Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, akkor ennek itt vége, törölve lettek a cuccok..
Majd felfejlõdök megin addíg csönd...
Am nem toom mi felháborító nektek azon, hogy 1 év kihagyás utánn 20/9 a legjobb statom..

Neked meg nagy szád.😄

Boconadi
látom van idõd <#mf1>
Kappe.!<#gonosz1>

Szorgosan dolgozok, hogy menjen megin normálisan a cs...

Neugass, ti szavaztatok meg...-.-

Boconadi
végre elment, csak ennyit akartam <#idiota>
ColdFire
loál 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

HunnernesKonge
<#idiota><#taps><#banplz>
Boconadi
ülj le egyes
CzGobe
g egérgyorsítás
csak ennyit kell beírni és 1et klikkelni az elsõ találatra:
counter-strike.hu :: the one and only

eom$

Paszmeg, ~ 5 napja kezdtem újra .... Fosch lamo...

Mr_no_NaMe
Egyáltalán nem így játszottam. Csak néha elvált erre a hülye módra amitõl a falnak megyek. Cikket megkeresem, köszi 😊
CzGobe
te a múltkor sem összekeverted a statot, hanem rosszul beszélsz róla:
frag(ölt)/death(halt) arányokkal szoktunk dobálózni, te pedig mindig fordítva (death/frag)^^
<és egy 20/9es statért tök fölösleges screen shotot rakni 😊>

eom$

CzGobe
ha téged zavar ez a dolog, (bár nem értem, ha végig így játszottál miért zavarhat, hisz így tanultad meg,) akkor vedd ki az egérgyorsítást. cs-hun van róla cikk, itt is volt már nem is olyan rég

eom$

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Elég régóta csézek kisebb-nagyobb kimaradásokkal, de most nagyon elkezdtem komolyan venni a témát. Viszont nem hagy nyugodni egy olyan egérprobléma ami már hónapok óta kísért.
Tegnapelõtt szét kellett szedni a gépet (ebbõl az a lényeg, hogy az egeret ki kellett húzni az USB-bõl majd vissza) és mikor összerektam megint zizzent volt az egér. Ez azt jelenti, hogy akár mekkorára húzom a mouse szenzit, cs-be mindig kibaszott lassú ha lassan húzom az egeret. Tehát winfosba maxos szenzin és csébe 20-as szenzin kicsit húzom az egeret akkor mint a csiga alig megy valamit a célkereszt, de ha kicsit gyorsabban húzom például az egérpad egyik oldaláról a pad feléig akkor vagy négyet pördül a karakter. Néha néha elõjön ez a probléma de most úgy néz ki gyökeret vert :S
Hû szolgám egy kb 3 éves Logitech MX500-as djágaszág. Szegényke már eléggé öreg, de nem hinném hogy fizikai/hardveres dolog lenne a probléma okozója. Ha esetleg valamit elálítottam vagy valami beállítás aktiválódott ami ilyet csinál akkor légyszi aki tud segítsen 😊
Haggyál már, nagy ritka alkalmak egyike, hogy ment, am hót béna vok, alig pár napja játszok újra...1 év kihagyás utánn.

lololol
jelentkezz a válogatottba

Ajj, ma valahogy nagyon ment, de nincs szkrín sotom.😞 Feltolta az agyam egy gyerek és kiléptem a francba...9-20 volt azt elszartam 20-26 ra...

CheAteR88
7 végén elugrok és megveszemjo poénnak megéri a 2k-t
de akkoris only css

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Czdano
Lol :p

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ColdFire
elmaradt, lemondták... (megilyedtek) 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Czdano
Nah hogy sikerült?
Minket elvertek elég csunyán (kés kört elcsesztük, pistol roundot ugyszintén...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

asdasdsad!
ma egy ge.i awp s feltolta az agyam...-.- 60/7 volt a statja ....

ColdFire
nem játszunk egymás ellen, .:Kamikaze:.-ben vagyok

Czdano
Lol hánykor kezdödik? Lehet egymás ellen játszunk 😄DDD
Amugy én a darK.BuLL :: Teambe vok.. asszem sdK^ ellen játszunk

Szabi84
mix vagy clanwar? melyik klánba nyomjátok?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ColdFire
nekem is warom van

Czdano
Ma estefelé warom lesz de utána ha megadod a steam elérhetõségedet akkor felveszlek és tolhatjuk 😊

yep...
Nem lesz ma valami sg s cs??

ColdFire
real acc?

Nyühh, megvan a nyú egér..jön vki cs zni?

lol jobban jársz ha itt hagyod akko ezt a topikot
CheAteR88
annyit nemér az egész😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CzGobe
ugy rémlik $9.90

eom$

Boconadi
😊
Nyühühü!!
Megven a gép, meg van a net..
Meek gyakorlok .:Ð
Jön segÍteni valaki?XD

CheAteR88
menyipénzaz?

HunnernesKonge
Kösziszépen 😊
CzGobe
jó lett ez a nickkép 😊

eom$

Boconadi
Szerintem te homo vagy :-c
ChaosTeam
Ne boltba vedd meg, hanem interneten keresztül a Steam-en... úgy olcsóbb, bár le kell tölteni 😄
Nightwish006
Amugy asszem lehet letölteni ien faszságot, hogy bugos lesz a fegyó váltás mint hltvn.
Nemtom biztosra, de valaki említette. Akinek kell nézzen körül fpsbananan, bár nemtom, hogy egyes srv-k ne-e kötnek bele 😄

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Hi all..
Meg van a nyú mösÍn 😛, DE szaa net :,(

Hát jól van. De képet nem linkelek magamról bocsee 😛. A csalás az tényleg csalás. De ha nincs más kiút a játékot akkor is meg fogom venni ... sajnálatodra lololol
ColdFire
ok, ez nem a matrix :c

lololol
Az Interneten nincsenek fiúk meg lányok, csalókra meg nem csalókra bontva viszont már osztályozhatjuk a népet.

Boconadi
valami tiszteletet igazán mutathatnál egy lány felé... <#confused>
ColdFire
linkelj egy képet magadról, és eldönjük hogy segítünk-e vagy nem XD
😄

milyen kis drága vagy XD... nem is ismersz.. mondjuk erre meg azt mondanád h nem is akarsz 😄 ..amugy nem vagyok én az a cheat mániás .. a nélkül is megy
lololol
van: ne vedd meg, nem fogsz hiányozni.