Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd felfejlõdök megin addíg csönd...
Am nem toom mi felháborító nektek azon, hogy 1 év kihagyás utánn 20/9 a legjobb statom..
Szorgosan dolgozok, hogy menjen megin normálisan a cs...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
csak ennyit kell beírni és 1et klikkelni az elsõ találatra:
counter-strike.hu :: the one and only
eom$
frag(ölt)/death(halt) arányokkal szoktunk dobálózni, te pedig mindig fordítva (death/frag)^^
<és egy 20/9es statért tök fölösleges screen shotot rakni 😊>és egy 20/9es statért tök fölösleges screen shotot rakni 😊>
eom$
eom$
Elég régóta csézek kisebb-nagyobb kimaradásokkal, de most nagyon elkezdtem komolyan venni a témát. Viszont nem hagy nyugodni egy olyan egérprobléma ami már hónapok óta kísért.
Tegnapelõtt szét kellett szedni a gépet (ebbõl az a lényeg, hogy az egeret ki kellett húzni az USB-bõl majd vissza) és mikor összerektam megint zizzent volt az egér. Ez azt jelenti, hogy akár mekkorára húzom a mouse szenzit, cs-be mindig kibaszott lassú ha lassan húzom az egeret. Tehát winfosba maxos szenzin és csébe 20-as szenzin kicsit húzom az egeret akkor mint a csiga alig megy valamit a célkereszt, de ha kicsit gyorsabban húzom például az egérpad egyik oldaláról a pad feléig akkor vagy négyet pördül a karakter. Néha néha elõjön ez a probléma de most úgy néz ki gyökeret vert :S
Hû szolgám egy kb 3 éves Logitech MX500-as djágaszág. Szegényke már eléggé öreg, de nem hinném hogy fizikai/hardveres dolog lenne a probléma okozója. Ha esetleg valamit elálítottam vagy valami beállítás aktiválódott ami ilyet csinál akkor légyszi aki tud segítsen 😊
de akkoris only css
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Minket elvertek elég csunyán (kés kört elcsesztük, pistol roundot ugyszintén...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ma egy ge.i awp s feltolta az agyam...-.- 60/7 volt a statja ....
Amugy én a darK.BuLL :: Teambe vok.. asszem sdK^ ellen játszunk
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem lesz ma valami sg s cs??
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Megven a gép, meg van a net..
Meek gyakorlok .:Ð
Jön segÍteni valaki?XD
Nemtom biztosra, de valaki említette. Akinek kell nézzen körül fpsbananan, bár nemtom, hogy egyes srv-k ne-e kötnek bele 😄
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Meg van a nyú mösÍn 😛, DE szaa net :,(
😄