Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehe, volt olyanom, hogy d2 n terror kezdõn a kis aluljáróba vagy hogy monnyam, mentem befele AWM el, és a suttyója ott kempelt szintúgy AWM el, de mivel zoom olt nem vett észre...-.-, mögémentem, alák.rtam a He gránátot kempel tovább..hááh...Végül felugrottam a fejére, onnan a dobozra, majd hs vid knájf😊<#idiota>
És köv körbe elkezd okÍtani, hogy wh zok..LOL

Boconadi
mit szartok annyira. Csak egy desert kell. Hamarabb kilövöm vele mint õ engem az awp-vel. Mellesleg én is ugyan úgy 1 golyóval

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MUHAHAHAHA <#vigyor1>
Czdano
1 flash ás 1 smoke megoldja..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Naja...
Ezért kell tartogatni a flasht, mindÍg akkor használd ha kell.😊
Nem mint a hülyegyerek aztec en, CT rõl kirontva 3 gránátot bevágva a terrornak, aminek qrvára semmi értelme.😊

Kmarha
én sem várom el hogy eldobja azonnal ha már megvette. De szerintem 2 ellen awpvel menni.. az nem játék. Fõleg nem awpvel a kézben irreálisokat kérni a másiktól.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Én ilyenkor fogom és leteszem ..Ennyi, azt mikor elkezdenek pampogni akkor mondom, hogy majd kör elõtt szóljanak.😊

Meg azt szereetem mikor monnya a csávó, hogy mennyek késelni, és mikor odaérek leakar lõni..-.-elõkapom a kis "kézikészüléket" m4 es formájában ls bele a fél tárat...Köv körbe kihÍvom, és megint lelövöm..Utánna nem szoktak kihÍvni😛

Kmarha
shubidubi szerver, inferno map.

3 terror (én is), 4 ct. Ct-knél 2 awp. Jól van, fair play, nem számít.

ctkbõl elmegy egy, erre beszólnak hogy mostantól csak B.

Mi a fasz? Majd azt hiszik hogy ezek ketten awpvel bevedik a folyosót mi meg rárohanunk? Mennyi buzi van már a szervereken istenem.

Mondjuk nem, azt rohanunk A-ra, és még mi vagyunk az idioták. Na szép. Egy, a magyar szerver szépségeirõl.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kezdjem a 3215# el?<#idiota><#idiota><#hawaii><#gonosz1><#eplus2>
ööööö, nyám!
Nincs most gép.😊

Boconadi
töröld az értelmetlen, személyeskedõ, köcsögölõ hozzászólásokat. Nem hiába lettél hg <#smile>

nem csézik vki egyet vélem?
Brolly28
mondjuk ez igaz

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

De bakker, mit jön ócsárolni?
Ha nem tetszik neki akkor maradjon a topikon kÍvûl.!

Már rég.^^

Brolly28
loool tényleg😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
loool tényleg😄

Boconadi
ja és nem tudom észre vetted-e, de te vagy a házigazda
Boconadi
talán egy kicsit neked kéne higgattabb lenni.
De te mi a picsát jössz ide ócsárolni?
1.6 sokkal jobb mint a source-CZ-1.5..
Igaz, a source sokkal jobb lenne, ha nemlenne benne a földet lövöm HS bug.:S

Am nem toom, hogy képzeled, hogy néha néha nepján bevakkantassz pár mondatot, de mint ha te már östag lennél..-.-

Pepsi Twist
és a többi?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Brolly28
mert a source szar :\

Pepsi Twist
Na én meg G25-el tolom 😄 miért nem Source/CZ/1.5 (1.5-be nincs csíter, legalábbis én még nem találkoztam vele)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Brolly28
a G15 fasza 1× én is kipróbálnék et 😊
igaz h csak 1 billentyûzet de akkor is design-os

Brolly28
egér:

headset<#idiota>:

billentyûzet:

csak a kék szél nincs rajta mert zavart

Czdano
Hogy tudtok hangfallal játszani amugy?<#szomoru1> Csomo háttérzaj meg minden

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
én 1-es sensel tolom ;D
Logitech g15, régebbi genius egér, ha meg lezs az ideiglenes gép akkor logitech MX rev.😊 és 2.1 es logitech hangfal.😊

bardocz
enyém nem tudom hány dpi-s lehet
Czdano
Meglestem, enyém 800 dpis, durván 1, 1,5 sensitivit kellett lekapnom

Boconadi
Teszkós Technika egér(kemény 420 dpi!), és ugyan olyan füles amit most vettél.
CzGobe
fejhallgatókat nem szeretem, mert a szemüveget mégjobban rányomja a fejemre és kisebzi... ez nem, meg pc 140 sem
mp3hoz pedig szigorúan 'fülbedugós' fülhallgató párti vok, de ízlések és nyalások

eom$

bardocz
ez szemüveghez miért jó?ilyenfle van nekem mp3-hoz és ha dugóba kerül a busz egy idõ után már fáj a fülem :S
CzGobe
még is csak kell képet csatolnom 😊 egérre meg keress rá, ha nem ismered 😛 pedig kéne

eom$

bardocz
de még mindig jobb mintha üvegszemes kockák lennénk :\
bardocz
sok szemüveges kocka😄
Czdano
Lál szemüveges sg team xD

bardocz
énis😄
én sima hangfalat használok,nem a legjobb a hangminõség XD
egy sima bill,és vmi genius egért,még régebben kaptam karácsonyra
Szabi84
énis

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Czdano
Hogyérted h ráakasztós? Énis szemüveges vok amugy..

CzGobe
bill alap, füles Genius (osztálykarácsonykor kaptam), de ilyen ráakasztós, mert szemüveges vok és nem volt még pénzem sennheiser pc 140re ^^ <#nezze>

eom$

Szabi84
Logitech G5, meg Logitech füles, de a típusát nemtudom

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Czdano
Ti milyen billentyüzettel egérrel headsettel toljátok amugy? Képek jöhetnek

Czdano
Megemliteném hogy az egér sokkal nagyobb mint az elõzõ és jobb a fogása szoval megérte

Czdano
Nos vettem egy komolyabb headsetet meg egeret

Headset :
Genius HS-04A

Egér :

Genius NetScroll 110

Ez a párszázforintus mitshumi kinai egér és a szintén olcsó müanyag szar headse után maga a mennyország

Gondolom egér kicsivel több DPIs mert lekellett venni a sensitiviböl

Boconadi
posta rulz
Jaja...
Csak nekem még nincs bankkarim, csak összel lesz addÍg meg nem toom fizetni.:S

Szabi84
kéne valami sg-s szerver

Én is, arra, hogy mennyire lamultam le.:S
Na mind1, gyakorlok majd 1 kicsit, azt hátha lesz valami.

Czdano
Kiváncsi vok énis hogy játszol :p

<#gonosz1>Gyere bázz, nemsokára meglesz az ideiglenes gépem!
Meglátjuk , hogy én voltam e a béna!<#gonosz1><#eplus2>

szóval nálad két féle lehetõség van:
1, te vagy a béna
2, csítel a másik

hihi

<#mf2>Köcsög!
Nem vok béne!
Soha nem volt még ilyen..!!
Da amikor tárat cseréltem simán lelõhetett volna, de csak nézett..!!