7046
  • Boconadi
    bote? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD:AS:D:d:D.Dddddddddddddddsaddasdd
  • ColdFire
    :)
  • ijblo
    hogy kell bote-t berakni???
  • Pepsi Twist
    letöltöd, elolvasod a readme-t, megcsinálod a readme szerint, indzsoj
  • Bence94
    helo hogy lehet berakni botokat a játékba ? úgy tudom le (is) lehet tölteni hozzá csak hol?
  • Mr_no_NaMe
    Oks köszi ^^

Adaminho: Válaszoltam ^^
  • Adaminho
    Írtam neked PÜ-t :)
  • Balintrial
    Fraps szar, GameCam-mel próbálkozz.egy 1 perc 21 mp-s movie lett 5,52 mb hang nélkül 640x480-as felbontással...
  • Mr_no_NaMe
    Kéne 1 kis helpö.
    Ha frapsal felveszek egy .dem fileból vmi jelenetet akkor hang nélkül is lesz kb 50 mega :S
    Mivel lehetne átkonvertálni, hogy minőségileg kb ugyan annyi legyen de mégis ilyen 5-6 másodperc kb 2-3 mega legyen max?
  • Czdano
    [Amugy meg cl_righthand 1 sux -.-]
  • Boconadi
    te jobb béna vagy :Dddddd
  • zoolee
    Nem vagyok valami nagy, alig hogy 1 hónapja kezdtem újra..
    Am ők is bénák..meg én is, de én jobb vagyok..
  • Czdano
    Lol :)
  • Pepsi Twist
    utóbbi...
  • Adaminho
    Te vagy ilyen pro vagy csak a haverjaidnak volt rossz napjuk?
  • Boconadi
    kira :-|
  • zoolee
    Unatkoztam, és hülyültem kicsit haverokkal.
  • Nightwish006
    Nade most szaggat, vagy faszlaggol? :D Mert nem mind1. :D
  • HunnernesKonge
    Nem a gépe szar.
    A UPCnél mennek szarul egy idő után a csomagok. Nálam is ugyanez a helyzet -.-
    retry megoldja ^^
  • Nightwish006
    Csak CS ben tapasztalod? A folyamatoknál minden balfaszságot kapcsolj ki, valamint figyeld, nem-e melegszik túl valami, takarítsd ki a proci + vga hütőt!
  • zoolee
    Ha a gépemen csinálok DED serverrel szervert akkor AMX szarságokat hogy is lehet berakni?
  • zoolee
    Jöttök játszani?
    Saját szerveren:D
  • zoolee
    Nah pl nekem is volt ilyen a laptop on eleinte ~ment szépen 40 FPS el, azt jöttek mindenféle CID es hirdetések lett 10 fps, kitöröltem a francba az egész IE t de így is...
    De vistán nem jönnek elő ezek a tetü hirdetések:D
  • Boconadi
    nem lehet hogy amíg játszol a gépeden elindulnak valamilyen programok? ctrl+alt+del -> folyamatoknál ezt megtekintheted. Lehetnek vírusok, kémprogramok stb. Nekem csinált hasonlót, csak nekem 15 percenként indultak el, és így osztódtak. Szépen bezárogattam őket és játszottam tovább
  • CzGobe
    UPCtől függ... szokj hozzá^^
  • panama007
    Akkor mitől függ? Igen, chellom van. De korábban, semmi gondom nem volt vele....
  • zoolee
    Ja.
  • mEsSs
    CSa , az a kerdesem hogy amikor CS be irni akarok akarmelyik chat re akkor nem latja senki sem amit irok meg en sem latom amit irnak , hanem ezt irja ki #Cstrike_Chat_All .... ez mi ? thx

Ezt mar regebben kerdeztem de senki sem adott jo valaszt :D a hud_text nem csinal semmit :D De ez csak akkor van amikor Nyitni akarok szervert HLDS el es ra connectalok tort CS vel , amugy eredeti CS vel muxik a chat :)
  • aradi13
    és ezt csak úgy lehetne megcsinálni ha megvenném a játékot?
  • zoolee
    Az a baja...
  • aradi13
    az lehet a baj?
  • aradi13
    nem
  • zoolee
    EREDETI?
  • aradi13
    Segítségre szorulnék!!!!
    Szeretnék neten játszani,Barátokkal és amikor szervert akarok létrehozni akkor kiírja hogy:"Could not connect server" 192.168.... Kérlek titeket hogy segítsetek!!!!! Előre is kössz
  • CzGobe
    chello-d van? mert ott előfordulhat, de nem kell újraindítani, nem attól függ^^
  • panama007
    Halihó!
    Csé 1.6-al játszom, miért van az, hogy fél óra játék, vagy map váltás után erősen szaggatni kezdek, és csak újraindítás segít. A pingem ez idő alatt sem túl magas (max 70 körül) és a rate-ek is be vannak állítva!!
    pls HELP!!
  • zoolee
    NANA EZÉRT AZ EKKORA MÉRETŰ OFFOT HANYAGOLJUK!!!
  • Mr_no_NaMe
    Nincs állandó csak amit éppen kitalálok.

ColdFire: Azt, hogy nem értessz ehhez azt abból szűrtem le, hogy túl nagy az arcod ehhez a szkrínsáthoz képest -.-
  • ColdFire
    szart se értek a dologhoz? :)
  • Boconadi
    15 éves úgyhogy már kisbarátja vagy :)