7046
-
zoolee #4476 www.lamas.hu szervere
Tiszafüred 1.6 szerver stbstb... fent ott van, hgoy szerverkereső: CCC Ennyire ne légy lusta. -
#4475 gondolom nehéz a szerverkeresőből "ctrl-c"zni az ip-ket. ugyanannyi időbe tellik lekérned mint nekünk. -
#4474 Srácok 1-2 magyar Public Szervert le tudnátok írni PLS!! mert Steamen szoktam keresni és nem szerver keresővel pls 1-2 IP-t ha tudnáto kírni vagy privátban -
#4473 de amúgy nem -
zoolee #4472 Igen..Van egy-két tört szerver.
Desert hawk meg ilyenek. -
dragonfighter #4471 Csá all!
Tételezzük fel hogy CS-zek,de nem az eredeti van meg(kövezzetek meg).A haveromnak pedig megvan az eredeti és ő szintén tolja ^^.Tudok vele együtt nyomulni attól függetlenül hogy nekem nem az eredeti CS van meg? -
#4470 Ááá látom zbot! A tartalmát bemásolod cstrike mappába, és amint lentébb írtam parancsokkal tudsz berakni, illetve kivenni botokat! -
#4469 Mien BOT ok? Ha POD akkor a ó betüvel tudod elérni a menüjét, ha zbot akkor konzolba bot_add_ct , bot_add_t , bot_kick ésatöbbi parancsokkal tudod állítgatni a dolgokat ! -
#4468 Mien monitor? Ha lcd akkor v-sync off, és a CS-t a -freq 75 el indítsd (ha 75hz-t bír a monitor), ha crt akkor -freq 100 (nemtom mien felbontásban játszol, de ajánlott olyanban, amit bír a monitorod 100hz-ban)! -
#4467 lcd monitorral lehetetlen -
#4466 Az fps limit -et hogy kell kikapcsolni? Hiába állitom az fps_max ot nem mozdul 60 föle. Vagy teljesen lehetetlen? -
#4465 FAQ esetleg? -
#4464 1 resti és már menni is fog, vagy lépj be más szerverre ahova sikerül majd vissza oda ahova szeretnél! -
zoolee #4463 Steambug.De lehet éppen lopják az accod^^.[vicc]
Én azért gyakran váltom a jelszavam:DMegéri. -
#4462 Srácok! Fellépek szerverre és ezt írja ki:
You have been disconnected from the server.
Reason: Error Veryfying Steam USERid ticket (server was unable to connect to authentication server)
Ez miért van? Eddig simán játszottam (igaz nem ma). Steam bug vagy mi ez? Több szervernél is csinálja. -
#4461 ejj de vicc:D -
#4460 Aha... -
zoolee #4459 Magas?
Emeld fel a székedet...:C -
#4458 hát akkor nem fogsz botozni :) -
#4457 Privátba részletesen letudnád írni hogy kell lécci! -
#4456 Amit le ír a read Me-be az nekem magasXD -
#4455 azt szettem -
zoolee #4454 Ott a readme.
Amúgy, csomagold ki, és tedd a cstrike mappába..ha z botot szedtél le. -
#4453 Sziaszto kegy oylan kérdésem lenen hogy le szedtem Botokat ajátékhoz és hogyan lehet bele tenni őket?? valaki segícsen PLS!! -
#4452 -
#4451 Lehet spawn lőtt le az előbb (lol xD) -
#4450 asszem nem kell minden héten mindennap játszaniuk , de amúgy jah igen sokat :D de hát yo pénzt kapnak érte... meg ha vmi versenyt megnyernek az plusz sok pénz... amúgy szoktak publicon is játszani csak álnevekkel! Yo hát magyar publicon mki csíternek számít aki letud lőni valakit :D -
#4449 nagyon jó minőség! Nagyon kemény srác. Azt hiszem public 100%-án megkapná a whs aim jelzőt :D
Kiváncsi lennék, oly sok éven keresztül, napi 24-ből hány órát CS-zet. Biztos nincs 8 alatt. -
#4448 Amúgy klánoztok is meg minden ,vagy csak public? -
#4447 Ha vki nem ismerné..SpawN - Still mighty---> a legsikeresebb sk spawnos movie :) -
#4446 Egyre több információt és kisebb-nagyobb madárcsicsergést hallhatunk a közelgő, s kiemelkedő minőségű movie-k megjelenéséről. Sajnos ezúttal is csupán egy trailer kerül bemutatásra, ami nem más mint a SpawN - Living Legends.
Feltételezem mindenki elég jól ismeri már newspic Abdisamad "SpawN" Mohamed-et, én azért mégis elmondanék néhány témához kapcsolódó információt vele kapcsolatban. Mint azt sokan tudjátok nem ez lesz az első videó amiben SpawN a főszereplő, próbálkozott már ezzel a Chillside Crew, akik a Spawn - Allmighty-val arattak nagy sikert, vagy például JavaX alkotása, a SpawN - Still Mighty aminek az óriási sikerű CPL Winter-es jelenetét ebben a trailerben is megtekinthetjük. A mostani movie készítője sem mindenki számára ismeretlen, ugyanis nem rég mutattuk be tőle a Southpark Gaming-ről készült videóját. newspic Scott "s0nkite" Kane az, aki az SK-Gaming egyik legendás játékosának játékát foglalhatja movie-bat, vagy éppen SpawN az aki örülhet, hogy a Creative-Movies egyik legjobb moviekészítője csinál róla kiemelkedő minőségű fragmovie-t?!
A trailer leginkább egy újonnan megjelent film, mozibemutatójához hasonlít, ami kétség kívül jól áll neki és rendkívül hangulatossá teszi a videót. Ez a kis bemutató mindössze 1 perc 45 másodperces, de ebbe a pár másodpercbe is sikerült belesűríteni mindent ami SpawN és mindent ami arra késztet minket, hogy repesve várjuk a teljes verzió megjelenését és annak letöltését.
Forrás. -
#4445 Ték :D -
#4444 nem... a magyarok jobb csítet használnak :D -
#4443 Huh pár hónap non steam után van accountom és meglepődve tapasztaltam hogy a magyar fenegyerekek durvábbak mint a román wh-s állatok o.0 10-1es stat helyett 1-4es statom volt nemtudom miért...o.0 -
#4442 Nekem semmi gondom nem volt vele. -
zoolee #4441 Igen fut, de nekem multkor kinyirta és csak a reinstall segített..
Ill steam akkor is elindult..
De semmi olyan ami kapcsolatban volt a hl.exe és a hl2.exe vel és a steammal..
Szal se cs se HL2 se race 07.semmi. -
kohl #4440 hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy vista alatt fut a steam? van rá valami megoldás? -
zoolee #4439 Semmi..Foggalmam nincs. -
#4438 nem map készítése hanem csak a textúrái kiszedésére és átrajzolására! -
zoolee #4437 A-a map készítéshez nem értek.:S