Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Ki tudja..(uj videokari karácsonykor, elvileg ati x850 256 MB DDR3 ^^)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

CzGobe
hát nem tudom: ez maximum a prioritást változtatja meg, de azt te is meg tudod alapból 😛
amúgy nem hiszem, h szükség lenne ilyenre, hisz senki nem CPUterhelés közben játszik, amit a többi futó alkalmazás meg akar enni a prociból, azt úgy is meg fogja

eom$

Pepsi Twist
teljesen kamu a program benyomtam a TDUnál minden maxon ez a fos off 75FPS, benyomtam 70FPS (inkább viszi az FPS-t mint hozzáad, az fps-t csak viszonyítás képpen írtam)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
ez hogy jön a CS-hez? (en nem gyengén OFF)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Bone-Cracker
Ja bocs 1.5-öm van csak, a fájlverziónál írt 1.0.0.5-öt.
szóval arra irja ki a rossz memória címet. Amugy azzal is tudnák játszani vannak szerverek.
CzGobe
úgy nézem már megleszel vele, de azért:
1) le van írva a zipben, amit letöltesz, h hova kell rakni (jobb esetben)
2) models mappába (talán models/fegyver.név/)
3) a próbálgatás csodákra képes 😊

eom$

CzGobe
tényleg sok gyökér van^^
Minden gond nélkül tudsz játszani a játékokkal, csak a VAC-ban-os accoddal a VACos szerverekrenem tudsz felmenni... A többin meg sok a cheater 😛 épp emiatt (bár talán még vannak CDs szerverek is)(CD=Cheating-Death kis progi ami figyeli, h van-e cheat a gépeden)

1et én is kérdezek, ha van 1 VACban-os hl1 accom, amin aktiválok 1 uj serialt, akkor mi lesz? XD az uj serial is HL1es, az új serial HL2es. Tudja vki?

eom$

CzGobe
ha eredeti a CSd, akkor annak a serialjával engedi telepíteni a steam a HL1es cuccokat, látsd CS 1.6. elvileg (nekem is Blue Shiftes accom van)

eom$

ColdFire
mindjárt befelyezem az összes skin átalakítást 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

HunnernesKonge
Counter-Strike Antology 1
Cdgalaxis
576
Van a MediaMarktba meg egyéb ilyen helyeken is, meg persze Stremen is megvásárolható. 😮
Most jut eszembe akkor neked a steam is új cuccnak számít 😄
Itt olvashatsz arról hogy mi is ez a steam és stb
Bone-Cracker
hu bazz nagyon meg változzott a világ😊 és hol és mennyiért lehet megvenni?
CheAteR88
van vkinek egy eladó accountja?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ColdFire
nincs 😞

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

lololol
ha 1.5 kell innen töltsd le az egészet egyben: http://retech.hu/CSE.ZIP
de ezzel már nem igazán játszanak, a steames 1.6hoz meg kell venni az eredetit.

lololol
Te voltál bannolva 'valami' miatt, ne neked álljon feljebb.

zsolesz92
na ebben az egy válaszban biztos voltam, arra voltam kiváncsi melyik tapló irja be...

Szabi84
vedd meg újra

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zsolesz92
hali, régebben bannoltak, ezt akárhogy nem tom megszüntetni? még leötlteni tudok játékot steamen belül a ban miatt. ha letöltök egy uj játékot oda se fog felengedni steamen keresztül?

Bone-Cracker
ja és a régi cs-rõl beszélek nem a source-ról, az 1.0.0.5 egy két éve probáltam modemen, akkor még elindult, ugyanaz az xp-m van
Bone-Cracker
Sziasztok, én régi (5év) cs-s vagyok és most végre van otthon is netem és szeretnék de nagyon játszani. Azóta már nem igen vagyok képbe, tudna vki segíteni. Felraktam a cS 1.0 át az még elndul, utána 1.0.0.5 -öt és az rossz memoria címre valo hivatkozással elszáll, mit kéne tennem hogy felfrissítsem az egészet, hogy újra harcba szálhassak?
Czdano
Gyönyörû 😊 Van videó róla?

ColdFire

ColdFire
Még mindig új fegy skint akarok a jatekba tenni, de hova?...
vki pontosan pls..

NA 8....
A lényeg, ogy mikor kezdtem jó stat om volt...😄

HunnernesKonge
Valahogy éreztem <#idiota>
SRY véletlen fordítva néztem.<#zavart1><#buck>

ColdFire
nem 2 34rõl beszélek tejóisten O.o

HunnernesKonge
23 kill 4 deathbe neked mi a szar? Hogy közbe be volt kapcsolva a monitorja?
A világ életbe nem volt ilyen szar stat om.
Még mikor kezdtem akkor sem....
Akkor is csak 6 / 14 volt..

ColdFire
erre válasz htx...

ColdFire
micsoda?

Nah, jövõhéten (kedd) végre meglesz a gép, õsszerakom, azt meek újra játszani.😊

LOL :S
Nekem a világ életbe nem volt ilyen szarom..
Mikor kezdtem a gémet a LAMAS 2 n akkor is csak 6/14 volt.😄

CzGobe
😄DD gz, talán töbebt kéne gyakorolni vagy trainer moviet nézni 😊

eom$

Nepofázz! Fent kint van, hogy no warez.

ColdFire
van 3 fileom a modelsbe, meg 2 a soundsba az uj fegyohoz

ColdFire
h új mappát? :o

ColdFire
hmm, uj taktikát váltottam, kb annyit h egy centivel fentebb viszem a célkeresztet alapól 😮
ma 23-4 volt a statom ezzel a módszerrel, hmm, már vagy 3 éve játszok 😄

<#gunyos1><#mf2>
ÕÕÕÕ..várjál tudok a frankót.!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne játszál vele...

nincs más lehetõség????
esetleg letölthetem, és kicserélhetném?
<#nemtudom><#shakehead>
Vedd meg eredetibe.

Your .dll differs from the server's
Mit kezdjek ezzel a problémával???????????
<#szomoru1><#wave>
Brolly28
ha nincs steam?
bemész 1 boltba veszel 1.6-ot vagy CSS és-| #3734

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

De ha nincs Steam-em? Akkor mi a port?

Nyisd meg a steam és a cs portját a routerben...
Most igy hirtelen nem toom mi az IP...<#zavart1>
De Pl a tûzfalbeállításoknál megnézheted, hogy ott mi az IP és átmásolhatod a router beállításokhoz.

Sziasztok,
Hogyan tudom elérni, hogy router- mellet külsõ szervert is találjon?
(Port?,TCP UDP?) --- (There are no internet games...)
CF!!!!!
Ha netán source os skineket akarsz a gammába, akkor 1024*768 ról méretezd át 512*512 re, mert a quake engine csak ekkora méretig kezeli a skineket...

Czdano
cstrike/models és külön mappát neki