7046
-
#4155 bote? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD:AS:D:d:D.Dddddddddddddddsaddasdd -
#4154 :) -
ijblo #4153 hogy kell bote-t berakni??? -
#4152 letöltöd, elolvasod a readme-t, megcsinálod a readme szerint, indzsoj -
#4151 helo hogy lehet berakni botokat a játékba ? úgy tudom le (is) lehet tölteni hozzá csak hol? -
#4150 Oks köszi ^^
Adaminho: Válaszoltam ^^ -
Adaminho #4149 Írtam neked PÜ-t :) -
#4148 Fraps szar, GameCam-mel próbálkozz.egy 1 perc 21 mp-s movie lett 5,52 mb hang nélkül 640x480-as felbontással... -
#4147 Kéne 1 kis helpö.
Ha frapsal felveszek egy .dem fileból vmi jelenetet akkor hang nélkül is lesz kb 50 mega :S
Mivel lehetne átkonvertálni, hogy minőségileg kb ugyan annyi legyen de mégis ilyen 5-6 másodperc kb 2-3 mega legyen max? -
#4146 [Amugy meg cl_righthand 1 sux -.-] -
#4145 te jobb béna vagy :Dddddd -
zoolee #4144 Nem vagyok valami nagy, alig hogy 1 hónapja kezdtem újra..
Am ők is bénák..meg én is, de én jobb vagyok.. -
#4143 Lol :) -
#4142 utóbbi... -
Adaminho #4141 Te vagy ilyen pro vagy csak a haverjaidnak volt rossz napjuk? -
#4140 kira :-| -
zoolee #4139 Unatkoztam, és hülyültem kicsit haverokkal.
-
#4138 Nade most szaggat, vagy faszlaggol? :D Mert nem mind1. :D -
#4137 Nem a gépe szar.
A UPCnél mennek szarul egy idő után a csomagok. Nálam is ugyanez a helyzet -.-
retry megoldja ^^ -
#4136 Csak CS ben tapasztalod? A folyamatoknál minden balfaszságot kapcsolj ki, valamint figyeld, nem-e melegszik túl valami, takarítsd ki a proci + vga hütőt! -
zoolee #4135 Ha a gépemen csinálok DED serverrel szervert akkor AMX szarságokat hogy is lehet berakni? -
zoolee #4134 Jöttök játszani?
Saját szerveren:D -
zoolee #4133 Nah pl nekem is volt ilyen a laptop on eleinte ~ment szépen 40 FPS el, azt jöttek mindenféle CID es hirdetések lett 10 fps, kitöröltem a francba az egész IE t de így is...
De vistán nem jönnek elő ezek a tetü hirdetések:D -
#4132 nem lehet hogy amíg játszol a gépeden elindulnak valamilyen programok? ctrl+alt+del -> folyamatoknál ezt megtekintheted. Lehetnek vírusok, kémprogramok stb. Nekem csinált hasonlót, csak nekem 15 percenként indultak el, és így osztódtak. Szépen bezárogattam őket és játszottam tovább -
#4131 UPCtől függ... szokj hozzá^^ -
panama007 #4130 Akkor mitől függ? Igen, chellom van. De korábban, semmi gondom nem volt vele.... -
zoolee #4129 Ja. -
mEsSs #4128 CSa , az a kerdesem hogy amikor CS be irni akarok akarmelyik chat re akkor nem latja senki sem amit irok meg en sem latom amit irnak , hanem ezt irja ki #Cstrike_Chat_All .... ez mi ? thx
Ezt mar regebben kerdeztem de senki sem adott jo valaszt :D a hud_text nem csinal semmit :D De ez csak akkor van amikor Nyitni akarok szervert HLDS el es ra connectalok tort CS vel , amugy eredeti CS vel muxik a chat :) -
aradi13 #4127 és ezt csak úgy lehetne megcsinálni ha megvenném a játékot?
-
zoolee #4126 Az a baja... -
aradi13 #4125 az lehet a baj?
-
aradi13 #4124 nem
-
zoolee #4123 EREDETI?
-
aradi13 #4122 Segítségre szorulnék!!!!
Szeretnék neten játszani,Barátokkal és amikor szervert akarok létrehozni akkor kiírja hogy:"Could not connect server" 192.168.... Kérlek titeket hogy segítsetek!!!!! Előre is kössz -
#4121 chello-d van? mert ott előfordulhat, de nem kell újraindítani, nem attól függ^^ -
panama007 #4120 Halihó!
Csé 1.6-al játszom, miért van az, hogy fél óra játék, vagy map váltás után erősen szaggatni kezdek, és csak újraindítás segít. A pingem ez idő alatt sem túl magas (max 70 körül) és a rate-ek is be vannak állítva!!
pls HELP!! -
zoolee #4119 NANA EZÉRT AZ EKKORA MÉRETŰ OFFOT HANYAGOLJUK!!! -
#4112 Nincs állandó csak amit éppen kitalálok.
ColdFire: Azt, hogy nem értessz ehhez azt abból szűrtem le, hogy túl nagy az arcod ehhez a szkrínsáthoz képest -.-
-
#4111 szart se értek a dologhoz? :) -
#4110 15 éves úgyhogy már kisbarátja vagy :)