7046
-
#3902 2500FT a source meg az 1.6... és még sok más játék -
#3901 Nem bolhapiac :-p -
LaLeee #3900 Eladó Counter Strike Source kifogástalan állapotba, 4000 ft.
Akit érdekel privizen rám. -
ryhdeksan #3899 időben
lassan vége az 16nak -
#3898 Jók ezek a wh mapok..pár óra alatt meg lehet tanulni a B sötétből való kilövéseket :) -
#3897 Csak suddenly Death meg pre-aim, meg ilyen hülyeségek. -
zoolee #3896 Ha ez a tetü aw aware le megy 2 óra utánn akkor emgyünk valahova valami fun mapra? PL aim_crazyjump. -
zoolee #3895 hát, nemigazán, de nagyjából, megvan a cl_showfps, fps_ma,develpoer, stbstb....
Am mi az oka, hogy css ról áttértél 1.6 ra? -
#3894 Thx! >megy botozni< -
#3893 nagyából ugyan azok a consolparancsok mint css? -
#3892 nah csatlakozom közétek:)
-
#3891 Nah ezeket az átlövéseket már csak gyakorlni kell.
Ha már ittvagyok lenne még 1 kérdésem:
Magyar warcraft szervereket tudtok e? -
#3890 nm
keress még rájuk, lehet nem csak ezek vannak. Sőtt! -
#3889 OMG!
Köszke má szedem is őket! -
#3888 wh_nuke
wh_dust2
wh_inferno
wh_cbble
wh_cpl_mill
stb -
#3887 Van ilyen? :S >nub< -
#3886 Átlátszó falú pályákon lehet gyakorolni, bár sztem elég unalmas! -
#3885 Ezen énis gondolkoztam de vhogy lebeszéltem magam róla :D Máshogy is meg lehet tanulni pl demokból (igaz ez lassabb megoldás..) -
#3884 Tudna valaki mondani egy Vac felismert wallhacket (rendes átlátszó fasza kis wallt) amivel lehet gyakorolni az átlövéseket? Botozásra elég fasza lenne. Nézegetem a régi hackeket de egyikkel se indul el a cs :S -
#3883 Birom mikor mindenki a statjával gizdul :C
Attól, hogy egyszer kétszer van egy 40/5-6os statod még nem leszel isten..legtöbben mindig mindent a kibaszott stathoz kötnek holott semmit sem jelent. Public szeró előtt egy kis bot, warmup, aztán go public és alázás majd war. Ha vmi nemmegy edzeni/fejleszteni kell és nem a staton síránkozni. Waron mutatkozik meg igazán, hogy ki mit tud na meg a csapat. Ha rajtam múlna már rég ott lennénk mo top 3 klánjai között csak a csapat nem biztos, hogy annyira elszált kockafasz mint én :C -
zoolee #3882 Oké, akkor ennek itt vége, törölve lettek a cuccok..
Majd felfejlődök megin addíg csönd...
Am nem toom mi felháborító nektek azon, hogy 1 év kihagyás utánn 20/9 a legjobb statom.. -
zoolee #3881 Neked meg nagy szád.:D -
#3880 látom van időd -
zoolee #3879 Kappe.!
Szorgosan dolgozok, hogy menjen megin normálisan a cs... -
zoolee #3878 Neugass, ti szavaztatok meg...-.- -
#3877 végre elment, csak ennyit akartam -
#3876 loál :D -
#3875 -
#3872 ülj le egyes -
#3871 g egérgyorsítás
csak ennyit kell beírni és 1et klikkelni az első találatra:
counter-strike.hu :: the one and only -
zoolee #3870 Paszmeg, ~ 5 napja kezdtem újra .... Fosch lamo... -
#3869 Egyáltalán nem így játszottam. Csak néha elvált erre a hülye módra amitől a falnak megyek. Cikket megkeresem, köszi :) -
#3868 te a múltkor sem összekeverted a statot, hanem rosszul beszélsz róla:
frag(ölt)/death(halt) arányokkal szoktunk dobálózni, te pedig mindig fordítva (death/frag)^^
[és egy 20/9es statért tök fölösleges screen shotot rakni :)] -
#3867 ha téged zavar ez a dolog, (bár nem értem, ha végig így játszottál miért zavarhat, hisz így tanultad meg,) akkor vedd ki az egérgyorsítást. cs-hun van róla cikk, itt is volt már nem is olyan rég -
#3866 Sziasztok!
Elég régóta csézek kisebb-nagyobb kimaradásokkal, de most nagyon elkezdtem komolyan venni a témát. Viszont nem hagy nyugodni egy olyan egérprobléma ami már hónapok óta kísért.
Tegnapelőtt szét kellett szedni a gépet (ebből az a lényeg, hogy az egeret ki kellett húzni az USB-ből majd vissza) és mikor összerektam megint zizzent volt az egér. Ez azt jelenti, hogy akár mekkorára húzom a mouse szenzit, cs-be mindig kibaszott lassú ha lassan húzom az egeret. Tehát winfosba maxos szenzin és csébe 20-as szenzin kicsit húzom az egeret akkor mint a csiga alig megy valamit a célkereszt, de ha kicsit gyorsabban húzom például az egérpad egyik oldaláról a pad feléig akkor vagy négyet pördül a karakter. Néha néha előjön ez a probléma de most úgy néz ki gyökeret vert :S
Hű szolgám egy kb 3 éves Logitech MX500-as djágaszág. Szegényke már eléggé öreg, de nem hinném hogy fizikai/hardveres dolog lenne a probléma okozója. Ha esetleg valamit elálítottam vagy valami beállítás aktiválódott ami ilyet csinál akkor légyszi aki tud segítsen :) -
zoolee #3865 Haggyál már, nagy ritka alkalmak egyike, hogy ment, am hót béna vok, alig pár napja játszok újra...1 év kihagyás utánn. -
#3864 jelentkezz a válogatottba -
zoolee #3863 Ajj, ma valahogy nagyon ment, de nincs szkrín sotom.:( Feltolta az agyam egy gyerek és kiléptem a francba...9-20 volt azt elszartam 20-26 ra... -
#3862 7 végén elugrok és megveszemjo poénnak megéri a 2k-t
de akkoris only css -
#3861 Lol :p