõl. Vagy akár lehetne az 1.5-ös és 1.6-os verzió jelölése is, bár nekem még nem tünt fel, hogy az 1.6-os letöltésével az 1.5-ös is elérhetõvé vált volna, de még mindig ez a legvalószínübb jelentés tartalom.

Az elsõ, bevezetõ mondat értelmezése innen már könnyü, a Mam szócskával az idõpontot jelölheti, mikor is sikerült beszereznie a játékot. Valami furcsa bolti verzió lehet, hiszen az angol nyelvezett mellett felajánla neki a magyart is, de valami kozmikus összeesküvés miatt, a németet már nem.

Én már csak azt nem értem, miért kell egybõl nekiállni skinelgetni a játékot? 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Burna
Hello!

El akarom indítani a Steam-et és ezt írja ki: Fatal Error: Failed to load platform modules. Hogyan csináljam meg úgy, hogy be tudjak lépni??? Rakjam újra a Steam-et???<#help><#falbav><#confused>

5N193R

Brolly28
én sem értem 4× olvastam el de pasz

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Ehh, én viszont qrvára nem értem mit hablatyolsz, majd he leÍrtad magyarul akkor esetleg kapsz választ.😉

Antiga
Mam megvan a CS 1.6 angol-magyar választható elosztás (német nincs :'((()
Leszedtem 1-2 uj skin-t. Amikor a skinek (nem alap) meghalnak akkor ne terülnek el se 15-ben se 16-ban az mitõ van?? ilyen bugos a skinekkel??? vagy nem szerkesztettem át vmit???
Ja és tudok angolul szal azzal nics gond csak magyarul jobb meg könnyebb is (SZVSZ)na -/R.A.T./- Korso ! kiszáll

________________________________________________________________________________________________________________
- Korso alljal mar !
- Allok
- Ugorjal is !

TAMÁS_19!!
Mert nem kell...
egyértelmû

:.: Tamas :.:

LÁL, minek akarod te elcserélni???3900 ft a gamma!!!

TAMÁS_19!!
Szevasztok

Hol tudnék elcserélni egy half life 2 - Source létezõ, beregelt accountot, egy CS 1.6osra??
Piacon kívül 😊)
Remélem nem warez a kérdés..

:.: Tamas :.:

Brolly28
:]

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Azt már csak tudja, hogy mi az, hogy gogogo..Vagy nem??<#idiota>

De már vagy most közelÍtünk az újramûködés 2. évfordulójához...😊
Jó a megfigyekõképességed.<#idiota>

BlastR
Egyébként mûködik ujra az All Seeing Eye, most vettem észre..
Régen ezt használtam csak leállt jo sok idõre :.😊

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Brolly28
magyarul egyszerûbb???
nem kell nagy angoltudás pedig a játékhoz

<#wilting>
Bazz, ezt komolyan mondod????
Amúgy, ha lenne 1 kis sütnivalód, akkor ha halaki mondja, hogy a faq ba akkor átnézed a banner környékét, és nincsak, ott 1 szöveg faq/gyik, és láss csodát, 1 link.Használd egészséggel..😊

Brolly28
FAQ=GYIK
GYIK= Gyakran Ismételt Kérdések

Antiga
Köszi ! Nos tudok angolul annyit amennyi kell hozzás csak magyarul egyszerûbb. a F.A.Q.-ról meg sosem tudtam hogy mi XD

Noss, leszedni a bolt polcáról lehet ~3500 ft ellenében!
Felteszed steam et, felteszed a gamet, updateled a steam mal, és már játsz hatsz is.
Nem toom, mi nemhasználunk magyarÍtást, semmi értelme, de ha nem tood mi az hogy start new game,join,exit stb, akkor maradj a barbizásnál.😄

Kemper:Valahol elbújik és várja az ellenséget, és leszedni..
Noob:kezdõ, béna cs -s.
Lagger:Tudtommal ezt arra mondják aki lagg csitet használ, az az valamien progival leszabályozza azt az adat mennyiséget amit a gépe a szervernek küld, ezáltal õ mindent lát normálisan, de az ellenfelek úgy látják, hogy laggolt...(Nemrégiben felnéztem 1 szerverre, gyerek ~50 métereket laggolt..XD)
A hentelni pedÍg az, hogy gyorsan legyilkol mindenkit a haverjai elõtt.

Brolly28
ha csak hülyeségbõl írod akkor menny a gumiba
ha nem hülyeségbõl akkor meg ott van a FAQ

Antiga
Akoor a kérdéseim:
Honnan lehet leszedni?
Hogyan kell használni?
Hol van hozzá magyarítás??
Õõõõ más nincs 😄! Ja de:
Miaz hogy:Kempelni,noob,lagg(er),Hentelni??????

Brolly28
ték

Brolly28
😄

Jaja....
Babaházbõl AWM el kempelni...<#idiota><#idiota>

Brolly28
azok jók

Most kicsit le vok maradva a cs bem:S
Milyen mod ez?
Am a Rat mapokat szereted?

Brolly28
a dust 2-t igen de ez 1 köcsög mod amikor oriások az emberek és így szar fel lehet ugorni a tetõre meg iesmi

Nem szereted a dust 2 t???
Heh, ilyennel is rég találkoztam..

Czdano
Változó..régebben 16 bittel toltam de miután kiderült h azt nem szeretik visszatettem 32re 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Brolly28
fú de utálom ezt a pályát

LOOOOL...33FPS d2 n??
hááh..fejleszteni kéne dano.

Czdano
Akkor veled vmikor összefutottam clan millen :] én mindig ottvok..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano

Loál map

Czdano

Drámai kép avagy gránátdobás felsõfokon

Brolly28
nekem zöldszar van

Czdano

Uj spraylogom...

Télleg..hoopsz..<#idiota>

Brolly28
(lassabb)

Noob makk.XD<#idiota>

[Tudja, hogy csak az ellenség volt gyorsabb.<#idiota>]

Czdano
Jájájá Nemtom mi van velem de megugrott a statom :] Csináltam ma 3 defuset is ebbõl mind 1 másodpercen múlt 😊 A legszebb aztecen volt, elfüstöltem a bomba és az ellen közötti légteret és utána defuse :] (egyedül maradtam kb 3 ellen)

Brolly28
szentem a source-al inkább a source topikba kellett volna menned:\

Czdano
Képet a játék dobozáról, CDjérõl kódszámot kitakarhatod de ez igy nem hihetõ 😛

36 évesen lehetne kicsit több sütnivalód.

Am, okos vagy fiam...
a "levi19711023" -mat ki kellett volna takarnod..
Most már csa a jelszót kellene kitalálni, ami fogadok majdnem ugyan az mint a nick ed.😊
Na mind1, holnap elkezdem feltörni..<#idiota><#idiota><#idiota>

Hol van ez meg???
Sehol.

Így jó?
http://images.netbag.hu/20070715/21170563415.jpeg