Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
Nekem Iceworld a kedvencem😄 (márha vkit érdekel:])
Régen nagyon militiás voltam..
Még német szerverre is mentem annyira szerettem, de aztán valahogy a német cs sekkel nem alakult jól a játék^^ és azóta csak only hungarise szerver jöhet szóba.
Am aztec/d2/d/train/hollo map ok/

CzGobe
train, aztec, nuke nálam ez a sorrend

eom$

LAME!😊

Sztem a leg jobb map.😊Aztech és dust utánn.persze
Még akkor se lát senki semmit, ha a gamma az egekben van.😊

Jahmm, és futkározós scout rush!!!XD<#buck><#hawaii>

Boconadi
veled az élen ;D
Boconadi
<#eljen>
lowz

CzGobe
trainen senki nem lát semmit, nyugi 😊
ha viszont a player name felbukkan vhol, akkor tunk van :-]

eom$

Én sehogy se..
Sõt, még a CRT tv halk sÍpolása is rohadtul idegesÍt.

Kmarha
engem is, de kiakadt állapotban azt hiszem ez érdekel a legkevésbé, akkor ugyis csak a vérgöz miatt nyomom.

Rendes játékhoz elengedhetetlen hogy halljam a lépteket meg lövéseket a fülesben.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Szabi84
Áhh én zenére csak deathmatch-et tudok játszani! Engem nagyon zavar.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kmarha
van ez igy, a legjobbakkal is elõfordul (régen én is igy csináltam. Azóta inkább leülök mondjuk CS-zni 😄 szigoruan Manson és Cradle zenei aláfestéssel)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

HunnernesKonge
Elnézést kérek mindenkitõl akit tegnap megsértettem, kicsit felbasztam RL dolgokon az agyam, és itt vezettem le...
Nem flém topik.😛!!!

Boconadi
Velem te így ne beszéljél okoska. Fõleg akkor ne mikor rohadtul nem tudod hogy én mit olvasok el és mit nem! Megértettük egymást, htx?
HunnernesKonge
Szépen továbbolvas felfelé és bekussol htx!
Boconadi
hogy tudja ;D
Kmarha
hé, hé, hé, egy szóval sem vádoltalak 😊 csak megjegyeztem hogy rászántad valamikor magad.

Én csak annyit tudtam róla, hogy átlát a falakon, valaki egyszer mutatot egy olyan videót.

Egyébbként rossz a monitorom, szóval egy skin féle haxorkodás talán még elférne nálam, mert a trainen pl semmit nem látok. Fényerõt magasra tolva sem lesz sokkal jobb a helyzet. De ez már egyéni szocprobléma, csak egy egy kérdést tettem fel. Játszani is mindig 32-ben játszom, nemhogy le16-osozzanak.

(gondolod nem jogosulatlan elöny az, hogy valaki fél szobányi kijelzõn játszik, csúcsfelbontásban, ahol még egy pixelt is meglátt, és osztogatja a fejeseket, én meg egy guggolót sem láttok meg az árnyékban?)

mindegy.

Peace!

Csaló..-.-
Am azért van az 1.6 ban 4-4 CZ be meg 5-5 modell, hogy azt válaszd ami jobban BELAOLVAD a környezetbe..Nem dÍsznek, meg hülyegyerek játékának rakták oda..-.-
Aki meg képes dust mapokon Arctic Avangers -el játszani, azt sajnálom, hogy annya-apja erre volt képes:S

HunnernesKonge
Ne offenzkedjél kicsibogár.
Jogosulatlan elõnynek számít akkor ha egy adott szerveren csak te rendelkezel ilyen textúrával. Skill nem változik csak bõ 1-2 mp-vel hamarabb veszed észre az ellenfelet mint õ téged aha okés...
És ha ilyen textúrát használsz akkor haxor vagy...

wh-s témára meg: Senkinek semmi köze hozzá hogy használtam -e már (egyébként igen, mivel nem nyilatkozom olyan dolgokról még negativan sem amit nem próbáltam/tapasztaltam) ,az utóbbi 1-1,5 évben minden játékomról veszek .dem-et, szóval ha bármi felmerül akkor külöm neki e-mailben és kész. és itt ezt a témát szerintem le is zárhatjuk.

khthxbye!
Kmarha
nem gondolom 😊 Quaket is ugy szoktuk nyomni hogy minden lebutitva, modelek élénk kékek vagy lilák. Ettõl a tudás nem változik meg csak kapsz egy élesebb szemet 😊

wh-t meg nem probaltam még.. ugy látszik te igen 😊

HunnernesKonge
WH-hoz jár... T szép neonpiros lesz, CT meg szemkápráztató kék.
Nem túl bonyolult eltalálni az alap modelleket próbálkozz azzal.
Nem gondolod hogy a skincsere jogosulatlan elõnynek minõsül?
Kmarha
valaki talált már olyan T és CT skint, melyet könnyedén ki lehet szúrni messzirõl, a sötétben is? Párat találtam, de még sötétben nem az igazi, mondjuk nem is hiszem hogy világitó modeleket találok majd 😄 csak nem beleolvadós kéne. (gondoltam majd átszerkesztem.. de félek elszúrni bármit is 😄)

Valami ilyesmire gondoltam, csak persze azt ne 5 perc alatt, én nem IR ben.😊

~3-4 hónap..

Boconadi
Meddig mûködött?
Elméletileg WTF volt😛

Boconadi
hát igen, a 13-16 éves korosztály korülbelül ilyen klánokat csinál, de tudod nem minden esetben a cl a hibás, és hadd ne fejtsem ki miért, mert szerintem te is tudod.

Nekem volt egy klánom, amit én csináltam, neve volt. Ez a klán 2 hónapig volt fennt, majd átalakult klánná. A másfél évig mûködött, fél év után már szerverünk is volt, majd körülbelül egy év után még oda is eljutottunk, hogy inditunk egy második klánt.

Tehát elég jól mûködött.
Kmarha
ja, mióta a cs szünetbõk kicsikét visszatértem, csak 3 klánba húztak bele. Egyik se birta sokáig. Tök jó hogy mindenki klánt akar, de ha megvan, már nem kell, vagy nincs senki benne, aki tudná, egy klán miért is klán.

Azért sok sikert 😉

De poénkodni én is szivesen felmennék majd a szerverre 😊

Czdano
5 ember elég nem?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
mija neve?
Én is..😛
monnyuk van, cask eddÍg 3 man vagyunk, és abból az 1 ik nem is játszik már, mert jedi zik a másik meg cod os lett..XD

Boconadi
én klánt akarok :c
Ha lesz klán és eljutunk addÍg, hogy lan, vagy csak 1 war, akkor esetleg.😊

Boconadi
áá nem kell, nem használja senki:c
CzGobe
zsír 😊
megkönyvjelzõzöm a faq-dat is, h a kérdésre kattintva rögtön leugorjon a válaszhoz 😛
hamár 1x gyakran lesz használva 😊

eom$

KijavÍtva, majd kiokÍthatnál 1 kicsit ezekrõl a parancsokról..Még nem nagyon vágom õket.^^

CzGobe
a linkek gondolom html-ben vannak: target="blank" tag-et szúrj már be, hogy új ablakban nyíljanak meg a linkek
pl: <a target="blank" href=http://zoolee.cjb.hu/>F.A.Q./GY.I.K.</a>
csak mostz vettem észre, Q és K után miért nincs pont? 😛 hamár^^

eom$

GYere bazz, kilocsizom az agyad, azt jetyezgethecc.😛<#idiota><#gonosz1><#eplus2>

Boconadi
jovan keci, megjetyeztem <#gonosz1><#ravasz1>
Temeg terrorista..😄
Aki már rakétavetõs képet csinál az már ég rossz..<#idiota><#gonosz1><#eplus2>

Monnd, mit mire?
Mit Írtam el vagy mit akarsz hozzáÍrni?

CzGobe
zoolee, banner linkjeit át tudod írni?

eom$

Boconadi
kockageci 😄 de azé hbd
Hát, sztem olyan szÍne legyen a háttérnak mint a bannernak,a gombanimok legyenek olyanok, mintha valaki megsorozna 1 acéllapot, és az a végén úgy átlyukad, holy a feliratot már lehet látni..A betûszÍn fehér lenne.

A háttér szürke alapon legyenek fegyverek úgy, mintahogy a trapézmintás acéllapon 90°ban elforgatva 3 db fegyver 1 más mellett.
Vagy 1 fal ami szét van lõve, és ottvannak a olyónyomok.

Legyen közvetlen link a faq ra, game-monitorra, fpsbanana ra..

Szal a gombokra visszatérve, ahogy az ember ráhúzza az egeret, olyan anim. legyen, hogy ilyen golyóbecsapódás minták, meg szikrázás és 1 kis füst, amikor 10-15 ilyen becsapódás mintva van, akkor álljon el a füst-szikra(ami a valóéletben nincs^^) és látszódjon a felirat.😊

Aztán lenne olyan rész, ahol minden tagról ott a kép+ steam ID+nick.
Késõbb ha lenne szerverünk akkor még odabiggyeszteni, hogy admin^^.
(weblap ba én is be took segÍteni 1 kicsit.ha kell.)
Aztán az én sulis oldalamról le lehet ne csórni infókat fegyverekrõl-modellekrõl-játéktörténetérõl.

Nem toom ti mit szóltok hozzá.
Nekem ez az elképzelésem.

CzGobe
B. Sz.!

Milyen logó, weblap kell 1 klánnak? Én ráérek 😛 Egészen 18-áig, akkor gólyatábor (BME mérnökinfo). Addig össze tudok dobni sokmindent! 😊

eom$

CzGobe
nem mapot kell letölteni, hanem waypoint-ot, akkor már... de tényleg használj ZBot-ot

eom$

fpsbanana.com

A real bot 1 nagy rakat szar..Használj z bot ot..azoknak nem kell way point, azok "tanulnak".

üdv mindenkinek

az lenne a kérdésem h sima cs-hez(sztem a leggagyibb változat😊)honnan lehet olyan mapokat leszedni amikkel együtt jönnek a waypoint-ok...?
tehát nem kell semmit se csinálni csak leszedni és beletenni a mappába..😊és real-bot-al játszható...