Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok kösssz XD. Más is ezt mondta. Csak gondoltam lessz más kiút
lololol
Vedd meg újra, és ne csalj "XD".

Hello. Egy tapasztalatlan kérdés. Mi a teendõ ha a steam bannolt csalásért XD. Valaki légyszi írjon ...

Puszee
Boconadi
jo hogy már játszottunk együtt :\
Pepsi Twist
kolonian nem toldad sokat meg subidubin meg antigane-n?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

hat nagyon nem ez :b
--------
boconadilow :\

Boconadi
hát neked nem lesz olyanod, tehát pro sem leszel <#idiota><#hehe>
HunnernesKonge
😮

Azt tudom hogy ismersz Cshurol, csak ott asszem nem ez a nicked ezért fura. Vagy ha ez akkor biztos hogy nem ismerjük egymást 😄
ircet meg nemigen használok
Szabi84
de a pro is ugyanugy latja mint te

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

mer_attol_pro_a_pro

Boconadi
nekem csak egy kérdésem van:

Mi a fasz jó abban hogy egy pillanatra látod? :-C
lol Hunner ismerlek cshurol es haverok vagyunk 😄 jaj de cink ez most neked :> ha hasznalsz ircet akkor dobj meg privivel koszi

torkolattûûûûûûûûûûz_

lololol
lõsz+válc

Szabi84
akkor mirõl mert nemsokat érteni abból amit kérdeztél? "fegyver csövénél a geciség"

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

HunnernesKonge
Látom arc még mindig van olts engem is plz 😊
Ha már a cs nemmegy 😊
Csak két oltás közt áruld el hogy miért jön rád hogy néha benézz ide és beszólj nekem. Mert valahogy érdekelne. Köszi nyuszkó 😊
nem a hltvrõl beszélek te degradált low

Szabi84
Basszus fogjátok már fel hogy ezek bugok, csak a hltv miatt nem vált fegyvert, látszik a torkolattûz stb. de ugyanazzal a CS-vel játszik mint te!!!!

nah minden fegyvervaltaskor lassam a torkolattuzet, hogyan lehet? script?

Czdano
😄DDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Pepsi Twist
lehet eccer 1 ilyen lõ le minket 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Boconadi
azaz

Boconadi
torkolattûzre gondolsz? Vagy mivan?!
hogy lehet úgy fegyvert váltani, hogy a fegyverek csövénél megjelenjen az a kis geciség, olyan mintha lõné dikk cshajé ... ?!

Czdano
Jaja én ugy tanultam meg amugy lõni h naphosszakat gugameltem 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ChaosTeam
GunGame a legjobb... lehet mindenfélén gyakorolni nem csak a kedvenceken 😄DD
Boconadi
onli desert :-)
Czdano
Scout és glock v. usp a bejövös nálam 😊

ChaosTeam
Galil a legjobb 😄
lololol
http://www.cevo.com/FILES/CEVO-CS-1.6-GUI-v3.0.zip

Amúgy ti tudtok valami jó configot?
köszönöm a helpeket, már barátkozom az ak47-el😄 M4A1-el már egész szépen adom a fejeseket :p
Czdano
Vagy töltsd le a Zbotot és nyomd késes botok ellen! Nagy fun :p

Igazad van! thx
lololol
Nekik is 'remeg', csak a demókon nem látszik rendesen, így a filmekben sem. A célkeresztnek semmi köze nincs hozzá, ha egy X lenne a képernyõdön akkor is ugyanúgy szórnának a fegyverek. Ezt kell megtanulnod kontrollálni, nem a célkereszttel kell foglalkozni. Menj be lanos szerverre egyedül, és lõdd a falat pár órát amíg nem érzed ezt rendesen.

Amúgy jobban megnéztem a videót és rájöttem hogy azért osztják ilyen könnyen a fejeseket mert egyáltalán nem remegek a célkeresztjük, mert pl én az ak 47-essel nem tok mert elkezdek vele lõni és össze vissza ugrál a célkereszt😄
HunnernesKonge
Nem lehet. Azokat a felvételeket amiket a videoban látsz hltv-n vették fel, és ott van egy ilyen bug.
ESWC 2007 ebben a videóban amikor fegyvert váltanak a srácok akkor semmilyen efekt nincs csak hirtelen átvált a másik fegyóra, mert nekem pl amikor pisztolyra váltok akko szépen lassan megpörgeti az ujján, felhuzza és addigra kilõnek😄 Véletlenül nem tudjátok, hogy hogyan lehet ezeket az efekteket kiszedni?😄
CheAteR88
annyit nemér 😄
mikor hol ki ad el?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

lol
ColdFire
de By ColdFire még nincs 😄
csak egy ötlet volt... 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
tényleg, írj már msnen, mert letörlõdött egy csomo partner

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

CzGobe
aim-nak hívják, van már belõle jó pár 😊

eom$

Czdano
Magyarul aimet 😄:AD:AS😄

(ma felvételt nyertem a darkbull nevü klánba és rögtön warozhattam is amit meg is nyertünk jupppijééééé ^^)

ColdFire
írni kéne egy makrót, ami ha megnyomnánk a tûz gombot, lehúzná az egeret, annyira, amennyire kéne 😄

Czdano
Csak a friends vagy az egész?

Szabi84
Már 1 hete szarakodik nálam a steam, hol mûködik hol nem!<#nemtudom>

Nightwish006
norecoil ? 😄😄😄😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

lololol
cl_dynamiccrosshair 0
minden más cheat

hello all! Hallottam olyanról hogy belehet állítani úgy a játékot, hogy ha lõssz akko ne remegjen össze-vissza a célkereszt. Nem tudjátok ti hogy ez mennyire igaz vagy ez cheat? Ha nem számít cheatnek akko jól jönne nekemis 1 ilyen config vagy mi😄