Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
amúgy nem hiszem, h szükség lenne ilyenre, hisz senki nem CPUterhelés közben játszik, amit a többi futó alkalmazás meg akar enni a prociból, azt úgy is meg fogja
eom$
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
szóval arra irja ki a rossz memória címet. Amugy azzal is tudnák játszani vannak szerverek.
1) le van írva a zipben, amit letöltesz, h hova kell rakni (jobb esetben)
2) models mappába (talán models/fegyver.név/)
3) a próbálgatás csodákra képes 😊
eom$
Minden gond nélkül tudsz játszani a játékokkal, csak a VAC-ban-os accoddal a VACos szerverekrenem tudsz felmenni... A többin meg sok a cheater 😛 épp emiatt (bár talán még vannak CDs szerverek is)(CD=Cheating-Death kis progi ami figyeli, h van-e cheat a gépeden)
1et én is kérdezek, ha van 1 VACban-os hl1 accom, amin aktiválok 1 uj serialt, akkor mi lesz? XD az uj serial is HL1es, az új serial HL2es. Tudja vki?
eom$
eom$
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
de ezzel már nem igazán játszanak, a steames 1.6hoz meg kell venni az eredetit.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
vki pontosan pls..
A lényeg, ogy mikor kezdtem jó stat om volt...😄
Még mikor kezdtem akkor sem....
Akkor is csak 6 / 14 volt..
Nekem a világ életbe nem volt ilyen szarom..
Mikor kezdtem a gémet a LAMAS 2 n akkor is csak 6/14 volt.😄
ma 23-4 volt a statom ezzel a módszerrel, hmm, már vagy 3 éve játszok 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
esetleg letölthetem, és kicserélhetném?
<#nemtudom>#nemtudom><#shakehead>#shakehead>
Mit kezdjek ezzel a problémával???????????
<#szomoru1>#szomoru1><#wave>#wave>
bemész 1 boltba veszel 1.6-ot vagy CSS és-| #3734
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Most igy hirtelen nem toom mi az IP...<#zavart1>#zavart1>
De Pl a tûzfalbeállításoknál megnézheted, hogy ott mi az IP és átmásolhatod a router beállításokhoz.
Hogyan tudom elérni, hogy router- mellet külsõ szervert is találjon?
(Port?,TCP UDP?) --- (There are no internet games...)
Ha netán source os skineket akarsz a gammába, akkor 1024*768 ról méretezd át 512*512 re, mert a quake engine csak ekkora méretig kezeli a skineket...