Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még német szerverre is mentem annyira szerettem, de aztán valahogy a német cs sekkel nem alakult jól a játék^^ és azóta csak only hungarise szerver jöhet szóba.
Am aztec/d2/d/train/hollo map ok/
Még akkor se lát senki semmit, ha a gamma az egekben van.😊
Jahmm, és futkározós scout rush!!!XD<#buck>#buck><#hawaii>#hawaii>
ha viszont a player name felbukkan vhol, akkor tunk van :-]
eom$
Sõt, még a CRT tv halk sÍpolása is rohadtul idegesÍt.
Rendes játékhoz elengedhetetlen hogy halljam a lépteket meg lövéseket a fülesben.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én csak annyit tudtam róla, hogy átlát a falakon, valaki egyszer mutatot egy olyan videót.
Egyébbként rossz a monitorom, szóval egy skin féle haxorkodás talán még elférne nálam, mert a trainen pl semmit nem látok. Fényerõt magasra tolva sem lesz sokkal jobb a helyzet. De ez már egyéni szocprobléma, csak egy egy kérdést tettem fel. Játszani is mindig 32-ben játszom, nemhogy le16-osozzanak.
(gondolod nem jogosulatlan elöny az, hogy valaki fél szobányi kijelzõn játszik, csúcsfelbontásban, ahol még egy pixelt is meglátt, és osztogatja a fejeseket, én meg egy guggolót sem láttok meg az árnyékban?)
mindegy.
Peace!
Am azért van az 1.6 ban 4-4 CZ be meg 5-5 modell, hogy azt válaszd ami jobban BELAOLVAD a környezetbe..Nem dÍsznek, meg hülyegyerek játékának rakták oda..-.-
Aki meg képes dust mapokon Arctic Avangers -el játszani, azt sajnálom, hogy annya-apja erre volt képes:S
Jogosulatlan elõnynek számít akkor ha egy adott szerveren csak te rendelkezel ilyen textúrával. Skill nem változik csak bõ 1-2 mp-vel hamarabb veszed észre az ellenfelet mint õ téged aha okés...
És ha ilyen textúrát használsz akkor haxor vagy...
wh-s témára meg: Senkinek semmi köze hozzá hogy használtam -e már (egyébként igen, mivel nem nyilatkozom olyan dolgokról még negativan sem amit nem próbáltam/tapasztaltam) ,az utóbbi 1-1,5 évben minden játékomról veszek .dem-et, szóval ha bármi felmerül akkor külöm neki e-mailben és kész. és itt ezt a témát szerintem le is zárhatjuk.
khthxbye!
wh-t meg nem probaltam még.. ugy látszik te igen 😊
Nem túl bonyolult eltalálni az alap modelleket próbálkozz azzal.
Nem gondolod hogy a skincsere jogosulatlan elõnynek minõsül?

Nekem volt egy klánom, amit én csináltam, neve
Tehát elég jól mûködött.
Azért sok sikert 😉
De poénkodni én is szivesen felmennék majd a szerverre 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
monnyuk van, cask eddÍg 3 man vagyunk, és abból az 1 ik nem is játszik már, mert jedi zik a másik meg cod os lett..XD
megkönyvjelzõzöm a faq-dat is, h a kérdésre kattintva rögtön leugorjon a válaszhoz 😛
hamár 1x gyakran lesz használva 😊
eom$
pl: <a target="blank" href=http://zoolee.cjb.hu/>F.A.Q./GY.I.K.</a>
csak mostz vettem észre, Q és K után miért nincs pont? 😛 hamár^^
eom$
Aki már rakétavetõs képet csinál az már ég rossz..<#idiota>#idiota><#gonosz1>#gonosz1><#eplus2>#eplus2>
Mit Írtam el vagy mit akarsz hozzáÍrni?
A háttér szürke alapon legyenek fegyverek úgy, mintahogy a trapézmintás acéllapon 90°ban elforgatva 3 db fegyver 1 más mellett.
Vagy 1 fal ami szét van lõve, és ottvannak a olyónyomok.
Legyen közvetlen link a faq ra, game-monitorra, fpsbanana ra..
Szal a gombokra visszatérve, ahogy az ember ráhúzza az egeret, olyan anim. legyen, hogy ilyen golyóbecsapódás minták, meg szikrázás és 1 kis füst, amikor 10-15 ilyen becsapódás mintva van, akkor álljon el a füst-szikra(ami a valóéletben nincs^^) és látszódjon a felirat.😊
Aztán lenne olyan rész, ahol minden tagról ott a kép+ steam ID+nick.
Késõbb ha lenne szerverünk akkor még odabiggyeszteni, hogy admin^^.
(weblap ba én is be took segÍteni 1 kicsit.ha kell.)
Aztán az én sulis oldalamról le lehet ne csórni infókat fegyverekrõl-modellekrõl-játéktörténetérõl.
Nem toom ti mit szóltok hozzá.
Nekem ez az elképzelésem.
Milyen logó, weblap kell 1 klánnak? Én ráérek 😛 Egészen 18-áig, akkor gólyatábor (BME mérnökinfo). Addig össze tudok dobni sokmindent! 😊
eom$
A real bot 1 nagy rakat szar..Használj z bot ot..azoknak nem kell way point, azok "tanulnak".
az lenne a kérdésem h sima cs-hez(sztem a leggagyibb változat😊)honnan lehet olyan mapokat leszedni amikkel együtt jönnek a waypoint-ok...?
tehát nem kell semmit se csinálni csak leszedni és beletenni a mappába..😊és real-bot-al játszható...