Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Te két tárbol sem tudodtad lelõni.
ergo
2. Neki bõven volt ideje hogy téged legyalázzon a desertel, de nem használta ki, õ is csak idiotán lõtt, majd a végén bemakkolta a fejest.
Azért egy kis rate beállitásra kiváncsi lettem volna😊
Uff..
Én úgy aztán végképp nem took lõni....
Multkor mikor utóljára játszottam értelmes gépen dust 2 n A röviden beállÍtok 1 AK val, elémugrik 1 GIGN kezébe desert el, kb 2 méter köztünk a távolság, elkezdem tunkolni mint állat, 1. tár semmise történki,2.tár semmise, erre mikor váltanék másfegyverre HS t ad a geci.
Akkor most én voltam béna, vagy szerecsük a csitet?
Na mind1, a véleményem a nagy célkeresztrõl:Néha fárasztóbb megkeresni a 2 vonal metszéspontját, minthogy kis célkeresztet használj.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Én a fahÍdra gondoltam ...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Olyat hol is?
Ma oilyan buksit lõttem tiszafureden aaaaaa......infernon terror ok mentek hidon és lekaptam 1et..
Visszatértem horvátországi nyaralásomból, és meg is kaptam a házigazda jogot..😊
Xal tessék cask szpemelni..XDXD
eom$
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
eom$
eom$
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Elöször a steam. Miért van az, hogy a steamet nálam 2 havonta újra kell telepiteni, CS-vel együtt? 2 hónap után, belassul, szaggat, nem tölt, túl sokáig tölt.. egyszerüen megörül.
Másodszor pedig a cheaterek.
Miért van az, hogy láttjuk hogy remeg a monitora, hogy egy másodperc alatt átszeli a pályát, csak fejest oszt, és te rászólsz, hogy nyomorék cheater, takarodj haza és játsz a barbie babáiddal, akkor egybõl azzal jönnek hogy õk nem csalnak. De ez még a jobb verzió. Mert a másik az, hogy egybõl elkezdik kiabálni, hogy te vagy a cheater, bannoljanak ki.
Fel tudja ezt valaki fogni épp ésszel? Esküszöm, én jártam ovodába, de visszaemlékezve ezekhez a sikhülye véglényekhez képest, az ott mind egy miniatür Einstein volt. Bár talán ott még akadt 1 vagy 2 olyan, aki a játszópajtásuk véres fülét, és az ollót a kezében tartva is azt orditja nem õ volt az, de hát istenem, volt 4-5 éves. Ezek a csaló segglyukak milyen emberek.. emberek? elnézést mindenkitõl... milyen lények lehetnek?
De még ha el is ismeri hogy õ tényleg csal, akkor meg miért teszi? Ha nem megy a játék, hagyom a pba, kezdek valami másba. Ennek miért jó a 3 másodperces roundok, amiben mindenkit lekésel? Mi a jó büdös francot élvez benne? Azt hogy én felhúzom rajta magam?
/let the flames begin (úristen o'noz mit kapok ezért)
Lassan többször szánom rá magam a steam újratelepítésére mint a winfoséra.
Jah és megemliteném h a headshoot 1 golyós volt szal <#hawaii>#hawaii> (egymás mögé álltak 😛)
He??
Szinte a megjelenés óta ez a jele.😊
Igaz, voltbenne már kis változá is..
Am egész szép..
😊))
Fölösleges beblindelni,gyorsabb,ha végig nyomkodod,minthogy, megnyitod a console -t tab ot nyomsz enter + ki a console ból.:S
Am, annak ellenére, hogy 2 éve cs zen neten bevallom nem tidom, és nem is foglalkoztat..Annyira nem mint az egyedi cfg k..-.-
és 2×<#levele>#levele>
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
És ez kit érdekel??
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Mit csináltál???
Értem...
Hát, alapból, mi a fenének modolni a gamet??És ha modolja az ember akkor miért szénné???:/...
Na mind1....
Jó az alap gamma ahogy van..