7046
-
#3984 Látják ők is csak szerintem hud_saytext (vagy vmi ilyesmi) 0án van...tedd 1re hátha ugy jo -
#3983 én nem tudom beileszteni a logo.jpg met beálitom a mappát és nem jelenik meg a kép a másik ablakba miért? -
#3982 hát gecire nem mind1 :-| -
zoolee #3981 Valakinek meg van az a logo creator ami benne volt a fákk jú
ba, mert lehalt a link..-.- -
#3980 engedélyezni kell a csetet vagymi, parancsot nemtom -
#3979 nem mind1? -.- -
#3978 eredeti? -
mEsSs #3977 CSa , az a kerdesem hogy amikor CS be irni akarok akarmelyik chat re akkor nem latja senki sem amit irok meg en sem latom amit irnak , hanem ezt irja ki #Cstrike_Chat_All .... ez mi ? thx -
#3976 Ő szokta szidni a nightcupot nagyerőkkel -
#3975 hogyjönideap1w1? :| -
#3974 bizony :-C -
#3973 Nempont. Amugy faszlow nightcup? d5t te wowozol is? :D -
eLiXir #3972 csupppan felsz :d -
#3971 aki kivancsi hamar megorekszik. Hat nem vagod? -
eLiXir #3970 teged keresunk :]
ha valaki akar jatszani adhatok ippwt, csupppan kivancsisagbol -
#3969 te meg biztatod hogy keressen neked D: -
zoolee #3968 Bakker, hogy errefele mien emberek élnek..-.-
Steam ablakába piros téglelapot keres... -
eLiXir #3967 nomeg a faszlow nightcupok faszlow 12eves szervezovel. nem te vagy az egyik? :d -
#3966 nemis :D
5on5 lowskilled server off plz msg XD -
eLiXir #3965 5on5 ON ONLY LOW NO FAKERS
ismeros? D: -
eLiXir #3964 lowmixre -
#3963 :) -
#3962 Ez nem így megy. Kora délután publikkal hangolódom a késő délutáni mixre amivel meg az esti warra -
#3961 ne publikoljatok és nem lesz sírás. enyi -
#3960 Hát nemtom... Felmek css srv re ép az első ami miatt megborzong a hátam, hogy visítanak az ovisok... -
#3959 :D:D:D:SD:DS:AD:D:SA:FSA:FSA:csa:Ddsa:d.dddsadd -
#3958 Már megbocsáss de a CSS scene bőven érettebb mint az 1.6os magyarországon, lévén aki 12éves nyominger volt az felnőtt és elment Sourceozni. Az tény hogy mostmár mennek oda kis a taknyosok, de még mindig lényegesen kevesebb a 12-14 év közti rinyagép a szervereken.
Legalábbis az én általam tampasztaltak ezt mutatják.
Azt viszont aláírom hogy nem kéne a Valvenek tolni a CSS-t, és hogy az enginet is elbeszzák folyamatosan :D -
#3957 Egyébként a cs:s 1 szar, a közösség szintén szar. 12 éves nyomingerek rohangálnak összevissza, ha lelövöd sír, mert véletlen másnak aimja is van és nemcsak rohangálva dobálja a fejeket, mert neki apuci vett 1 atomerőművet... Mellesleg, szánalomra méltó a valve is, nem elég, hogy erőlteti azt a darab szar "játékot" még mellé nyomorék updateket is ad ki. Annak idején, amikor a cs:s még új volt, egy szimpla 1.1ghz - 384 sd133 - 9600SE (64bit) configgal volt ~80-90 fps em... A mostani konfiggal (alul) 40-80fps... Hát kb. bekaphatják, biztos nemfogok azért a fosért több 10 rugót kiadni a gépre... -_- -
#3956 Itt ebben a topikban keresd a szövegbeviteli mező fölött. Segítek van benne egy kép (éncsináztam :P ) meg alatta egy felirat:
"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK" mostmár érted? -
#3955 Hát a nem látsz akkor valami nem stimmel! Probálkoz hátha bejön! -
#3953 Abba a nagy piros villogó Téglalapba nézzél bele légy oly kedves... -
#3951 Hunner,HnnR,-.-,Siege,Nemmegy,-.-' asszem ezek amik szóba jöhetnek :D
Nem biztos hogy találkoztunk szerveren max 3-4 napig jártam fel aztán jött az 1.6 esti mixelgetéssel és nem maradt időm a Csürhére. -
nick?:D
nah én wow ellenes vok:P
-
#3949 Szpemmer :D
Hát eléggé változó hogy mikor mi megy, a fő vonal az 1.6 aztán ha megunom egy időre/felbasszák az agyam megyek CSSba, de csak fun szinten. 1-2x voltam fenn még annó Csürhén is de_dust_pcg ftw. Azthitték csalok (Scouttal aláztam mindenkit)
Ezenkívül lassan vissza kéne mennem wowba is már 2honapja nem néztem ráse. -
#3948 ritkán vagy sűrűn jáccol css? -
#3947 nah majd este nekiugrok:)
így kissé bonyolult még nekem:D -
#3946 nemszokásom a hax-.-
nemélek ien faszarcu dolgokkal
THX -
#3945 Más haxával akarsz ékeskedni?
Ittvan a config.cfg-m meg a userconfig.cfg-m Hasonlitgasd össze meg (haxold ööö izé) fejleszd tovább. :) -
#3944 ha átküldöm neked vhogy az enyémet tudnál alakítani rajta vmit?:) -
#3943 Mit szeretnél pontosan konfigolni? netbeállitások,játékbeállitás,makró skript mellyik? :D
Egyébként cfg-khez nemnagyon értek, 1.6ba és CSSba is leszedtem egy-egy CEVO config.cfg-t aztán átírtam benne 1-2 dolgot de semmi hax, csak awp drag maximum... (ami Sourceba nemmegy )