7046
  • Szabi84
    mi a nicked?
  • Mr_no_NaMe
    Nem kérdeztemhhoz képest még nem sikerült megtanulni hogy kell beállítani a radart :S
    Amúgy meg kisbarátozzad a tudodkidet ^^
    (nem vagyok valami kötekedős fajta csak nem szeretem ha olyan okoskodik aki szartse ért a dologhoz :S)
  • ColdFire
    ennyi :D
  • Boconadi
    koldi a sztár
  • ColdFire
    tek:)
  • bardocz
    nekem egyszer csak úgy letiltódott valaki:D
  • ColdFire
    én is 4-5 éve cszek ne aggódj kisbarátom ;)
  • zoolee
    Nekemis voltilyen.:S
  • Boconadi
    magától csak úgy törlődnek a partnerek. Hát ennél erősebb kifogást is hallottam már :)
  • Nightwish006
    Még megsem száradtam főnöök :DD
  • eLiXir
    miota nem furodtel? bloeeee :>
  • Mr_no_NaMe
    4-5 éve cszek.
    Mellesleg ha már a menőzésnél tartunk nem is tudom ki egozott ezzel a képpel :S
    Amúgy a szétskinezett cs-t még meg se említettem.
    Mellesleg a radarhasználatról komolyan kérdezitek, hogy fontos egyáltalán? Végülis semmi infó nincs ám rajta csak a bomba helye meg az összes csapattársad helyzete.
  • Nightwish006
    Temostakkorhighnakérzedmagad?
  • Nightwish006
    Te most kostolgatsz? D:
  • eLiXir
    hat oke...lassukcsak dobjuk fel vmivel a topikot, esetleg egy csodalatos visions low taktikkal. uhh remalmaim lesznek :p
  • Szabi84
    így van, világos pályán használhatatlan, az átlátszó
  • HunnernesKonge
    Ragnaros Alli oldal. Most pihen a karim, decemberben veszek GC-t de ez offtopik :D

CZGobe: A Radaron gyakorlatilag minden információ rajta van arról hogy a társaid merre helyezkednek el, alattad vagy fölötted vannak,stb. Ha a radar átlátszó, akkor ezeket az infokat nehezebben tudod leolvasni.
    Részemről kb ennyi amiért nem transparentet használok
  • CzGobe
    az, h a radar átlátszó, miben rosszabbítja meg a játékotokat, elmagyarázná nekem vki?
  • eLiXir
    ketseg kivul: atlacco radar -> low
    rosszul emlekszem hogy te wowoztal is?
  • ColdFire
    elixir lesből támad, lowátláccóradarosok :c
    :D
  • HunnernesKonge
    Mi most nem téged oltottunk le, csak megjegyeztük hogy "magasabb" szintű játékra alkalmatlan...

eLiXir vélemény? ^^
  • ColdFire
    végülis, ugy másfél éve amikor a kép készült kb, nem néztem, omg O.o
  • Szabi84
    Huhh pedig alap! Néha úgy megyek hogy a radart nézem nem is a pályát! sok béna gyerek azért TK-zik, meg keresi hova tették le a bombat mert nem nézi a radart! Használjátok!!!!!!!
  • zoolee
    Régen nekem be volt kapcsolva, de a fasse nézte.
  • Szabi84
    Átlászó radar csak azokat nem zavarja akik sosem nézik az én véleményem szerint!
  • zoolee
    Ha már vidifelvételnél meg fraps nál tartunk, nem tudtok valami olyan progit ami támogatja a winfos movie maker formátumát, ill tudja értelmezni és szerkeszteni? Mert vistan nekem konvertnél kiakad a movie maker..-.-
  • HunnernesKonge
    Jól leoltottátok, pedig aki kicsit is komolyabban gondolja az 1.6-ot az nem játszik átlátszó radarral, és nem skinezi szét a csmappáját...

Fraps viszont igenis hasznos : )
  • ColdFire
    oké menőkém, vegyél vissza, mióta cszel te?
    attol még hogy egy embert láttál játszani, akinek 2/10es stattal nem áttetsző radarja volt, nem kell ugatni, de azért (y)
  • ColdFire
    hmm, nem töröltelek le :o
    mostanság folyamatosan törlődnek a partnereim, írj vmit,aztán visszaveszlek, foshmsn microsoft kombó :D
  • Mr_no_NaMe
    Egyáltalán nem.

#4074: Nem vagyok, de ha valamit csinálok akkor azt a lehető legmagasabb szinten szeretem művelni. Főleg a cs-t.
  • Nightwish006
    Te valami sztárjátékos vagyol? :o
  • Boconadi
    nem kurvára mind1?
  • Szabi84
    :DDD Átlátszó radar teljesen szar, meg ez a skinezés!
  • Mr_no_NaMe
    Teneked jó a 90/20-as stat 1v1be és 1024-be játszol átlátszó radarral + fps-t is mérsz közbe? O.o
  • Nightwish006
    :DDDDDD
  • Boconadi
    köszi hogy letöröltél msn-ről... :)
  • ColdFire
    régi kép :P
  • Nightwish006
    uristn hogy lehet játszani ien undorito skinnel? :D
  • ColdFire
    loál, anno lanoztunk haverral, am Lalának hívnak real life :D

• HunnernesKonge
    Áhh nightcupot nemfikázzuk, volgárt nemfikázzuk, signs-t meg szeressük szal nincs ott a helyem :D
    Melyik az xDk?

De ha megmondanád mi cshun a nicked lehet előrébblennénk
    Mert így csak egy retard vagy akivel kölcsönösen hol viccesen hol durván oltjuk egymást. Úgy meg már ott is tudnék veled flamelni ^^