Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyegyerek.."ikszdé!"
takarékos vagyok:\
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ja és KABBE
😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az csak aktviáláshoz kell.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Aktiváltad már, csak kell a jelszó meg a felhasználónév és már tolhatod is.
Esetleg a honlapot meg tudnám csinálni, de csak a jövõhónapban, mert ezzel a laptop -pal mire megcsinálom megõszülök.:S
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Tecsóba?Ocsanba?
MindÍg csak olyan helyen vásárolj amimegbÍzható, 576, cdgalaxis...
És pont akkor nincs ott senki akit meglophatnék..XC
vagy bele van vésve, nem papiron van? 😊))
mert én nem találom
5v5 waron hosszun rusholtunk. elõttem ment egy gyerek, és fejbedobtam vakítóval aztán mindannyian bevakultunk, és lelõttek mindannyiunkat.. 😄
De nem semmi lehetett a te helyzeted. Miért nem tunkoltad hátba az összeset?😄
És mindenki elkezdi osztani az észt, hogy errese vok képes..-.-
16 vs 16, és szinte az összes terror hosszun jön. én jövök fel a gödörbõl, mert a csapattársak fele elhult közép rushban, a másik fele meg B-n van. Kipislantok, hát egy hatalmas terror sereg közeledik. Mit közeledik, habzó szájjal rohan A-ra, és szinte egyszerre, megláttván az egy szem ct-t, kilötték rám az egész tárt. Hidegvér elveszt, kéz remeg, mikrofonban sikoltozás, majd tipegve topogva belöttem egy hármas sorozatot a tömegben miközben félre ugrottam, vissza a gödörbe. A 16 terror meg sem sebzet, az én 3 szem golyom 3 darabb terror fejbe fúrodott bele.
A gránátom már csak annyit ért, hogy az összes hp-ját kb lefelezte. De volt ám káromkodás utána 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Volt olyanom is, hogy D2 -n, CT kezdõrõl elindulok kifele B re, ajtónátszórok 5-10 golyót, és nigyak, hülyegyereket ahogy ment lefele abba a kis alagút szerûségbe, aminél lépcsõvel lehet felmenni B re, odaakart menni, én meg pont lelõttem még elõtte..😛
Nekem olyan volt, hogy B sötétben a kisdobozok mellett kempelt egy csávó AK-val, nézte a lépcsõt, én meg jöttem walkolva B-rõl be. Látom hogy nem mozdul, mondom ennek "mi baja?!" Odasétálltam mellé, ott ugráltam mellette, ráugrottam a fejére, belekéseltem a falba, mellé, minden hova, de nem vette észre... A legnagyobb poén az volt, hogy én és Õ volt egyedül, alltalk be volt nyomva, és mindenki röhögött a mikrofonba... Szerintem a csávónak vagy nem volt hang, vagy kurvahülye volt😄
Meséljünk ilyen történeteket, ha már úgy sem lehet mirõl beszélni <#smile>#smile>