7046
-
batmunkh #4396 Vannak ijen fun,Wc,rpg szerok
-
#4395 Új 1.6-os GunGame szerver! http://counter-strike.chaosteam.hu
Hungarian GunGame Club [powered by infoTIK.eu] 213.16.81.70:27017 -
zoolee #4394 Lant úgy, hogy összekötöd a 2 gépet, nyomsz egy create new gamet, másik fél a lan fül alatt már látja is a lant...
Ne fun szervere menjél fel:
Elősőpontbanemlítettem.
Nem, nemcsalás..Ez egy szerver mod.
Majd felrekom valamikor megint. -
#4393 Sziasztok!
Már évek óta porosodik a polcon egy CS:cz játék a polcomon. Leszedtem a Steam-et, letöltöttem a kód segítségével a sima CS-t. Lenne pár kérdésem:
1. hogyan lehet LAN játékot indítani?
2. miért van az, hogy csomóan ilyen kék/pros vonalakkal tudnak hatalamsat ugrani, falatmászni mint a pók meg ilyenek?
3. hogyan lehet láthatatlannak lenni?
4. az előző két pont nem valami ocsmány csalás? Nekem annak tűnik, és gecire idegesítő.
UI: FAQ ezt a hibát dobja:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) in /export/cjb/hosting/hu/cjb/www/frame.php on line 9
Can't connect to DBServer -
#4392 Csakazé se -.- -
#4391 Itt hegyekben találsz kedvedre való szervert! -
#4390 csak egy ip-t másolj be! -
#4389 http://www.counter-strike.hu/index.php?l=YToxOntzOjQ6Im1lbnUiO3M6NjoiYmVuZGVyIjt9
élvezzétek.. -
#4388 OMFGWTFHAX??
A magyar szerverek 99,9% csak funmapok nyomogatásából áll... -
#4387 van vmi magyar fun mappos server? -
batmunkh #4386 ZooLee -
batmunkh #4385 nem ponza ha arra gondoltál. -
bgmaster #4384 Heló mindenkinek!
Videót szeretnék készíteni a cs 1.6-ból csak a képernyőről elszeretnék egy két mindent tüntetni !!
Néztem egy-két consol parancsot de nem tudtam elérnia mit szerettem volna! Remélem ti tudtok segíteni ! Az kéne nekm hogy a képernyőn csak a CÉLKERESZT és jobb felső sarokban lévő tábla hogy KI-kit lőtt le és mivel !! Jó lenne Ha valki letudná irni nekem ezeket a konzol parancsokat Ide ! Egyébként frapsal készítem a videót és Soectate nézetbe vok szemlélő !!!
REmélem tudtok segíteni!
A választ előre is kössz !!!!!! -
zoolee #4383 Bocsi, elírtam...o v val.2 e vel...
ZooLee
Aláírásod?
-
batmunkh #4382 Hogy érted h 2 e vel?
Hol láttál Ponzinak? -
zoolee #4381 Igen az vagyok..De még mindíg 2 e vel.
Pff..Most nézem te vagy Ponzi..-.- -
batmunkh #4380 hja
te zolee az SG ről??Én vok Noiro, Orion öccse :P -
zoolee #4379 Neszidd! Rohadt jó játék...
Igaz, könnyebb mint az 1.6 de akkorákat lehet derülni, mikor elkergeted a WP-t meg néha lehet E vel bombát kergetin:D -
#4378 Fordítva kellett volna...és inkább a sourceot kellene megkérdőjelezni, hogy egyáltalán van-e valami értelme megvenni -.- -
batmunkh #4377 Köszee lehet beszerzem css mellé az 1.6ot -
zoolee #4376 Nem, nem csak azzal lehet, szedjél tört dedikate szervert, és légy boldog.
De képzeld! Steamen 2 katt az egész:) -
batmunkh #4375 Ez a szerver csinálást gondolom csak eredeti 1.6tal lehetséges nem??
Választ gyorsan zolee -
zoolee #4374 Na, ezt most Így hirtelen nemtudom...Jóideje csak nállatok multaom az időt -
#4373 hello
ha csak azt akarom letiltani hcsaka hangokat ne tölcse le de a páylák jöhetnek akkor mit irjak be konzolba? -
#4372 már megint Te? -
eLiXir #4371 ezaazzzz végre valaki, fight!!4 -
zoolee #4370 Fu, elméletileg amx+meta mod ban cl_restric awp vagy akármi..de sajna nem tudom honnan lehet leszedni:S Ill nekem van chicken modom, de nem müxik.:S
-
#4369 akkor sorry -
jocking #4368 Próbáltuk. De abban nincs ilyen.:( -
batmunkh #4367 No zolee most legyél okos.
segíts emberemnek találni console parancsokat. Ne csak járjon a szád és keress kifogásokatz mer leszedtek -
#4366 amx? (ez 1 "addon" szerűség) -
jocking #4365 Hali!
Lenne 1 kis problémám a CS 1.6-tal. Az a gond, hogy egyik hawerommal néha szoktunk public szervert csinálni (cs.werger.at:27015). Az a gond, hogy már többször is szükség lett volna fegyverek letiltására (pl. awp, tactical shield). De nem tudjuk hogy kell.
Sejtük, hogy vmi konzol parancs lehet, de egyszerűen nem találjuk sehol.
Pls help!
-
#4364 Akkor nem vagy igazi cs-s ;D -
kurama #4363 huhú de vicces volt
az vicces h én nem vok oan kocka mit ti? :D -
#4362 :DDDDDDDDDDDDD -
zoolee #4361 LOL....configból kiszeded azt a beblindelt sort... -
kurama #4360 meg tudja vki mondani h hogyan kell kikapcsolni a bind mouse1 kill-t :D -
Richardix #4359 figyu van 1 kis gondom:
majdnem mindig mikor megpróbálok felmenni 1 szerverre kb 1 mp után kilép... slussz.... miért??? -
zoolee #4358 fx5200 al még régen 120 volt áltban: D -
#4357 rondábbak és több fps-ed lesz, elvileg