Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
és ezeket melyik mappába pontosan?
me má mindbe belepakoltam de nemjoak :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Viktor9202
Nekem meg olyan kellene, hogy más legyen a fegyver, szebb , másabb a skine

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Szabi84
rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hi all!
Vki tud adni rate beállítást 1.6-hoz és CZ-hez?
Toom hogy benne vannak a f.a.q.-ban de nekem nem hozza be az oldalt.
Elõre is kössz.
Czdano
😄A:AS😄:

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Brolly28
biztos rovaremberek😮

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Czdano
Na már megis oldottam..A lock bevolt pipálva az optionsba (ez 1 olyan fuckció amit fiatalabb emberkéknek szoktak bekapcsolni h ne tünjön fel nekik a fröccsenés 😄DD)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

balvin
mert te a "Limited Edition UNDORITO Counter-Strike Anthology"-t vetted meg véletlenül<#vigyor4>

Czdano
Megint help kéne...miért nem piros a vér az én csmben? Ilyen idegesítõ sárga hányásszinü és rohadtul idegesit!

Czdano
Ehh nyert a fnatic..mondjuk ez sztem várható volt..nembaj a 2. helyezet is szép (10000$nak örülnék 😊 ) Grat nekik 😊

HunnernesKonge
Nem csak úgy tûnik, ott is van már!

fnatic vs. SK.swe

HLTV:hltv5.no.gameguard.no:27050
Kezdés: 23:30

SKnak két mapon kell nyernie
Czdano
Nagyon ugytünik h az SK gaming megy a döntõbe..jóéjt mindenkinek .D

Czdano
Addig nem maradok fent. Ez is csak sk spawn miatt keltette fel érdeklõdésemet xD

Amugy meg lett tartva a cs lan bajnokság suliban és elvittük a 2. helyezést ;D Hipphipphurrá 😄

HunnernesKonge
És ezután jön csak a döntõ
Ennek a maccsnek a gyõztese fogy harcba szállni a fnaticcal a végsõ gyõzelemért, meg a $25,000-ért 😊
Elõreláthatólag 23:30tól
Czdano
Énis onnan szedtem..regizve vagyok 😊

Szabi84
A HLTV-n biztos fennt lesz!

Fakk..nem toom nézni..-.-

Csak 2 hét mulva lesz meg az a tetves gép...

Valaki felveszi? És felteszi torrent re?

Czdano
SK-Gaming vs. roccat
IP: hltv5.no.gameguard.no:27050
Time: 20:30
Type:
Status:
Coverage: Extreme Masters LA

Ma fél 9kor..elvileg

Czdano

Nightwish006
cstrike mappába, gondolom külön vannak szépen a cuccok. Modelleket a modells mappába, mapokat a maps ba ésígytovább.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

balvin
bennevan a readme-ben (ha nincs akkor nemtom)
a letöltött cuccok readmejében

Hi all!
Azt szeretném kérdezni hogy a cs 1.6-hoz letöltöttem mappokat,késeket,kesztyûket meg greffet, és hogy ezeket hova kell bemásolni?
Viktor9202
Köszi, megvan 😊

Ha jól emlékszem(rég játszottam) akkor "H" és ott ki lehet választani valameik al opció ban.

Viktor9202
hogy lehet bal kézrõl átteni jobb kézre a fegyvert?

Mivan?
Most mi ez? Mit tettem?
És nem vágom mirõl beszélsz..Mi az, hogy "megszólított engem" most vagy én vagyok vak, vagy te beszélsz félre...

Am miért ne lenne közöm a játékhoz? Azért mert a clán keresés hosszabb módját írtam be? Vagy mi?
Ezt a hsz edet fejtsd ki bõvebben.légyszíves. de gyorsan mert szeretném törölni az off olást.!!!!!!!!!!

Mért vagy irígy, hogy én vagyok a házigazda..Tudtommal TI szavaztátok meg...Ha nem akkor meg nem lennék házigazda..!

3701#: Dehogynem, máris intézkedek 😉

Brolly28
jah

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Boconadi
no mind1, én ezt már megmondtam az elején. Ha nem nyilvánosan, csak céloztam rá.
Boconadi
de persze az ilyen hszek nincsennek törölve 😊
Brolly28
már megint csak a veszekedés<#szomoru1>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
nick-edhez kiírod h klán kell és jól játszasz

Mért most mi bajod van?
Am mi ez, hogy beesel a topikba, és egybõl össze-vissza oltogatsz???
Ezt magyarázd már el nekem..

Boconadi
köszi ^^
Köszi a neved, most elkezdem feltörni az accod..<#idiota><#idiota><#idiota>
Am én most nem took klánt, de ha felmész pl lamas.hu ra cs.hu ra és fórumba beírod, akkor sztem van esély..
Vagy felmész 1 szerverre, és alakítassz valamit, megvárod az adminokat, és kérded, hogy van e clán ba felvétel...Ha azt mondják van akkor dumálj idõpontot, ha nincs akkor menj másik szerverre.

Czdano

John Cena
azért fasza lett!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hello
Clan-t keresek! Ha valakinek emberre van szüksége vegyen fek steam-en.
Steam név:uli005
Elõre is kösz<#wink>
Boconadi
következõ videódban:

Voice_enable 0
hud_saytext 0
Boconadi
elején a sotis durva volt 😄 Én waron csináltam ilyen infernon, csak pumpa sátgánnal. Egy lövéssel kettõt fejbe aztán kifutva a doboz mögül a harmadikat.

Ami alatta van zene feltölthetnéd akár speedyshare.com -ra nekem :$
Czdano

Boconadi
hát ezt neked szülinapodra :]
<#hehe>

Kösz..

3683: Kösz..

bsz Zoolee

Boconadi
Czdano
bszn Zoleee 😊

Pff..
Sajna én már majdnem egy éve nem játszottam rendesen, pár hete felmentem haverhoz és alig értem el a 10/5 ös stat ot.:S

ColdFire
még nagyon nem megy 3/4 év után :c

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
serial nélkül megy, vagyis megjegyezte a géjp