Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge

Nem csak CZ-ben van így, 1.6ban is.
konzolba beírod:
sl_lan 0 (Kiengeded netre a saját szervered)
status (itt megkeresed azt a sort hogy IP Address: xxx.xxx.xxx.xxx )

Friendsben haveroknak elküldöd az IP-t...
Haverok beírják konzolba: connect xxx.xxx.xxx.xxx
kb ennyi. lehetnek gondok ha van routered, valamint ha nem elég bika a neted, akkor 4-5 embertõl fogva már olyan szinten laggolni fog mint az állat. 20/1-es netemmel ez van, mert szar az upload, és ugye a többi user csak annyival tud lefele szedni amennyivel én feltöltök...
Metalmilitiakid
én ugy értettem hogy saját szervert nyitok amire haverok feljönnek és együtt marhulunk

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
EREDETI CS:Antology

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Boconadi
Még a megoldást is. Vedd meg. 4000ft
Metalmilitiakid
Ja most így visszaolvasva <#integet2> czdano itt metalmilitia(HUN)

Metalmilitiakid
hellosztok hallottam olyat hogy ha inditok CZ ben multiplayert ott csak a konzolba kell 1 utasitás és fellehet vele netre csatlakozni anno az sv_lan 0 val mukodott is de mar nem engedi nem tudjátok mért nem ?

Boconadi
😄
császtok most csatlakoztam ide 😄 ha akar jönni valaki public,war szerverre annak itt 1 ip : 80.249.169.5:27045
awak3n
thx

Czdano
Ez speciel pre-aim en volt, jo kis szerver..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

<#eplus2>

Fido4life
köszi de már tárgytalan 😊 asszem ideje lesz 3 (vagy 4 ?) ronggyal elballagni a budaörsi MM-be, aztán normális körülmények közt osztani az áldást 😊

Jahmm..😊
De nem járok rájuk.😊
Csak public meg war.😊

Czdano
Deathmatch szerverekrõl hallottál e már? 😉

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Valami szar van a steammal..Erre régebben láttam 1 bug fix et..De most nem toom hol van.:SDe esetleg lamas.hu n nézd meg vagy cshun .

Fido4life
Sziasztok ! SZerintetek mért lehet az hogy a játékon belül ip szerint semmiféle szervert nem tudok berakni a favba ? Szerverkeresõben kinéztem magamnak néhány magyart, játékon belõl bemásoltam, gondolkozott egy kicsit oszt ennyi <#szomoru1><#help>

LOOL..szép, de vannak ilyen wh -s szerû kék bevillanások!!!
Ugye az csak skin??!!!
Am szép.

Szép-szép...
Én már nem is lemlxem nekem milyen volt.:S

Hehe...
Ase látják, mikor a kezdõk alap állásbúl ha nézed akkor bal felül van a kis ajtó..
Mellette a doboz...
HA arra felugrotok és imentek a sarkára akkor akárhogy huholnak az ajtómögött, hogy lásssanak nem fognak.😊Onnen meg mehet a t9meghent mikormár minde terkó kiért az ajtón és nézelõdnek körbe-körbe..😊
De hogysnak kell lenni, mert ha észrevesznek sehove nem tudsz bújni...

Czdano
2 bombaszedés is van benne 😄D

Szabi84
a végén a bombafelszedés ügyes húzás volt

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Czdano

Czdano
Töltöm fel youtubera..remélem tetszeni fog majd...;-D

Czdano
Huh emberek olyan fragmoviet dobok össze magamnak h berosáltok xD mostmár ott tartok h nem fér bele a sok kill és akció a zene hossza miatt 😄D

Czdano
Amugy az 1 hit 378 dmg shotival fel se tûnt? 😄

Boconadi
probáld awp-vel 😊))
Czdano
Még 1be belelövök és megvan az ezer..😞

Boconadi
azigen gecó 😄
Czdano

The best

Czdano

^^

Czdano
cbblerol jut eszembe..ha An (igen, a cts lerakó) elbujsz a sarokba és a kis dobozokra rágugolsz nem lehet észre venni csak ha odamennek veled szembe..ott szoktam ninjazni, akkor magyar szervereken mindenki gratulál 😄

Boconadi
Nekem annyit írtak rá:
"Szép hent volt ott középen"
"n1"

semmi csiterezés, szoval az is jol esett.
Boconadi
😉
-.-
F@szmakker!XD
Am ilyenem még nem volt sok..de 1-2 már volt.😊
Mikor a LAmas 2 n kezdtem újra 2005 elején akkor ott soxor volt cabble, és ahogy aaa nem a CT felöli hanem a másik lerakón(SRY rég játszottam elfelejtettem meik az asszem 😎felmentem a kis erkély részre ahol a dobozok vannak hátuk..Kezembe az m4 es...Erre 2 terror kidob 1 vakÍtót meg 2-3 füstöt füstöt...A vekÍtótól nem vakultam mert bebújtam ballra a fel mögé..
Erre a sok nyomorék kijött a füstben én meg 1 esével killeltem le õket.😊
Azt elkezdik, hogy aim os..és magyarázhattam, hogy ma kezdtem.😊

Boconadi
életem köre/makkja volt mikor A-ról futottam át B-re AK-val, mert lerakták a bombát. B elõtt, középen állt velem szemben 5 Terrorista. Hangsúlyozom, 5 😄. kugrottam CT kezdõrõl, és tunk mint állat, rángattam az egeret, mert tudtam hogy úgyis megdöglök, de nem bazmeg, bemakkoltam mind az ötöt 😄DDD
-.-
Hehe..a kis henter.XD

Czdano
Huh ma hoztam 1 rohadtjó kört......nukeon 4 embert daráltam be és akkor szedtem a bombust mikor még maradt egy enemi -.-' kicsit megizzadtam 😄
Jah és ujra folytatom a fragmoviet amiben 1 ninja defuse is bennelesz..errõl jutott eszembe..uj nevem NinjaDefuse
😛

CzGobe
letöltesz GUIt és benyomod 😛

eom$

balvin
bind x buy_weapon_vmi

Pepsi Twist
ezt nyomd B majd az A-t 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Boconadi
A vásárlás gombja alapból B betûre van bebindelve, miért akarsz ezen változtatni?
awak3n
Hi all

valaki meg tudná nekem mondani, hogy kell bebindelni,pl fegyvervásárlást?

Hova fajul az SG?<#wow3>

Brolly28
amikor most megláttam a topiknevet éreztem h õ nyitotta

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Pepsi twist fiam, te olyan ultra ge.i értelmes vagy!!!!!!!
1.5 nek minek topik? Föleg warez!!

<#nyes>
De amikor a gecije bekembel 1 ik a Parával a másik meg a steyerrel és félútÍg 20 at kapsz, az nemkellemes..-.-

Pepsi Twist
iceworld csak akkor jo amikor gyorsan át tucc rassolni és utána már futásbol közelrõl mindenkit fejbetunkolsz 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ejj, a KZ nak van 1 iszonyatos jó mapja..hirtelen nem toom a nevét...de azt toom, hogy a _v2 es map.És minden tiszta vÍz😊

Am a he mapokat rühellem..-.-sose jön össze a dobálás..
Nem is took gránátot dobni..-.-
ideworld os se nagyon bÍrom...

Boconadi
én hogy mondjam most is oda vok a fy_ mapokért, vagy a kz_ mapokért, kikapcsolódás képp sokat nyomulok rajtuk, de azért ha komolyabban gondolkodunk, a warmapok közül a kedvencem a de_cbble. Ne kérdezzétek miért, de én nagyon ötletes pályának tartom, meg jokat lehet rajta lõni 😊
CzGobe
😄 nekem is volt 1 idõben, de akkor az össezs fy_ 😊
elõtte meg sokat he_ mapoztam, az de jó volt 😊

eom$